7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#6381 jja, ma is lenyomtam 2-3 bajnokságot, haladok a szinglivel ... sikerült felraknom a "pro handling modot" is, bár nagy előrelépést nem vettem észre :(
1.2 patch óta a modokat a patch nevű fájlba kell beirni, nem a filesystembe! -
Gtava #6380 Zsír ez a játék!
-
#6379 vagy irfanview^^ -
Neoncsoves #6378 vagy print screen ;D -
#6377 Nincs, használd a fraps-ot. -
Arsenalfun #6376 Van beépített screenshot a játékban ??? Ha van akkor melyik gomb?
THX ezerrel -
#6375 oh, hazudtam, a manuális váltó a beta 1.1 patch óta része a játéknak :)
szal' EU 1.1 és EU 1.2 -re pecselt verzióval játszható csak, nem mod -
Toomy #6374 THANX ! Akkor rákeresek , de izibe :) -
#6373 Kössz az infókat...lelkesen próbálkozom, még nem adtam fel!!! :) -
#6372 van mod manual váltóra -
#6371 ;) (nem a köszönéssel volt gondom, hiszen NEM tudtam segiteni!)
EU verzio: sztárforszos eredeti verzio, amit megvenni lehetett
HA reloadeded van, probáld meg az eredeti, gyári EXEvel is elinditani (ekkor image bemountol daemon4.06ba, securom loader 1.2vel pedig betallózod a flatout2 exe-t és mehet)
ha igy is fagy, akkor driver downgrade, hátha :) -
Toomy #6370 Sziasztok !
Jól tapasztalom hogy ez a game csak automataváltósként játszható ? -
#6369 öö ehe thnx! -
#6368 Bocsi! Jogos!!! Őszintén, reggel már elkezdtem neked válaszolni melóhelyről, de közben megzavartak és nem tudtam befejezni, mennem kellett!!!
Szóval, röviden, régebbi drivert még nem próbáltam, de lehet, hogy azzal menne, mert abban még nincs benne a post processing(ami szerintem a hibát is okozza)! EU verziót nem tudom mi az! Nekem nem tom melyik fajta DVD-s verzió van meg mert most azt se tudom megnézni, de az is lehet a gond, viszont ezer féle patchet próbáltam már...
Minden más játék megy amit eddig próbáltam!!! Am meg hibázott mindig volt hozzá valami javítás kiadva ami segített a problémán!!
Egyenlőre ennyi mert egint megzavartak...:P
Azért köszi!!!! :))
Valami fejlemény a problémám megoldására?! :)
Szevasz!!! :) -
#6367 és ha valaki probál segiteni megint, annak ugyan ugy nem válaszolsz majd mint nekem? ;) -
#6366 Hali!
Valaki átküldené nekem a data/global/fonts/hud_numbers.tga fájlt?
Elvileg simán képfeltöltésre rálehet rakni.Előre is köszi -
#6365 Sziasztok!!
Szóval még mindig keresek olyan embert akinek kilép a game NV4_DISP próblémával...:((((
PLS!! THX!! -
#6364 Sziasztok! Állandóan lefagy a game ha a csávó ki akar repülni a kocsiból! Mitől lehet? -
#6363 ja pl elkezded futtatni a windows media player-t és lerakod kis ablakban és elinditod a flatot2-öt és már megy is ja de hogy az eredeti zene ne kavarjon be azt vedd le a menüben hogy csak az efektek legyenek -
#6362 bocs a hülye kérdésért,de saját zenéket be lehet rakni?és ha igen hogyan? -
#6361 Marmint az audio ugye? :D Mert ha a kartyaet kapcsolja ki, akkor avval valoban megoldodik a problema, mivel nem lesz kep :D -
ssolitude #6360 Hardveres gyorsítás ki van kapcsolva? -
#6359 régebbi drivert probáltál? (nekem 91.47)
EU verzio? patch? krekk?
minden más játék megy? -
#6358 Igen, már megvolt, sőt a post processinget is kikapcsoltam...:P
Valami más ötlet??? Valami driver fix, patch, stb...????????
