FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fireball
hali
feltettem barátnõmnek a flat out 2-t ,a menüben még semmi gond nincs,de amikor belépünk a versenybe,akkor ien lesz a kép:S ez mér lehet,gyenge a vid kari?:S

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

arty
tény, h az AI nagy genya 😞 tuningolni kell, ha van pénz ujra venni - igy lehet haladni.

ha igazi rossz AI-t akarsz, ott a GRID 😊

Forza.

JethroHUN
Béna... Hol gyors? legolcsóbb kocsi, 1.2 vagy mennyi top speedet ír, nekem
csak 2.5, jóval több, gyorsulásom is több. De azér a both lehagy a fracba, érdekes. ááá a terepjárós botról ne is beszéljünk, szinte egyhelyben fordul, meg amikor össze-vissza cikázik és semmi kisem csûszik, én meg alig megyek nekik, már elrepül a kocsim a francba. Meg másik, mindenféle nagy vascsövekbõl össze rakott akármit szét lehet törni, de ha rámegyek valmi kis papir dobozra, vagy mûagyag bábúra, már fölborulok...pff
v a s, ugyan papír az erõsebb

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Synit HUN
Sztem meg béna vagy 😄
Amúgy a chilli pont gyors télleg, csak kurvára hamar szétesik.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

JethroHUN
Ebbe a játékba van minden idõk egyik legszarabb MI-je. Egyszerûen szánalams hogy mit csinálnak a botok, esélyem sincs az Über kocsijukkal szemben. Repülnek, teleportálnak össze-vissza, azonnal utol érnek, lerázni nem lehet, kész...Legjobb: kis fos meccsbox kocsijával úgy lehagy,
(legolcsóbb derby autó, chili) egyenes úton tövig nyomon a nitrót, majd 200km/h de semmi, úgy elhúz mellettem, vagy 300 al megy, mekkroa baromság

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

arty
ha minden eredeti és mégse fogadja el az eredeti exe-t, akkor sztem krekkelned kellene, ez starforce 'hiba'

Forza.

Match
Az 1.2-es patch után kér valami key-t, amire nekem azt mondja hogy nem találja a dvd-n, írjam be kézzel. A dvd-n találtam egy erre utaló karaktersorozatot, de azt mondta hogy invalid. A tokján nincs semmi (EVM-es, nem warez).
Valaki tudja hol keressem?

(Azért imádom amikor én itt szívok az eredetivel, más meg letölti, felmásol egy crack-et, és vígan játszik....kissé túlzásba viszik ezt a másolásvédelmet. Sorry, ideges vagyok).

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

burjanmate
Azt elolvastam, úgy csináltam mindent, de a kocsik maradtak. Csak az 1iknek lett FOJ-s textúrája.

TDU nick: HUN_Matt_92

Maxtreme
Pl el kéne olvasni a readme.txt-t?

burjanmate
Letöltöttem a FOJ Community Mod-ot és arra lennék kíváncsi, hogy lehet felrakni.

TDU nick: HUN_Matt_92

Peetboy
Így van, én is azt szeretem benne, hogy maxon elmegy régebbi gépeken is. De majd jön ki PC-re az Ultimate Carnage a felújított FL2, akkor majd PC-n is úgy fog kinézni és szerintem nem fog akadni az sem.
Remélem azért lesznek benne új pályák is, nem csak a régiek.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

A rondaság igencsak relatív, nekem pl semmi gondom nem volt vele, és alapvetõen ne feledjük hogy a játék gyengébb gépeken is teljesen játszható (!). Lehet csinálni NFS meg TDU féle szarokat ahol az elsõ a csicsa és az egész többet akad mint megy, de én messze elõnyben részesítem az akadásmentes suhanást.
Peetboy
Azokon a képeken látható a Flat Out 2 is X60-ra és ugyanaz a helyszin a PC-s képen sokkan rondábban néz ki

Maxtreme
??
Nemértelek.. Ebben mi a fura? Köztudott dolog hogy a fejlesztõk átdolgozták a grafikát x360-ra, és ami ezután fog megjelenni (nyáron PC-re) az is így fog kinézni..
Mellesleg NC hogy a PC-s képeken még AF sincs.. Így aztán lehet hasonlítgatni..

