FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
De az is lehet h. ha végigviszed, aktivál egy jó kis vírust. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Tud valaki segíteni?
A belsõnézetnél lenne az a problémám, hohy nagyon sõtét a kép ameddig ki nem törik a szélvédõ, és addig belûlrõl szinte írányíthatzatlan mert nem látok semmit, ha nagyobbra állítom a gammát akkor miest kitörik mahd meg vakulpk olyan világos.
Nincs erre valami megoldás, vagy olyan velsõ nézet verzió ahol látszik a mûszerfal, de esetleg nincs szélvédõ.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
War. War never changes.
amúgy nekem a basbell a közelében sem van 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
The Matrix has you...
a max 250
Vagy léccike segítsetek
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Most akarom megvenni a cuccost. Hogy érted azt, hogy gépgyilkos?
Contemporary Country Music
A szám és az elõadó érdekelne! 😊
Baseball meg csak a technikán múlik. Persze egy kis mák itt sem árt. 😄
The Matrix has you...
ha megveszed a játékot eredetiben akkor a védelemmel abszolut nincs semmi baj de én mégis a reloaded crack-kel játszom mert akkor nem kell hozzá dvd amugy ez a rohadt gép tud ám csalni ezerrel mikor azt hinné az ember hogy behozhatatlan elönye van pillanatok alatt utolér a gép és még ráadásul beléd is jön meg kilök én igy vesztettem el az elsõ helyett mert az egyik ribanc belém rontott és igy csak 3 lettem aztán nem volt kedvem újra kezdeni az egész pályát !!
bár végülis mindegy, a lényeg szerintem ,hogy ne bénázz sokat😊 ne menj sokszor a pálya szélére, mert akkor lassulsz, meg nagy az esély a farolásra. sokszor kell nekem is egy pályét lejátszanom, mert nagyon szemét a gép, meg persze bénázok is. a múltkor úgy nyertem, hogy az utolsó pálya elõtt már 12 pont elõnyöm volt😊 na azt látni kellett volna, hogy mi ment ott😊)) asszem volt egy wrecked is amit én csináltam😊
imádom ezt a játékot. egyenlõre nincs meg eredetiben, de ez megéri, mindenképpen megveszem. egyébként tényleg szemétkedik a védelem? vagy most mi van?
The Matrix has you...
Arról a homokos pályáról beszélek ahol körbe körbe kell menni valamilyen Sand Speed vagy mi a Race Classban.
Lehet hogy új kocsit kéne vennem mert jelenleg egy Nevada van fullra kigyurva
a pénz már megvan rá de egyiknek se olyan jó az irányithatósága mint a Nevadának
Már nem tom hány fokos szögben lõttem ki, de nem túl ívelten, elég laposan, a lényeg h. a kocsinak elég lendülete legyen, és csak akkor legyen kilõve a sofõr, mikor a korláthoz ér.
Tul. képp mákom volt, mert úgy láttam h. túl laposan lett kilõve, és épp nem éri el a csillagot az ütõn, de pont mielõtt az ütõhöz ért volna, megnyomtam a ctrl-t, és szép ívelten pattant vissza az ütõrõl. Majdnem dobtam egy 6-pontos kosarat a stadionon kívül. 😄
Hogy sikerült ilyen sokat csinálni ??
Némi próbálkozással és kis mákkal meg lehet oldani. 😊
A próbálkozás ahhoz kell h. biztosan azt találd el amit akarsz, a mák meg ahhoz h. jó lapokat kapj.