FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hivatalosan úgytom nincs de mod sem született még vagy valami egyébb 5let?
köszi
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
egyszerûen megfogod és felkúrod a sarkokba a csávót
leszarom a konfigod...
kötelezõ munkahelyi szoftverként már jeleztem a fõnöknek. LANba nagyon jó muri, online is mentem egész szépen lagolás nélkül mennt. bár nem ártana ha a pinget kiírná a progi, hogy tudja az ember hova joinoljon inkább... sztem.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. - Kung Fu-Ce

Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. - Kung Fu-Ce
engem az érdekelne hogy a magas ugrásba hány fokkal lõjem ki az emberem mivel 140 m nél tovább nem jutok
ebben is benne van a "titok" 😊 de nem ezért rakom be, hogy én találtam fel a spanyolviaszt (pedig de 😄), csak itt még 1-2 stuntnak meg lehet nézni a "titkát", figyeljetek, hogy mikor megy a nudge (CTRL) meg az aerobatics (mikor a levegõben irányítod), a videón ezek jól látszanak...
Tûzkarikás 1588pont.A "Síugrás" pedig csak 319,xx méter.
Next PC upgrade: 2022
Elsõ cucc.
Második cucc.
Köszönöm.
Gonosz<#eplus2>#eplus2><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#idiota>#idiota>
Lol?!
2. az RWD kocsikat úgy kell vezetni, hogy kanyarodáskor kicsit elengeded a gázt, és ellenkormányozol
mondjuk az erdõs pályákkal legnagyobb bajom az az hogy eltévedek 😄 nem látom a sok gaztól az utat és az akadályokat. párszor már röpültem elsõ helyrõl a dzsindzsásba egy jól lehelyezett kõtõl 😛
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
taktika?!
vagy arra alapozol hogy mindenkit kiütsz,és te maradsz egyedül😄.....(4WD)
vagy a sebességre alapozol(FWD,de inkább RWD)
saras,földes pályákra a 4WDseket ajánlom...
aszfaltra mind1ik jó....
kb ennyi de ne halgass rám<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>te döntsd el melyik a jobb..(4WD,FWD,RWD)
Lol?!
Milyen kocsit érdemes venni? Merthogy: eddig az összkerekes verdákat preferáltam, mivel bírják a strapát, és jól irányíthatóak, ám a többi kocsi folymatosan gyorsabb mint az egyém(úgy húznak el mellettem öröm nézni, 4 autót meg hiába próbálnék zúzni, nincs annyi autó), most beruháztam egy elsõkerekesre, az viszont olyan irányíthatatlan hogy öröm nézni. A városi versenyekkel még nincs is baj, azokat simán alázom, de az erdõk-mezõk enyhén betesznek. Utálom is õket, meg a kocsim vagy nem elég gyors, vagy az elsõ kanyarban elkezdi rázni a seggét és onnantól végem, hiába akarnék gyors lenni.
Tippek, ötletek, stratégiák?
biztos egy ilyen rendörségi video ez.
a játékba meg nem repülsz ki ilyen könnyen meg még annyi hogy már átmentem Sofián <#mf1>#mf1>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ez az igazi flatout, nézzétek a faszit, ahogy kirepül a kocsiból:
http://video.google.com/videoplay?docid=-5712100201620445194&q=crash&hl=en
és mi is átalakítottuk hogy tudjuk csetelni 😊
csak 1.5mb-os a file, de az eredetirõl érdemes biztonsági másolatot csinálni, mert ha kijön a patch, akkor hibák léphetnek fel
Én a versenyt szeretem + max. a törést 😊
Többit nem.
De ez egyéni szoc prob 😊
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008