7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#6502 szevasztok!
nos, az lenne a problémám, hogy amikor verenyezni akarok, kiír mondent - a km/órát emberek fejét nitrót stb... az egyeteln baj csak, h magából a game-ből semmit nem látok, ugyanis ahol a kocsok lennének meg a környezet meg szal minden.. ott egy nagy fehérség van. szal semmit se lehet látni...
no, persze most mindenki a videókarira gondolhat... de nem! megnézttem a gépigényt..: minden stimmel (pont minimumon annyi van)! kivéve a mhz.. ugyanis minimálisan 2 Ghz-et igényel, de nekem csak egy van.. de nem hiszem, h ez lenne a baj...
ha vkinek bármi 5lete, javaslata volna szóljon plz!
előre is köszi -
#6501 kijött az 1.2 nocd exe ... gamecopyworld.com és gameburnworld.com .... -
#6500 ha valahol van, akkor itt biztos:
www.flatoutjoint.com
sajna nemrég elveszett a teljes oldal anyaga, remélem felrakták ujra ... -
#6499 aloha! Ebeb is lehet kocsi skineket csinálni? Ha igen tudtok leírást linkelni? -
#6498 bőven -
#6497 hello !
most készülök megvenni a game-t szerintetek menni fog 2,53Ghz intel porocin 1024mb mamória és 256 mb nvidia geforce fx 6600-on??? -
#6496 Hatareset, csodakat ne varj tole. -
tomikaasd #6495 Hello% Szerintetek megy ez a játék 1.8(celeron) ghz 512 ram gef3 ti200 on? -
#6494 és reálisan jó ára van :) szvsz a keleteuropai olcso ár is hozzátett, h meglegyen a félmillio... -
#6493 Meg sajna mostanság több a kocka... Na mindegy. Az a fő, hogy ez egy nagyon jó játék :) -
#6492 csak eladásban. sztem abból a hype miatt milliok mennek el (nameg kijön még zsebszámologépekre is) -
#6491 Tudom, hogy nem jelzi, de kiváncsi vagyok mi éri meg nekik jobban, egy ilyen szépség, vagy egy ... valami. -
#6490 Lagzi Lajcsit is viszik mint a cukrot...Eladott példányszám nem jelzi a minőséget !
Az NFS a közelébe nem érhet , semilyen tekintetben . -
#6489 Körülbelül egy nfs részből mennyi szokott fogyni?
Próbálom a minőséget és a ... valamit összehasonlítani az eladás mértékében. -
#6488 Túl a fél millán...
FlatOut 2 crashes thru the 500,000 worldwide sales mark on the back of three months of sales in 2006. Featuring an enhanced version of the original’s lauded physics engine with even faster driving track designs, FlatOut 2 also boasts numerous improvements, enhancements and additions to make the title the definitive FlatOut experience. -
#6487 Ja , bocsi , megvan : #6375... -
#6486 Olyan mod létezik FLO2-höz , amiben lehetséges kézzel váltani ?
Ha igen akkor mi a neve ?
THX ! -
colos92 #6485 Hány mb/gb-t a teljes verzió?? -
#6484 alul a keresőbe:
patch 1.2 -
serdulo #6483 Hello! a Flat Out 2 höz mien patch kell ? és honnan lehet leszedni?
-
Dodo55 #6482 De starforce az van...
Ha csinálnának egy olyan starforce-ot használó ellenőrző programot, ami az eredeti FO2 dvd-t elfogadja, de az mds cserés image-nek nem dől be, akkor meg is lenne oldva az ellenőrzés. -
#6481 valaki letuggya irni lépésről lépésre hogy kell uj autókat betenni? meg modokat? -
#6480 Mivel nincs cd kulcs, nem hinném, hogy a különálló verziót be lehtne regezni. -
#6479 igazabol nem vágyom a steamre :) nekem megfelel a mostani lobby is :) ráadásul még a szingle sincs kihajtva :) -
Dodo55 #6478 Ha megcsinálják, hogy be lehessen regisztrálni steamre, akkor letöltheted ott is, de egyszerre csak 1 helyen tudsz majd játszani. -
#6477 wow
remélem lesz hamarosan tört 1.2, mert meloban nem ártana végre a másodikkal is lanozni :) -
Dodo55 #6476 A steamen is elérhetővé tették a FlatOut 2-t.
Lehetséges valahogy beregisztrálni az eredei FlatOut2-met a steamre?
Mert általában így szokott lenni, hogyha beraknak oda valami olyan játékot, ami régebben külön volt kapható, akkor akinek eredeti van, az be tudja a steamre regisztrálni a játékát, és akkor a steam accountjában ott lesz a játék. -
#6475 igen
www.flatoutjoint.com -
#6474 Lehetséges h új autókat rakjunk bele? -
Reyes #6473 Én még mindig tolom neten Stephan néven. -
#6472 de végülis igen de a mélynyomo is ba**ik megszolalni. nem tudom mér de csak stereoban szol :( -
Neoncsoves #6471 nem mindegy hogy 2.0 vagy 5.1? :) -
#6470 én játszanák ha szolna 5.1. de a játék miatt nem veszek uj hangkarit -
Neoncsoves #6469 valaki még játszik vele? -
#6468 Reklám, del -.- -
#6467 hátt, beszélgetni itt is lehet(ne), a szavazásoknak meg szvsz nem vanik sok értelme^^ -
#6465 megjelent a demo XD XD -
Anteris #6464 ja, updételve van de ugyanugy kilépked. francba... -
Anteris #6463 na de sokkal zabálósabb cuccok meg mennek stabilan?? (doom, kvék4, fear, stb), ezt nem értem. -
#6462 1.2re fel vagy peccselve?