FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
mert elõször megnézném milyen a game mielõtt megvenném!!THX
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Nálam pár full verseny ( asszem 2. race és retry után ) nem fagyott egyszer sem.
Tehát akinek fagyogatott mindenképp rakja fel a javítást!!
Together we'll fly someday...
Forza.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
elindítom a játékot betölti a pályát de csak fekete képernyõ van!
mi lehet a baj??
Plíz help
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Kikapcsolja a moniort is és fagyi van, rebootol a gép. Semmi más játéknál nem csinál ilyet pedig gyûrök egy-kettõt.
Nekem is AMD-m 3200-es és ua. a grafikai kártya GF 6600 GT. Lehet van valami közös a konfigunkban proci+garfikai kártya. Lehet driverek is ua.-igaz én néztem más driverrel ua. volt mint írtam...
Forza.
laptopom ati9000 32mb kártyáján elfut minden low, 800x600, kicsit akad... nemtom, sztem 9200se kevés lesz
Forza.
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
elég világos voltam?
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
a demót honnan lehet leszedni?
vagy Ati Radeeon 9200Se vidikari elbírja?
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
BOCSESSZ!!!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
][ ВАЗ ][
ez mát nagyon szlengggg
amúgy grat
nayoona naon beszartam tudom de annyit kinloottam naon fasza a gém csak voot bennne kis igasságtalanságis naonsokat mérgelottem de osszességbe naon faxa gém kikee probájjam onlányba is lássam mittudnak a hozzádhasonloo kuuva nagy mesterek (akik annak hiszik magukat)