FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Naplemente
Curling végeredmény
Replay nézet

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
annyit megért...
ja és ha majd kiadnak egy patchet, akkor egy darabig lehet várni a törésre 😄
meg hogyan lehet normális magaságot ugrani? mert ha magasra akarok akkor ugye 80fokra lövöm de akkor nemérem el a hálot, de ha ugy csinálom hogy elérjem akkor max 90 méterre megy és az meg csak utolso hejre elég...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Segitsetek
inkább egy kariba fektess be, mert ez szerintem már az a kategória 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Szerintetek az Nvidia GeForce 4 Mx 440 Tornado-n el fog futni? (eredetibe?)
GIEVEPIX
Így, csupa nagybetûvel kell begépelni, és minden autó elérhetõ lesz singleben is.
http://flickr.com/photos/zolika90/
a Flatmobillal a kamionnal meg a busszal csak multiban lehet játszani? Mert én kiakasztottam de semmit nem kaptam.
miért kell kinevetni...
sztem még kezdõ és még életében nem töltött fel képet stb...
Ugye ezt te se gondoltad komolyan mert ha igen akkor <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
egy a baj! géprõl próbálsz linkelni,elõbb tedd fel a netre a képet,utánna lehet!
A beállítások-ba (setup) –ba vegyétek ki a „post processing” nevü effektet!
ezt keresném...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
pont ott voltam...
ez meg egy jól elkapott képecske 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!"
Tiltottak mi?<#nyes>#nyes><#idiota>#idiota><#beka3>#beka3>
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
megunva a tökölõdést ezennel kihirdetem, hogy a FlatOut2 liga ezennel beindult!
bár még eléggé kezdeti stádiumban van minden, de már kitûztem az elsõ versenyidõpontot:
2006. augusztus 30. szerda 19:00
mindenkit szeretettel várok, jelentkezni a fórumban lehet, de elõbb regisztráljatok az oldalon is!
FlatOut2 magyar liga
http://flatout2league.atw.hu
Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. - Kung Fu-Ce
vagy olyan verziót szedtél le ami a VISTA rendszerre megy..vagy nemtom...
elvileg a Reloadedes crack hazavágja a védelmet és mûködni fog
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
INNEN például leszedheted
Forza.
ha valakinek van valami ötlete vagy tudna segiteni akkor irjon vagy irjon e-mailt [email protected] kösz elöre is
na ezzel mitkezdjek?
tegnap volt egy szép virusom ma kiirtotam teljesen és azota windosom is elég ratyi lett meg flat out2 öt felettem ma és nemmegy ezt irja ki:
"Az alkalmazást nem sikerült elinditani, mert D3DX9_30.DLL nem található. Az allkalmazás ujratelepítése megoldhatja a problémát."
Na azota már 4 szer ujratettem és még mindig itt tartok.
Kérdésem a következõ, ez most a játéktol van azzal van valami hiba vagy lehet hogy a rendszerem szar és azvégett ilyen?
köszi elõre is a segítséget.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...