FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ám mintha 1x gyanúsan keresztül húzta volna a számításaimat azzal hogy hiába óvatos kanyar, egyszerûen csúszott mintha jégen lett volna. Nah akkor volt nagy restart vazeee :-)
Én meg azt vettem észre ,hogy nálam két csoportba oszlanak a versenyzõk egyik amelyik le akargyõzni a másik pedig SEGÍT(!). Lehet ez annak az oka ,hogy csak mindíg a (hogy mindenki értse nem neveket mondok hanem a térképen lévõ szineket) feketét,pirosat(csak az utóbbi idõben),világoskéket(keveset szekáltam ,mert lassú és ezért nem találkozok vele és így alíg piszkál) sárga,szürke ezek valami iszonyatosan segítenek egymásnak. A szürke folyton megelõz és le akar lassítani míg a sárga el nem megy vagy fordítva,de akkor a Canyonnal szépen belerongyolok a képébe<#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota>.
A segítõk pedig a királykék és a rozsaszin (az egész karrierbe hozájuk se nyultam) és a streetbe pedig így segítenek: Leelõznek valamiféle képpen kiütik, lelasítják az elõttem levõt majd szinte hihetetlen módon mindíg kicsúsznak, és hadják ,hogy le elõzzem õket.
Ha minden igaz ez a tanuló módja amirõl egyszer beszéltek...csak valami boszzú mód lett belõle 😊 Újra kezdem a karriert és most megpróbálok másokat szekálni😊
egy esélyt adj neki!
minimodok egy csomagban: KATT
tartalom: fo1likedinamics, realisticdinamics, fo2cams, fo2camfixv3v4, singleraceoptions, allcarstracks
Forza.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
Feltettem a játékot egy gépre 9200-as Radeon van benne.
Be is töltõdik,csak valami textura gondja van.
Kockás a kép.
Mi lehet a gondja?
206.05.havi driver van fenn.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. - Kung Fu-Ce
Amugy a minijátékoknál a basebalban most este állítottam fel egy kira rekordot 😄
Engem az idegesít csak,hogy az uccsó körben mindig feljõnnek persze csalással lehet látni a térképen. <#boxer>#boxer><#violent>#violent>Meg vannak az aréna versenyek ami ilyen döntõtt kanyaros hát ott ahogy elindulunk egybõl mindenki nitro nélkül lehagy de mindig és nagyon látszik,hogy csalnak.
ha ilyen volt, hogy rád hajtottak, lefogadom, hogy be voltál szorítva egy sarokba, vagy tehetetlenül lógtál egy másik tag autójának roncsán. a gép se tök hülye, hogy a száguldozókat basztatja. még jó hogy abba rohan bele, aki beragadt
Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. - Kung Fu-Ce
Lol?!
Lol?!
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Lol?!
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Lol?!
Tekintettel lehetnél másra is.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Megírtma a Flat Out 2 regény elsõ fejezetét!<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii><#worship>#worship>
Sry a lassú tempért, hiszen nem is oly rég írtam ide, hogy 1-2 nap. Ahhoz képest hogy elhúzodott már. Nem mindig akaródzott ugyanis írnom a sztorit, volt hogy ihlet se volt, de most megvan az elsõ fejezet<#eljen>#eljen>.
Akit érdekel, adja meg méljét és elküldöm majd.
Hogy a játékról is essen szó:
Derby cup: 100% (stuntok még nem mindegyik elsõ hely, csak úgy, mint derby versenyek se)
Race: 100%( sok minden elsõ hely és hamarosan ezt kipörgetem)
Street: 60%
<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>