FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

G1nic
ehh 12-t h lehet? 10 a max

oldschool.trance.techno.rave

ollie
Egyébként az intel oldalán azt írják, hogy max 96 megát tud kezelni.

Intel® Extreme Graphics 2

ollie
Ha gef4mx-en is elindul, akkor a tieden is el kell mennie, valszeg dx8as az integrált.

ollie
hangkari driver is okozhat ilyet

Balumann
128 megás integrált videokártya? :/

áhh nem tom megállni hogy ne linkeljem be <#bee1><#bee1>
Ring of Fire

wesker24
Ring Of Fire rekordom <#nyes><#nyes>

DeathJr
Az integrált vga-ban gyanús vok de maga a konfigon simán kéne mennie.
Nekem az ezelõtti gépen ami Cerka 900mhz volt és 512 ram simán futott.

próbáld ki és megtudod

gergobaby
Na akkor most végülis egy Intel Celeron D 3.06-os procin ASUS P5P800-MX-es alaplapon és 512 MB RAM-om és 128 MB Integrált VGA-n nem indul?

Toshiba L300-2C5

Balumann
a támogatott vga kártyák listája hiányos. Radeon 9200-essel is fut tökéletesen a játék, és geforce 4 -en is megy. FAQ-ba is írtam errõl.
tapasztalat többet ér mint a pár leírt szöveg alapján okoskodás 😉

grebber
Na végre választ kaptam de hiába: "Az eladási adataink nem nyílvánosak!" 😞

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
Húzott,ez tény, ellenben mégis butított a gef2Ti-hez képest :-)

[HUN]FaTaL
Ati 9200 sincs a supported graphics chipsets között mégis megy vele, ennyit errõl😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Randelz
Supported Graphics Chipsets

nVidia GeForce FX 5 series
GeForce 6 series
GeForce 7 series

gabo91
hát nemtom mijen videorol beszélsz te... meg nemtudok angolul semmitse ugyhogy eddig amit tudtam kitaláltam aztán ennyi..

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabi89
Ne mondjár már marhaságokat 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

zolo
Már hogyne indulna el? Ti és mx szérián is mûkszik.Ki kell kapcsolni a post-processinget Mx esetén.Ti-nél meg ki se kell kapcsolni és megy...

http://flickr.com/photos/zolika90/

Istencsászár
[email protected] , ide irj...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Randelz
GeForce 4-t nem támogat else indul rajta ha elindul akkor csuna lesz a kép

gergobaby
Sziasztok:

A kérdésem az lenne hogy a F.A.Q-ban láttam hogy a játék nem támogat Integrált videokartyakat... Ez most azt jelenti hogy el se indul rajta vagy csak azt hogy egy-két extra dolog nem megy majd benne?

Toshiba L300-2C5

Nézd meg a bemutatót mielõtt megpróbálod saját magad.

War. War never changes.

gabo91
hello.
magasugrást hogyan lehet normálisan megcsinálni meg azt a siugrást meg a kacsázást mert mindegyik tiszta szar nekem 2-3 szor akkorákat ugranak mint én...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

arty
mind1, bizzunk benne, h bejött nekik 😊

Forza.

grebber
Ez a hála hogy megvettem a gamet senki nem ir vissza nekem EVm-tõl 😞

Next PC upgrade: 2022

ElfQT
Oké megtaláltam, túl nagy felbontásba rakta magát, ott tényleg valszín csak 60Hzt bír a rendszer. Visszavettema felbontást, és így megengedte a nagyobb frissítéseket. Kösz.

Vigyázat, a leopárd harap!

ElfQT
Ott ez van: 60Hz és Default (utóbbi = 60Hz).

ja...
start---programok---empire interactive---flatout2---setup flatout 2
a refresh rate-t átállítod annyira, amennyire akarod 😊

ElfQT
Arra van mód, hogy ne 60Hz-en menjen a játék?

ja és lekjözelebb linkeld, mert csak így elrontod a topikot...
ja és csináltam jobbat <#idiota><#idiota>

