7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • bepe79
    Álmodjatok Flatoutost-Ragdollost-Szélvédőn kirepülőst!
  • Neoncsoves
    Na megyek sziasztok! Álmodjatok Flatoutost
  • 12346
    vagy a kezed gyors:D
    nah mind1, lépjünk túl rajta:)
  • Neoncsoves
    bocs lassú az észjárásom és hirtelen pattan ki az agyamból minden, elnézést minden "off és hülye" hszemért.. ELNÉZÉST!
  • 12346
    olvasd el az nfoját, és nem biztos, hogy játszol vele:)

sry, csak széjjel offolod olyasmikkel, amik nem is lényegesek, és be lehetne zsúfolni egy darab hsz-ba, ha már kikívánkozik.
  • fireball
    nah vki jácott már vele?
    nekem regelre lesz lenn..nagyon kevés játék van,amivel jáccok,de az első része ennek teccett...
  • Neoncsoves
    Ezek most nem off HSZek voltak, és én nem kötöttem beléd, ha megbántottalak elnézést kérek 123456 Úr. Én nem süllyedek ilyen szintre, jó fórumozást továbbra is.
  • 12346
    kussojjá má
  • Neoncsoves
    Ha jól tudom, tartalmazza a régi kocsikat +15 új verda??? az asszem elég lesz a tördeléshez
  • Neoncsoves
    Szinte már a kezemben érzem a gamet... Kár hogy nincs demo amivel játszhatnánk
  • 12346
    jah, szal fejezd be:D
  • Neoncsoves
    Aztabüdösmennyioffhsz.
  • 12346
    vigyázz, mert még te is bunkó szpemmernek leszel beállítva^^

mennyé bótba, oszt jól vedd meg-.-

nem csak 2006-ban, hanem jó ideje nincs sok, igazán szóra érdemes játék. effekthegyek, 0 tartalom, ötletek. és ha ezek az effektek nem lennének, akkor ott virítana egy valag lowpoly modell, meg a kis felbontású textúrák. személy szerint a mafiát nyúzgatom néha freeride-ban (2002), + slr-t (asszem szintén 2002), és a múlt héten előrántottam a hitman 1-et is:))
  • Neoncsoves
    Elmehetnek a pics*ba nem tudják a vipmailes cimekre küldeni, hogy a rák egye meg őket...
  • Neoncsoves
    Ok csak amiota regelős lett, azóta nem használom, de azt is bírtam amikor aszondják: holnap szallitjuk ki. Rövid eső, aztán nem is telefonálnak, aztán a holnapból lett a holnapután. hogy ne legyen off a HSZ: Örülök hogy itt MO.-n nem lesz sok$ hanem kevés FT a flatout2, aztán majd mehetünk ám játszani ha meglesz mindenkinek, aztán zúzunk majd lamborghiniket
  • mucsácsó
    igen, oda azt írd hogy 70, nem 06 :)
  • 12346
    jaj má legyél má túl rajta:C
  • mucsácsó
    hát igen, ez is megfontolandó dolog...
    2006-ban még nem volt nagyon olyan game, amivel jól, de úgy istenigazából jót játszottam volna....nade, pár hete a Titan Quest :) azzal a mai napig 4 órákat tolok...na talán most a Prey még majd :)
  • Neoncsoves
    Srácok, amikor regelek az 576.hu-n a telefonszámnál van egy rövid ablak, meg egy hosszu. a rövidbe írjam azt hogy 06 vagy azt hogy 70?
  • mucsácsó
    Neon, még 600x nem akarsz feltenni kérdést/megjegyzést? :D
    nem bántani akarlak, nem pattogni akarok, de minden 3. hsz kb a tied...már bocsi, de ez... hát fura ... =/
    szerintem gondold végig mit szeretnél közölni, és 1x írj akkor sokat :)
    szerintem nem csak nekem tűnt ez fel, hanem másnak is...
    meg persze, itt is szeretném, ha rend lenne úgy, nem úgy mint egyes topicocban, ahol minden második hsz meg warez, vagy segíccsé má, mert lámageci vagyok....
    na ezt nem szeretném, legalább ennek a játéknak a topicjában ne!!! :(
    bocsánat, ha nincsen igazam, dehát szerintem így jobb lenne, ha a warez beszólók visszavennének magukból, meg a spammelők is...
    meg higyjétek el, nem kellemes arra ébredni minden nap, hogy 88 új üzenet a Flatout 2 topicban...és télleg bocs, ha nincsen igazam, vagy ti nem így látjátok a dolgokat, akkor szóljatok, biztos csak én vagyok a gyagyás megint...
    sry még1x, nem bántó jellegű hsz akar(t) lenni (már ha arra sikeredett..)

