FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
feltettem barátnõmnek a flat out 2-t ,a menüben még semmi gond nincs,de amikor belépünk a versenybe,akkor ien lesz a kép:S ez mér lehet,gyenge a vid kari?:S
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
ha igazi rossz AI-t akarsz, ott a GRID 😊
Forza.
csak 2.5, jóval több, gyorsulásom is több. De azér a both lehagy a fracba, érdekes. ááá a terepjárós botról ne is beszéljünk, szinte egyhelyben fordul, meg amikor össze-vissza cikázik és semmi kisem csûszik, én meg alig megyek nekik, már elrepül a kocsim a francba. Meg másik, mindenféle nagy vascsövekbõl össze rakott akármit szét lehet törni, de ha rámegyek valmi kis papir dobozra, vagy mûagyag bábúra, már fölborulok...pff
v a s, ugyan papír az erõsebb
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Amúgy a chilli pont gyors télleg, csak kurvára hamar szétesik.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
(legolcsóbb derby autó, chili) egyenes úton tövig nyomon a nitrót, majd 200km/h de semmi, úgy elhúz mellettem, vagy 300 al megy, mekkroa baromság
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Forza.
Valaki tudja hol keressem?
(Azért imádom amikor én itt szívok az eredetivel, más meg letölti, felmásol egy crack-et, és vígan játszik....kissé túlzásba viszik ezt a másolásvédelmet. Sorry, ideges vagyok).
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
TDU nick: HUN_Matt_92
TDU nick: HUN_Matt_92
Remélem azért lesznek benne új pályák is, nem csak a régiek.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Nemértelek.. Ebben mi a fura? Köztudott dolog hogy a fejlesztõk átdolgozták a grafikát x360-ra, és ami ezután fog megjelenni (nyáron PC-re) az is így fog kinézni..
Mellesleg NC hogy a PC-s képeken még AF sincs.. Így aztán lehet hasonlítgatni..
#6998: igen, az ásu, nekem is kedvencem volt.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Egyébként nem biztos, hogy megéri szenvedni vele, mert nem valami jók..
A kaszkadõrmutatványok nem számítanak szerintem.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Remélem nem az a feltétel, hogy az összes versenyen elsõ helyezést kell elérni... Minden pályát megcsináltam, mindenhol dobogós helyezés, a nagydöntõkön végig elsõ vagyok. Az utolsó kategóirában hagytam csak ki a kaszkadõrös részekbõl néhányat, a többi megvan.
másik kérdés h configot hogy lehet behozni újra? vagy csak akkor lehet amikor elõször elindítom?
Pain is inevitable. Suffering is optional.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
na mind1...
már sikerült feltenni, annyi volt a baja, hogy nem krekkeltem...
de most megint egy hibába ütköztem 😊)
amikor már beállítottam mindent, és ugye kezdõdne a verseny, akkor ezt a képet adja be:
segítsetek, mi lehet a baj? :S
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Feltettem a játékot, de amikor elszeretném indítani, ezt az ablakot adja be:
Mi lehet a baj? Elõre is köszi a választ!
Forza.
Fel szerettem volna telepíteni a játékot most ismét egy hosszabb szünet után és az alábbi hibaüzenetet kapom:
Error 1305. Error reading from c:\program files\empire interactive\flatout2\Bugbear.url. Verify that the file exists and that you can access it.
Vki vmi megoldást tud adni? Régen simán feltelepítettem, nem volt gond. 😞
Mert nálam nem is látja magát a játékot sem az X-Fire.
Azóta sikerült megcsinálnom. A Patch be van másolva. Kicseréltem 1 fájlt és US verzió lett belõle.
Azóta van már Chat is a Multiban. Most már dob ki a játékból és az Options-ba is be tudok lépni.
Király! <#eljen>#eljen><#mf2>#mf2>
Ja és a Patch féle flatout2.EXE nem kellett hozzá, csak a Crack.
Én azt mondom, ha ennyire nem értesz hozzá, add ki érte azt a 2000 forintot ... az 1.0, patcheletlen verzioval nem lehet rendesen multizni, mert ki fog dobálni (fõleg verseny után).
pauly: igen, az tény, h az elsõben durva volt, h ha 'rosszul' mentél rá egy bólyára, elszállhattál, de a 2. pont a másik véglet 😞 Nitro kikapcs jó ötlet, amit még szoktunk allitani, h a sérülés 2x 😊
És persze a derby egyértelmüen király lett a folytatásban, várom h pc-re is kijöjjön a tupirozott fo2, 12 emberes derbikkel 😄
Forza.
Amúgy ha találsz valaki olyat aki szinte ugyanolyan jó mint te,akkor izgalmas versenyeket lehet nyomni 😊
Nálam sokszor volt hogy 3-4 kör után is csak 1-2 mp különbséggel értünk célba,és végig egymáson voltunk,meg hol én voltam elõl,hol a másik 😊
Elõször nekem se tetszett annyira a 2. része,de nem is rossz 😊
Bár ha az 1-ben is lenne "rendes" lan,lehet hogy inkább azt választanám...
Ami sokszor nagyon felidegesitett hogy némeilyk pályán rohadt sok baromság van az úton,kicsit eltúlozták szvsz...Néha szerencse kell hogy végigmenj egy pályán hiba nélkül,mert minden kis szarba beleakad az ember...