7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • arty
    jja, ma is lenyomtam 2-3 bajnokságot, haladok a szinglivel ... sikerült felraknom a "pro handling modot" is, bár nagy előrelépést nem vettem észre :(

1.2 patch óta a modokat a patch nevű fájlba kell beirni, nem a filesystembe!
  • Gtava
    Zsír ez a játék!
  • 12346
    vagy irfanview^^
  • Neoncsoves
    vagy print screen ;D
  • Istencsászár
    Nincs, használd a fraps-ot.
  • Arsenalfun
    Van beépített screenshot a játékban ??? Ha van akkor melyik gomb?
    THX ezerrel
  • arty
    oh, hazudtam, a manuális váltó a beta 1.1 patch óta része a játéknak :)

szal' EU 1.1 és EU 1.2 -re pecselt verzióval játszható csak, nem mod
  • Toomy
    THANX ! Akkor rákeresek , de izibe :)
  • falacika
    Kössz az infókat...lelkesen próbálkozom, még nem adtam fel!!! :)
  • arty
    van mod manual váltóra
  • arty
    ;) (nem a köszönéssel volt gondom, hiszen NEM tudtam segiteni!)

EU verzio: sztárforszos eredeti verzio, amit megvenni lehetett
    HA reloadeded van, probáld meg az eredeti, gyári EXEvel is elinditani (ekkor image bemountol daemon4.06ba, securom loader 1.2vel pedig betallózod a flatout2 exe-t és mehet)

ha igy is fagy, akkor driver downgrade, hátha :)
  • Toomy
    Sziasztok !
    Jól tapasztalom hogy ez a game csak automataváltósként játszható ?
  • Spaw
    öö ehe thnx!
  • falacika
    Bocsi! Jogos!!! Őszintén, reggel már elkezdtem neked válaszolni melóhelyről, de közben megzavartak és nem tudtam befejezni, mennem kellett!!!
    Szóval, röviden, régebbi drivert még nem próbáltam, de lehet, hogy azzal menne, mert abban még nincs benne a post processing(ami szerintem a hibát is okozza)! EU verziót nem tudom mi az! Nekem nem tom melyik fajta DVD-s verzió van meg mert most azt se tudom megnézni, de az is lehet a gond, viszont ezer féle patchet próbáltam már...
    Minden más játék megy amit eddig próbáltam!!! Am meg hibázott mindig volt hozzá valami javítás kiadva ami segített a problémán!!
    Egyenlőre ennyi mert egint megzavartak...:P
    Azért köszi!!!! :))
    Valami fejlemény a problémám megoldására?! :)

Szevasz!!! :)
  • arty
    és ha valaki probál segiteni megint, annak ugyan ugy nem válaszolsz majd mint nekem? ;)
  • passatgt
    Hali!
    Valaki átküldené nekem a data/global/fonts/hud_numbers.tga fájlt?
    Elvileg simán képfeltöltésre rálehet rakni.Előre is köszi
  • falacika
    Sziasztok!!

Szóval még mindig keresek olyan embert akinek kilép a game NV4_DISP próblémával...:((((
    PLS!! THX!!
  • w77d
    Sziasztok! Állandóan lefagy a game ha a csávó ki akar repülni a kocsiból! Mitől lehet?
  • Balazs15
    ja pl elkezded futtatni a windows media player-t és lerakod kis ablakban és elinditod a flatot2-öt és már megy is ja de hogy az eredeti zene ne kavarjon be azt vedd le a menüben hogy csak az efektek legyenek
  • Spaw
    bocs a hülye kérdésért,de saját zenéket be lehet rakni?és ha igen hogyan?
  • Me0w
    Marmint az audio ugye? :D Mert ha a kartyaet kapcsolja ki, akkor avval valoban megoldodik a problema, mivel nem lesz kep :D
  • ssolitude
    Hardveres gyorsítás ki van kapcsolva?
  • arty
    régebbi drivert probáltál? (nekem 91.47)

EU verzio? patch? krekk?

minden más játék megy?
  • falacika
    Igen, már megvolt, sőt a post processinget is kikapcsoltam...:P
    Valami más ötlet??? Valami driver fix, patch, stb...????????

