FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Filed Goalba a legjobb idõm 15:04
Baseballba pedig lószar 263 méter.

Next PC upgrade: 2022

zAkkEr
all cars on all tracks<<<<egy jó kis mod és már meg is van 😄

Lol?!

Szal nincs busz meg kamion? 😞

reménytelen
Megcsináltam!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És mit kaptam érte? Semmit! Azt reméltem, legalább lehet menni a multiplayeres bónusz kocsikkal single playerben is. De nem!

M@TriX
LAN-ba lehet valahogy botokat meghívni, csak 2-en 3-an lennénk és kellene még player.
hivatalosan úgytom nincs de mod sem született még vagy valami egyébb 5let?

köszi

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Magnum PI
A derby rekordom:

zmeor
soccer hez milyen titok kell?
egyszerûen megfogod és felkúrod a sarkokba a csávót

leszarom a konfigod...

reménytelen
Valaki árulja el a titkot a field goalhoz meg a soccerhez is! <#miaz>
M@TriX
na végre volt kicsit hosszabban gémelni. huh, nagyon király lett szerintem ami jó volt nem változtattak, hibákat javították és a graf nagyon szép lett. Még az irodai 9200S-n is teszteltem és mediumon vígan elkolbászol szóval nagy grat a fejlesztõknek.

kötelezõ munkahelyi szoftverként már jeleztem a fõnöknek. LANba nagyon jó muri, online is mentem egész szépen lagolás nélkül mennt. bár nem ártana ha a pinget kiírná a progi, hogy tudja az ember hova joinoljon inkább... sztem.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Srácok! Találtam egy jó cuccot 😄 Flatout 2 NO-DVD Patch. Nem lesz tõle US-es verzió. Lehet hogy fake, P*****e B*y-en találtam. Akinek kell az szóljon (EU-s marad sztem mert protect meg a flatout2 2,8MB-s file van benne)

azt szeretném kérdezni hogy a carier modban ha nem nyerek meg minden kisseb bajnokságot csak 2 3 hely vagyok attól végig lehet vinni 100%
ja de itt is ugyanaz a trükk mint a ski jumpnál, nudge a kilövés pillanatában, aerobatics még véletlenül se!

Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. - Kung Fu-Ce

Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. - Kung Fu-Ce

Magasugrásnál neekm is csak 147 méter volt a legtöbb. Nemtudok többet ugrani. Egyébként asszem 63-64 fokkal lõttem ki! (De nem tuti!) Próbálgatni kell!

hello
engem az érdekelne hogy a magas ugrásba hány fokkal lõjem ki az emberem mivel 140 m nél tovább nem jutok
#5203-as hozzászólásban linkeltem videót pár stuntról, amiket én vettem fel.
ebben is benne van a "titok" 😊 de nem ezért rakom be, hogy én találtam fel a spanyolviaszt (pedig de 😄), csak itt még 1-2 stuntnak meg lehet nézni a "titkát", figyeljetek, hogy mikor megy a nudge (CTRL) meg az aerobatics (mikor a levegõben irányítod), a videón ezek jól látszanak...

Szóval én arra jöttem rá, hogy: Elindulsz, a pály végén kicsit kimész jobbra vagy balra, hogy ne középen lédj mert akkor soxor beleakadsz azokba az összedöntött sílécekbe, max sebességgel menj és 43-47 fok között lõdd ki az emberkét, és közvetlenül utána, hogy kilõtted nyomd meg a CTRL-t! Tehát CTRL-lal kilövöd madj rögtön megnyomod mégegyszer és utána hozzá sem nyúlsz! Nem kell a nyilakat nyomkodni hogy jobbra balra elõre dõljön, csak hagyd had szálljon! 😊 És én így ugrottam 363 métert! De a 356-357 méter szinte garantált így! 😉 Próbáljátok ki!

acsati
igen én is kiváncsi lennék a titokra 😄
reménytelen
Meg akkor leírhatnád a titkot is, hadd mutassuk meg multiban, mit tudnak a magyarok!
Hehe! Nemtudom, lehet, hogy már ugrott vki nagyobbat, de nekem eddig ez a lagnagyobb. Síugrásban 363,xx métert ugrottam. És már rájöttem a titokra, hogy hogyan kell hatalmasat ugrani. 😉 Majd ha hazaérek belinkelem a képet. (ha el nem felejtem)

reménytelen
Minden megvan elsõ helyre karrierben, kivéve azt a rohadt field goalt meg soccert! 99%
grebber
Na megcsináltam elsõ két ugrásos feladatomat.
Tûzkarikás 1588pont.A "Síugrás" pedig csak 319,xx méter.

talán ha jó linkelnéd be, akkor valaki talán le is töltenéelsõ cucc helyesen , talán 😊

Valaki fel tudni tenni egy publikus helyre a következõ cuccokaz a jointról, mert kb. fél napja jön az aktiváló ímél. 😞

Elsõ cucc.
Második cucc.

