7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • mohus
    MOHUS DIGIT VIDEO - FLATOUT 2

74MB - WMV
  • DJ Skyline
    tök szar,hogy a derby-ben ha felborulok,vagy fenn akadok egy másik autón,akkor fél órát kell várni,hogy megtudjam nyomni azt a szar Resetet,és így 20x belémjönnek
  • Hassan B
    Ez durva...
  • rezso001
    Valaki HELP!
    elindítom a játékot betölti a pályát de csak fekete képernyő van!
    mi lehet a baj??
    Plíz help
  • DJ Skyline
    érdekes...a sneci kirepült,és nem rakta magát vissza a pályára,és így szépen letlet az idő! :\
  • Esrohnoil
    Talán túl jó a gépetek, nálam 1G-s pIII-on simán elfut max. beállítások mellett. :D
  • Gaboros
    Lehet lesz lehetőségem kipróbálni más kártyával tesomnak van egy korszerű radeonja, ha nem fagyogat majd szólok. :) Mert akkor lehetséges, hogy kompatibilitási hiba lenne (?!) Én már mnidenféle driver-kombinációt kipróbáltam... El is csesztem 2x a windowst. :) Bár a rendszer-visszaállítás megmentett :P
  • Gaboros
    Lehet lesz lehetőségem kipróbálni más kártyával tesomnak van egy korszerű radeonja, ha nem fagyogat majd szólok. :) Mert akkor lehetséges, hogy kompatibilitási hiba lenne (?!) Én már mnidenféle driver-kombinációt kipróbáltam... El is csesztem 2x a windowst. :) Bár a rendszer-visszaállítás megmentett :P
  • Gaboros
    Nah nálam is ezvan. Egyedül a flaout fagyogat ilyen "látványosan", és netmudom, hogy most "melege van" a gépnek vagy mifene. De szerintem elkéne bírnia, mert mniden más elemgy rajta...
  • radeer
    Én megvettem eredetiben is és fagyik nálam is.

Kikapcsolja a moniort is és fagyi van, rebootol a gép. Semmi más játéknál nem csinál ilyet pedig gyűrök egy-kettőt.
    Nekem is AMD-m 3200-es és ua. a grafikai kártya GF 6600 GT. Lehet van valami közös a konfigunkban proci+garfikai kártya. Lehet driverek is ua.-igaz én néztem más driverrel ua. volt mint írtam...
  • G1nic
    nektek mennyi a rekordotok a high jumpban?
  • arty
    szvsz nézz utána, milyenek a hőmérsékletek a gépedben ... pl speedfan kiirjaa lapot, procit, rivatuner a vga-t ... prime95 is néz gépstabilitást ... hátha...
  • Gaboros
    Hozzátenném, hogy nermégiben kutakodtam a driver naplófájljai között, és kiemelt pár directx-es dll fájlt, amivel valószínű problémája lehet. Valami "ütközés" lehet a baj?? :D
  • Gaboros
    Már megcsináltam a szükséges frissítéseket. Felraktam a legfrissebb nvidia drivert, valamint a flatout lemezen található dirctx-et is feltelepítettem. A probléma biztosan nálam van, mert több embernél, több gépen kiprobáltam, még a régi geforce 2-es, celeron gépemen és játszhatóan zúzott. :D Az enyimen meg ez a probléma továbbra is fenáll. Még az XP-t is ujraraktam ez miatt (amugy is ráfért) és még a friss XP alatt is ugyanugy fagyogatott. Lehet hardver probléma? GF 6600GT, AMD Athlon64 3000+, 512
  • crazyclone
    tökéletesen fog mukodni
    nekemis pont ez a configom és tokéletesen fut ne is gondolkozz!!!
  • Ability
    DirectX biztos nem, mert addig el sem indul a gami, amíg fel nem teszet vele a legújabbat,,, ha jól emlékszek. Amúgy pl VGA driver frissítés és egyebek lehet jót tennének. Minden esetre a játék teljesen okés, a probléma nálad lesz.
  • Gaboros
    Háj! Azaz igazság, hogy én meg venném a játékot eredetibe, de most elbizonytalanodtam, mert a kalózverzió állandóan kékhalált idéz elő a gépemen. Félek, hogy az eredeti is ezt csinálná, mert mostanság majdnem mniden igényesebb játék kifagy. A Flaouttal 10percig játszok, a menüben befagyogat pár mpre, de még a játékba eljutok. Miután elindul a futam, úgy fél kör után megáll a kép, majd kikapcsol a monitorom, és a beakadt zenét hallom. Ezután már csak a reset segít. Nemtudom mit tegyek. Valószínű Directx probléma??? Help PLS!
  • watto
    és ha jól tudom 64mb-vga a minimum
  • watto
    az én 9200se-m 128mb-os
    512-mbramom van
  • arty
    nincs demo :(

laptopom ati9000 32mb kártyáján elfut minden low, 800x600, kicsit akad... nemtom, sztem 9200se kevés lesz
  • watto
    nem találom :( (
  • Neoncsoves
    pontosan
  • Richard90
    MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
    A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
    Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
    elég világos voltam?
  • samhun
    hi. a starforceos 4es verzioju sfclone 5cd s flat out van meg. hogyan inditsam? sehogy? reloaded crackel kilép,de ezen nem csodálkozom.
  • Ability
    1, Google -> FlatOut 2 demo download
    2, Nem hiszem, még agyonbutítva se. :(
  • watto
    help!
    a demót honnan lehet leszedni?
    vagy Ati Radeeon 9200Se vidikari elbírja?
  • crazyclone
    megártott a sok csetelés nembaj majd helyrejovok de ez nmár nagyon off topik szal inkább hagyjuk
  • 12346
    suli nekem pl már nincs, de a helyesírást tényleg nem árt gyakorolni, ha magától nem akar jól működni^^ késeőbbiekben is nagy hátrány lehet, ha azt látják, hogy nehézkesen megy.
  • Nohab
    Egézségedre bár nem kellet volna leírni a kiadott hangot.Magyarul próbálj meg rendesen írni hidd el nem nehéz és nem azt a képet alkotod magadról ,hogy te egy 14 menő ki törpe vagy:)
  • crazyclone
    basszki kezdoodik a suli nálatok má megkezdődött s télleg megkéne tanuljak helyesen iirni me majd ottis iigyfogok mind1 ezentul megproobálom
    BOCSESSZ!!!
  • constantin
    Még nem toltam végig.
  • Esrohnoil
    Jah, csak majdnem. :D
  • 12346
    megen majdnem jó^^
    :)
  • Neoncsoves
    tudom hogy ugy irják hogy Do you can speak hungarian? de direkt igy kérdeztem :P
  • 12346
    majdnem össze is jött az angol rész:))))
  • Neoncsoves
    tudsz magyarú? You can speak magyar?
  • Dexantreal
    looooááállll
  • Hassan B
    lol...
  • Richard90
    ohhh egy kis magyaros stílust ha kérhetnék (nénk)
    ez mát nagyon szlengggg
    amúgy grat
  • crazyclone
    de komolyan bazz
    nayoona naon beszartam tudom de annyit kinloottam naon fasza a gém csak voot bennne kis igasságtalanságis naonsokat mérgelottem de osszességbe naon faxa gém kikee probájjam onlányba is lássam mittudnak a hozzádhasonloo kuuva nagy mesterek (akik annak hiszik magukat)