7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • Elmör
    Vagy ami nálam volt, hogy a VGA túlmelegedett.
  • Me0w
    Memoriahiba, a proci tulmelegszik, az XPd regi es televan szemettel, nem stabil a tapod, kb. ezer oka lehet kapasbol.
  • Anteris
    megint van egy komoly gondom a gémmel: random időközönként gondol egyet és kajakra kilép az asztalra a progi. ez mi lehet?
  • Raho
    Aham! THX.
  • Maxtreme
    Nekem szólt az alap verzióval is, és az 1.2-vel is 5.1-be.
  • acsati
    és a patchel szol 5.1be? nekem is eredeti van
  • Maxtreme
    Feldobot az 1.2-es patchet, és már állogathatod is a váltót ;)
  • Raho
    Megvettem a játékot és úgy látom, hogy nem lehet beállítani manuális váltót. Vagy csak nem láttam?
  • arty
    jaja, elején a konfigban ki/be lehet kapcsolni ezt a "post processing" et
  • ollie
    Nem kavart be, a post processing pont azt csinálja, ami szerinted bug. Az nem bug, az úgy a jó, mégpedig azért, mert sokkal realisztikusabbbak a fényeffektek.
  • Anteris
    tényleg úyg tűnik, hogy a postprocessing kavart be, mert kikapcsoolva ilyen a kép:

csak ez meg olyan voodoo-s kissé : /
  • ollie
    Elvileg minden dx9-es kártyán így néz ki, ez nem hiba, ez a normális.
  • ollie
    Pont, hogy jól néz ki.
  • Anteris
    ja bocs: X700-as
  • Anteris
    hmm, nálam miért ilyen fos vajon
  • Istencsászár
    Neked meg kivan kapcsolva az effekt:)
  • bulba
    Radeon X800XT-n ilyen:
  • Istencsászár
    Alapból ilyen:) semmi gond.
  • Anteris
    na ő lenne az de sajnos nem teljesen olyan mint a játékban, mert a mentés valahogy kevésbé kápráztató vagy mi.

• bulba
    Esetleg próbáld meg kikapcsolni a post-processinget.
  • ollie
    Milyen radeonnál? Talán azért ragyog, mert a valóságban is ilyen az út, ha rásüt a nap. Ez amolyan hdr szerű effekt.
  • Istencsászár
    Dobj képet! Alapból is ilyen valamilyen szinten, mint ahogy leirtad...
  • Anteris
    érdekes, radeonnal kicsit furcsák a színek. Olyan mintha túl lenne húzva a kontraszt, pl. ragyog at úttest meg ilyenek. Valakinél még?
  • zoli122
    Na igen ez is itt ki halt :D
  • Body007
    Valaki probálta már LAN-on (hamachi) az 1.1-es és az 1.2-es verziókat? Szal müxenek együtt? Mert mondjuk a TitanQuest különféle pach verz.-ei nem mennek együtt. Azért kérdem mert sztem megveszem eredetiben, és akkor persze pach-olom, de a haverokkal 4-5-en szoktunk együtt zuzni és nem tom, hogy fog-e úgy menni.
  • ollie
    Ja, egy éjaszaka alatt képesek sokan tízezreket elmulatni, és sajnálják a pénzt a játékra, mellyel időben a többszörösét töltik...
  • Elmör
    Ja, a futárszolgálat az sokkal jobb. Legközelebbi Tecsó 60 km-re van. Bár már épül egy 30 km-re, oda lehet majd elugrok egyik este kocogás közben.. Egyébként meg tökmindegy, mert már megvan a game pár napja. Csak gépem nincs még hozzá.
  • Istencsászár
    Akkor ne postán vedd, van futárszolgálat... vagy elmész a teszkóba ha van a közelbe, vagy felugrasz Pestre pl a Westendbe stb... millió lehetőség van...

Mint minden pénzbe kerül... a posta sem ingyen dolgozik, az autó sem ingyen gurul, a vonat sem ingyen zötyög... ha olyan helyen él az ember, ahol gyalog nem lehet olyan üzletet megközelíteni ahol pl játékszoftvereket lehet kapni akkor az mindenképp plusz költség...

Nekem ebből a szempontból jó mer 10 perc gyaloglás és bent vagyok a Teszkóba és egy halom Flatout vagy akármi gémetet vehetek:)
  • Elmör
    Nem az a gond, hogy 1000 Ft plusszba, hanem, hogy miért kell 1000 Ft plusszba! Ráadásul nekem a posta hozott már nem egyszer törött lemezt!
  • Sanzistift
    Legközelebb az lesz a bajuk az elkényelmesedett usereknek, hogy a gémet nem a terjesztő rakja be az olvasó tálcájába, és ok, hogy ingyen van, de nem lehetne esetleg 1 kiló ötszázast is ráakasztani??
    Gondolkodjatok már, a játéküzlet profitalapon zörög.
    Örüljünk neki, hogy ennyiért beszerezhető.
    Nézzétek meg a társaikat, egy új játék nem áll meg 10k alatt, itt meg megy a siránkozás szaros ezer forinton.

Esküszöm, ilyenkor szégyellem magam azok helyett, akik itt sírnak, szombatonként meg a többszörösét elisszák, vagy eldiszkózzák, lelkiismeretfurdalás nélkül.

:/
  • Elmör
    Igaz, nem sok pénz, de azért az 1000 Ft pk már oda**sz. Legalábbis ha 3000 pénzt nézed akkor az már mégsem 2000.
  • Anteris
    áá, nagyon ott van ez a progi. Az ára miatt azt hittem hogy valami régebbi cucc mivel mostanában nem nagyon követtem a kiadásokat aztán itthon ért a meglepetés, hogy új kiadás. Én úgy vagyok általában az autós cuccokkal, hogy megyek velük 2 kört aztán már szedem is le a gépről, mert halál unalmassá válnak de az ilyen gyagyás gémek mindig visszacsalogatnak a monitorhoz : )

(aki - ha érdekli a dolog - ennyiért nem veszi meg az tényleg komolytalan egyén)
  • pirosBoci
    ehhez a részhez már van general lee(hazárd megye lordjai) skin a kocsira?
  • bigapó
    hali!

kimaxoltam én is a játékot, mindent megnyertem. azt hittem kapok valami plusz autót vagy pályát, de csalódnom kellett. apropó, amit be lehet írni kódokat, azokkal mit lehet kapni és hol lehet őket találni? versenyek után semmit nem kaptam.
  • Sanzistift
    Én peccseltem, de igazán nem vettem észre semmit.
  • Sanzistift
    Írni tud, olvasni nem...megesik... :))
  • ollie
    LoL, olvasd már el mi van itt szép nagy pirossal írva!
  • bulba
    A tesco polcáról 2000 forintért
  • no93
    Help!!!!!!
    Honnan lehet leszedni a JÁTÉKOT ?
    Válaszoljatok!!!!!!!
    HELP!!!
  • arty
    egen, bugbear ebben a csucs :) optimalizálni, azt tudnak ... :)

és bejön a game? felpecselted 1.2-re? érdemes...