G1nic
ez a Basketball stunt mód

G1nic

na ilyet csináljon valaki <#idiota>

reménytelen
Nekem meg Nvidiám a legújabb driverrel, és semmi probléma nincs vele (80 fps minden maxon 4×AA, 16×anisotropy, Post processing, Vsync) úgyhogy az is konfigfüggõ, hogy az új driver hol okoz gondokat.
nekem is atim van és nem akad sehol <#mf2>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

acsati
hát nekem atim van eredeti és még sose akadt be derbynél <#alien2>
Lobsterman
jajám. elég necces. szerintem az optimalizációban van egy hiba, ami új nvidia driver miatt jön ki. most nálam megoldódott találtam egy jó régi drivert az egyik cdmen, asszem 84.valahányas, újraraktam, és megszûnt a hiba 😄

Ilyet én is tapasztaltam, én se értem miért csinálja ezt. Fõleg a derbynél jön elõ a probléma, ha már csak egy kocsi maradt, akkor náha már durván beszaggat, de addig minden jó.
Lobsterman
figyelj. ugyanezzel a kártyával ugyanezzel a rammal akadásmentesen futott eddig. MINDEN körülményben. Nem a tumultust nem bírja mert olyan optimalizáció van ebben a játékban hogy az valami hihetetlen. és attól hogy össze van törve a kocsi, nem mozog, miért kéne neki nagyobb gép hirtelen? ilyenkor már az ai sem kell neki. nem is beszélve arról hogy egy-másfél perc után visszaáll normális sebességre.
Tudom hogy a gép szar, nem is akarok minden übergrafikát, meg hdr-t meg ilyeneket, de ez most nem a géptõl függ. itt valami más gebasz van. Külömben eddig sem tudtam volna vele játszani

Jah és én is eredetibe vettem meg!!!<#idiota>
Szerintetek egy Ati Radeon X 1600Pro 512Mb Pci-e Mtek-et vagy egy Geforce 7600 Gs 512Mb PCI-E Inno-t vegyek?
Istencsászár
Ezvan, ez a legnagyobb baja...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

G1nic
Fú szerintem a 2-ben az irányítás és a fizika nagyon szar, azt nem tudom miért kellett megváltoztatni most inkább az arcade felé hajlik a game nem a szimulátor felé mert az 1 inkább szimulátor volt...

Istencsászár
Most minden nélkül azt mondanám, hogy : cerka elmegy, ram kevés, vga nagyon kevés... De lehet a vgadat nem támogatja vagyis a driverrel van valami gond... de lehet csak nem bírja 1szerûen amikor nagy a tumultus...

Lobsterman
ja, és amikor belassul azt úgy értem hogy 1-2 fps-re a 20ról egy szempillantás alatt 😞

Lobsterman
cele 2.4 512 rammal meg egy nyamvadt geforce fx 5200
nem ilyen shader probléma ha arra gondolsz, mint írtam eddig tökéletesen futott 20 fps körül ugyanezzel a beállítással

Istencsászár
"igen szar a gépem" mégis milyen gép?

Lobsterman
Segítségre lenne szükségem. Már korábban írtam hogy mióta feltettem az új nvidia drivert, ha több autó is összetörik verseny közben rövid idõn belül, irdatlanul elkezd szaggatni a játék(igen szar a gépem, de eddig ilyet nem csinált), de fura mód fél-egy perc után visszaáll rendes sebességre(20 FPS körül). És fura mód a lassulás nem a törmelék miatt van, mert lezúzhatok én bármit semmi frame-rate drop nincs. Próbáltam már kikapcsolni a post processt, lejjebb vittem a textúrák minõségét is, de ugyanaz folyamatosan. Még egy pár verzióval korábbi driver sem javított rajta. Ez derby-knél eléggé idegesítõ, mert ott ugye mindig szénné törnek az autók, versenyeken, csak 1-2 volt eddig necces.
Ha valaki találkozott ilyennel vagy esetleg gyógymódot tud a dologra légyszives ossza meg velem is. mert már kezd idegesíteni a dolog, fõképp az hogy eddig döccenésmentesen ment minden körülmények közt.
Elõre is kösz.

Mer nem értek hozzá<#idiota><#hehe> és a pixupload meg ebbe a méretbe töltötte fel<#rolleyes>...mellesleg thanks!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

acsati
miért nem tudod leméretezni 800x600ra? amugy jo képek <#alien2>