7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#1385 előtted a lehetőség, én támogatom... -
kHares #1384 Nem a pénzzel van a gond hanem a straforce-al. Simán megvenném ennyiért de csak akkor fogom ha kijön valami törés ami mellett teljesen le lehet pucolni az sf-et. Most nem csinálnak olyat hogy az európai kiadás sf mentes míg az amcsi sf-es? -
#1383 rakd be kedvencekbe és nem fog eltünni ^^ -
#1382 hirtelen nem találtam a topicot, azt hittem már törölték ;D -
#1381 de én sem értem már, hogy mit lehet ennyit lovagolni rajta...kész, én még nem rendeltem meg, lehet nem is fogok, várok, hátha lesz valami...ha nem, hát megveszem....jobbat nem tudok, ilyen játékot meg nem hagyok ki, amit már 1 éve várok :) főleg talán ennyi pénzért nem... persze ha drágább lenne, mindenki máshogy állna hozzá, meg mondjuk még több warezes nyávogás lenne itt :D -
#1380 Ebben a FAQ-ban a 10. pont az nem oan jó jel. :( -
#1379 Jolvan, mostmar mehetsz pihizni. -
Djemba #1378 Ha majd fentlesz jövő héten a FLATOUT 2 akkor én adok neketek kódot és szedhetitek -
#1377 Hat igen, nagy baj van mar akkor ha az ember 1990 Ft-ot sem hajlando kiadni egy jatekert :( -
#1376 jó, de szerintem ezt megint nem itt kéne megvitatni skacok, a torrentet meg ezeket a warez szir-szarokat... lehet csak én gondolom így....dehát....
persze nem a warezt akarom elitélni, énis annak élek természetesen, mint oly sok mások, dehát akkor is már... ez már ide sok szvsz =/ -
#1375 nem lenne hülyeség...vagy olyan valaki kéne, aki törli a hülye hsz-eket...
úgy kéne venni a dolgokat, hogy még játék sincs, ameddig meg nem jelent itt eredetiben :D csak hát ez nehéz :P -
#1374 meg ha nem is veszed meg ott a torrent ami ingyenes!
Én megfogom venni mert nekem megér 2000 ft-ot és eredeti és kakor gond se lesz vele! -
#1373 ez erős volt! -
#1372 Ezaz, fizessel 4-500 forintot az smswebes szarodert mikor a jatek meg 1990 Ft. Az ilyenek mint te minek szulettek meg? Porfogonak? -
#1371 Jól. -
#1370 Ugye jól tudom, hogy a 2-ben sem licenszelt autók lesznek, hanem "álnevesített-ek", mint az első részben? Gondolom a Bugbear Entertainment nem tejelt dollár-százezreket a BMW AG-nek, VW AG-nak, Audinak, stb. stb., hogy eredeti verdanevek lehessenek licenszelten a gameben. -
#1369 húú, mekkora kupleráj van itt?
sztem be kéne zárni a topikot amig nem érkezik meg a magyar boltokba a gém.
addig úgysem lesz értelmes hsz. -
#1368 egyébként a lámáknak valo fizetős smswebwes szarokrol - amig többen használták - folyamatosan panaszkodott mindenki, h ez meg az CRC-s, x nap után rakták fel jol, de addigra ujra kellett regelni, stb ...
ha már fizetsz érte, akkor párszázzal többért ott az eredeti ... 1999ft! és akkor azok kapják a pénzt, akik talán meg is érdemlik ... -
#1367 mondták már h naiv vagy? :)) -
Djemba #1366 Még vártok 1 hetet és akkorlelehet tölteni fizetős oldalakról és ott jól lesz feltéve ennyi 4.5 gb -
Peti1 #1365 nem biztos, hogy végig ez fog menni, hogyha valaki megkapná a házigazda jogot, és jó személy kapná meg, akkor a hülyéskedés megszűnne ;) -
Peti1 #1364 igen én is. vagy inkább töröltetném. de mostmár kezd alakulni a téma :) -
#1363 hát kábé...nade mindegy, itt ez fog menni egész végig, még valami kapható verziót nem fogunk kapni :)
mindenki extázisban van, tudom milyen dolog ez :D -
Projekt72 #1362 Méret: 4485088 Kb -
#1361 Az utolsó 500 hozzászólást lazán törölném, ahogy belenézegettem. :D -
Newfronter #1360 Az valszeg nem jó, mert azt nem lehet átalakítani SF4 kompatibilissá. -
Newfronter #1359 Ja mert ezt a verziót állítólag csak Vista alatt indul el, habár láttam olyan postot az nforce-on, de sztem a felhasználó nem járt el minden lépésen és kihagyott valamit. -
Piko888 #1358 Van egy 2.27 gigás Flatout 2. http://isohunt.com/torrents.php?ihq=flatout&ext=&op=and -
Projekt72 #1357 Bár nem hinném, hogy segit a HardTruck simán ment minden huzogatás nélkül
-
Projekt72 #1356 Nem vistáztam - most itt a meloban nincs nagy ugrálás a gépen és lehuzogatás sincs - csak kiprobáltam - itt jött le szép lassan
-
Newfronter #1355 Windows Vista alatt próbáltad? És lehúztad előtte a meghajtót? Na és átraktad mdf-be és megvan hozzá az mds?
És a mérete ennyi?
4379.97 -
Projekt72 #1354 isohuntról - talán a forum elején volt valahol- itt a tracker http://eztv.tv.tracker.prq.to:80/announce -
#1353 Te honnan töltötted le?! Nálammég csak 73% :( :( -
Projekt72 #1352 Lejött - jó az iso -feltelepül - de nem indul a "starfuck" miatt, a 4 deamonnal sem -
Projekt72 #1351 Üdv ! -
#1350 legyél te! mi támogatjuk! ;) -
alakulat #1349 lejött már vkinek?? -
#1348 szerintem szüneteltesd magad! mennyél má el a géptől, nem neked való! ne erőltesd a FAQ-t... Nem akarok vitát, de megszünhetnél már mert eléggé írritatív vagy! -
#1347 Riszpekt, nagyon jó lett.
A logo is nagyon faxa! :) -
#1346 Már erről is van részletes info a FlatOut 2 F.A.Q.-ban :D