FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam a bowlingnál olyan szokott lenni hogy már félig elvan dõlve a bábu erre meg visszaáll rendesre... Csalás <#idiota>

acsati
amit nem szeretek az a baseball. sose tudom hogy eltalálni hogy elpattanjak 280 méter körül mint a többiek
reménytelen
Én úgy szoktam, hogy nagy sebességgel, 26-30° szögben lövöm ki, kicsit visszahúzom a levegõben úgy, hogy éppen elérje az elsõ bábu nyakát (ahol piros), és utána Ctrl (Nudge) + egy kicsit jobbra, mert a jobb oldalon általában nehezebben dõlnek el.
tegnap majdnem sikerült 😄

ez jó, nekem is volt már ilyen, azóta se tudtam megcsinálni mégegyszer 😊

Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. - Kung Fu-Ce

matyi08
nekem már volt, hogy egymás után többször is ledöntöttem mindet, de ez sokkal jobb.<#eljen><#eljen>

acsati
ja és amugy grat!
acsati
én még egyszer sem tudtam elsöre ledöntani mind a 10 bábut. van vmi titka?
reménytelen
Úgy érzem, ezt a bowling eredményemet mindenképp meg kell mutatnom:

reménytelen
Nekem elfogadta.
Ma megvettem a cuccot, most települ. Jót röhögtem, az útmutatón. 😉

acsati
A Grand Finals-ban milyen autóval kell menni? Mert a streetes automat nem fogadja el angolul meg nem tudok.
semmi különös...
multi, indul-e ezen a kártyán, eredmények stb

rockymitymók
Valaki el tudná mondani nagyjából, hogy milyen új, fontos dolgok történtek az elmúlt 2 hétben?<#buck>
THX

DeathJr
Hmmmmmmm...
A FAQ-ban ez állt.

A játék nem támogatja az integrált videovezérlõket!

• nVidia GeForce FX 5 sorozat
innen kezdõdik.Természetesen nem tom hogy az ennél lentebbi kártyákon elindul e mert nekem nem Nvidia-m van.

Balumann
béna, 1-et nem bírt kinyírni :| 😄

gabi89
Érdekes verseny lehetett <#nyes><#nyes>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

JohnnySmith
LOL 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

gabi89
Nekem mx440-em van és megy rajta.Szóval ne mondj olyat amit nem tudsz biztosan.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

lck
Ja - Indításkor Post-processinget ki kell kapcsolni.
lck
megy vele - csak picit döcög
DeathJr
Természetesen hogy nem...

Balumann
directX 7-esen is megy a játék? (geforce 4 mx 440?)

sztem is jók, bár itt megkell tanulni a technikát. Elsõ részben csak kilõtted, oszt csá😊

sztem mind kettõ jó...
én mindegyiket kedvelem...

jézusom!! nagy kinlódva megcsináltam a darts-ot,most meg a focis,kezd egyre idegesítõbb lenni ez a játék,a versenyek faszák benne,de ezekbõl a mini játékokból egy-kettõ egy agyrém!!<#falbav><#falbav>
ollie
Hát az ati 9000 sokkal jobba az mx440-nél. Az mx440 ráadásul csak dx7-es.

zAkkEr
....A FAQ-OT

Lol?!

én tom. hiányzik D3DX9_30.DLL-ed<#idiota>

NEOreg3
"MIELÕTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!"

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tuncee
Hi!

Feltettem a játékot, el akarom indítani és akkor kiírja h hiányzik D3DX9_30.DLL
Nem tudjátok h mi a problem?

TDU nick: HuncutTuncus

rockymitymók
A ****** kivan az egésszel!!!!!!!!!! Majdnem végigvittem a játékot, erre aug. 4-én bedöglött a modemem, majd két napra rá a videókártyám is, majd a TV<#mf1>. Milyen jó kis hónap. Ráadásul az van ráírva a garancialevélre, hogy 30 nap alatt cserélik ki a vga-t. Úgyhogy mostanában nem játszok. Tök jó....<#szomoru1>

De ma már van netem legalább😄

stevenson1988
szentem simán és egyszerûen hozd létre ezeket a könyvtárakat. sok ilyen játék van hogy a plusz cuccokat így lehet berakni. azaz hogy a (valamilyen módon) tömörített fájl könyvtrászerkezetét alapulvéve el lehet helyezni a modokat, nyelvi fájlokat. Ha emlékeztek ilyen volt a Quake3 is, meg újabbak közül a darwinia... sorolni lehetne csak nincs kedvem 😄

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

zAkkEr
Once it's done, replace the file "carselectiongenericmenu.bed" (folder \data\scripts)
by this one.
ezt írja az infoba ...de nekem nincsenek ilyen file-aim(eredetim van EU-s)
most akkor hova rakjam ?
ezt a mod-ot szedtem le: All cars on all tracks
a flatout joint oldalról...
segítség 😊

Lol?!

Megyek,ha nem lesz tele tömködve minenféle moddal...nekem nem kenyerem az ilyesmi....eddig semmilyen mod-t nem tettem fel rá. Jó az alap is.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

kedves FlatOut2 rajongók! beindult a FlatOut2 magyar bajnokság kísérleti honlapja, gyertek jó sokan fórumozni, az már nagyjából mûködik, már csak fel kell tölteni sok okossággal. Olvassátok el a kezdõlapot, még egyelõre nem tudom, mikor lesz ebbõl mûködõ liga, de minden elkezdõdött valahogy, segítsetek beindítani, hogy legyen egy szervezett, jó kis bajnokságunk!

tehát: vegyétek birtokotokba az oldalt és ne szégyenlõsködjetek, minden ötletet és javaslatot szívesen látok a honlapon!
FlatOut2 magyar bajnokság

Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. - Kung Fu-Ce

nem 1ezik a játék

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

bertino
najolvan
-fav

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Az mért van hogy hálózni akarunk hamachival rávisszük a lanra egyikõnk createl a másik joinolni próbál de nem látt??

Jah okés

nem mert nincs netem otthon és csak akkor játszom multit mikor haver eljön géppel 😊
Te szoktad multiba nyomni??

nem tudom.. 😞 mi lehet a baj...
geforce4mx440 de szerintem ez nem lehet a baja mert megy rajta szinte minden meg nekem is egy szar ati 9000-resem van és azon tök jól megy...

Száddi milyen vga-ja van?
Este én is felpaszírotam egy csajost összetörtem szegény verdáját <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>
hm nem tudom <#zavart1> nekem megy <#smile>
Okés köszi. Amúgy felül lett írva. Haverjától hozta el de a haverjának jóó és nekem is...

Mármint pontosabban az introk lemennek utána bejön a Flatoutos kép és utána kivágja... Így hátha tudja valaki.

Száddi a cracket áthúzta?
ha igen nézzetek valami másikat itt