FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acsati
a tüz karikánál pont 40 fokkal lödd ki az embert
Pontosabban a Field Goalhoz.

Légyszi mondjatok zippeket a tûzkarikához meg a focihoz, nagyon nem megy ez a kettõ.

acsati
ja hogy már az uj faq van. oké köszi
a faqban benne van, hogy kell!
olyat keress, ahol azt magyarázza, hogy kell átváltoztatni az eredeti EU-s verziót US-re. az fo2c.bfs fájlt kell amúgy lecserélni, van is egy link a faqban ami erre mutat.

Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. - Kung Fu-Ce

zolo
Igen, sikerült elindítani, úgy hogy a post-processsinget kikapcsoltam.

http://flickr.com/photos/zolika90/

M@TriX
egy havernak MX440-e van, valaki mondta, hogy sikerült elindítani a gémet. hogyan? met a havernak fehér a játék csak a radar látszik...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

acsati
helotok! hogy is kell berakni a chatet ha eredeti verziom van? milyen fájlok kellenek neki? és melyik gombbal hivom elö?
Lobsterman
Basszus. Most nekem is elõjött egy olyan hiba amire már panaszkodott itt valaki. Tegnap felraktam az új forceware-t, és most azt produkálja, hogy ha derby-zek, teljesen jól fut aztán ha már csak 1-2 autó maradt épen a pályán, iszonyatos mértékben elkezd beszaggatni, minden átmenet nélkül. Pedig azért mindenhol máshol, és derbyk elején is azért kiprésel teljesen kultúrált frame értékeket. És eddig soha nem csinált ilyet. Úgyhogy ha jót akartok magatoknak, ne tegyétek fel az új forcewaret.

ja és még valami: magasugrásnál lehet csalni úgy, hogy ne kelljen kikerülni egy hordót sem. úgy kell csinálni, hogy rögtön kimész a pálya szélére, tehát elhagyod a "kifutópályát" jobb oldalt, de nagyon kell vigyázni, mert na nagyon kitérsz jobbra, akkor FAILED lesz. És ilyenkor kicsit befele (balra) húz a kocsi. Elsõre talán még macerásabbnak tûnhet, mint a hordókat kerülgetni, de szerintem sokkal egyszerûbb. így csak a kilövésre tudsz koncentrálni.

Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. - Kung Fu-Ce

jólvanna, nem értitek a viccet, látom 😊
amúgy meg fingom sincs, hogy lehet 367-et ugrani síugrásban, nekem akárhogy próbálom, nemmegy... 😞
viszont arra rájöttem, hogy síugrásban, mikor leérsz a lejtõ aljára, huppan egyet a kocsi, és a Nucleon kivételével mindegyik autó veszít a sebességébõl 10-15km/h-t. ez pont elég ahhoz, hogy ne tudj jó nagyot ugrani. tehát síugrást csak Nucleonnal!
Legalábbis nekem ez a tapasznyalatom.... Más autóval még nem tudtam 175km/h-t elérni az ugrásnál. Mások esetleg nem tapasztaltak ilyet?

MIért féltenénk a receptet? Én már egyszer leírtam, hogy hogy csináltam. Egyébként, magasugrás: full sebesség+összes hordó kikerülése, 60-65 fok között
úszás: full sebesség, 34-38 fok között
síugrás: full sebesség, 43-46 fok között

Synit HUN
#5967.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

12346
nm^^

acsati
ja akkor sorry 😄 és kösz
12346
kormány..

acsati
mi az a MOMO?
CSOCSO
kiproszaltam MOMO val.. hat bazz... sokkal komolyabb vele jatszani.. vegre nem fordul ki az auto szinte soha
juj de féltitek a receptet 😊
rakjatok screenshotot úgy, hogy látszik rajta a sebesség és a kilövés szöge is 😉

matyi08
hát ez elrontottam. na itt van

matyi08
nekem "úszás"-ban 464 a rekordom.
[url=http://sgtagok.srv.hu/pictures/pix_1156275456.jpg]itt a kép

Esrohnoil
Úszás. 😄
Ezen jót röhögtem. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Synit HUN
Fhu bazzeg! Ezt hogy csinálod? 😊

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Igen tudom a magasugrás nem nagyon megy! 😞 Egyébként a síugrásban most ugrottam egy 367 méterest! 😊

Kép

Synit HUN
A magasugráson lehet még reszelni. 😊 A többi igen jó!

Egy pár rekordom. Lehet nem a legjobbak, de ezt tudtam csak összehozni!

Magasugrás

A név ne tévesszen meg senkit! Csak azzal a profile-lal játszottam amivel minden auto/pály nyitva van!
Úszás

Síugrás

Remélem látszanak a képek!

Nohab
http://66.102.9.104/search?q=cache:uYFPRNZljz0J:cheats.ign.com/ob2/068/759/759361.html+flatout+2+cheat&hl=hu&ct=clnk&cd=1

Ezt másold be a címhez és ott van néhány 😊
kéllenének hozzá kódok nem tud valaki mondani???

nekem meg legtöbbször sunk, vagy néha napján1poor....

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

acsati
hogy a faxba lehet ekkorát ugrani 😄 egyszer sikerlüt 300 fölé ugranom de soha többet csak 230 meg ilyeneke <#idiota>
Elkezdtem írni Flat Out 2-be a második fejezetet és mindjárt írhatom a sztoriban az elsõ versenyt. Remélem azért élethûre fog sikeredni majd:S...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Randelz
Grat.Tegnap én is ezen törtem magam hogy megelegyen de valahogy csak 5-6-k körig tudok elszállni

Randelz
Netek renedesem mûködik online on mert nekem sokszor van flatout2.exe hiba néha nemis játszok cska connecting to gamespy és máris kiírja ézt a bosszantó hibát
?

Hihihiii most össze sikerült hoznom 😄

wesker24
itt van ujabb 2 kép

Esrohnoil
Gratula! 😄 Te vagy szupermen. <#taps>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

LOL, méri ez akkor is, ha átugrasz a háló fölött...

Esrohnoil
Képzeld azt h. vért akar venni a nõvér, és így majrézik majd mikor nem találja el elsõre az eredet. 😄

Nohab
Ó anyám, remélem öreg koromba nem vágnak be egy öregothonba ilyen elmebeteg ápolók közé... te jó ég 😄
Háj jump:

Esrohnoil
Pedig ilyen lesz a köv generáció...
A jelenlegi sem tud már helyesen írni, úgyhogy õk még butábbak lesznek. 😄

kösz feco ez tényleg bevált(mint vmi mosópor reklám)
Nohab
Há ez nagyon vad.XD Mi lesz a világgal ha ilyen a következõ generáció...Meg ezek a hangokat az alien vs. predator 2 hallottam ilyeneket 😊
nem baj, de kösz inkább számolok ig minthogy igy járjak
Nohab
miltinál=multinál nem tudom mi van velem mindíg félre nyomok😊
Nohab
Egyszer kétszer nekem is csinálja ,de csak a miltinál. Megoldás: kicsit szidod elszámolsz 10-ig és újra elindítod.
Esrohnoil
videót nem tud vki stone skipping-es ugrásról? Érdekelne h. hol a legoptimálisabb nyomni azokat a gombokat. 😄

bolti de lekrekkeltem és most dvd nélkül játszom