FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
mivan?
báttyó02
.

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Boconadi
EZ NAGGYON JÓÓÓ JÁTÉK, sokat nevettem rajta 😛
zoli122
LOL ti még jáccotok ezzel a szarral PFFFF

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

mohus
nézd meg a videómat...#6300

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

honnan lehet leszednji a demot?
mert elõször megnézném milyen a game mielõtt megvenném!!THX
radeer
Mármint nem csak 2 verseny hanem 2.bajnoksá ( 3+4 verseny ) után nem restartolt...ezt eddig nem bírtam 😊

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

radeer
Nekem most volt idõm elövenni , így megnéztem patch- használata után is fagyik-e?
Nálam pár full verseny ( asszem 2. race és retry után ) nem fagyott egyszer sem.
Tehát akinek fagyogatott mindenképp rakja fel a javítást!!

Me0w
A prime tenyleg jo, egy 12-24 oras prime utan mar mondhatod, hogy 'atomstabil' a geped 😊

Together we'll fly someday...

arty
szvsz ez pont jó... ha már olyan béna voltál, akkor érthetõ h egy ideig szabad préda vagy 😊

Forza.

mohus
MOHUS DIGIT VIDEO - FLATOUT 2

74MB - WMV

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

DJ Skyline
tök szar,hogy a derby-ben ha felborulok,vagy fenn akadok egy másik autón,akkor fél órát kell várni,hogy megtudjam nyomni azt a szar Resetet,és így 20x belémjönnek

Hassan B
Ez durva...<#nevetes1><#nevetes1><#buck>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Valaki HELP!
elindítom a játékot betölti a pályát de csak fekete képernyõ van!
mi lehet a baj??
Plíz help
DJ Skyline
érdekes...a sneci kirepült,és nem rakta magát vissza a pályára,és így szépen letlet az idõ! :\

Esrohnoil
Talán túl jó a gépetek, nálam 1G-s pIII-on simán elfut max. beállítások mellett. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Lehet lesz lehetõségem kipróbálni más kártyával tesomnak van egy korszerû radeonja, ha nem fagyogat majd szólok. 😊 Mert akkor lehetséges, hogy kompatibilitási hiba lenne (?!) Én már mnidenféle driver-kombinációt kipróbáltam... El is csesztem 2x a windowst. 😊 Bár a rendszer-visszaállítás megmentett 😛
Lehet lesz lehetõségem kipróbálni más kártyával tesomnak van egy korszerû radeonja, ha nem fagyogat majd szólok. 😊 Mert akkor lehetséges, hogy kompatibilitási hiba lenne (?!) Én már mnidenféle driver-kombinációt kipróbáltam... El is csesztem 2x a windowst. 😊 Bár a rendszer-visszaállítás megmentett 😛
Nah nálam is ezvan. Egyedül a flaout fagyogat ilyen "látványosan", és netmudom, hogy most "melege van" a gépnek vagy mifene. De szerintem elkéne bírnia, mert mniden más elemgy rajta...
radeer
Én megvettem eredetiben is és fagyik nálam is.

Kikapcsolja a moniort is és fagyi van, rebootol a gép. Semmi más játéknál nem csinál ilyet pedig gyûrök egy-kettõt.
Nekem is AMD-m 3200-es és ua. a grafikai kártya GF 6600 GT. Lehet van valami közös a konfigunkban proci+garfikai kártya. Lehet driverek is ua.-igaz én néztem más driverrel ua. volt mint írtam...

G1nic
nektek mennyi a rekordotok a high jumpban?

oldschool.trance.techno.rave

arty
szvsz nézz utána, milyenek a hõmérsékletek a gépedben ... pl speedfan kiirjaa lapot, procit, rivatuner a vga-t ... prime95 is néz gépstabilitást ... hátha...

Forza.

