FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyat keress, ahol azt magyarázza, hogy kell átváltoztatni az eredeti EU-s verziót US-re. az fo2c.bfs fájlt kell amúgy lecserélni, van is egy link a faqban ami erre mutat.
Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. - Kung Fu-Ce
http://flickr.com/photos/zolika90/
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. - Kung Fu-Ce
amúgy meg fingom sincs, hogy lehet 367-et ugrani síugrásban, nekem akárhogy próbálom, nemmegy... 😞
viszont arra rájöttem, hogy síugrásban, mikor leérsz a lejtõ aljára, huppan egyet a kocsi, és a Nucleon kivételével mindegyik autó veszít a sebességébõl 10-15km/h-t. ez pont elég ahhoz, hogy ne tudj jó nagyot ugrani. tehát síugrást csak Nucleonnal!
Legalábbis nekem ez a tapasznyalatom.... Más autóval még nem tudtam 175km/h-t elérni az ugrásnál. Mások esetleg nem tapasztaltak ilyet?
úszás: full sebesség, 34-38 fok között
síugrás: full sebesség, 43-46 fok között
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
rakjatok screenshotot úgy, hogy látszik rajta a sebesség és a kilövés szöge is 😉
[url=http://sgtagok.srv.hu/pictures/pix_1156275456.jpg]itt a kép
Ezen jót röhögtem. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Kép
Magasugrás
A név ne tévesszen meg senkit! Csak azzal a profile-lal játszottam amivel minden auto/pály nyitva van!
Úszás
Síugrás
Remélem látszanak a képek!
Ezt másold be a címhez és ott van néhány 😊
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
?
Hihihiii most össze sikerült hoznom 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

A jelenlegi sem tud már helyesen írni, úgyhogy õk még butábbak lesznek. 😄