7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#6542 Milyen serial number??? Egyáltalán nem is létezik ehhez a játékhoz!!! -
Zsolt01 #6541 "serial numberje" ?
Hát most direkt feltettem. Mert gyanus volt ez.
Hát nekem nem kér kódot. -
#6540 krakkot? krekket. sry báncsajafülemet^^
mellesleg én se tudok jobbat mondani. bár sztem krekkel nem sokra megy, mert a serialt valszeg installnál kéri^^ -
#6539 Eredeti cdkulcsot senki sem fog adni, ha nagyon kell vedd meg, vagy keress crackot hozzá ( http://gbw.ecyberworldcafe.com/dl.php?file=FlatOut2v1.0NoDVDFixedexeEng.rar ). -
viraszko v #6538 Sziasztok
Kéne a flat out2 serial numberje mert valamilyen protecting sysetes és kéne hozzá kód.Ha valaki tudja mi írjon a [email protected] e-mailre.
Előre is köszi!
-
#6537 a panda nem engedte -
#6536 És mi volt? -
#6535 már rájöttem bocs -
#6534 helo fennt van 1.2 patch és amikor csatlakoznék a szerverhez várok és semmi sem történik mi a gond? -
jómagam #6533 Ha egy picit lentebb megmutatod megmondom.
(aranyos)! -
#6532 -
Neoncsoves #6531 lógós... xD -
#6530 milyen a logóm?^^ -
lee56 #6529 kis feher cicus kek hatterrel, remélem ékezetek nelkül is erthető volt ;) -
#6528 Egy hintalo. Kekben... -
Neoncsoves #6527 szerintem az egy macska, a Me0w névből itélve XD -
#6526 loál? -
jómagam #6525 A kis rajzot a kérdő mondatod felett, hogy malac vagy majom??
-
Sanzistift #6524 Ez jó!
Még nem is ismeri a gémet, de már csítelné...
Szégyen, az ilyenek nevéért 5 forintot nem adnék... :( -
#6523 Melyik szot nem erted a race-t vagy a startot? -
#6522 hát sztem vagy telepítsd újra.. próba-cseresznye..
vagy töltsél le egy másikat, mert ezeket sosam csinálják jóra! mindig mondják, h 100°-os pedig egyáltalán nem az!
amugymeg (most nem azé, de) sztem nincs benne nagyon olyan szöveg, amihez nagyobb angol tudás szükséges.. persze ez egy magánvélenény... -
jómagam #6521 Sziasztok! Letöltöttem a játékhoz a magyarítást (71MB) de csak a legelső oldal magyar meg a rajt, cél felirat más nem. A telepítési útvonalat helyesen adtam meg mégsem müködik.
Esetleg ha tudtok valami megoldást válaszoljatok!
-
#6520 Google, a barátod! -
#6519 -
lee56 #6518 kodot, azmi? -
Bacsa Szabolcs #6517 szasztok
csak azt szeretném kérdzni hogy a demoba lehet kodot irni?? ha igen mondjatom már egy pár kodot:) -
mac83 #6516 pár összeütközés összevágva , 10 mega :)
katt -
lee56 #6515 Szuper zöld xD
Na többieknek mondom 1.2 patchet felpakolni és irány multizni, alig volt derby szerver tegnap :S -
#6514 nah, most játszottam online:)
hehe, volt egy kis hülyegyerek aki mindig visszafelé ment, és felborított mindenkit, .. engem is:P :D -
#6513 -
#6512 amugy nem minden versenynél ilyen.. van ahol egyáltalán nem zöld, vagy csak egy nagyon kicsit:) -
#6511 Miez? Military verseny? :D -
#6510 höh, akkor lehet hogy mégsem elég az a videokártya. -
#6509 nem egészen...
ilyesmi:
:DDDDD -
#6508 np :)
olyasmi, mint a #6445ben? -
#6507 HTXOMG, HTX!!!
az egyetlen pici gond már csak, hogy a kocsik ooylanok minntha enyén zöldrte festették volna be őket:D
de ez nem nagy gond
még 1* thanx!!! -
#6506 esetleg kapcsold ki configban a post-processinget -
#6505 megtörtént.. újra is telepítettem.. de semmi változás!
azért kösz... -
Reyes #6504 Nekem is szokta csinálni ezt, hogy elkezd pulzálni a képernyő, és egyre nagyobb lesz a fehérség, vagy alapból fehérség vagy feketeség van...de nekem csak ritkán csinálja, és általában online játéknál...ilyenkor kilépek az adott meccsből, aztán vagy vissza, vagy keresek egy másik szervert... -
#6503 hát, ha biztos elég a vgad hozzá, akkor frissíts drivert, meg directxet