:(((((

Ááááá....pedig az első rész a kedvenc játékom!!!!!!!!! Áááááá!!!!
    Valaki PLS!!!!! Help!!!

:(((
  • Richard90
    a dvd-ről telepítsd fel a dx9-et
  • falacika
    Az lenne a problémám a játékkal kapcsolatban, hogy amikor elkezdenék bármilyen pályán nyomulni, akkor leáll NV4_DISP problémával(tudom, hogy driver probléma a legujjabb van fent/91.48/, de sehol se találok semmilyen utalást a probléma megoldására), míg a menü megy rendesen!!! Egy nvidia(MSI NX6800GT-TD256 AGP 8X) kártyám van. Ha másnak is volt hasonló problémája de már megoldódott, akkor legyeszíves elmondani mi a teendő ilyen esetben!! :)
    Esetleg az e-mail címemre jöhetne a visszajelzés!!!
    A segítségeteket előre is köszönöm! :)
  • falacika
    Sziasztok!
  • acsati
    nekem is fenn vannak ezek a hangproblémák... 5.1 nem szol :(
  • fery02
    Nekem is a hangal van problémám: 5.1-es hangfalszettem van és szól minden, csak a mélyláda nem. De csak ennél a játéknál. Lehet persze hogy azért van, hogy a hangkártyám integrált.
  • needrockstars
    Sziasztok valaki tudna segiten miert van az hogy nem szol rendesen a 5.1 hangfal rendszerem az leeht hogy csak 2 hangfalvan bekotve és a mélynyomo
    csak ugy szol ha max ra feltewkerem és akkro is csak suttogast hallani csak ennél a játéknál!
    thx
  • arty
    főleg a multit pofozgatják a patchek ... (meg kis grafikai kompatibilitás fix)
  • Neoncsoves
    bocs 1 hszben is elfért volna...

TÉK
  • Neoncsoves
    tényleg srácok van már valami kieg a gémhez? Uj auto vmi?
  • Neoncsoves
    amugy ugrottam high jumpba 154et :D
  • Neoncsoves
    lehet hogy rosszul látom
  • Neoncsoves
    nah a patchet felraktam. csak az spben nem találok semmi ujat
  • donatus13
    the session is no longer avalibe vagy mi ezt ira és nem tom mitől van
  • Maxtreme
    Na ez süti :)
    Akkor megen felejthetem el az eredeti lemezt xD
    Thx az infot :)
  • arty
    vicc kedvéért unmountoltam daemonból, bemountoltam ebbe az uj trial alcoholba és onnan is elindult :D

szevasz sf4pro ... ;)
  • arty
    starforce topikba is beirtam, de ide is beteszem, hátha valaki - hozzám hasonlóan félti az eredeti flatout2 dvd korongot:

Flatout2, 1.2-re patchelve, az itthon is kapható EU verzio

AsrockAM2XLI-esata2 lap, ULI1967 chipset, SATA winyo, ULI IDE/SATA driverek telepitve, 1 DVD-RW drive - nincs letiltva, ALCOHOL 1.9.5.4521 csak az image készités miatt, 1 virtuális drájvot csinált magától, DT4.0.6 szintén 1 virtuális drájval, winxp sp2+hotfixek

Alcohollal csináltam egy MDF/MDS imagét(flatout2.mdf/flatout2.mds), majd felülirtam az általam készitett MDS fájlt a fronter-től kapottal INNEN LESZEDHETO - THX 2 FRONTER - , bemountoltam ezt a letöltött MDS-t(ami a flatout2.mdf mellett kell legyen), meghajtókat nem tiltottam le, nem huztam le, és:

ELINDULT!

köszönet a közreműködőknek, legfőképpen a tehetséges daemon tools csapatának :)

Fontos megjegyzés: szvsz a ritka ULI chipset nincs megoldva a starforceban, igy akinek nem ilyen van, esetleg LE KELL HUZNIA a fizikai cd/dvd meghajtoit!!!