FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ring of Fire
Nekem az ezelõtti gépen ami Cerka 900mhz volt és 512 ram simán futott.
Toshiba L300-2C5
tapasztalat többet ér mint a pár leírt szöveg alapján okoskodás 😉
Next PC upgrade: 2022
http://goo.gl/gd6Zi5
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
http://flickr.com/photos/zolika90/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A kérdésem az lenne hogy a F.A.Q-ban láttam hogy a játék nem támogat Integrált videokartyakat... Ez most azt jelenti hogy el se indul rajta vagy csak azt hogy egy-két extra dolog nem megy majd benne?
Toshiba L300-2C5
War. War never changes.
magasugrást hogyan lehet normálisan megcsinálni meg azt a siugrást meg a kacsázást mert mindegyik tiszta szar nekem 2-3 szor akkorákat ugranak mint én...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Vigyázat, a leopárd harap!
start---programok---empire interactive---flatout2---setup flatout 2
a refresh rate-t átállítod annyira, amennyire akarod 😊
ja és csináltam jobbat <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Tudom hogy a gép szar, nem is akarok minden übergrafikát, meg hdr-t meg ilyeneket, de ez most nem a géptõl függ. itt valami más gebasz van. Külömben eddig sem tudtam volna vele játszani
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
oldschool.trance.techno.rave
nem ilyen shader probléma ha arra gondolsz, mint írtam eddig tökéletesen futott 20 fps körül ugyanezzel a beállítással
Ha valaki találkozott ilyennel vagy esetleg gyógymódot tud a dologra légyszives ossza meg velem is. mert már kezd idegesíteni a dolog, fõképp az hogy eddig döccenésmentesen ment minden körülmények közt.
Elõre is kösz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!