FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AZTA!NEM MONDOD KOMOLYAN?!<#wow1>

crazyclone
VÉGIGTOLTAMMM!!!!!

arty
máskor pedig olvasd el a **** FAQ-t, azért van!! 😉

Forza.

frissítsd a videokártya drivert... ha ez sem segít akkor kapcsold ki a post processing-t effektet

kissadamvikt
Hi all! megvettem a fo2-t és lenne 1 problémám mikor elindítom a játékot fehér az egész képernyõ és csak a kilóméterórát meg pár apróságot mutat? miért?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Hassan B
Vagy a Starforce...<#fejvakaras>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Esrohnoil
Kiakasztottad. 😄
De az is lehet h. ha végigviszed, aktivál egy jó kis vírust. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Szevasztok.
Tud valaki segíteni?
A belsõnézetnél lenne az a problémám, hohy nagyon sõtét a kép ameddig ki nem törik a szélvédõ, és addig belûlrõl szinte írányíthatzatlan mert nem látok semmit, ha nagyobbra állítom a gammát akkor miest kitörik mahd meg vakulpk olyan világos.
Nincs erre valami megoldás, vagy olyan velsõ nézet verzió ahol látszik a mûszerfal, de esetleg nincs szélvédõ.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Nekem az a bajom,hogy idáig mûködött, most meg el akarom indítani, kíirja hogy: Fatal Error: Load Error. És nem megy. Reinstall sem segített. Pedig 100%on voltam mindenhol. Ötlet?

War. War never changes.

nyugi... csak vicceltem 😊
amúgy nekem a basbell a közelében sem van 😄

Nohab
Az egy védelem ami ki tud késziteni egy két gépet...Eddig csak néhány embernek fingta le a gépét ,de az sgseknek nem volt ilyen. Szóval nyugostan megveheted kétlem .hogy lenne bibi. Ha meg lenne akkor egy windows reinstall.
Esrohnoil

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Miért is? 😄 Csak mert 1 stunt-ban jobb vagyok nálad? 😄

na menj a fenébe 😄😄 <#mf2><#mf2>

Esrohnoil

Esrohnoil
Jah, azon nem múlik, akkor mindjárt meg is csinálom. 😄

Esrohnoil
Itt azt kell eltalálni amit a gép mond. 😄

bigapó
az igazi darts-ban legtöbb a tripla 20 (ami 60 pont). itt nincs ilyen? vagy ez csak céltábla? nekem nem jönnek be ezek a stunts-ok, sokkal nagyobb élvezet autók ellen nyomulni😊)

The Matrix has you...

acsati
jaaaa
adios
az inner bullseye a közepének a közepe,tehát a piros rész

acsati
az melyik?
zolo
Úgy csináltad ,hogy az inner buullseye is megvolt?

http://flickr.com/photos/zolika90/

acsati
én is csak 225öt tudtam
nem max pontszám 😛😛
a max 250

Esrohnoil

a dvd-rõl telepítsd fel a dx9-et 😊

Attila56
Sziasztok.Megvettem a játékot eredetiben de D3DX9_30.DLL-t nem talál.Ha esetleg rossz CD-t adtak akkor szóljatok mert még megvan a számla és visszatudom vinni 😊
Vagy léccike segítsetek

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Nashville
"nem szeretnénk ha a gépgyilkos (starfos) ott csücsülne a gépünkön"

Most akarom megvenni a cuccost. Hogy érted azt, hogy gépgyilkos?

Contemporary Country Music

Esrohnoil

Esrohnoil
A kért képek:

01
02
03
04
05
06

acsati
á mennyire jo lett már! 😄 ezt kiprobálom belsö nézetböl és elszédülök <#vigyor>
robotnyk
np ^^
Esrohnoil
Köszönöm szépen! 😊

robotnyk
the killers - somebody told me
Esrohnoil
Nagyon tuti! <#eljen>
A szám és az elõadó érdekelne! 😊

Esrohnoil
A kártyás is elég jól megy, de oda nagy mák is kell h. jó lapokat kapj.
Baseball meg csak a technikán múlik. Persze egy kis mák itt sem árt. 😄

