7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#6219 köszi a tippet thx
ha megveszed a játékot eredetiben akkor a védelemmel abszolut nincs semmi baj de én mégis a reloaded crack-kel játszom mert akkor nem kell hozzá dvd amugy ez a rohadt gép tud ám csalni ezerrel mikor azt hinné az ember hogy behozhatatlan elönye van pillanatok alatt utolér a gép és még ráadásul beléd is jön meg kilök én igy vesztettem el az első helyett mert az egyik ribanc belém rontott és igy csak 3 lettem aztán nem volt kedvem újra kezdeni az egész pályát !! -
#6218 az amikor ferde a pálya a kanyarban és keresztbe is megy?
bár végülis mindegy, a lényeg szerintem ,hogy ne bénázz sokat:) ne menj sokszor a pálya szélére, mert akkor lassulsz, meg nagy az esély a farolásra. sokszor kell nekem is egy pályét lejátszanom, mert nagyon szemét a gép, meg persze bénázok is. a múltkor úgy nyertem, hogy az utolsó pálya előtt már 12 pont előnyöm volt:) na azt látni kellett volna, hogy mi ment ott:))) asszem volt egy wrecked is amit én csináltam:)
imádom ezt a játékot. egyenlőre nincs meg eredetiben, de ez megéri, mindenképpen megveszem. egyébként tényleg szemétkedik a védelem? vagy most mi van? -
#6217 és még melyik stuntsban vagy ilyen vérprofi ???
-
#6216 esküszöm befonom a szemöldökömet ennél a pályánál ha sikerülne megcsinálni úgy hogy bent legyek az első háromban de csak nem akar sikerülni
Arról a homokos pályáról beszélek ahol körbe körbe kell menni valamilyen Sand Speed vagy mi a Race Classban.
Lehet hogy új kocsit kéne vennem mert jelenleg egy Nevada van fullra kigyurva
a pénz már megvan rá de egyiknek se olyan jó az irányithatósága mint a Nevadának -
Richard90 #6215 screenshotot -
#6214 Új baseball rekordom 423. -
#6213 Az utolsó kocsit választod, elindulsz egyenesen, majd mikor már a rámpán megy lefele a kocsi, balra rántod picit a labda előtt, majd vissza jobbra. (Itt kell egy kis mák meg gyakorlás h. jó szögbe álljon a kocsi, pont a csillag felé.)
Már nem tom hány fokos szögben lőttem ki, de nem túl ívelten, elég laposan, a lényeg h. a kocsinak elég lendülete legyen, és csak akkor legyen kilőve a sofőr, mikor a korláthoz ér.
Tul. képp mákom volt, mert úgy láttam h. túl laposan lett kilőve, és épp nem éri el a csillagot az ütőn, de pont mielőtt az ütőhöz ért volna, megnyomtam a ctrl-t, és szép ívelten pattant vissza az ütőről. Majdnem dobtam egy 6-pontos kosarat a stadionon kívül. :D -
#6212 Baseballban nem vagyok annyira jó mert nekem csak 266 volt a max !!
Hogy sikerült ilyen sokat csinálni ?? -
#6211 Baseball-nál mennyi a rekordotok? Nekem 390 körül van. -
#6210 Egymás után sorban következő számaid legyenek, és lehetőleg egyező színűek.
Némi próbálkozással és kis mákkal meg lehet oldani. :)
A próbálkozás ahhoz kell h. biztosan azt találd el amit akarsz, a mák meg ahhoz h. jó lapokat kapj. -
#6209 Nekem se volt vele gondom még a crack elött se de most én is crackkel nyomom
De mondja már meg valaki hogy a francba lehet a Royal Flushben elsőnek lenni??
Mert sehogyse akar sikerülni mindig 2 vagyok és az ribanc Sofia az első !!