Köszönöm.

zAkkEr
"1. a muszáj az pontos j"
Gonosz<#eplus2><#banplz><#taps><#idiota>

Lol?!

reménytelen
1. a muszáj az pontos j
2. az RWD kocsikat úgy kell vezetni, hogy kanyarodáskor kicsit elengeded a gázt, és ellenkormányozol
Lobsterman
hát igen nekem is van egy rwd kocsim, és úgy tekeri a seggét mintha muszály lenne neki 😊
mondjuk az erdõs pályákkal legnagyobb bajom az az hogy eltévedek 😄 nem látom a sok gaztól az utat és az akadályokat. párszor már röpültem elsõ helyrõl a dzsindzsásba egy jól lehelyezett kõtõl 😛

Nohab
Nekem a rosd king a megvadult ló azt egyszerûen még nem tudom vezetni.
Király a flatout 2
reménytelen
Természetesen versenyhez a Bullet GT a legjobb, csak meg kell tanulni jól vezetni, mert RWD-s.
SötétBarom
Én minden kategóriában a legnagyobbal mentem.. A taktika annyi volt, hogy jó rajt után minden feltörekvõt rákentem valamire.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

zAkkEr
4WD-ésekbe én a canyont választom,de ha tehetem mindig a 4WD-seket választom....az FWD-sek egész jók.....Az RWD-seket utálom mert irányíthatatlan,kipõrõg,és ha kicsit is hibázol már ott a baj....
taktika?!
vagy arra alapozol hogy mindenkit kiütsz,és te maradsz egyedül😄.....(4WD)
vagy a sebességre alapozol(FWD,de inkább RWD)
saras,földes pályákra a 4WDseket ajánlom...
aszfaltra mind1ik jó....
kb ennyi de ne halgass rám<#banplz><#idiota>te döntsd el melyik a jobb..(4WD,FWD,RWD)

Lol?!

Lobsterman
Lenne egy kérdésem a profikhoz
Milyen kocsit érdemes venni? Merthogy: eddig az összkerekes verdákat preferáltam, mivel bírják a strapát, és jól irányíthatóak, ám a többi kocsi folymatosan gyorsabb mint az egyém(úgy húznak el mellettem öröm nézni, 4 autót meg hiába próbálnék zúzni, nincs annyi autó), most beruháztam egy elsõkerekesre, az viszont olyan irányíthatatlan hogy öröm nézni. A városi versenyekkel még nincs is baj, azokat simán alázom, de az erdõk-mezõk enyhén betesznek. Utálom is õket, meg a kocsim vagy nem elég gyors, vagy az elsõ kanyarban elkezdi rázni a seggét és onnantól végem, hiába akarnék gyors lenni.
Tippek, ötletek, stratégiák?

rockymitymók
OK, thx

acsati
erre a videora azis igaz hogy aki hülye haljon meg?
biztos egy ilyen rendörségi video ez.

a játékba meg nem repülsz ki ilyen könnyen meg még annyi hogy már átmentem Sofián <#mf1>
grebber
Ej ez elég rendesen megkapta 😞

gabi89
Mert faszok

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

off
ez az igazi flatout, nézzétek a faszit, ahogy kirepül a kocsiból:

http://video.google.com/videoplay?docid=-5712100201620445194&q=crash&hl=en
Ez mekkora faszság... Miért nem tették be az eu-sba a csetet? 😞

Supersix
Nekem eredtei van és ha megcrackkelem meg átmásolom azt a fájlt hogy legyen chat akkor eléggé szarakodik ám a multi része!Nem talál szervereket rendesen anélkül hogy néha le ne fagyjon!

<#ejnye1><#idiota>

acsati
én full eredetit használom. elöbb végigviszem singlet és utána multizok haverokkal
ja... az us-ban van chat az eu-sban nincs
és mi is átalakítottuk hogy tudjuk csetelni 😊
csak 1.5mb-os a file, de az eredetirõl érdemes biztonsági másolatot csinálni, mert ha kijön a patch, akkor hibák léphetnek fel

Ja, még valami. Olvasom a faq-t, hogy az eredeti eu-s változatot át lehet alakítani us-ra. Van valami különbség a kettõ között?

Akinek van regje a jointra, feldobná a legutolsó modokat? Délelõtt regeltem, és még mindíg nbem jött meg az aktiváló ímél. 😞

radeer
Nekem tökre nem tetszenek ezek a kiegeszítõ játékok.
Én a versenyt szeretem + max. a törést 😊
Többit nem.
De ez egyéni szoc prob 😊

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

rugbyben mutlkor nyertem <#nezze>

acsati
a fociba sikerül betalálom eddig ott rekord 91 😄 a rugby meg az meg nem jo :S egyenesen szoktam menni át az embereken 😄
reménytelen
Én a focit (soccer) meg a rugbyt (field goal) utálom.
Én abban multkor csodával határos módon homerunt csináltam XD