amúgy sztem rendeld az 576.hu-n, igen ott :)
  • 12346
    jóó ez csak költői kérdés volt. vágom én is az ea sajnálatos pozícióját, de asszem ez a játék bőven túl tesz a budget kategórián. ellenben az ea játékaival, amivel rég nem tudtam egy jót játszani sajna.
  • Neoncsoves
    Rendeljem elő az 576.hu-n?
  • Neoncsoves
    Ja nem is kell reggelni, de nem tudom előrendelni a Flatout2-t
  • grebber
    Na ez lol: "inkább jönne ki 5x ennyiért, de nem egy takony EZT VEDD MEG szarságban..hányinger a csomagolás"

Most nemazé de a csomagolást állandóan magánál akarja tartani vagy bemutatokra vinni az illető ,hogy ennyire fontos? :D
  • mucsácsó
    hát az figyi, az az EA...a nagy megváltó, hülye lesz a nagy "kincsét" betenni budgetba...meg rengeteg pénzt beleöltek, ők a legynagyobb játékfejlesztők...tudod...gondolják...
    és hát persze hogy minden gamejük ilyen 12-13k-s árról indul..és sokszor még 2 év után is b*szik lecsökkenni...hát, EA....

a Bugbear viszont, már írták is, mindig is budget game-eket fejlesztett...és nyilván fog is...csak nem értem, hogy most az Empire mér rukkolt elő SF-fel...
  • Neoncsoves
    Lama kérdés: hol lehet regelni az evm.hu-n? Vagy nem ott kell?
  • grebber
    Ennek ellenére töltök mindt a barom!
    Végülis a Spliti 3-al is igy voltunk azt legalább az image megvolt mire kijött a megoldás!
  • mucsácsó
    hát az is lehet... :D
    lámák mindig többen vannak :)
  • 12346
    nem vágom miért tolják a budget kategóriába. nfs akkor mé nincs ott:/
  • Neoncsoves
    Sztem sok ember nem is nézi az evm.hu-t lehet hogy csak mi tudunk arról hogy lesz EVM-nél julius 15én
  • 12346
    jajaja utána olvastam én is, hogy külső drájvot írkálnak:D
  • mucsácsó
    vagy ha nem többet, úgy is szerintem akkora készlethiány lesz hogy csuda...szóval aki rendelte, az is várhat...:D
    gondolom...habár ha csak mi lennénk itt az SG-n ilyen állatok, hogy így rendeljük tonnaszámra, akkor még talán jutna, dehát minden állat összerendelte... :D
  • Neoncsoves
    LOL srácok ez nagyon LOL de mostmár kibirok 1 hetet
  • mucsácsó
    hát jah, hiper lol...mondom, rakjátok bele majd a FAQ-ba amit írtam, vagy valahogy így

Durván 2000Ft a game? Nem 20.000? Nem hagytak el 0-t? De ilyen olcsóóó????
    "Igen, jól olvastad, tényleg 1919Ft a game (na meg ha rendeled akkor plusz a posta költség), és ez azért van, mert ez a game budget kategóriába való, ami azt jelenti hogy olcsó árú. És az EVM erre rákapott, ami olyan "kiadó", ami ezeket a budget/régebbi gameeket kiadja, olcsó, és egységes áron persze."

és akkor nem lenne ez a hitetlenkedés...
  • grebber
    Bazz amikor drága egy game rohadjon meg minden fejlesztő mert miért ilyen drága ,most meg az a baj hogy marha olcso senki nem hiszi el.LOL
  • grebber
    Szedjük ? Azt mifasznak nem áll szerintem senkinél hegyekbe az USB-s dvd meghajtó. :(

Splinter Cell 3 gyanus eset no majd 1 év múlva visszatérünk rá :D
  • 12346
    nah gondoltam beszpemelem én is a megjelenést, de már megelőztek:D mondjuk várható volt..:)
    szal szedjétek^^
  • mucsácsó
    gyorsabb voltál :D
    hát jah, sajnos :( :(
  • grebber
    Jaja már lehet is tölteni!
  • Beaver
    FlatOut.2.SFCloneDVD-Unleashed

Install Notes:

1. Unpack the release with WinRAR or equivalent
    2. Burn with Blindwrite 6.0, make sure to use discs with mediacode
    DaxonD42,Philips041,INFODISC-A10-001,TDK601saku, DAXON AZ2,CMC W03.
    3. Install.
    4. Play from a external USB dvd drive,and make sure Blindwrite 6.0 is
    installed on the system you want to use to play.

Note - SF4 will only work if burned with Blindwrite 6.

Semmivel sem jobb a helyzet mint eddig:D