Esrohnoil
Majd holnap kapsz... szarakodik az uw. <#szomoru1>

robotnyk
crash movie, jó szórakozást 😊
bigapó
egyébként mostanában rááltam arra, hogy figyelem ki van elõttem-mögöttem pontban, azaz kit kéne magam mögött tudni mindenképpen. persze ez az 1-2 versenyzõ nem törésmentesen fejezi be a következõ futamot, azt garantálom<#ravasz1><#nyes>

The Matrix has you...

wesker24
köszi a tippet thx <#worship><#worship>

ha megveszed a játékot eredetiben akkor a védelemmel abszolut nincs semmi baj de én mégis a reloaded crack-kel játszom mert akkor nem kell hozzá dvd amugy ez a rohadt gép tud ám csalni ezerrel mikor azt hinné az ember hogy behozhatatlan elönye van pillanatok alatt utolér a gép és még ráadásul beléd is jön meg kilök én igy vesztettem el az elsõ helyett mert az egyik ribanc belém rontott és igy csak 3 lettem aztán nem volt kedvem újra kezdeni az egész pályát !!
bigapó
az amikor ferde a pálya a kanyarban és keresztbe is megy?

bár végülis mindegy, a lényeg szerintem ,hogy ne bénázz sokat😊 ne menj sokszor a pálya szélére, mert akkor lassulsz, meg nagy az esély a farolásra. sokszor kell nekem is egy pályét lejátszanom, mert nagyon szemét a gép, meg persze bénázok is. a múltkor úgy nyertem, hogy az utolsó pálya elõtt már 12 pont elõnyöm volt😊 na azt látni kellett volna, hogy mi ment ott😊)) asszem volt egy wrecked is amit én csináltam😊

imádom ezt a játékot. egyenlõre nincs meg eredetiben, de ez megéri, mindenképpen megveszem. egyébként tényleg szemétkedik a védelem? vagy most mi van?

The Matrix has you...

wesker24
és még melyik stuntsban vagy ilyen vérprofi ???

wesker24
esküszöm befonom a szemöldökömet ennél a pályánál<#falbav><#falbav> ha sikerülne megcsinálni úgy hogy bent legyek az elsõ háromban de csak nem akar sikerülni

Arról a homokos pályáról beszélek ahol körbe körbe kell menni valamilyen Sand Speed vagy mi a Race Classban.

Lehet hogy új kocsit kéne vennem mert jelenleg egy Nevada van fullra kigyurva
a pénz már megvan rá de egyiknek se olyan jó az irányithatósága mint a Nevadának
screenshotot

Esrohnoil
Új baseball rekordom 423. <#buck>

Esrohnoil
Az utolsó kocsit választod, elindulsz egyenesen, majd mikor már a rámpán megy lefele a kocsi, balra rántod picit a labda elõtt, majd vissza jobbra. (Itt kell egy kis mák meg gyakorlás h. jó szögbe álljon a kocsi, pont a csillag felé.)
Már nem tom hány fokos szögben lõttem ki, de nem túl ívelten, elég laposan, a lényeg h. a kocsinak elég lendülete legyen, és csak akkor legyen kilõve a sofõr, mikor a korláthoz ér.
Tul. képp mákom volt, mert úgy láttam h. túl laposan lett kilõve, és épp nem éri el a csillagot az ütõn, de pont mielõtt az ütõhöz ért volna, megnyomtam a ctrl-t, és szép ívelten pattant vissza az ütõrõl. Majdnem dobtam egy 6-pontos kosarat a stadionon kívül. 😄

wesker24
Baseballban nem vagyok annyira jó mert nekem csak 266 volt a max !!

Hogy sikerült ilyen sokat csinálni ??
Esrohnoil
Baseball-nál mennyi a rekordotok? Nekem 390 körül van.

Esrohnoil
Egymás után sorban következõ számaid legyenek, és lehetõleg egyezõ színûek.
Némi próbálkozással és kis mákkal meg lehet oldani. 😊
A próbálkozás ahhoz kell h. biztosan azt találd el amit akarsz, a mák meg ahhoz h. jó lapokat kapj.