7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#6091 igen... kicsit ronda, kicsit szaggat, de menni fog ;)
inkább egy kariba fektess be, mert ez szerintem már az a kategória ;) -
halofilter #6090 Sziasztok!
Szerintetek az Nvidia GeForce 4 Mx 440 Tornado-n el fog futni? (eredetibe?)
-
#6089 amugy vannak még ilyen kodok? ez cheat? -
#6088 sikerült! köszi -
#6087 VAn egy kód, amit be kell írni az extras menüpontban a passwordhoz, ez-e:
GIEVEPIX
Így, csupa nagybetűvel kell begépelni, és minden autó elérhető lesz singleben is. -
#6086 hellotok
a Flatmobillal a kamionnal meg a busszal csak multiban lehet játszani? Mert én kiakasztottam de semmit nem kaptam. -
#6085 Még én se töltöttem föl képet:) -
#6084 Én is így csináltam először még annakidején -
Richard90 #6083 jaja...
miért kell kinevetni...
sztem még kezdő és még életében nem töltött fel képet stb... -
#6082 Mintha ti életetkben nam hibáztatok volna... különben is az ember a hibákból tanul... ,de az már más kérdés ki hibájából. -
#6081 brunnerone ez nagyon lol volt
Ugye ezt te se gondoltad komolyan mert ha igen akkor -
#6080 loooooooooooooooooooooool :DDDDDDDDDDD -
#6079 lol -
#6078 c:\Downloads\játékok\Prince of Persia\Flatout 2 deszka.JPG
egy a baj! gépről próbálsz linkelni,előbb tedd fel a netre a képet,utánna lehet! -
brunnerone #6077 Na ez a komoly mi van ha fejbe talál?
Flat -
#6076 bemész a start menü/empire interactive/flatout 2 setup-ba, és ott elveszed a pipát a post processing elől. -
#6075 hello nkem ijen ramaty a kép de legalább megy de csak bizonyos versenyeknél ijen, mitlehet ezel tenni ijen kockás fehét kék kockák, a gyik ba irtak vmit rola de nemtalálom, merre van az? • Hibás a kép (fehér a kép, vagy idő után lelassul, stb.)
A beállítások-ba (setup) –ba vegyétek ki a „post processing” nevü effektet!
ezt keresném... -
#6074 :DDDDDDDD -
#6073 egy haver elég durva versenyt nyomatot ;)
pont ott voltam...
ez meg egy jól elkapott képecske ;)
-
#6072 hogy kell megcsinálni hogy leen visszapilantó tükör???????? -
BIZ0906 #6071 "A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!"
Tiltottak mi? -
#6070 köszönöm a segitséget, majd ha lessz egy perc idöm megis csinálom de msot rohanok tankönyveket átvenni...
-
megariffer #6069 kedves barátaim, tisztelt hölgyeim és uraim
megunva a tökölődést ezennel kihirdetem, hogy a FlatOut2 liga ezennel beindult!
bár még eléggé kezdeti stádiumban van minden, de már kitűztem az első versenyidőpontot:
2006. augusztus 30. szerda 19:00
mindenkit szeretettel várok, jelentkezni a fórumban lehet, de előbb regisztráljatok az oldalon is!
FlatOut2 magyar liga
http://flatout2league.atw.hu -
LeePí17 #6068 bemountolod ALL OPTION ONra kell állítani...
vagy olyan verziót szedtél le ami a VISTA rendszerre megy..vagy nemtom...
elvileg a Reloadedes crack hazavágja a védelmet és működni fog -
#6067 akkor az eredeti flatout2.exe-t ird felül azzal az .exe-vel ami nem kéri a CD-t!
INNEN például leszedheted -
#6066 Deemon al csináltam eddig is de valami infonál ezt irja ki verziopnak : Empire Interactive hát a gyik be meg levolt erröl irva pár dolog ugyhogy asszem ezzel se játszok igy...
ha valakinek van valami ötlete vagy tudna segiteni akkor irjon vagy irjon e-mailt [email protected] kösz elöre is -
#6065 alcohol és clonecd uninstall, utána jáccik ;)
esetleg crackeld ... -
#6064 ha kérdés helyett formáztál volna egyet, lassan már játszhatnál is. -
#6063 most már az jo de elakarom inditani akkor a cd vel vmit szorakozik végig ér és ez a hiba: error Attempt of using emulation software has been detected. Please, insert the original disc, deactivate emulation software and try again.
na ezzel mitkezdjek? -
#6062 ja jo már elolvastam itt a MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN! cucot igy már oké. -
#6061 hello. lenne egy kérdésem kicsit off os...
tegnap volt egy szép virusom ma kiirtotam teljesen és azota windosom is elég ratyi lett meg flat out2 öt felettem ma és nemmegy ezt irja ki:
"Az alkalmazást nem sikerült elinditani, mert D3DX9_30.DLL nem található. Az allkalmazás ujratelepítése megoldhatja a problémát."
Na azota már 4 szer ujratettem és még mindig itt tartok.
Kérdésem a következő, ez most a játéktol van azzal van valami hiba vagy lehet hogy a rendszerem szar és azvégett ilyen?
köszi előre is a segítséget. -
#6060 Nagyon ritka, mert ilyen most sem lesz. :D -
#6059 Mert kaptál tőluk egy ajánlatot, aminek a végén az állt: "Ez egy rendszerüzenet, kérem ne válaszoljon rá", és innen vetted az e-mail címüket. -
#6058 Én azért szenvedtem sokat, mert rosszkor használtam a megugrás gombot... -
#6057 Nem méltatnak válaszra az EVM-esek :( -
#6056 Nekem másodikra vagy harmadikra sikerült 273 csinálni baseballban -
#6055 Az mindegy :) -
#6054 Nem biztos hogy a tesód tehet róla -
#6053 Na most megyek lecseszni a tesóm ,mert ő hitette el ezt velem :)Ekkora át......ást. Mindegy Bocsi az offért. -
#6052 Sikerült, jó sokat kellett próbálkozni :-)