7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • wesker24
    köszi a tippet thx

ha megveszed a játékot eredetiben akkor a védelemmel abszolut nincs semmi baj de én mégis a reloaded crack-kel játszom mert akkor nem kell hozzá dvd amugy ez a rohadt gép tud ám csalni ezerrel mikor azt hinné az ember hogy behozhatatlan elönye van pillanatok alatt utolér a gép és még ráadásul beléd is jön meg kilök én igy vesztettem el az első helyett mert az egyik ribanc belém rontott és igy csak 3 lettem aztán nem volt kedvem újra kezdeni az egész pályát !!
  • bigapó
    az amikor ferde a pálya a kanyarban és keresztbe is megy?

bár végülis mindegy, a lényeg szerintem ,hogy ne bénázz sokat:) ne menj sokszor a pálya szélére, mert akkor lassulsz, meg nagy az esély a farolásra. sokszor kell nekem is egy pályét lejátszanom, mert nagyon szemét a gép, meg persze bénázok is. a múltkor úgy nyertem, hogy az utolsó pálya előtt már 12 pont előnyöm volt:) na azt látni kellett volna, hogy mi ment ott:))) asszem volt egy wrecked is amit én csináltam:)

imádom ezt a játékot. egyenlőre nincs meg eredetiben, de ez megéri, mindenképpen megveszem. egyébként tényleg szemétkedik a védelem? vagy most mi van?
  • wesker24
    és még melyik stuntsban vagy ilyen vérprofi ???

• wesker24
    esküszöm befonom a szemöldökömet ennél a pályánál ha sikerülne megcsinálni úgy hogy bent legyek az első háromban de csak nem akar sikerülni

Arról a homokos pályáról beszélek ahol körbe körbe kell menni valamilyen Sand Speed vagy mi a Race Classban.

Lehet hogy új kocsit kéne vennem mert jelenleg egy Nevada van fullra kigyurva
    a pénz már megvan rá de egyiknek se olyan jó az irányithatósága mint a Nevadának
  • Richard90
    screenshotot
  • Esrohnoil
    Új baseball rekordom 423.
  • Esrohnoil
    Az utolsó kocsit választod, elindulsz egyenesen, majd mikor már a rámpán megy lefele a kocsi, balra rántod picit a labda előtt, majd vissza jobbra. (Itt kell egy kis mák meg gyakorlás h. jó szögbe álljon a kocsi, pont a csillag felé.)
    Már nem tom hány fokos szögben lőttem ki, de nem túl ívelten, elég laposan, a lényeg h. a kocsinak elég lendülete legyen, és csak akkor legyen kilőve a sofőr, mikor a korláthoz ér.
    Tul. képp mákom volt, mert úgy láttam h. túl laposan lett kilőve, és épp nem éri el a csillagot az ütőn, de pont mielőtt az ütőhöz ért volna, megnyomtam a ctrl-t, és szép ívelten pattant vissza az ütőről. Majdnem dobtam egy 6-pontos kosarat a stadionon kívül. :D
  • wesker24
    Baseballban nem vagyok annyira jó mert nekem csak 266 volt a max !!

Hogy sikerült ilyen sokat csinálni ??
  • Esrohnoil
    Baseball-nál mennyi a rekordotok? Nekem 390 körül van.
  • Esrohnoil
    Egymás után sorban következő számaid legyenek, és lehetőleg egyező színűek.
    Némi próbálkozással és kis mákkal meg lehet oldani. :)
    A próbálkozás ahhoz kell h. biztosan azt találd el amit akarsz, a mák meg ahhoz h. jó lapokat kapj.
  • wesker24
    Nekem se volt vele gondom még a crack elött se de most én is crackkel nyomom

De mondja már meg valaki hogy a francba lehet a Royal Flushben elsőnek lenni??
    Mert sehogyse akar sikerülni mindig 2 vagyok és az ribanc Sofia az első !!

