FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kép feltöltés? Na van pár jó képem, csemegézzetek. A méretért sry, ezért is csak keveset teszek be.

Naplemente

Curling végeredmény

Replay nézet

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

ollie
Nem ésszerûségrõl van szó, nem tûnt fel? Talán hallottál már arról a szóról, hogy becsület?

ollie
Milyen alap PS? Gef4 MX-ben semmilyen PS nincs, mert csak DX7-es kártya. Tulajdonképpen egy húzott Gef2.

acsati
hát figyelj! nekem van netem és megrendeltem és nem kellett lemennem a boltba hanem a futár kopogott és csak az ajtoig kellett mennem 😛 ez ésszerû!
én megvettem eredetiben... és büszke vagyyok rá 😄D
annyit megért...
ja és ha majd kiadnak egy patchet, akkor egy darabig lehet várni a törésre 😄

Gyovai
ok akkor vedd meg eredetibe ,van neted ne szedd le inkább menj le a boltba vedd meg pénzé ésszerû nem..<#eljen>

Randelz
60-65 fokban lõdd ki max segességgel.

gabo91
jo játék a versenyek jok benne de az arénás mutatványok nehezek, és a dárts nál meg pár olyannál nekem a kép nagyon szar nemlátni semit ugrás pedig kikapcsoltam azt amit kellett... nemtudjátok mért van ez?
meg hogyan lehet normális magaságot ugrani? mert ha magasra akarok akkor ugye 80fokra lövöm de akkor nemérem el a hálot, de ha ugy csinálom hogy elérjem akkor max 90 méterre megy és az meg csak utolso hejre elég...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Randelz
Nembiztos mivel a G4be csak alap PSvan.

Lan-on keresztül játszanánk 2-en,de a creat game-et nem tudom elindítani
Segitsetek
M@TriX
igen... kicsit ronda, kicsit szaggat, de menni fog 😉

inkább egy kariba fektess be, mert ez szerintem már az a kategória 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Sziasztok!
Szerintetek az Nvidia GeForce 4 Mx 440 Tornado-n el fog futni? (eredetibe?)

acsati
amugy vannak még ilyen kodok? ez cheat?
acsati
sikerült! köszi
zolo
VAn egy kód, amit be kell írni az extras menüpontban a passwordhoz, ez-e:
GIEVEPIX
Így, csupa nagybetûvel kell begépelni, és minden autó elérhetõ lesz singleben is.

http://flickr.com/photos/zolika90/

acsati
hellotok
a Flatmobillal a kamionnal meg a busszal csak multiban lehet játszani? Mert én kiakasztottam de semmit nem kaptam.
Nohab
Még én se töltöttem föl képet😊
Spy Hun
Én is így csináltam elõször még annakidején <#smile>

jaja...
miért kell kinevetni...
sztem még kezdõ és még életében nem töltött fel képet stb...

Nohab
Mintha ti életetkben nam hibáztatok volna... különben is az ember a hibákból tanul... ,de az már más kérdés ki hibájából.
gabi89
brunnerone ez nagyon lol volt
Ugye ezt te se gondoltad komolyan mert ha igen akkor <#falbav><#falbav><#banplz><#banplz>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Pheaper
loooooooooooooooooooooool 😄DDDDDDDDDD

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

ollie
lol

DJ Skyline
c:\Downloads\játékok\Prince of Persia\Flatout 2 deszka.JPG
egy a baj! géprõl próbálsz linkelni,elõbb tedd fel a netre a képet,utánna lehet!

Na ez a komoly mi van ha fejbe talál?

Flat
matyi08
bemész a start menü/empire interactive/flatout 2 setup-ba, és ott elveszed a pipát a post processing elõl.

gabo91
hello nkem ijen ramaty a kép de legalább megy de csak bizonyos versenyeknél ijen, mitlehet ezel tenni ijen kockás fehét kék kockák, a gyik ba irtak vmit rola de nemtalálom, merre van az? • Hibás a kép (fehér a kép, vagy idõ után lelassul, stb.)

