FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. - Kung Fu-Ce
multi, indul-e ezen a kártyán, eredmények stb
THX
A FAQ-ban ez állt.
A játék nem támogatja az integrált videovezérlõket!
• nVidia GeForce FX 5 sorozat
innen kezdõdik.Természetesen nem tom hogy az ennél lentebbi kártyákon elindul e mert nekem nem Nvidia-m van.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
én mindegyiket kedvelem...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Feltettem a játékot, el akarom indítani és akkor kiírja h hiányzik D3DX9_30.DLL
Nem tudjátok h mi a problem?
TDU nick: HuncutTuncus
De ma már van netem legalább😄
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
by this one.
ezt írja az infoba ...de nekem nincsenek ilyen file-aim(eredetim van EU-s)
most akkor hova rakjam ?
ezt a mod-ot szedtem le: All cars on all tracks
a flatout joint oldalról...
segítség 😊
Lol?!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
tehát: vegyétek birtokotokba az oldalt és ne szégyenlõsködjetek, minden ötletet és javaslatot szívesen látok a honlapon!
FlatOut2 magyar bajnokság
Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. - Kung Fu-Ce
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!