Egyáltalán hogy kell csinálni Suit-ot mert eddig csak Connectem volt mindig !!!
  • ollie
    Én is megvettem, és mégis crackkel nyomom. Nincs a gépemen a starforce, de még a crak előtt sem volt vele gondom.
  • littleNorbi
    Hát többet vártam ettől a játéktól...
  • Nohab
    nem vagyunk azok csak nem szeretnénk ha a gépgyilkos (starfos) ott csücsülne a gépünkön... Richárd próbáld meg a feladatkezelővel bezárni a daemon toolst (ez csak egy tipp)
  • Laci82
    Ajj de sóherek vagytok,ennyiért amibe kerül kár töltögetni:)

576 shop
  • arty
    nekem megy daemonnal, nem az lesz a baj ... nameg, továbbra is használható az usa 1.0 nodvdcrk, mondjuk flatout_rld.exe néven egyidejűleg ;)
  • Richard90
    ha felrakod akkor meg nem indul el a védelem miatt (mégha eredeti is)
    nekem amikor peccseltem, az elején működött, de utána már nem indult el mert emulálóprogramot ésrzékelt :(, pedig le is lőttem a daemonn-t
  • Nashville
    Innen a legegyszerűbb!
  • radeer
    Na felrakom ezt a beta patch cuccot, mert azért nem játszottam mert folyton kidobált a játékból ( eredeti verzió). Majd írom ide megoldotte-e nálam a fagyit.

• Richard90
    innen le tudod tölteni (ha lesz szabad hely)
  • ssk3
    Valaki megmondaná hogy hogy vagy mivel szedhetném ki a zenéket a játékból?
    Lehet hogy már más is kérdezte csak most nem igazán érek rá utánajárni.
  • arty
    1919ft és máris tudod használni! ;-)
  • Balumann
    ó de hülye vok ez a flatout 1-hez van, sry :S
  • Balumann
    http://games.softpedia.com/get/Patch/FlatOut-Patch.shtml
    Ez ugyan az a patch? Itt nem látok infot arról hogy us vagy eu/german verzió lenne.
    Jah sajna, azt a beta patchet nem tom használni nem eredetim van :( De csak jön us verzióhoz is hamarosan
  • Hassan B
    Látom nem tolongtok...de ha valakit mégis érdekel akkor msn-en: [email protected]
  • Hassan B
    Valaki multizni? Nemakar? :D
  • arty
    ennyi volt.
  • arty
    akinek EU 1.1 beta verzioja van, az jöhet multizni!

igy inditsd a flatoutot:
    flatout2.exe -join=sghu_game -password=sghu

(lobbibol a "sghu_game"-t válaszd, jelszo: "sghu")
  • arty
    komolyan, néhányatoknál a 10 napos lányom is önállóbb :D
  • arty
    visszaolvasás rulz
  • trencsa
    vagy megpróbálnám egy patchel de nem tudom honnan szedjek
    aki tudja mondja már meg köszi
  • trencsa
    csak az a baj hogy ugyanez van még 2 haveromnál a bemutató után kilép semmi üzenet csak egy hibaüzenethang de fogalmam sincs hogy mivan
  • zolo
    Nem hiszem hogy azért.Hamár lefut az sf és elindul a game,akkor már nem szabad gondnak lennie.
  • trencsa
    nekem meg idáig se indult el mert a főmenübe lépés előtt kidob de nem tudom miért gondolom star-force
  • Braveheart
    Nekem meg idáig működött, most meg el akarom indítani, kíirja hogy : Critical Error: Fatal Error. És nem megy. Reinstall sem segített. PEdig 100%on voltam mindenhol.
  • Richard90
    persze
  • grebber
    Eredeti a gamed?
  • Richard90
    na felraktam a patchet... kiírta hogy emulation detectid... lelőttem a daemoon és műáködött
    most már sehogy nem megy... mindig kiírja, letörölni viszont nem akaro ma daemonn-t
    de utálom ezt a sarfost :@
  • arty
    nna, 1.1 nekem is bejön, de a momo erősen középrehuz még mindig, kell neki egy ESC menübe/RESUME vissza gamebe

:(
  • werpelethy
    Fél nap teszt után elmondhatom,stabilabb az online rész,chat...az igaz,hogy csak a azonos verziószámúakkal lehet nyomulni,de rövidesen ők lesznek többen.Aki még mindig nem volt képes megvenni, az nem fog egy darabig játszani,az újraaktivált védelem miatt.