FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Together we'll fly someday...
EU verzio? patch? krekk?
minden más játék megy?
Forza.
Valami más ötlet??? Valami driver fix, patch, stb...????????
😞((((
Ááááá....pedig az elsõ rész a kedvenc játékom!!!!!!!!! Áááááá!!!!
Valaki PLS!!!!! Help!!!
😞((
Nagy cicik!!! :)
Esetleg az e-mail címemre jöhetne a visszajelzés!!!
A segítségeteket elõre is köszönöm! 😊
Nagy cicik!!! :)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
csak ugy szol ha max ra feltewkerem és akkro is csak suttogast hallani csak ennél a játéknál!
thx
TÉK
szevasz sf4pro ... 😉
Forza.
Flatout2, 1.2-re patchelve, az itthon is kapható EU verzio
AsrockAM2XLI-esata2 lap, ULI1967 chipset, SATA winyo, ULI IDE/SATA driverek telepitve, 1 DVD-RW drive - nincs letiltva, ALCOHOL 1.9.5.4521 csak az image készités miatt, 1 virtuális drájvot csinált magától, DT4.0.6 szintén 1 virtuális drájval, winxp sp2+hotfixek
Alcohollal csináltam egy MDF/MDS imagét(flatout2.mdf/flatout2.mds), majd felülirtam az általam készitett MDS fájlt a fronter-tõl kapottal INNEN LESZEDHETO - THX 2 FRONTER - , bemountoltam ezt a letöltött MDS-t(ami a flatout2.mdf mellett kell legyen), meghajtókat nem tiltottam le, nem huztam le, és:
ELINDULT!
köszönet a közremûködõknek, legfõképpen a tehetséges daemon tools csapatának 😊
Fontos megjegyzés: szvsz a ritka ULI chipset nincs megoldva a starforceban, igy akinek nem ilyen van, esetleg LE KELL HUZNIA a fizikai cd/dvd meghajtoit!!!
Forza.
http://flatoutjoint.com/component/option,com_remository/Itemid,51/func,fileinfo/id,442/
- professional handling mod
http://flatoutjoint.com/component/option,com_remository/Itemid,51/func,fileinfo/id,421/ - flatout1 style objects
Forza.
* Game mode (Race/Derby/Test)
* Lap count
* Car upgrades
* Player damage
* Visual damage
* Ragdoll ON/OFF
* Nitro ON/OFF
* AI player count (1-7)
* AI handicap level
* AI upgrades
* AI car class
* AI car selection
and in Derby mode:
* Game mode (Wrecking/Last Man Standing/Frag/Hunter,Prey)
* Inactivity timer
* Car upgrades
* Player damage
* Visual damage
* Ragdoll ON/OFF
* AI player count (1-7)
* AI handicap level
* AI upgrades
* AI car class
* AI car selection
* AI "target player" level
Hétvégén majd játszani kellene egyet 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
beállitottam hogy 5.1be szoljon de nem szol csak sztereoba. hogy tudnám beállitani hogy 5.1be szoljon?
az mitõl van hogy mikor elindítom a versemnyt sárgásfehéres-lessz a kép?
a kilóméterra jó de az autót meg a tájat nem látom...!
help
. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
most lettél 14,és már ilyen csúnyán beszélsz? nem semmi
Abba meg biztos vagyok hogy pár hónap mulva, vagy max 1 év mulva ha megkérdezik hogy van kedved CS-zni, akkor "EGY NAGY SZAR GAME FOS UNCSI ÉS GAGYI ÓCSKA ELAVULT NEKEM MÁR NINCS IS MEG".
Together we'll fly someday...
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD