FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Marmint az audio ugye? 😄 Mert ha a kartyaet kapcsolja ki, akkor avval valoban megoldodik a problema, mivel nem lesz kep 😄

Together we'll fly someday...

Hardveres gyorsítás ki van kapcsolva?
arty
régebbi drivert probáltál? (nekem 91.47)

EU verzio? patch? krekk?

minden más játék megy?

Forza.

falacika
Igen, már megvolt, sõt a post processinget is kikapcsoltam...😛
Valami más ötlet??? Valami driver fix, patch, stb...????????

😞((((

Ááááá....pedig az elsõ rész a kedvenc játékom!!!!!!!!! Áááááá!!!!
Valaki PLS!!!!! Help!!!

😞((

Nagy cicik!!! :)

a dvd-rõl telepítsd fel a dx9-et

falacika
Az lenne a problémám a játékkal kapcsolatban, hogy amikor elkezdenék bármilyen pályán nyomulni, akkor leáll NV4_DISP problémával(tudom, hogy driver probléma a legujjabb van fent/91.48/, de sehol se találok semmilyen utalást a probléma megoldására), míg a menü megy rendesen!!! Egy nvidia(MSI NX6800GT-TD256 AGP 8X) kártyám van. Ha másnak is volt hasonló problémája de már megoldódott, akkor legyeszíves elmondani mi a teendõ ilyen esetben!! 😊
Esetleg az e-mail címemre jöhetne a visszajelzés!!!
A segítségeteket elõre is köszönöm! 😊

falacika
Sziasztok!

acsati
nekem is fenn vannak ezek a hangproblémák... 5.1 nem szol 😞
fery02
Nekem is a hangal van problémám: 5.1-es hangfalszettem van és szól minden, csak a mélyláda nem. De csak ennél a játéknál. Lehet persze hogy azért van, hogy a hangkártyám integrált.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Sziasztok valaki tudna segiten miert van az hogy nem szol rendesen a 5.1 hangfal rendszerem az leeht hogy csak 2 hangfalvan bekotve és a mélynyomo
csak ugy szol ha max ra feltewkerem és akkro is csak suttogast hallani csak ennél a játéknál!
thx
arty
fõleg a multit pofozgatják a patchek ... (meg kis grafikai kompatibilitás fix)

Forza.

bocs 1 hszben is elfért volna...

TÉK

tényleg srácok van már valami kieg a gémhez? Uj auto vmi?

amugy ugrottam high jumpba 154et 😄

lehet hogy rosszul látom

nah a patchet felraktam. csak az spben nem találok semmi ujat

the session is no longer avalibe vagy mi ezt ira és nem tom mitõl van

Maxtreme
Na ez süti 😊
Akkor megen felejthetem el az eredeti lemezt xD
Thx az infot 😊

arty
vicc kedvéért unmountoltam daemonból, bemountoltam ebbe az uj trial alcoholba és onnan is elindult 😄

szevasz sf4pro ... 😉

Forza.

arty
starforce topikba is beirtam, de ide is beteszem, hátha valaki - hozzám hasonlóan félti az eredeti flatout2 dvd korongot:

Flatout2, 1.2-re patchelve, az itthon is kapható EU verzio

AsrockAM2XLI-esata2 lap, ULI1967 chipset, SATA winyo, ULI IDE/SATA driverek telepitve, 1 DVD-RW drive - nincs letiltva, ALCOHOL 1.9.5.4521 csak az image készités miatt, 1 virtuális drájvot csinált magától, DT4.0.6 szintén 1 virtuális drájval, winxp sp2+hotfixek

Alcohollal csináltam egy MDF/MDS imagét(flatout2.mdf/flatout2.mds), majd felülirtam az általam készitett MDS fájlt a fronter-tõl kapottal INNEN LESZEDHETO - THX 2 FRONTER - , bemountoltam ezt a letöltött MDS-t(ami a flatout2.mdf mellett kell legyen), meghajtókat nem tiltottam le, nem huztam le, és:

ELINDULT!

köszönet a közremûködõknek, legfõképpen a tehetséges daemon tools csapatának 😊

Fontos megjegyzés: szvsz a ritka ULI chipset nincs megoldva a starforceban, igy akinek nem ilyen van, esetleg LE KELL HUZNIA a fizikai cd/dvd meghajtoit!!!

Forza.

arty
Na ez már beownzol!<#eplus2>
Maxtreme
Kipróbátam. A Contact timer így jobban tetszik :p 😄

😊

Maxtreme
Mhh ez megér 1 misét 😊

* Game mode (Race/Derby/Test)
* Lap count
* Car upgrades
* Player damage
* Visual damage
* Ragdoll ON/OFF
* Nitro ON/OFF
* AI player count (1-7)
* AI handicap level
* AI upgrades
* AI car class
* AI car selection

and in Derby mode:

* Game mode (Wrecking/Last Man Standing/Frag/Hunter,Prey)
* Inactivity timer
* Car upgrades
* Player damage
* Visual damage
* Ragdoll ON/OFF
* AI player count (1-7)
* AI handicap level
* AI upgrades
* AI car class
* AI car selection
* AI "target player" level

Flatout 2 1.2 Patch!
Hétvégén majd játszani kellene egyet 😊

acsati
dehát ott is be van állitva
MerlinW
Klassz lett😊 Mi az a zene ami megy alatta?😊<#eljen>

[merlinw.org]

MerlinW
vezérlõpult / hangok-nál is állítsd be az 5.1-et

[merlinw.org]

acsati
#6330 segitsetek lécci <#confused>
Nem szemben mentem, úgy pont nem lehet, mert akkor te is hamar szétrobbansz. Beléjük kell menni oldalról nagy sebességgel. Olyankor egy-két nagy csapás is elég lehet.
Esrohnoil
Nem nehéz ilyet csinálni, ha elég erõs az autód, és nem akarsz a többiekkel egy irányba menni ugyebár... 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

acsati
hellotok
beállitottam hogy 5.1be szoljon de nem szol csak sztereoba. hogy tudnám beállitani hogy 5.1be szoljon?
Maxtreme
MIELÕTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!

watto
hy.
az mitõl van hogy mikor elindítom a versemnyt sárgásfehéres-lessz a kép?
a kilóméterra jó de az autót meg a tájat nem látom...!
help

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Akkor ez se semmi:
tototto
csá radEEr gyere #sforcera aztán játszunk egyet 😄

Istencsászár
Felesleges és idõpazarlás lenne.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

radeer
Az egyik legjobb arcade játék kormánnyal. És ha nem jött volna le CS:S egy FPS ez meg arcade-sim. Tehát nem értem az összefüggést a doogban, de látom a 3 felkiáltójel nálad olyan mint a diliflepni néhány embernél <#mf1>

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

ollie
Miért, nehéz megtanulni, hogy mit jelent a Race, a Career, a Start meg a Track szavak?

trackmaniac
Hali! Honosítás mikor lesz hozzá?

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

wesker24
na itt van egy pár kép

nem semmi 2 wrecked egymás után !!

DJ Skyline
akinek van iwiw-je,az keressen rá zolira az email címe alapján (infója)! 😄d

most lettél 14,és már ilyen csúnyán beszélsz? nem semmi

Balumann
Általába tükrözi az embert, hogy milyen stílusba ír. Ha tényleg ilyen vagy akkor sztem meg se érdemelnéd hogy játszhass egyáltalán valamivel is. Ha ennyire becsülsz meg egy játékot mint ezt, még kulturált véleményt se mondasz indokokkal, hanem egyszerûen csak szar, azt se érdemelnéd meg hogy játszhass valamilyen játékkal, egyáltalán hogy legyen géped.

Abba meg biztos vagyok hogy pár hónap mulva, vagy max 1 év mulva ha megkérdezik hogy van kedved CS-zni, akkor "EGY NAGY SZAR GAME FOS UNCSI ÉS GAGYI ÓCSKA ELAVULT NEKEM MÁR NINCS IS MEG".

Balumann
én hamachival CS s-ezek inkább, úgy tényleg csak azokkal tudok játszani akikkel szeretek, és nem jönnek be más idióták.

Me0w
Mondjuk ezert nem CSzik mar az ertelmesebbik fele a vilagnak, mert ilyen faszmajmok jatsszak (sajnos) mint amilyen te is vagy...

Together we'll fly someday...

Boconadi
azért jó törni benne 😛
Boconadi
A CS is jó játék. 2 hónappal ezelõtt még én is játszottam csak mindig bannoltak 😞
zoli122
sõt 2 bocs

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
ez gagyi játék vissza szoktam a csére már tök rég nem jaccotam FL2-õt pfff már egy hónapja

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
Vicces én vissza szoktam a CS-re hihihi