Peetboy

Legend Killer
van hozzá cheat 😛.

#6998: igen, az ásu, nekem is kedvencem volt.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

PJack
sztem se.
én Switchblade-el megyek mindig online 😊

Pain is inevitable. Suffering is optional.

wantonly
Pontosítok: elég a 2. hely is, nem kell mindenhol elsõnek lenni. 😊

Egyébként nem biztos, hogy megéri szenvedni vele, mert nem valami jók..
Peetboy
Majd kéne egy közös multi versenyt rendezni.

wantonly
Közben rájöttem. Az adott kategóriában az összes versenyen elsõ helyezést kell elérni, akkor vásárolhatod meg a legutolsó autót...

A kaszkadõrmutatványok nem számítanak szerintem.
wantonly
Most már az összes versenyen és kaszkadõr mutatványon dobogós vagyok, de nincs változás.. 😞
Legend Killer
Tudtommal pontosan errõl van szó, ha kiakarod pörgetni 100%ra. Bár nem muszáj asszem midnenütt elsõnek lenned, "elég" a dobogós helyezés is... majd javíts ki, ha tévedtem és sry.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Peetboy
Akkor biztos a kaszkadõrös részt is meg kell csinálni. Próbáld ki!

wantonly
Nem akarok csalni, csak szeretném tudni mire gyúrjak.

Remélem nem az a feltétel, hogy az összes versenyen elsõ helyezést kell elérni... Minden pályát megcsináltam, mindenhol dobogós helyezés, a nagydöntõkön végig elsõ vagyok. Az utolsó kategóirában hagytam csak ki a kaszkadõrös részekbõl néhányat, a többi megvan.
Peetboy
Nem tudom. Én még nem vittem végig. De gondolom minden pályát meg kell csinálni. Vagy keresel Cheat-et hozzá. Biztos van.

wantonly
Kérdés: mit kell teljesíteni, hogy a kategóriákban a legutolsó kocsikat meg lehessen vásárolni? A játékot már végigjátszottam, néhány eseményt hagytam ki.
PJack
á, már mûködik, köszönöm 😊

Peetboy
A configot a Start menü - Empire Interactive - Setup FlatOut2-vel lehet inditani. Szerintem ATI 9200-vel is el kell futni. Legfeljebb az a kártya nem tudja a Shader Model 3-at.

PJack
elõfordulhat hogy a game nem fut ATI 9200-al?

másik kérdés h configot hogy lehet behozni újra? vagy csak akkor lehet amikor elõször elindítom?

köszi a segítséget<#nevetes1>

Peetboy
Tegyél fel újabb Vga Drivert hátha az segít.

Peetboy
Nem teszi tönkre a játékot a magyarítás sem a mentést.

helló all ha felrakom az 1.1 magyarosítást akkor elcseszi vhogy a játékot?

gabi89
Kevés a géped hozzá az settings-ben ha jól rémlik a post processinget ki kellene kapcsolni.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Benny04
hát az warez, de a kérdésem egyáltalán nem ilyen jellegû volt <#wilting>
na mind1...
már sikerült feltenni, annyi volt a baja, hogy nem krekkeltem...
de most megint egy hibába ütköztem 😊)
amikor már beállítottam mindent, és ugye kezdõdne a verseny, akkor ezt a képet adja be:

segítsetek, mi lehet a baj? :S

Synit HUN
Akartam mondani...

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

arty
a másolt lemez mégis szerinted micsoda, ha nem warez ?????

U R A M I S T E N ..... 😞(((

Forza.

Benny04
de ez nem warez kérdés...de mind1.
azért köszi a segítséget.

Maxtreme
Egyébként meg csekkold mi van a banner alá írva nagy piros betûkkel...

