FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
mikor jelenik meg?
\\__/) (O.o) ( } { )
FlatOut adict vagyok.. persze hogy volt de az cska annyi hogy belraktad 3as motort és lett x-el több paci
én olyasmire gondoltam mint pl ami a MW-ben van... persze legjobb az lenne ha maradnának a MuscleCar-oknál és az 1 hangulatánál...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Next PC upgrade: 2022
egy jól optimalizátl, szép, tuningos autós játékot, TÖRÉSSEL!!! 😊
lehet majd benne tuningolni? mert ha nem nekeme az is jó.. 1évként isten igazából nekem az elsõ rész tetszik de nagyon h ien muscle car-ok meg vidéki syle! 😊
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Sokszor én is hibázok de ez benne van.
Jó game lesz várjuk. <#nyes>#nyes>
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
😄😄😄😄😄
😄ASDASDASDASDASD
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
tetszik ez az utcai autós téma, de egyben aggódom is egy picit, nehogy vmi debilség legyen a vége. azzal próbálom nyugtatgatni magam, hogy az elõzõ játékaik sem volt szarok.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"Könnyed kikapcsolódást ígér a FlatOut 2. Az elõdön van még mit tupíroznia a készítõknek, hogy igazán hangulatos roncsderbi váljon belõle, így a folytatásban máris teljesen új fizikai rendszer gondoskodik a repülõ karosszériaelemekrõl. Változatosabb bajnokságokon, városi pályákon kenhetjük fel vetélytársainkat a szalagkorlátra. Megjelenés májusban PC, PS2, XBOX platformokra."
Hardwired
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
nem néz ki rosszúl
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Pedig hogy szerettem...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
My Life for Freedom!
Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones
egyéb kép nincs ??
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
igaz elég sokára jelenik meg! 😞
2006 elsõ felében, vagy legkésõbb nyáron jelenik meg
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Dixie Flatline, 18:47 - PC PS2 XBOX - Játék: Versenyautós
A Vivendi Universal Games és az Empire Interactive által aláírt közös együttmûködés értelmében együtt terjesztik világszerte a Bugbear Entertainment nagysikerû autós játékának a folytatását. A FlatOut 2 szétrombolható környezetet, 16 teljes mértékben testreszabható autót és kõkemény fizikai modellt ígér.
Megjelenés 2006 során PC, PS2 és XBOX platformokra.
info: Hardwired