:(((((
Ááááá....pedig az első rész a kedvenc játékom!!!!!!!!! Áááááá!!!!
Valaki PLS!!!!! Help!!!
:((( -
Richard90 #6357 a dvd-ről telepítsd fel a dx9-et -
#6356 Az lenne a problémám a játékkal kapcsolatban, hogy amikor elkezdenék bármilyen pályán nyomulni, akkor leáll NV4_DISP problémával(tudom, hogy driver probléma a legujjabb van fent/91.48/, de sehol se találok semmilyen utalást a probléma megoldására), míg a menü megy rendesen!!! Egy nvidia(MSI NX6800GT-TD256 AGP 8X) kártyám van. Ha másnak is volt hasonló problémája de már megoldódott, akkor legyeszíves elmondani mi a teendő ilyen esetben!! :)
Esetleg az e-mail címemre jöhetne a visszajelzés!!!
A segítségeteket előre is köszönöm! :) -
#6355 Sziasztok! -
#6354 nekem is fenn vannak ezek a hangproblémák... 5.1 nem szol :( -
#6353 Nekem is a hangal van problémám: 5.1-es hangfalszettem van és szól minden, csak a mélyláda nem. De csak ennél a játéknál. Lehet persze hogy azért van, hogy a hangkártyám integrált. -
needrockstars #6352 Sziasztok valaki tudna segiten miert van az hogy nem szol rendesen a 5.1 hangfal rendszerem az leeht hogy csak 2 hangfalvan bekotve és a mélynyomo
csak ugy szol ha max ra feltewkerem és akkro is csak suttogast hallani csak ennél a játéknál!
thx -
#6351 főleg a multit pofozgatják a patchek ... (meg kis grafikai kompatibilitás fix) -
Neoncsoves #6350 bocs 1 hszben is elfért volna...
TÉK -
Neoncsoves #6349 tényleg srácok van már valami kieg a gémhez? Uj auto vmi? -
Neoncsoves #6348 amugy ugrottam high jumpba 154et :D -
Neoncsoves #6347 lehet hogy rosszul látom -
Neoncsoves #6346 nah a patchet felraktam. csak az spben nem találok semmi ujat -
donatus13 #6345 the session is no longer avalibe vagy mi ezt ira és nem tom mitől van -
#6344 Na ez süti :)
Akkor megen felejthetem el az eredeti lemezt xD
Thx az infot :) -
#6343 vicc kedvéért unmountoltam daemonból, bemountoltam ebbe az uj trial alcoholba és onnan is elindult :D
szevasz sf4pro ... ;) -
#6342 starforce topikba is beirtam, de ide is beteszem, hátha valaki - hozzám hasonlóan félti az eredeti flatout2 dvd korongot:
Flatout2, 1.2-re patchelve, az itthon is kapható EU verzio
AsrockAM2XLI-esata2 lap, ULI1967 chipset, SATA winyo, ULI IDE/SATA driverek telepitve, 1 DVD-RW drive - nincs letiltva, ALCOHOL 1.9.5.4521 csak az image készités miatt, 1 virtuális drájvot csinált magától, DT4.0.6 szintén 1 virtuális drájval, winxp sp2+hotfixek
Alcohollal csináltam egy MDF/MDS imagét(flatout2.mdf/flatout2.mds), majd felülirtam az általam készitett MDS fájlt a fronter-től kapottal INNEN LESZEDHETO - THX 2 FRONTER - , bemountoltam ezt a letöltött MDS-t(ami a flatout2.mdf mellett kell legyen), meghajtókat nem tiltottam le, nem huztam le, és:
ELINDULT!
köszönet a közreműködőknek, legfőképpen a tehetséges daemon tools csapatának :)
Fontos megjegyzés: szvsz a ritka ULI chipset nincs megoldva a starforceban, igy akinek nem ilyen van, esetleg LE KELL HUZNIA a fizikai cd/dvd meghajtoit!!!