A beállítások-ba (setup) –ba vegyétek ki a „post processing” nevü effektet!

ezt keresném...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Pheaper
😄DDDDDDD

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

M@TriX
egy haver elég durva versenyt nyomatot 😉
pont ott voltam...

ez meg egy jól elkapott képecske 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Pheaper
hogy kell megcsinálni hogy leen visszapilantó tükör????????

"A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!"
Tiltottak mi?<#nyes><#idiota><#beka3>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

gabo91
köszönöm a segitséget, majd ha lessz egy perc idöm megis csinálom de msot rohanok tankönyveket átvenni...

kedves barátaim, tisztelt hölgyeim és uraim
megunva a tökölõdést ezennel kihirdetem, hogy a FlatOut2 liga ezennel beindult!
bár még eléggé kezdeti stádiumban van minden, de már kitûztem az elsõ versenyidõpontot:
2006. augusztus 30. szerda 19:00
mindenkit szeretettel várok, jelentkezni a fórumban lehet, de elõbb regisztráljatok az oldalon is!
FlatOut2 magyar liga
http://flatout2league.atw.hu

Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. - Kung Fu-Ce

bemountolod ALL OPTION ONra kell állítani...
vagy olyan verziót szedtél le ami a VISTA rendszerre megy..vagy nemtom...
elvileg a Reloadedes crack hazavágja a védelmet és mûködni fog

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

arty
akkor az eredeti flatout2.exe-t ird felül azzal az .exe-vel ami nem kéri a CD-t!

INNEN például leszedheted

Forza.

gabo91
Deemon al csináltam eddig is de valami infonál ezt irja ki verziopnak : Empire Interactive hát a gyik be meg levolt erröl irva pár dolog ugyhogy asszem ezzel se játszok igy...
ha valakinek van valami ötlete vagy tudna segiteni akkor irjon vagy irjon e-mailt [email protected] kösz elöre is

arty
alcohol és clonecd uninstall, utána jáccik 😉

esetleg crackeld ...

Forza.

12346
ha kérdés helyett formáztál volna egyet, lassan már játszhatnál is.

gabo91
most már az jo de elakarom inditani akkor a cd vel vmit szorakozik végig ér és ez a hiba: error Attempt of using emulation software has been detected. Please, insert the original disc, deactivate emulation software and try again.

na ezzel mitkezdjek?

gabo91
ja jo már elolvastam itt a MIELÕTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN! cucot igy már oké.

gabo91
hello. lenne egy kérdésem kicsit off os...
tegnap volt egy szép virusom ma kiirtotam teljesen és azota windosom is elég ratyi lett meg flat out2 öt felettem ma és nemmegy ezt irja ki:
"Az alkalmazást nem sikerült elinditani, mert D3DX9_30.DLL nem található. Az allkalmazás ujratelepítése megoldhatja a problémát."

Na azota már 4 szer ujratettem és még mindig itt tartok.
Kérdésem a következõ, ez most a játéktol van azzal van valami hiba vagy lehet hogy a rendszerem szar és azvégett ilyen?

köszi elõre is a segítséget.

Esrohnoil
Nagyon ritka, mert ilyen most sem lesz. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

reménytelen
Mert kaptál tõluk egy ajánlatot, aminek a végén az állt: "Ez egy rendszerüzenet, kérem ne válaszoljon rá", és innen vetted az e-mail címüket. <#ravasz1>
Cowek
Én azért szenvedtem sokat, mert rosszkor használtam a megugrás gombot...

http://www.f1-info.hu/

grebber
Nem méltatnak válaszra az EVM-esek 😞

Next PC upgrade: 2022

gabi89
Nekem másodikra vagy harmadikra sikerült 273 csinálni baseballban <#nyes>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Nohab
Az mindegy 😊
Cowek
Nem biztos hogy a tesód tehet róla <#crazya><#idiota>

Nohab
Na most megyek lecseszni a tesóm ,mert õ hitette el ezt velem 😊Ekkora át......ást. Mindegy Bocsi az offért.
Cowek
Sikerült, jó sokat kellett próbálkozni :-)