Egyáltalán hogy kell csinálni Suit-ot mert eddig csak Connectem volt mindig !!! -
#6208 Én is megvettem, és mégis crackkel nyomom. Nincs a gépemen a starforce, de még a crak előtt sem volt vele gondom. -
#6207 Hát többet vártam ettől a játéktól... -
#6206 nem vagyunk azok csak nem szeretnénk ha a gépgyilkos (starfos) ott csücsülne a gépünkön... Richárd próbáld meg a feladatkezelővel bezárni a daemon toolst (ez csak egy tipp) -
Laci82 #6205 Ajj de sóherek vagytok,ennyiért amibe kerül kár töltögetni:)
576 shop -
#6204 nekem megy daemonnal, nem az lesz a baj ... nameg, továbbra is használható az usa 1.0 nodvdcrk, mondjuk flatout_rld.exe néven egyidejűleg ;) -
Richard90 #6203 ha felrakod akkor meg nem indul el a védelem miatt (mégha eredeti is)
nekem amikor peccseltem, az elején működött, de utána már nem indult el mert emulálóprogramot ésrzékelt :(, pedig le is lőttem a daemonn-t -
#6202 Innen a legegyszerűbb! -
#6201 Na felrakom ezt a beta patch cuccot, mert azért nem játszottam mert folyton kidobált a játékból ( eredeti verzió). Majd írom ide megoldotte-e nálam a fagyit.
-
Richard90 #6200 innen le tudod tölteni (ha lesz szabad hely) -
ssk3 #6199 Valaki megmondaná hogy hogy vagy mivel szedhetném ki a zenéket a játékból?
Lehet hogy már más is kérdezte csak most nem igazán érek rá utánajárni. -
#6198 1919ft és máris tudod használni! ;-) -
#6197 ó de hülye vok ez a flatout 1-hez van, sry :S -
#6196 http://games.softpedia.com/get/Patch/FlatOut-Patch.shtml
Ez ugyan az a patch? Itt nem látok infot arról hogy us vagy eu/german verzió lenne.
Jah sajna, azt a beta patchet nem tom használni nem eredetim van :( De csak jön us verzióhoz is hamarosan -
#6195 Látom nem tolongtok...de ha valakit mégis érdekel akkor msn-en: [email protected] -
#6194 Valaki multizni? Nemakar? :D -
#6193 ennyi volt. -
#6192 akinek EU 1.1 beta verzioja van, az jöhet multizni!
igy inditsd a flatoutot:
flatout2.exe -join=sghu_game -password=sghu
(lobbibol a "sghu_game"-t válaszd, jelszo: "sghu") -
#6191 komolyan, néhányatoknál a 10 napos lányom is önállóbb :D -
#6190 visszaolvasás rulz -
trencsa #6189 vagy megpróbálnám egy patchel de nem tudom honnan szedjek
aki tudja mondja már meg köszi -
trencsa #6188 csak az a baj hogy ugyanez van még 2 haveromnál a bemutató után kilép semmi üzenet csak egy hibaüzenethang de fogalmam sincs hogy mivan -
#6187 Nem hiszem hogy azért.Hamár lefut az sf és elindul a game,akkor már nem szabad gondnak lennie. -
trencsa #6186 nekem meg idáig se indult el mert a főmenübe lépés előtt kidob de nem tudom miért gondolom star-force -
Braveheart #6185 Nekem meg idáig működött, most meg el akarom indítani, kíirja hogy : Critical Error: Fatal Error. És nem megy. Reinstall sem segített. PEdig 100%on voltam mindenhol. -
Richard90 #6184 persze -
#6183 Eredeti a gamed? -
Richard90 #6182 na felraktam a patchet... kiírta hogy emulation detectid... lelőttem a daemoon és műáködött
most már sehogy nem megy... mindig kiírja, letörölni viszont nem akaro ma daemonn-t
de utálom ezt a sarfost :@ -
#6181 nna, 1.1 nekem is bejön, de a momo erősen középrehuz még mindig, kell neki egy ESC menübe/RESUME vissza gamebe
:( -
werpelethy #6180 Fél nap teszt után elmondhatom,stabilabb az online rész,chat...az igaz,hogy csak a azonos verziószámúakkal lehet nyomulni,de rövidesen ők lesznek többen.Aki még mindig nem volt képes megvenni, az nem fog egy darabig játszani,az újraaktivált védelem miatt.