7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#6300 MOHUS DIGIT VIDEO - FLATOUT 2
74MB - WMV -
#6299 tök szar,hogy a derby-ben ha felborulok,vagy fenn akadok egy másik autón,akkor fél órát kell várni,hogy megtudjam nyomni azt a szar Resetet,és így 20x belémjönnek -
#6298 Ez durva... -
rezso001 #6297 Valaki HELP!
elindítom a játékot betölti a pályát de csak fekete képernyő van!
mi lehet a baj??
Plíz help -
#6296 érdekes...a sneci kirepült,és nem rakta magát vissza a pályára,és így szépen letlet az idő! :\ -
#6295 Talán túl jó a gépetek, nálam 1G-s pIII-on simán elfut max. beállítások mellett. :D -
Gaboros #6294 Lehet lesz lehetőségem kipróbálni más kártyával tesomnak van egy korszerű radeonja, ha nem fagyogat majd szólok. :) Mert akkor lehetséges, hogy kompatibilitási hiba lenne (?!) Én már mnidenféle driver-kombinációt kipróbáltam... El is csesztem 2x a windowst. :) Bár a rendszer-visszaállítás megmentett :P -
Gaboros #6293 Lehet lesz lehetőségem kipróbálni más kártyával tesomnak van egy korszerű radeonja, ha nem fagyogat majd szólok. :) Mert akkor lehetséges, hogy kompatibilitási hiba lenne (?!) Én már mnidenféle driver-kombinációt kipróbáltam... El is csesztem 2x a windowst. :) Bár a rendszer-visszaállítás megmentett :P -
Gaboros #6292 Nah nálam is ezvan. Egyedül a flaout fagyogat ilyen "látványosan", és netmudom, hogy most "melege van" a gépnek vagy mifene. De szerintem elkéne bírnia, mert mniden más elemgy rajta... -
#6291 Én megvettem eredetiben is és fagyik nálam is.
Kikapcsolja a moniort is és fagyi van, rebootol a gép. Semmi más játéknál nem csinál ilyet pedig gyűrök egy-kettőt.
Nekem is AMD-m 3200-es és ua. a grafikai kártya GF 6600 GT. Lehet van valami közös a konfigunkban proci+garfikai kártya. Lehet driverek is ua.-igaz én néztem más driverrel ua. volt mint írtam...
-
#6290 nektek mennyi a rekordotok a high jumpban? -
#6289 szvsz nézz utána, milyenek a hőmérsékletek a gépedben ... pl speedfan kiirjaa lapot, procit, rivatuner a vga-t ... prime95 is néz gépstabilitást ... hátha... -
Gaboros #6288 Hozzátenném, hogy nermégiben kutakodtam a driver naplófájljai között, és kiemelt pár directx-es dll fájlt, amivel valószínű problémája lehet. Valami "ütközés" lehet a baj?? :D -
Gaboros #6287 Már megcsináltam a szükséges frissítéseket. Felraktam a legfrissebb nvidia drivert, valamint a flatout lemezen található dirctx-et is feltelepítettem. A probléma biztosan nálam van, mert több embernél, több gépen kiprobáltam, még a régi geforce 2-es, celeron gépemen és játszhatóan zúzott. :D Az enyimen meg ez a probléma továbbra is fenáll. Még az XP-t is ujraraktam ez miatt (amugy is ráfért) és még a friss XP alatt is ugyanugy fagyogatott. Lehet hardver probléma? GF 6600GT, AMD Athlon64 3000+, 512 -
#6286 tökéletesen fog mukodni
nekemis pont ez a configom és tokéletesen fut ne is gondolkozz!!! -
#6284 DirectX biztos nem, mert addig el sem indul a gami, amíg fel nem teszet vele a legújabbat,,, ha jól emlékszek. Amúgy pl VGA driver frissítés és egyebek lehet jót tennének. Minden esetre a játék teljesen okés, a probléma nálad lesz. -
Gaboros #6283 Háj! Azaz igazság, hogy én meg venném a játékot eredetibe, de most elbizonytalanodtam, mert a kalózverzió állandóan kékhalált idéz elő a gépemen. Félek, hogy az eredeti is ezt csinálná, mert mostanság majdnem mniden igényesebb játék kifagy. A Flaouttal 10percig játszok, a menüben befagyogat pár mpre, de még a játékba eljutok. Miután elindul a futam, úgy fél kör után megáll a kép, majd kikapcsol a monitorom, és a beakadt zenét hallom. Ezután már csak a reset segít. Nemtudom mit tegyek. Valószínű Directx probléma??? Help PLS! -
#6282 és ha jól tudom 64mb-vga a minimum -
#6281 az én 9200se-m 128mb-os
512-mbramom van
-
#6280 nincs demo :(
laptopom ati9000 32mb kártyáján elfut minden low, 800x600, kicsit akad... nemtom, sztem 9200se kevés lesz -
#6279 nem találom :( ( -
Neoncsoves #6278 pontosan -
Richard90 #6277 MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
elég világos voltam? -
samhun #6276 hi. a starforceos 4es verzioju sfclone 5cd s flat out van meg. hogyan inditsam? sehogy? reloaded crackel kilép,de ezen nem csodálkozom. -
#6275 1, Google -> FlatOut 2 demo download
2, Nem hiszem, még agyonbutítva se. :( -
#6274 help!
a demót honnan lehet leszedni?
vagy Ati Radeeon 9200Se vidikari elbírja? -
#6273 megártott a sok csetelés nembaj majd helyrejovok de ez nmár nagyon off topik szal inkább hagyjuk -
#6272 suli nekem pl már nincs, de a helyesírást tényleg nem árt gyakorolni, ha magától nem akar jól működni^^ késeőbbiekben is nagy hátrány lehet, ha azt látják, hogy nehézkesen megy. -
#6271 Egézségedre bár nem kellet volna leírni a kiadott hangot.Magyarul próbálj meg rendesen írni hidd el nem nehéz és nem azt a képet alkotod magadról ,hogy te egy 14 menő ki törpe vagy:) -
#6270 basszki kezdoodik a suli nálatok má megkezdődött s télleg megkéne tanuljak helyesen iirni me majd ottis iigyfogok mind1 ezentul megproobálom
BOCSESSZ!!! -
#6269 Még nem toltam végig. -
#6268 Jah, csak majdnem. :D -
#6267 megen majdnem jó^^
:) -
Neoncsoves #6266 tudom hogy ugy irják hogy Do you can speak hungarian? de direkt igy kérdeztem :P -
#6265 majdnem össze is jött az angol rész:)))) -
Neoncsoves #6264 tudsz magyarú? You can speak magyar? -
Dexantreal #6263 looooááállll -
#6262 lol... -
Richard90 #6261 ohhh egy kis magyaros stílust ha kérhetnék (nénk)
ez mát nagyon szlengggg
amúgy grat -
#6260 de komolyan bazz
nayoona naon beszartam tudom de annyit kinloottam naon fasza a gém csak voot bennne kis igasságtalanságis naonsokat mérgelottem de osszességbe naon faxa gém kikee probájjam onlányba is lássam mittudnak a hozzádhasonloo kuuva nagy mesterek (akik annak hiszik magukat)