Hozzátenném, hogy nermégiben kutakodtam a driver naplófájljai között, és kiemelt pár directx-es dll fájlt, amivel valószínû problémája lehet. Valami "ütközés" lehet a baj?? 😄
Már megcsináltam a szükséges frissítéseket. Felraktam a legfrissebb nvidia drivert, valamint a flatout lemezen található dirctx-et is feltelepítettem. A probléma biztosan nálam van, mert több embernél, több gépen kiprobáltam, még a régi geforce 2-es, celeron gépemen és játszhatóan zúzott. 😄 Az enyimen meg ez a probléma továbbra is fenáll. Még az XP-t is ujraraktam ez miatt (amugy is ráfért) és még a friss XP alatt is ugyanugy fagyogatott. Lehet hardver probléma? GF 6600GT, AMD Athlon64 3000+, 512
crazyclone
tökéletesen fog mukodni
nekemis pont ez a configom és tokéletesen fut ne is gondolkozz!!!

Ability
DirectX biztos nem, mert addig el sem indul a gami, amíg fel nem teszet vele a legújabbat,,, ha jól emlékszek. Amúgy pl VGA driver frissítés és egyebek lehet jót tennének. Minden esetre a játék teljesen okés, a probléma nálad lesz.
Háj! Azaz igazság, hogy én meg venném a játékot eredetibe, de most elbizonytalanodtam, mert a kalózverzió állandóan kékhalált idéz elõ a gépemen. Félek, hogy az eredeti is ezt csinálná, mert mostanság majdnem mniden igényesebb játék kifagy. A Flaouttal 10percig játszok, a menüben befagyogat pár mpre, de még a játékba eljutok. Miután elindul a futam, úgy fél kör után megáll a kép, majd kikapcsol a monitorom, és a beakadt zenét hallom. Ezután már csak a reset segít. Nemtudom mit tegyek. Valószínû Directx probléma??? Help PLS!
watto
és ha jól tudom 64mb-vga a minimum

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

watto
az én 9200se-m 128mb-os
512-mbramom van

arty
nincs demo 😞

laptopom ati9000 32mb kártyáján elfut minden low, 800x600, kicsit akad... nemtom, sztem 9200se kevés lesz

Forza.

watto
nem találom 😞 (

pontosan

MIELÕTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
elég világos voltam?

hi. a starforceos 4es verzioju sfclone 5cd s flat out van meg. hogyan inditsam? sehogy? reloaded crackel kilép,de ezen nem csodálkozom.

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Ability
1, Google -> FlatOut 2 demo download
2, Nem hiszem, még agyonbutítva se. 😞
watto
help!
a demót honnan lehet leszedni?
vagy Ati Radeeon 9200Se vidikari elbírja?

crazyclone
megártott a sok csetelés nembaj majd helyrejovok de ez nmár nagyon off topik szal inkább hagyjuk

12346
suli nekem pl már nincs, de a helyesírást tényleg nem árt gyakorolni, ha magától nem akar jól mûködni^^ késeõbbiekben is nagy hátrány lehet, ha azt látják, hogy nehézkesen megy.

Nohab
Egézségedre bár nem kellet volna leírni a kiadott hangot.Magyarul próbálj meg rendesen írni hidd el nem nehéz és nem azt a képet alkotod magadról ,hogy te egy 14 menõ ki törpe vagy😊
crazyclone
basszki kezdoodik a suli nálatok má megkezdõdött s télleg megkéne tanuljak helyesen iirni me majd ottis iigyfogok mind1 ezentul megproobálom
BOCSESSZ!!!

constantin
Még nem toltam végig.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

Esrohnoil
Jah, csak majdnem. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

12346
megen majdnem jó^^
😊

tudom hogy ugy irják hogy Do you can speak hungarian? de direkt igy kérdeztem 😛

12346
majdnem össze is jött az angol rész😊)))

tudsz magyarú? You can speak magyar?

looooááállll<#idiota><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hassan B
lol...<#vigyor><#vigyor><#nyes><#nyes><#vigyor><#vigyor>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

ohhh egy kis magyaros stílust ha kérhetnék (nénk)
ez mát nagyon szlengggg
amúgy grat

crazyclone
de komolyan bazz<#lama><#lama><#lama><#lama>
nayoona naon beszartam tudom de annyit kinloottam naon fasza a gém csak voot bennne kis igasságtalanságis naonsokat mérgelottem de osszességbe naon faxa gém kikee probájjam onlányba is lássam mittudnak a hozzádhasonloo kuuva nagy mesterek (akik annak hiszik magukat)