7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#6139 Sziasztok:
A kérdésem az lenne hogy a F.A.Q-ban láttam hogy a játék nem támogat Integrált videokartyakat... Ez most azt jelenti hogy el se indul rajta vagy csak azt hogy egy-két extra dolog nem megy majd benne? -
Braveheart #6138 Nézd meg a bemutatót mielőtt megpróbálod saját magad. -
#6137 hello.
magasugrást hogyan lehet normálisan megcsinálni meg azt a siugrást meg a kacsázást mert mindegyik tiszta szar nekem 2-3 szor akkorákat ugranak mint én... -
#6136 mind1, bizzunk benne, h bejött nekik :) -
#6135 Ez a hála hogy megvettem a gamet senki nem ir vissza nekem EVm-től :( -
#6134 Oké megtaláltam, túl nagy felbontásba rakta magát, ott tényleg valszín csak 60Hzt bír a rendszer. Visszavettema felbontást, és így megengedte a nagyobb frissítéseket. Kösz. -
#6133 Ott ez van: 60Hz és Default (utóbbi = 60Hz). -
Richard90 #6132 ja...
start---programok---empire interactive---flatout2---setup flatout 2
a refresh rate-t átállítod annyira, amennyire akarod :) -
#6131 Arra van mód, hogy ne 60Hz-en menjen a játék? -
Richard90 #6130 ja és lekjözelebb linkeld, mert csak így elrontod a topikot...
ja és csináltam jobbat -
Richard90 #6129 itt az én basketball rekordom :) -
#6128 ez a Basketball stunt mód -
na ilyet csináljon valaki -
#6126 Nekem meg Nvidiám a legújabb driverrel, és semmi probléma nincs vele (80 fps minden maxon 4×AA, 16×anisotropy, Post processing, Vsync) úgyhogy az is konfigfüggő, hogy az új driver hol okoz gondokat. -
BIZ0906 #6125 nekem is atim van és nem akad sehol -
#6124 hát nekem atim van eredeti és még sose akadt be derbynél -
#6123 jajám. elég necces. szerintem az optimalizációban van egy hiba, ami új nvidia driver miatt jön ki. most nálam megoldódott találtam egy jó régi drivert az egyik cdmen, asszem 84.valahányas, újraraktam, és megszűnt a hiba :D -
csokipuding #6122 Ilyet én is tapasztaltam, én se értem miért csinálja ezt. Főleg a derbynél jön elő a probléma, ha már csak egy kocsi maradt, akkor náha már durván beszaggat, de addig minden jó. -
#6121 figyelj. ugyanezzel a kártyával ugyanezzel a rammal akadásmentesen futott eddig. MINDEN körülményben. Nem a tumultust nem bírja mert olyan optimalizáció van ebben a játékban hogy az valami hihetetlen. és attól hogy össze van törve a kocsi, nem mozog, miért kéne neki nagyobb gép hirtelen? ilyenkor már az ai sem kell neki. nem is beszélve arról hogy egy-másfél perc után visszaáll normális sebességre.
Tudom hogy a gép szar, nem is akarok minden übergrafikát, meg hdr-t meg ilyeneket, de ez most nem a géptől függ. itt valami más gebasz van. Külömben eddig sem tudtam volna vele játszani -
halofilter #6120 Jah és én is eredetibe vettem meg!!! -
halofilter #6119 Szerintetek egy Ati Radeon X 1600Pro 512Mb Pci-e Mtek-et vagy egy Geforce 7600 Gs 512Mb PCI-E Inno-t vegyek? -
#6118 Ezvan, ez a legnagyobb baja... -
#6117 Fú szerintem a 2-ben az irányítás és a fizika nagyon szar, azt nem tudom miért kellett megváltoztatni most inkább az arcade felé hajlik a game nem a szimulátor felé mert az 1 inkább szimulátor volt... -
#6116 Most minden nélkül azt mondanám, hogy : cerka elmegy, ram kevés, vga nagyon kevés... De lehet a vgadat nem támogatja vagyis a driverrel van valami gond... de lehet csak nem bírja 1szerűen amikor nagy a tumultus... -
#6115 ja, és amikor belassul azt úgy értem hogy 1-2 fps-re a 20ról egy szempillantás alatt :( -
#6114 cele 2.4 512 rammal meg egy nyamvadt geforce fx 5200
nem ilyen shader probléma ha arra gondolsz, mint írtam eddig tökéletesen futott 20 fps körül ugyanezzel a beállítással -
#6113 "igen szar a gépem" mégis milyen gép? -
#6112 Segítségre lenne szükségem. Már korábban írtam hogy mióta feltettem az új nvidia drivert, ha több autó is összetörik verseny közben rövid időn belül, irdatlanul elkezd szaggatni a játék(igen szar a gépem, de eddig ilyet nem csinált), de fura mód fél-egy perc után visszaáll rendes sebességre(20 FPS körül). És fura mód a lassulás nem a törmelék miatt van, mert lezúzhatok én bármit semmi frame-rate drop nincs. Próbáltam már kikapcsolni a post processt, lejjebb vittem a textúrák minőségét is, de ugyanaz folyamatosan. Még egy pár verzióval korábbi driver sem javított rajta. Ez derby-knél eléggé idegesítő, mert ott ugye mindig szénné törnek az autók, versenyeken, csak 1-2 volt eddig necces.
Ha valaki találkozott ilyennel vagy esetleg gyógymódot tud a dologra légyszives ossza meg velem is. mert már kezd idegesíteni a dolog, főképp az hogy eddig döccenésmentesen ment minden körülmények közt.
Előre is kösz. -
Dexantreal #6111 Mer nem értek hozzá és a pixupload meg ebbe a méretbe töltötte fel...mellesleg thanks! -
#6109 miért nem tudod leméretezni 800x600ra? amugy jo képek -
Dexantreal #6108 Kép feltöltés? Na van pár jó képem, csemegézzetek. A méretért sry, ezért is csak keveset teszek be.
Naplemente
Curling végeredmény
Replay nézet
-
#6107 Nem ésszerűségről van szó, nem tűnt fel? Talán hallottál már arról a szóról, hogy becsület? -
#6106 Milyen alap PS? Gef4 MX-ben semmilyen PS nincs, mert csak DX7-es kártya. Tulajdonképpen egy húzott Gef2. -
#6104 hát figyelj! nekem van netem és megrendeltem és nem kellett lemennem a boltba hanem a futár kopogott és csak az ajtoig kellett mennem :P ez ésszerű! -
Richard90 #6102 én megvettem eredetiben... és büszke vagyyok rá :DD
annyit megért...
ja és ha majd kiadnak egy patchet, akkor egy darabig lehet várni a törésre :D -
#6101 ok akkor vedd meg eredetibe ,van neted ne szedd le inkább menj le a boltba vedd meg pénzé ésszerű nem.. -
#6095 60-65 fokban lődd ki max segességgel. -
#6094 jo játék a versenyek jok benne de az arénás mutatványok nehezek, és a dárts nál meg pár olyannál nekem a kép nagyon szar nemlátni semit ugrás pedig kikapcsoltam azt amit kellett... nemtudjátok mért van ez?
meg hogyan lehet normális magaságot ugrani? mert ha magasra akarok akkor ugye 80fokra lövöm de akkor nemérem el a hálot, de ha ugy csinálom hogy elérjem akkor max 90 méterre megy és az meg csak utolso hejre elég... -
#6093 Nembiztos mivel a G4be csak alap PSvan. -
DeadManWalking #6092 Lan-on keresztül játszanánk 2-en,de a creat game-et nem tudom elindítani
Segitsetek