FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cowek
Szóval hogyan kell 250 fölé baseball-ozni? <#help>

http://www.f1-info.hu/

adios
értem.Kösz a választ

zAkkEr
SOHA?! 😄
vagy sok-sok sok-sok sok év múlva...d sztem soha mert azt megtudnák jósolni(föld és a mars meg a többi mozgása)mint a napfogyatkozást

Lol?!

adios
akkor most mikor lesz akkora a Mars,mint a Hold?

zAkkEr
http://index.hu/tech/hoax/?title=augusztusban_a_mars_akkoranak_latszik_mi&more=1&c=1&tb=1&pb=1
ennyi...elöbb édeklõdj utána mielõtt beírod!!"kiméld a nyakcsigolyát,és a szemet·"
nem akarlak megbántani...sry
OFF^^

Lol?!

Javított magasugrás rekord <#idiota>
Ebbõl az elsõ kettõnél átbuktam a korláton <#buck>
300Dani
loál

Én már meguntam ezt a gémet sajna :\

új magasugrás rekord <#beka2>
Több, mint 100 ezrem van. Összefügg azzal, hogy a Derby-ben nem mindehol végeztem az élen, van pár második helyem is?

mer nincs elég pénzed?

Megnyertem a Derby Class-t, de a Venom még nem vehetõ meg. Miért?

jaja, és asszem az is számít hogy minél közelebb legyen a csávó a kör középpontjához, mert akkor több pontot kapsz

Off: kösz hogy azóltál majd megnézem 😊
ja és jó lesz az este 10-nek is XD

Nohab
Átmentél az összes karikán?

Off: Augusztus 27-én éjjel 10 órakkor a keleti égbolton akkora lesz a Mars mint a hold. Nagyon ritka esemény!
M@TriX
sztem nincs gond a Karrier móddal, bár több pálya jó lenne, multiba hamar megunhatóak lesznek... plána ha valaki nem is szereti az összes stílust 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
ügyes vagy, fiam 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Cowek
Van a baseball-nak valami különleges technikája? Sajnos 250-nél messzebre nem sikerül csapnom :-(

http://www.f1-info.hu/

Köszönöm mindenkinek a választ.Már megrendeltem eredetiben 😊
Pheaper
hogy kell megcsinálni hogy leen visszapilantó tükör????????

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

zoli122
Nah törölték mindeggy 😄

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1156454870 gyertek azért nyitottam egfy topicot a FL3-nak

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

acsati
nem nem. a flatout 3ért neked fizetnek higy vegyed 😄
arra én is kíváncsi lennék 😊
ha lesz flatout3 hátha õk adják majd ki azt is 😄

grebber
Irtam EVM-nek mailt megkérdeztem benne mennyi Flatout 2.öt adtak el!

Next PC upgrade: 2022

zolo
Szerintem valami komolyabb karriermód kéne.Meghogy nehezebb és hosszabb legyen.És több és hosszabb pálya kéne.
De nekem bejön a 2 is, csak ezek lennének az elvártak ha valaha lesz 3.

http://flickr.com/photos/zolika90/

acsati
jo hát az se most lesz nem kell neki még topic... 😄
grebber
Remélem beváltotta a game a hozzá fûzött reményeket és lesz Flatout 3.
Mondjuk az jó lenne hogy új grafengine vagy ezt továbbfejlesztik, az 1-2 jóü tulajdonságait vegyítik + mégjobb fizika naés persze sokkal több pálya.

Next PC upgrade: 2022

ott meglehet nem?? csak nyomsz egy del-t a single stunt-nál

Nohab
Ekkora szivacsot... Minden eredményem a karrierbe csináltam és nem tudom megnézni ,hogy ott mennyi az eredmény...
ha 6 Richard dal nem találkoztam akkor eggyel sem amugy én is Richard vagyok.<#vigyor2>
meg lehet nézni az eredményeket... a stunt-nál nyomsz egy del-t mielõtt kiválasztanád melyikkel szeretbél játszani

lol nem velem játszottál délelõtt online-on?
asszem csúnyán kiütöttelek 😞

kamionnal a nevem -redCow-
Nohab
Én a felére nem emlékszem ,de vannak jobb eredményeim mint az elõbb felsoroltak.
acsati
baseball-ban hogy kell akkorát? nekem sose sikerül 😞
Na akkor az én rekordjaim csoportosítva:

Kacsázás
Baseball
Basketball
Curling
Field Goal
Ring of Fire
Ski Jump All
Soccer All
Stone Skipping All

A Dartsnál: 250
Royal Flush: 100
Magasugrás: 170.60
Ski Jump: 359.87

acsati
Saját rekordok:
Bowling:

Darts:
reménytelen
Nekem ha egy van csak, nem mindig, de sokkal többször kilép, mintha kettõ.
Nohab
Nekem eredetim van és csinálja nekem is...
M@TriX
elég egyet is, pl nálam, bár érdekes a dolog...

reménytelen
Minimum 2 szûrést be kell állítani (pl RACE, 1.0× nitro), és akkor nem csinálja.
Egyszerû rá a válasz! Levan írva a FAQ-ban is! Egyébként megveszed eredetiben és nem fog ilyet csinálni! ;-)

😛😛<#bee1>

Nohab
Hát szinte mindenkinek van ilyen problémája... a keresõnél be kell álítani milyen tipusú versenybe akarsz menni és azután indítod a keresõt.

Richard most már le lehetne állni, kicsit kezd idegesítõ lenni ,hogy porig aláztok ebben versenyben 😊))
(NE vedd komolyan😊
bigapó
ezen akkorát röhögtem, mikor leesett, hogy ez a "kacsázás". párszor mûveltem élõben is😊 persze csak kavicsokkal és nem autóval-emberrel😊))

The Matrix has you...

acsati
hogy a francba kell akkorát ugrani? nekem nem pattan akkorákat <#falbav><#falbav>
Sziasztok!

A következõ problémám van.Multiplayert nyomok majd on-line és mikor belistázná a szervereket kilép Winbe.Ezt kb 5-6 alkalommal megcsinálja mire egyszer sikerül neki kilistázni.Mi lehet a gond?

Válaszokat elõre is köszönöm.
Nohab
Tûz karika: miután átmentél autóval az összes karikán kicsit jobbra fordulsz és kilövöd Acsati által említett 40 fokkal majd nemtudom mikor elõre fele gombot kelll nyomni és a balra kanyart..