7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#1505 jowood eddig is inkáb a saját szutykát erőltette(ami mellesleg egy vicc: daemon ha fent van a gépen, el sem indul az EREDETI JÁTKÉK EREDETI LEMEZRŐL :) szal ők eddig sem voltak nagy sf4 cég ...
viszont, codemasters mégis starforces marad: ld. Micro Machines4, nameg mostmár az Empire (eddig csak securom!!!) is átállt a flatouttal starforce-ra ... nem olyan egyértelmű ez :(
eddigi egyetlen "győzelem" az ubisoft: ők nagy kiadó, durván sztárforszoztak és most vége :)
Ami engem igazán aggaszt, h mi lesz a kurva sf driver miatt a régi xp-s játékokkal pl 64bites VISTÁN ? fognak vajon menni ??? (nem a warez, hanem maga az eredeti) ... -
Newfronter #1504 Na előrendeltem a játékot, kész! Ebből csak szenvedés lenne, legalább tudok normálisan multizni, persze amint kijön a DT PRO, csinálok egy másolatot, hogy ne az eredeti lemezt karcolja a meghajtó. -
#1503 én meg az ilyeneket... -
#1502 mucsácsó, como estas amigo -
#1501 Hát a jővőben ha elterjed az Sf4 megéri de ennél az 1 gamenél nem mivel a game kevesebbe kerül és tuti megveszem pedig nem vagyok nagy gamevásárló. -
#1500 TÉK! -
#1499 .......bár tudnám törölni az ilyen hsz-eket..... :D -
djcom #1498 Megvan a megoldás.
Létezik egy kábel,ami bármilyen IDE felületet átalakít USB-re.
Magyarul:
Veszel egy ilyen kábelt 3-4 ezer forintér,bedugod a DVD-be,azt az USB-be és máris van egy külső USB meghajtód!
megoldás -
#1497 wanadoon fenn van már -
#1496 lesz előbb utóbb házigazda....mondjuk asszem nálam is rend lenne :D -
#1495 Nem FO2 téma, de ide kapcsolódik, mert SF:
"Lassan tényleg kijelenthetjük, hogy a Starforce másolásvédelmi eljárásnak befellegzett. Megszaporodtak a botrányok és az olyan jellegű bejelentések, melyek szerint egyik vagy másik játék, illetve egész kiadók döntenek a Starforce-féle védelmi eljárás mellőzéséről. Így történt, hogy most a JoWooD is bejelentette, a Gothic III című szerepjátékuk is a Starforce helyett valami más, nagyon hatékony, de sokkal inkább felhasználóbarát eljárást használ majd másolásvédelem céljára."
Forrás: gamestar
Link: http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=22953 -
Piko888 #1494 Hol látod hogy mennyi az off? -
Mentol #1493 Srácok ez a topik, ez.... Bazzeg ennyi offos hsz-t! -
#1492 Most még sehol. Hónap közepétől. -
#1491 hát, ezt nem tudom, nem lehet hogy csak az 576 kap júl 15.-én szállítmányt, és az ilyen boltok, áruházak meg már most, vagy ők is akkor?
egyébként, egy érdekes dolog, most láttam a GK-n:
"Az Empire Interactive tett említést arról, hogy a Bugbear sorozata, a kétrészes Flatout-széria a Microsoft következő generációs konzolján folytatódik.
Tehát a Total Carnage alcímet viselő autóverseny X360-ra készül, s minden bizonnyal csodálatos grafikával kápráztat majd el bennünket; holott a PC-s játékok sem voltak csúnyák. Habár a hivatalos bejelentés még nem esett meg, azonban állítólag még év végén a boltokba kerülhet a cím, melyről nem tudni, hogy egy teljesen új játékot, vagy a korábbi két szimulátor együttesét takarja." -
#1490 Kérdezek egy nem túl értelmeset.
Hol kapható ez most jelenleg? Media Marktban látta valaki ? Vagy csak 576? -
#1489 bH-t légyszi ne reklámozzátok, ha jót akartok...
amúgy meg mondom, írjátok már bele a FAQ-ba ezt, meg a FAQ-ot is ki kéne rakni a banner alá már....szal, amit rinyálok éppen, valahogy így kb:
Durván 2000Ft a game? Nem 20.000? Nem hagytak el 0-t? De ilyen olcsóóó????
"Igen, jól olvastad, tényleg 1919Ft a game (na meg ha rendeled akkor plusz a posta költség), és ez azért van, mert ez a game budget kategóriába való, ami azt jelenti hogy olcsó árú. És az EVM erre rákapott, ami olyan "kiadó", ami ezeket a budget/régebbi gameeket kiadja, olcsó, és egységes áron persze." -
nutiform #1488 Bithumenen fent van,de sfclone-os. -
#1487 jaja ennyi -
#1486 Csak ketezer? Tuti elneztetek valamit, szerintem 20.000 az...
(most jo? :)) -
#1485 Ott a dvd borító, kinyomtatod berakod és kész... ezt meg kidobod. -
#1484 kérlek valaki irja még be hitetlenkedve h csak kétezer a flatout2 ... -
#1483 ronda de finom... jajmá új gém mé kell gyanakodni mer' olcsó? tessék örülni!
-
ssolitude #1482 Ennek ellenére ilyen is van: Flatout 2 -
ssolitude #1481 Ha a "rendkívül jutányos ár" 2000 HUF-ot jelöl, akkor annyi. Ez azonban teljesen valószínűtlen, mivel a Flatout 1. 1919 HUF.
576 Online -
#1480 -
#1479 csak annyi, igen -
#1478 csak 2000 ft lesz a Flatout 2 ha megjelenik? :oooooo -
djcom #1477 Majd este.
Amugy valszeg nem fog elindulni,mert kell hozzá egy külső USB-s DVD-ROM,meg speckó lemez.
Nekem az meg nincs:( -
#1476 így jártál -
djcom #1475 Nekem megvan,az Unleashed verzió csak nem vagyok otthon. -
#1474 eh... Mindeki megkérdezi hogy igy meg ugy menne, csak senkinek sincs meg... jövőbe látók e vagyunk? megjelenésig már minki kibirja... -
djcom #1473 Bassza meg megint dolgozok és nem tudom kipróbálni.
Szerintetek hálózatos telepítéssel menne? -
#1472 de hallod az olyan gondolkodásúaknak, mint te, annyi eszed van, mint egy marék borsófőzeléknek, hogy lehetsz ilyen hülye ?
ennyi ésszel szabad lábon... -
#1471 hát ez nagyon nagyon...még ha 9900 Ft lenne a game...még akkor is egyértelmű lenne :D -
#1470 vegyek USB-s DVD-írót (15000+ft), megfelelő DVD-t (200-300ft) majd töltsem le a blindwrite-ot és utána imádkozzak, hogy hátha elindul, vagy megvegyem 2000 ft-ért hmmm nehéz a döntés:( -
#1469 felrakom és jáccok,éán szarozok vele:D:D -
#1468 hát, külsős USB DVD-vel, kis írási technikával...hm, taláááán :D -
#1467 #1464
joccakát^^
remélem:) mondjuk az a 2 rugó igazán nem csap földhöz, szal valszeg bevásárlós lesz. -
#1466 csak beindul vhogy:D:D