FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyszerû a képlet, mindig úgy haladnak, hogy együtt menjünk. Ált. a vége felé kezdenek beerõsíteni, de ha akkor nem b@szod el, akkor nyert ügyed van.
Ám mintha 1x gyanúsan keresztül húzta volna a számításaimat azzal hogy hiába óvatos kanyar, egyszerûen csúszott mintha jégen lett volna. Nah akkor volt nagy restart vazeee :-)
Nohab
nekem 1,4 ghz em van és közepesen gyönyörûen fut... Baseball rekordom 364.
Én meg azt vettem észre ,hogy nálam két csoportba oszlanak a versenyzõk egyik amelyik le akargyõzni a másik pedig SEGÍT(!). Lehet ez annak az oka ,hogy csak mindíg a (hogy mindenki értse nem neveket mondok hanem a térképen lévõ szineket) feketét,pirosat(csak az utóbbi idõben),világoskéket(keveset szekáltam ,mert lassú és ezért nem találkozok vele és így alíg piszkál) sárga,szürke ezek valami iszonyatosan segítenek egymásnak. A szürke folyton megelõz és le akar lassítani míg a sárga el nem megy vagy fordítva,de akkor a Canyonnal szépen belerongyolok a képébe<#ravasz1><#idiota>.
A segítõk pedig a királykék és a rozsaszin (az egész karrierbe hozájuk se nyultam) és a streetbe pedig így segítenek: Leelõznek valamiféle képpen kiütik, lelasítják az elõttem levõt majd szinte hihetetlen módon mindíg kicsúsznak, és hadják ,hogy le elõzzem õket.
Ha minden igaz ez a tanuló módja amirõl egyszer beszéltek...csak valami boszzú mód lett belõle 😊 Újra kezdem a karriert és most megpróbálok másokat szekálni😊
Másnak sem jön be a multiplayer topic?

arty
igen, van rá egy minimod, de kormánnyal ez már nem olyan mint az elsõ... sajnos elkefélték 😞 gamepad vagy bill marad szvsz 😞

egy esélyt adj neki!

minimodok egy csomagban: KATT
tartalom: fo1likedinamics, realisticdinamics, fo2cams, fo2camfixv3v4, singleraceoptions, allcarstracks

Forza.

KraZ
Igen lehet!

MAN T.G.A.

gabi89
Nem tudom mit kérdezgettek ilyeneket felrakod elindítod és meglátod,hogy megy-e vagy nem.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

reménytelen
FAQ!

Amúgy minimum 2.0 GHz Pentium® 4 vagy AMD® 2000+
trackmaniac
Sziasztok! 1,2 GHz-en megy-e a játék, vagy ne is próbálkozzak?

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

Sziasztok.
Feltettem a játékot egy gépre 9200-as Radeon van benne.
Be is töltõdik,csak valami textura gondja van.
Kockás a kép.
Mi lehet a gondja?
206.05.havi driver van fenn.
lac coo
Belsõ nézetben lehet vezetni ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

gabi89
Hát ez is igaz de igy néha már nagyon izgalmas<#nevetes1><#csodalk>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

há még jó hogy csalnak. anélkül uncsi lenne a game

Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. - Kung Fu-Ce

gabi89
Hát nekem a játék derby részével nem volt bajom 😄
Amugy a minijátékoknál a basebalban most este állítottam fel egy kira rekordot 😄

Engem az idegesít csak,hogy az uccsó körben mindig feljõnnek persze csalással lehet látni a térképen. <#boxer><#violent>Meg vannak az aréna versenyek ami ilyen döntõtt kanyaros hát ott ahogy elindulunk egybõl mindenki nitro nélkül lehagy de mindig és nagyon látszik,hogy csalnak.

fiúk, nem olyan nehéz ez a játék. ahelyett, hogy összeesküvéselméleteket gyártanátok, nyomjatok egy restartot.
ha ilyen volt, hogy rád hajtottak, lefogadom, hogy be voltál szorítva egy sarokba, vagy tehetetlenül lógtál egy másik tag autójának roncsán. a gép se tök hülye, hogy a száguldozókat basztatja. még jó hogy abba rohan bele, aki beragadt

Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. - Kung Fu-Ce

Balumann
jah, van hogy egyik kilök, akkor jön a mögöttem lévõ és szintén belémjön ezerrel. De mondjuk utána meg pont azt vettem észre hogy ezek megelõztek és az aki elöször lökött ki az volt kicsúszva és utána akik elõtte belém száguldottak és elõttem voltak ,azok ugyan úgy bele abba is. Amit én meg megpróbáltam kikerülni, az meg elkezdett tolatni, és bumm, felrobbantam... <#falbav>

zAkkEr
hmmm...azt én is észrevettem hogy singleb derbybe mondjuk 2-3 gép csak rám pályázik,és összedolgoz..hülyén hangzik de így vettem észre..az egyik belémjön aztán fel se eszmélek jön a másik és így tovább mig a fele életem le nem megy az elsõ percbe 😛 és mindig ugyan azok..😄

Lol?!

acsati
<#nyes>
reménytelen
Nálam nem volt ilyen... biztos zavarja õket a stílusod, amit nem is csodálok.
CSOCSO
elmehet a faszomba ez a jatek is.. a derby reszen a masik 7 auto csak ram palyazik.. SZANALOM
acsati
hm erre én is kiváncsi lennék
grebber
Számszerû adatot lehet tudni kb hány db Fltout 2-öt adtak el nálunk?