Maxtreme
Mondom AZ HOGY NEM EREDETI A JÁTÉK.
Vedd meg, nem drága.

Benny04
írott dvd...
de bent van, nem értem, hogy mi lehet a baj...

Maxtreme
Hogy nem eredeti. Ha az, akkor meg tedd be neki a lemezt.

Benny04
Hello mindenki!
Feltettem a játékot, de amikor elszeretném indítani, ezt az ablakot adja be:

Mi lehet a baj? Elõre is köszi a választ!

arty
tönkrement a lemezed, esetleg probáld meg vmi cdiro programmal leszedni iso-ba és abbol felmountova telepiteni ... az iso-ba leszedést probáld meg másik drájvokkal is, az olvasási képességek meghajtonként változhatnak, van ami egy ilyen hibás korongrol még képes lehet adatot menteni, stb

Forza.

Sziasztok!

Fel szerettem volna telepíteni a játékot most ismét egy hosszabb szünet után és az alábbi hibaüzenetet kapom:

Error 1305. Error reading from c:\program files\empire interactive\flatout2\Bugbear.url. Verify that the file exists and that you can access it.

Vki vmi megoldást tud adni? Régen simán feltelepítettem, nem volt gond. 😞
Nem hiszem hogy a játék annyira népszerû lenne hogy saját szervere legyen ami ráadásul magyaroknak van... gamespy-on lehet tolni, vagy hamachi.
Peetboy
Tudja valaki hogyan lehet magyar servereket keresni a X-Fire-el?
Mert nálam nem is látja magát a játékot sem az X-Fire.

Peetboy
Értek én hozzá, már éppen elég sok játékot Crackeltem meg. Igaz nem szoktam javitásokat feltenni.
Azóta sikerült megcsinálnom. A Patch be van másolva. Kicseréltem 1 fájlt és US verzió lett belõle.
Azóta van már Chat is a Multiban. Most már dob ki a játékból és az Options-ba is be tudok lépni.
Király! <#eljen><#mf2>

Ja és a Patch féle flatout2.EXE nem kellett hozzá, csak a Crack.

arty
peetboy: ha a patchet kicsomagolod, azzal felulirod a krekkelt flatout2.exe-t is, hiszen az is ujabb verzioju a patch után!

Én azt mondom, ha ennyire nem értesz hozzá, add ki érte azt a 2000 forintot ... az 1.0, patcheletlen verzioval nem lehet rendesen multizni, mert ki fog dobálni (fõleg verseny után).

pauly: igen, az tény, h az elsõben durva volt, h ha 'rosszul' mentél rá egy bólyára, elszállhattál, de a 2. pont a másik véglet 😞 Nitro kikapcs jó ötlet, amit még szoktunk allitani, h a sérülés 2x 😊

És persze a derby egyértelmüen király lett a folytatásban, várom h pc-re is kijöjjön a tupirozott fo2, 12 emberes derbikkel 😄

Forza.

Ki kell kapcsolni hogy ne legyen nitro...Amikor neten toltam,meg haverokkal,néha ki volt kapcsolva,és úgy talán kicsit jobban együtt maradt a banda,jobban tudtuk követni egymást...(persze ha hibázunk és nincs nitró,akkor jobban le is maradunk 😛
Amúgy ha találsz valaki olyat aki szinte ugyanolyan jó mint te,akkor izgalmas versenyeket lehet nyomni 😊
Nálam sokszor volt hogy 3-4 kör után is csak 1-2 mp különbséggel értünk célba,és végig egymáson voltunk,meg hol én voltam elõl,hol a másik 😊
Elõször nekem se tetszett annyira a 2. része,de nem is rossz 😊
Bár ha az 1-ben is lenne "rendes" lan,lehet hogy inkább azt választanám...
Ami sokszor nagyon felidegesitett hogy némeilyk pályán rohadt sok baromság van az úton,kicsit eltúlozták szvsz...Néha szerencse kell hogy végigmenj egy pályán hiba nélkül,mert minden kis szarba beleakad az ember...