7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • Neoncsoves
    van 2-3 ezer ft
  • Neoncsoves
    szeva$ztok! Én is előrendelem a gamet! :) Akinek pénz kell annak adok tanácsot: Haverokkal menjetek le vén nyugdíjasokat verni, azoknál mindig 2-3 ezer ft
  • 12346
    bocsáss meg:( nem gondoltam volna, hogy zavarni fog a 76 szpem után az én + 1 üzim, ne hari

tudod csak nem értem miért kell átrágni ugyanazt 10x, oldalanként.
  • DjDano
    te meg ne szpemelj és tanulj meg normálisan megszólalni bunkópalánta...
  • 12346
    pff 76 új üzenet reggel óta... és még mindig ugyanaz a téma, mint 3-4 oldallal ez előtt. menjetek má, oszt 'asszatok lovat mosmá télleg:Ccc
  • Nohab
    ha nem veszik el a postán igen megjön.
  • Repülő Gyík
    Én annó úgy csináltam, hogy megbeszéltem a szomszéddal, aki otthon kuksolt, és az Ő nevére rendeltem, amikor hazaértem, csak beléptem hozzá:)
  • acsati
    ha előrendelem akkor 22-ig kihozzák sztetek? mer én 15én jövök és 22én megyek el itthonrol
  • Repülő Gyík
    Az előrendelés a nérvadó!
    Már hetek óta megvan határozma a hazánkba szánt mennyiség, amiböl fedezik az előrendelést!
    Egy példa:
    Magyarország kap 2000 db-ot, viszont előrendelés volt 800 db, akkor csak 1200-at osztanak szét a boltokban!

Első körben CSAK az előrendeléssel foglakozik mindenki.
  • bepe79
    Meg ha nem lesz sor az ajtó előtt, és nem viszik el az összeset az orrom előtt. Bár erre kicsi az esély szvsz.
  • bertino
    sikerál kapnod, ja
    ha nem előrendelésbe van lefoglalva az összes
  • bepe79
    Júli 15. szombat, ha minden jól megy, én júli 15-én ott fogok állni a Westend 576-nál nyitáskor, és reménykedem, hogy lesz nekik. Ha nem, akkor bebuktam, de általában az értékesítés előtt pár nappal már megkapják az usa-ban is a walmart-ok az "árut". Ha sikerál egyből kapnom, akkor csinálok doboz fotókat, meg beszámolok mindenről. :)
  • Repülő Gyík
  • Istencsászár
    Irtam a moderátoroknak házigazdi és az faq ügyben is... majd ha elolvassák megcsinálják remélhetőleg.
  • Repülő Gyík
    Meg mehetne hozzá link, ahonnan közvetlen rendelhetnek a jónépek:)
    /mielött a köv. kérdés az lenne, hogy hol lehet elérni/
  • Repülő Gyík
    Szerintem nagyon jó ötlet!
  • mucsácsó
    FAQ-ba be kellene tenni, hogy :
    Igen, jól olvastad, tényleg 1919Ft a game (na meg ha rendeled akkor plusz a posta költség), és ez azért van, mert ez a game budget kategóriába való, ami azt jelenti hogy olcsó árú. És az EVM erre rákapott, ami olyan "kiadó", ami ezeket a budget/régebbi gameeket kiadja, olcsó, és egységes áron persze.
  • bertino
    #1406!
  • bertino
    de keresni meg platina!
  • bertino
    olvasni és azután hallgatni arany!
  • Zadeus
    iit miért nincs még Házigazda?
  • Istencsászár
    Már ezer1szer kilett tárgyalva a forgalmazók fel lettek hívva, lett nekik irva a válasz az volt "igen 2000 forintos áron kerül a boltokba" !
  • szala
    szerintem elírták ezt az összeget, egy friss játék 10-12 ezer között szokott lenni, 2000 ft ért kb 2 éves játékokat kapni
  • Richard90
    én megkérdeztem a cd galaxistók és azt mondtád ott is 2000ft lesz (bár még nincs fent az oldalon :( )
  • alakulat
    a boltokban is 2000Ft lesz vagy csak az 576-nál????
  • Repülő Gyík
    Legalább egy demó lehetne:(
  • Istencsászár
    Rendeld elő..., én abban bízok hogy evm csak 2 ezer, de teljes sf4 rajta van amit egyenlőre nem lehet majd warezosoknak olyan 1szerűen elinditani, igy rá lesznek kényszrítve h megvegyék...
  • mucsácsó
    viszont az EVM-es játékokon nincsen semmi védelem, most néztem meg pont párat, hiszen van nekem 1-2 ilyen fajta game...semmi védelem...
    most reménykedhetünk abban, hogy ezen nem lesz...az EVM-esen...a másik meg, hogy ezt írják is hogy CD-s lesz, és csak angol nyelvű lesz, úgyhogy ez is arra vezet, hogy maximum SF4 Basic fogja védeni az Ezt Vedd Meg-es kiadású játékot...DE LEHET MÉG EZ SEM...a fene tudja, ez lehet nagy exkluzív, így lesz rajta másolásvédelem...de ha lesz, akkor elvileg SP4 BASIC, az meg clone-ozható....vagy talán egy .exe csere is megpróbálható lesz majd...
    nameg legyen egy ember, aki megvette az EVM-eset és lesz oly szíves ezt valahogy megvalósítani

