7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • arty
    jowood eddig is inkáb a saját szutykát erőltette(ami mellesleg egy vicc: daemon ha fent van a gépen, el sem indul az EREDETI JÁTKÉK EREDETI LEMEZRŐL :) szal ők eddig sem voltak nagy sf4 cég ...

viszont, codemasters mégis starforces marad: ld. Micro Machines4, nameg mostmár az Empire (eddig csak securom!!!) is átállt a flatouttal starforce-ra ... nem olyan egyértelmű ez :(

eddigi egyetlen "győzelem" az ubisoft: ők nagy kiadó, durván sztárforszoztak és most vége :)

Ami engem igazán aggaszt, h mi lesz a kurva sf driver miatt a régi xp-s játékokkal pl 64bites VISTÁN ? fognak vajon menni ??? (nem a warez, hanem maga az eredeti) ...
  • Newfronter
    Na előrendeltem a játékot, kész! Ebből csak szenvedés lenne, legalább tudok normálisan multizni, persze amint kijön a DT PRO, csinálok egy másolatot, hogy ne az eredeti lemezt karcolja a meghajtó.
  • PLackó
    én meg az ilyeneket...
  • Mr Bishop
    mucsácsó, como estas amigo
  • grebber
    Hát a jővőben ha elterjed az Sf4 megéri de ennél az 1 gamenél nem mivel a game kevesebbe kerül és tuti megveszem pedig nem vagyok nagy gamevásárló.
  • mucsácsó
    TÉK!
  • mucsácsó
    .......bár tudnám törölni az ilyen hsz-eket..... :D
  • djcom
    Megvan a megoldás.
    Létezik egy kábel,ami bármilyen IDE felületet átalakít USB-re.
    Magyarul:
    Veszel egy ilyen kábelt 3-4 ezer forintér,bedugod a DVD-be,azt az USB-be és máris van egy külső USB meghajtód!

megoldás
  • Mr Bishop
    wanadoon fenn van már
  • mucsácsó
    lesz előbb utóbb házigazda....mondjuk asszem nálam is rend lenne :D
  • bepe79
    Nem FO2 téma, de ide kapcsolódik, mert SF:

"Lassan tényleg kijelenthetjük, hogy a Starforce másolásvédelmi eljárásnak befellegzett. Megszaporodtak a botrányok és az olyan jellegű bejelentések, melyek szerint egyik vagy másik játék, illetve egész kiadók döntenek a Starforce-féle védelmi eljárás mellőzéséről. Így történt, hogy most a JoWooD is bejelentette, a Gothic III című szerepjátékuk is a Starforce helyett valami más, nagyon hatékony, de sokkal inkább felhasználóbarát eljárást használ majd másolásvédelem céljára."

Forrás: gamestar

Link: http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=22953
  • Piko888
    Hol látod hogy mennyi az off?
  • Mentol
    Srácok ez a topik, ez.... Bazzeg ennyi offos hsz-t!
  • bepe79
    Most még sehol. Hónap közepétől.
  • mucsácsó
    hát, ezt nem tudom, nem lehet hogy csak az 576 kap júl 15.-én szállítmányt, és az ilyen boltok, áruházak meg már most, vagy ők is akkor?

egyébként, egy érdekes dolog, most láttam a GK-n:

"Az Empire Interactive tett említést arról, hogy a Bugbear sorozata, a kétrészes Flatout-széria a Microsoft következő generációs konzolján folytatódik.

Tehát a Total Carnage alcímet viselő autóverseny X360-ra készül, s minden bizonnyal csodálatos grafikával kápráztat majd el bennünket; holott a PC-s játékok sem voltak csúnyák. Habár a hivatalos bejelentés még nem esett meg, azonban állítólag még év végén a boltokba kerülhet a cím, melyről nem tudni, hogy egy teljesen új játékot, vagy a korábbi két szimulátor együttesét takarja."
  • Sheltem
    Kérdezek egy nem túl értelmeset.

Hol kapható ez most jelenleg? Media Marktban látta valaki ? Vagy csak 576?
  • mucsácsó
    bH-t légyszi ne reklámozzátok, ha jót akartok...
    amúgy meg mondom, írjátok már bele a FAQ-ba ezt, meg a FAQ-ot is ki kéne rakni a banner alá már....szal, amit rinyálok éppen, valahogy így kb:

Durván 2000Ft a game? Nem 20.000? Nem hagytak el 0-t? De ilyen olcsóóó????
    "Igen, jól olvastad, tényleg 1919Ft a game (na meg ha rendeled akkor plusz a posta költség), és ez azért van, mert ez a game budget kategóriába való, ami azt jelenti hogy olcsó árú. És az EVM erre rákapott, ami olyan "kiadó", ami ezeket a budget/régebbi gameeket kiadja, olcsó, és egységes áron persze."
  • nutiform
    Bithumenen fent van,de sfclone-os.
  • EmIn3m02
    jaja ennyi
  • Me0w
    Csak ketezer? Tuti elneztetek valamit, szerintem 20.000 az...

(most jo? :))
  • Istencsászár
    Ott a dvd borító, kinyomtatod berakod és kész... ezt meg kidobod.
  • arty
    kérlek valaki irja még be hitetlenkedve h csak kétezer a flatout2 ...
  • EmThor
    ronda de finom... jajmá új gém mé kell gyanakodni mer' olcsó? tessék örülni!

• ssolitude
    Ennek ellenére ilyen is van: Flatout 2
  • ssolitude
    Ha a "rendkívül jutányos ár" 2000 HUF-ot jelöl, akkor annyi. Ez azonban teljesen valószínűtlen, mivel a Flatout 1. 1919 HUF.
    576 Online
  • BiG G
  • bertino
    csak annyi, igen
  • BiG G
    csak 2000 ft lesz a Flatout 2 ha megjelenik? :oooooo
  • djcom
    Majd este.
    Amugy valszeg nem fog elindulni,mert kell hozzá egy külső USB-s DVD-ROM,meg speckó lemez.
    Nekem az meg nincs:(
  • bertino
    így jártál
  • djcom
    Nekem megvan,az Unleashed verzió csak nem vagyok otthon.
  • Istencsászár
    eh... Mindeki megkérdezi hogy igy meg ugy menne, csak senkinek sincs meg... jövőbe látók e vagyunk? megjelenésig már minki kibirja...
  • djcom
    Bassza meg megint dolgozok és nem tudom kipróbálni.
    Szerintetek hálózatos telepítéssel menne?
  • bertino
    de hallod az olyan gondolkodásúaknak, mint te, annyi eszed van, mint egy marék borsófőzeléknek, hogy lehetsz ilyen hülye ?
    ennyi ésszel szabad lábon...
  • mucsácsó
    hát ez nagyon nagyon...még ha 9900 Ft lenne a game...még akkor is egyértelmű lenne :D
  • NEOreg3
    vegyek USB-s DVD-írót (15000+ft), megfelelő DVD-t (200-300ft) majd töltsem le a blindwrite-ot és utána imádkozzak, hogy hátha elindul, vagy megvegyem 2000 ft-ért hmmm nehéz a döntés:(
  • fireball
    felrakom és jáccok,éán szarozok vele:D:D
  • mucsácsó
    hát, külsős USB DVD-vel, kis írási technikával...hm, taláááán :D
  • 12346
    joccakát^^

remélem:) mondjuk az a 2 rugó igazán nem csap földhöz, szal valszeg bevásárlós lesz.
  • fireball
    csak beindul vhogy:D:D