7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • PJack
    szevasztok!
    nos, az lenne a problémám, hogy amikor verenyezni akarok, kiír mondent - a km/órát emberek fejét nitrót stb... az egyeteln baj csak, h magából a game-ből semmit nem látok, ugyanis ahol a kocsok lennének meg a környezet meg szal minden.. ott egy nagy fehérség van. szal semmit se lehet látni...
    no, persze most mindenki a videókarira gondolhat... de nem! megnézttem a gépigényt..: minden stimmel (pont minimumon annyi van)! kivéve a mhz.. ugyanis minimálisan 2 Ghz-et igényel, de nekem csak egy van.. de nem hiszem, h ez lenne a baj...

ha vkinek bármi 5lete, javaslata volna szóljon plz!
    előre is köszi
  • arty
    kijött az 1.2 nocd exe ... gamecopyworld.com és gameburnworld.com ....
  • arty
    ha valahol van, akkor itt biztos:
    www.flatoutjoint.com

sajna nemrég elveszett a teljes oldal anyaga, remélem felrakták ujra ...
  • flat0ut
    aloha! Ebeb is lehet kocsi skineket csinálni? Ha igen tudtok leírást linkelni?
  • ollie
    bőven
  • impiránya
    hello !
    most készülök megvenni a game-t szerintetek menni fog 2,53Ghz intel porocin 1024mb mamória és 256 mb nvidia geforce fx 6600-on???
  • Me0w
    Hatareset, csodakat ne varj tole.
  • tomikaasd
    Hello% Szerintetek megy ez a játék 1.8(celeron) ghz 512 ram gef3 ti200 on?
  • arty
    és reálisan jó ára van :) szvsz a keleteuropai olcso ár is hozzátett, h meglegyen a félmillio...
  • Nohab
    Meg sajna mostanság több a kocka... Na mindegy. Az a fő, hogy ez egy nagyon jó játék :)
  • arty
    csak eladásban. sztem abból a hype miatt milliok mennek el (nameg kijön még zsebszámologépekre is)
  • Nohab
    Tudom, hogy nem jelzi, de kiváncsi vagyok mi éri meg nekik jobban, egy ilyen szépség, vagy egy ... valami.
  • lac coo
    Lagzi Lajcsit is viszik mint a cukrot...Eladott példányszám nem jelzi a minőséget !
    Az NFS a közelébe nem érhet , semilyen tekintetben .
  • Nohab
    Körülbelül egy nfs részből mennyi szokott fogyni?
    Próbálom a minőséget és a ... valamit összehasonlítani az eladás mértékében.
  • Istencsászár
    Túl a fél millán...

FlatOut 2 crashes thru the 500,000 worldwide sales mark on the back of three months of sales in 2006. Featuring an enhanced version of the original’s lauded physics engine with even faster driving track designs, FlatOut 2 also boasts numerous improvements, enhancements and additions to make the title the definitive FlatOut experience.
  • lac coo
    Ja , bocsi , megvan : #6375...
  • lac coo
    Olyan mod létezik FLO2-höz , amiben lehetséges kézzel váltani ?
    Ha igen akkor mi a neve ?

THX !
  • colos92
    Hány mb/gb-t a teljes verzió??
  • arty
    alul a keresőbe:
    patch 1.2
  • serdulo
    Hello! a Flat Out 2 höz mien patch kell ? és honnan lehet leszedni?
  • Dodo55
    De starforce az van...
    Ha csinálnának egy olyan starforce-ot használó ellenőrző programot, ami az eredeti FO2 dvd-t elfogadja, de az mds cserés image-nek nem dől be, akkor meg is lenne oldva az ellenőrzés.
  • Gerisone
    valaki letuggya irni lépésről lépésre hogy kell uj autókat betenni? meg modokat?
  • ollie
    Mivel nincs cd kulcs, nem hinném, hogy a különálló verziót be lehtne regezni.
  • arty
    igazabol nem vágyom a steamre :) nekem megfelel a mostani lobby is :) ráadásul még a szingle sincs kihajtva :)
  • Dodo55
    Ha megcsinálják, hogy be lehessen regisztrálni steamre, akkor letöltheted ott is, de egyszerre csak 1 helyen tudsz majd játszani.
  • arty
    wow

remélem lesz hamarosan tört 1.2, mert meloban nem ártana végre a másodikkal is lanozni :)
  • Dodo55
    A steamen is elérhetővé tették a FlatOut 2-t.
    Lehetséges valahogy beregisztrálni az eredei FlatOut2-met a steamre?
    Mert általában így szokott lenni, hogyha beraknak oda valami olyan játékot, ami régebben külön volt kapható, akkor akinek eredeti van, az be tudja a steamre regisztrálni a játékát, és akkor a steam accountjában ott lesz a játék.
  • arty
    igen

www.flatoutjoint.com
  • Gerisone
    Lehetséges h új autókat rakjunk bele?
  • Reyes
    Én még mindig tolom neten Stephan néven.
  • acsati
    de végülis igen de a mélynyomo is ba**ik megszolalni. nem tudom mér de csak stereoban szol :(
  • Neoncsoves
    nem mindegy hogy 2.0 vagy 5.1? :)
  • acsati
    én játszanák ha szolna 5.1. de a játék miatt nem veszek uj hangkarit
  • Neoncsoves
    valaki még játszik vele?
  • Istencsászár
    Reklám, del -.-
  • 12346
    hátt, beszélgetni itt is lehet(ne), a szavazásoknak meg szvsz nem vanik sok értelme^^
  • acsati
    megjelent a demo XD XD
  • Anteris
    ja, updételve van de ugyanugy kilépked. francba...
  • Anteris
    na de sokkal zabálósabb cuccok meg mennek stabilan?? (doom, kvék4, fear, stb), ezt nem értem.
  • arty
    1.2re fel vagy peccselve?