lehet kicsit érthetetlenre sikeredett, akkor sry :D
  • kHares
    Ja, ezt én is megkérdezném kedves sügérem, de semmi gond, vegyük úgy hogy a nagy meleg káros befolyása :)

Most olvastam:
    "Hey guys i have dl the Iso from torrent and ripped it with alcohol 120% to a MDF file i copyy the mds file from copybase.xx in the same dir mount under windows vista and install rebbot and i can play it under windows vista Smile this game rocks!!! i will buy this great game! maybe next week....

i use this

Microsoft.Windows.Vista.Beta2.Build.5384.x86.GERMAN.DVD-BetaInsiders
    install dt4 with newes STPD drivers
    mount and install game start game ,reboot

play! without unplug... Smile

http://img206.imageshack.us/img206/8561/unbenannt0tk.jpg"
  • Repülő Gyík
    Akkor már csak az a kérdésem, hogy a #1391-nek mi volt az értelme?
  • Repülő Gyík
    Különben minden játék megjelenésének határán nagy a fórum forgalma. Ezzel nem lehet mit tenni!
    80% hozzászólás a játékkal kapcsolatos!
    És aki előrendelte a játékot, az is letöltené, és le is fogja tőlteni, mert már most kiváncsi rá!
    Nem az az erkölcstelen ember, aki letölti, megnézi és ha tetszik, megveszi, hanem azok a fanatikusak, akik napról-napra játszanak 1 év elteltével illegálisan!
    Szerintem mérlegelni kellene, mielött embereket fikázunk!

Különben halkan megjegyezném, hogy k..... nemérdekel a foci, és mégis csöndben voltam, ráadásul iszonyat elüt a játéktól!
    Vagy azt szabad?

Bocs ha valakit megsértettem, de ezek a tények. És igenis ezen minden fenyegető ember elgondolkodhatna, mielött elkezd engem is fenyegetni! /kinek nem inge, nem veszi magára/
  • Neoncsoves
    Tudom, nem akarja hogy szarfosos... izzééé Starforceos driver legyen gépén, én is megértem...
  • Neoncsoves
    Meg ha az sfdriver-t akarod törölni a gépről, a régiek is muxenek sztem...
  • Repülő Gyík
    Szerintem Te nem érted, amit mondani akart!!!!!!!!!
  • Neoncsoves
    Ha megveszed akkor nem kell hozzá crack te sügér
  • acsati
    tegyük a topikog gumiszobába
  • DjDano
    tőlem bezárhatjátok az SG-re amúgy is jellemzőek azz IQ lájtos ötletek
  • bertino
    minden idiótát nem, ésszerűt annál inkább
  • DjDano
    ez nem lep meg, te minden idióta ötletet támogatsz...

könyörgöm mit zavar titeket, hogy a játékról beszéllgetünk itt a topikban? ha kicsit eltér a témától azzal sincs baj.... de ezek a műbalhák már nagyon idegesítenek, bejöttök ide aztán teleugatjátok a topikot hogy ez kussoljon meg az töröljön 500 hozzászólást... ha nem tetszik nem kell idejönni!!!!

köszöntem
  • acsati
    na