FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy sok-sok sok-sok sok év múlva...d sztem soha mert azt megtudnák jósolni(föld és a mars meg a többi mozgása)mint a napfogyatkozást
Lol?!
ennyi...elöbb édeklõdj utána mielõtt beírod!!"kiméld a nyakcsigolyát,és a szemet·"
nem akarlak megbántani...sry
OFF^^
Lol?!
Ebbõl az elsõ kettõnél átbuktam a korláton <#buck>#buck>
Off: kösz hogy azóltál majd megnézem 😊
ja és jó lesz az este 10-nek is XD
Off: Augusztus 27-én éjjel 10 órakkor a keleti égbolton akkora lesz a Mars mint a hold. Nagyon ritka esemény!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
http://www.f1-info.hu/
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
ha lesz flatout3 hátha õk adják majd ki azt is 😄
De nekem bejön a 2 is, csak ezek lennének az elvártak ha valaha lesz 3.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Mondjuk az jó lenne hogy új grafengine vagy ezt továbbfejlesztik, az 1-2 jóü tulajdonságait vegyítik + mégjobb fizika naés persze sokkal több pálya.
Next PC upgrade: 2022
asszem csúnyán kiütöttelek 😞
Kacsázás
Baseball
Basketball
Curling
Field Goal
Ring of Fire
Ski Jump All
Soccer All
Stone Skipping All
A Dartsnál: 250
Royal Flush: 100
Magasugrás: 170.60
Ski Jump: 359.87
Richard most már le lehetne állni, kicsit kezd idegesítõ lenni ,hogy porig aláztok ebben versenyben 😊))
(NE vedd komolyan😊
The Matrix has you...
A következõ problémám van.Multiplayert nyomok majd on-line és mikor belistázná a szervereket kilép Winbe.Ezt kb 5-6 alkalommal megcsinálja mire egyszer sikerül neki kilistázni.Mi lehet a gond?
Válaszokat elõre is köszönöm.