Next PC upgrade: 2022

Nohab
Megyek lealázni egy két puhány amerikait<#ravasz1><#hehe><#eplus2>
acsati
hát nekem ADSL-em van és 2048-as már egy éve vagy nem tom de 512röl indultunk 😄 de a feltöltésem meg csak 192 😞 Ideén nem dupláztak nem növeltek net sebességet a T-Online-nál 😞
Nohab
CSak annyit írok az enyémbõl ,hogy nem éri el a 100 kbitet
zAkkEr
nekem szeptemberbe megyünk át 2048 asba 😊 kicsit nagyobb mint az 512-es és mivel sokat töltök így jól is jön 😛

Lol?!

zoli122
Egyébként nekem a netem Letöltés:4mb/s Feltötlés pedig 1mb/s

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
Zakker: Menj át a multi topikba ott segítenek az ilyenben!!! Ja és ez a köznépnek: a FlatOut2 SGLAN GAME ujra indult mert tele volt jelszó sg.hu

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

reménytelen
És honnan tudod, hogy te másoknál nem laggolsz? Az ADSL-nek alacsony küldési sebessége...
zAkkEr
jó ebbe igazad van,de azé mondjuk ha valaki laggos azzal nem lehet jót játszani teljesen elrontja a gamet....amúgymeg nekem sincs erõs netem (512).....

Lol?!

mindenhol szerencsét próbálok<#vigyor5>

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Nohab
Huh úgy tudom van egy Hamachi topik szerintem ott kérdezõsködj... vagy a flatout 2 multi topikba.
Nohab
ÚÚÚÚÚÚÚÓ anyám "seggítek" lol mit nem tud okozni egy véletlen dupla G...😊
Láma kérdés: Hogy mûködik a Hamachi, mert haverral nem tudunk játszani?

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Nohab
Seggítek. Ha nálad van a server van egy olyan az alsó gombok közt ,hogy profile information valami ilyesmi (egy muki áll egy adatlap elõtt) abba bemész és látsz egy rugó lábat abba is bemész majd kiválasztod a kirúgandó embert. Ilyenkor elindul a szavazás és azt akarja mindenki az emberke eltávozik. (csak úgy megjegyzem én is laggolok és segítek azaz nem vagyok köcsög...és attól ,hogy valakinek nem valami hú de jó a net hozzáférése az még nem egy segfej barom)
zoli122
Igen zakker igazad van

zAkkEr
én meg az a sok köcsög laggert utálom aki szaggat mint állat és semmit nem lehet vele kezdeni....kilökni se lehet mert nem tudod hogy hol van :S

Lol?!

Supersix
Hát igen!Kár hogy nem fér ki a nevem mögé egy HUN!Már csak azért is mert remélem hogy nem a mieink miatt kell néha anyáznom 😄

reménytelen
Én is sokszor tapasztaltam... hiába, a magyarok jól vezetnek, az amcsik meg nem bírják elviselni, ha valamiben nem elsõk... <#boxer>
Supersix
Hihetetlenül lerontja a játékot ez a sok pa****t akik egyszerûen kivotolnak ha túl jól megy az ember!

radeer
Sosem értettem, ha már valaki képet rak fel miért nem lehet átméretezni.
Tekintettel lehetnél másra is.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

wesker24
na csináltam 3 képet az elsõn egész jól ment a másodikon már alig ment a harmadikon meg már nagyon nem akart menni !!!! <#nyes><#nyes><#nyes>

acsati
amikor a tüz karikásnál beleérkezik az ember a medencébe elég furcsán mozog a vizben, nem? <#vigyor>
Nohab
bocs utolsú sornak így kellene hangzania:így hirtelen másra nem emlékszem 😊
Nohab
Ha már a stuntnál tartunk akkor Tûz karika 1754 körüli ,baseball 364 elsõnek és utána száz fölöttit már nem sikerült,field goald 14 sec most így hirtelen erre emlékszem 😊
De kaptál valamit. 100%-os játékot<#hehe>, meg azért jó érzés az, hogy kipörgetted...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Field Goalt én máshogy csinálom😛. Kamikaze támadást indítok a Nucleronnal és elrobogok majdnem a póznákig, ott kilövöm és így is sikerült nekem elsõnek lennem, volt, hogy 15 alatti idõt produkáltam.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Háhh, most happy vok!

Megírtma a Flat Out 2 regény elsõ fejezetét!<#eljen><#hawaii><#worship>

Sry a lassú tempért, hiszen nem is oly rég írtam ide, hogy 1-2 nap. Ahhoz képest hogy elhúzodott már. Nem mindig akaródzott ugyanis írnom a sztorit, volt hogy ihlet se volt, de most megvan az elsõ fejezet<#eljen>.

Akit érdekel, adja meg méljét és elküldöm majd.

Hogy a játékról is essen szó:

Derby cup: 100% (stuntok még nem mindegyik elsõ hely, csak úgy, mint derby versenyek se)

Race: 100%( sok minden elsõ hely és hamarosan ezt kipörgetem)

Street: 60%

<#eljen><#hehe>

grebber
Nem akarok én ennél jobbat jó ezzel a 2. hely is!

Next PC upgrade: 2022

reménytelen
Field goalban az a titka, hogy a harmadik mozgó játékos elõtt kell még kilõni (éppen hogy lehetséges) jó laposan (kb 18-20°), és kilövés után egybõl nudge (Ctrl), ami felgyorsítja a repülési sebességet.
arty
én pár oldallal visszább belinkeltem õket, keress vissza ...

Forza.