7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#1545 és akkor mi van ha beírom? ebből te aztán sokat tudsz levonni -
#1544 Ha talán elsőre normális választ adsz ha már úgy is írsz v.mit, akkor legalább nem lett volna ismét felesleges veszekedés, és felesleges szöveg -
#1543 Jah, de beirod hogy fentvan egy szerveren. Legalabb a hozzaszolasaid ne mondananak egymasnak ellent. -
#1542 kérdésként pedig mást is feltettem, ha meg nehezedre esik segíteni akkor mellőzd a saját magadat leminősítő, előítéletekkel teli beszólásaidat, mert én nem a 14éves kis köcsög típus vagyok aki a warezoldalakon lóg! -
#1541 En vagyok a kisgyerek?! Kisfiam, nem tudsz kitolteni egy _online_ formot, szoval pihizz szepen. -
csoola #1540 viszont én már leszedtem a wanadoorol a sfclone változatot, megrendelem ha lesz 1 kis infom, de azért jo lenne ha sikerülne elinditani. kiirásrol annyit h max ujrairhato cd-m van, és a blindwrite-rol lofaszt nem tok, ezért ha netán mégis tud vki segiteni, akkor irhatna! -
#1539 aha és te honnan tudod hogy én mennyit warezolok kisgyerek? vegyél vissza -
#1538 Talan ha a napi warezolas mellett szetneznel a vilagban, nem okozna gondot egy form kitoltese... -
#1537 Nos, eldöntöttem hogy én is megrendelem, de légyszi valaki írja már le hogy ez hogy működik, postán keresztül hozzák és házhoz, vagy hogyan, és ezért mennyivel lesz több, és előtte hívnak telón, vagy mi? Elég tapasztalatlan vok. az online rendelésben úgy hogy még a mezők kitöltése is problémát okoz. Légyszi help vki. köszi! -
csoola #1536 sztem el se fog indulni, blindwriteal nem hiszem h tok vmit kezdeni (és dvd irom sincs). megvenném 2000 FT-ért csak már kéne és nemtom mire ér ide, meg mennyibe kerül a kiszállitás -
#1535 áááhhh, értem, ez gáz! -
#1534 Play from a external USB dvd drive,and make sure Blindwrite 6.0 is
installed on the system you want to use to play. Valaki leírná hogy ez pontosan mit jelent?
-
Newfronter #1533 Fogjátok már fel, hogy ami warezon van az csak egy külsős USB meghajtóval megy!
Rohamsisak! Amit leírtam azt jelenti! -
#1532 fenn van wanadoon
-
#1531 én megveszem 2000 ft-ért :)
ezlesz az első eredeti játékom :D -
#1530 ehh itt te vagy a hülye ha azt hiszed, hogy egy iylen magától értetődő kérdésen gondolkozom pffff:P -
#1529 én eljutottam odáig h nem kell warez.. DE LEGALÁBB EGY DEMOT!!! azzal ellenék amíg megjön.. -
Newfronter #1528 Srácok 15.-e után nagy multis éjszakák lesznek itt! -
Mr. Perfect #1527 Igaz hogy német viszont szines szagos szélesvásznú :):):):)
-
Mr. Perfect #1526 Tessék: Flatout 2 borító -
Mr. Perfect #1525 Tölts le hozzá másikat, nyomtasd ki és cseréld ki! -
#1524 Én inkább megveszem a játékot eredetiben 2000 FT-ért, minthogy várjak erre is 1 évet mire feltörik! (Csak a borító, olyan ocsmány...) -
#1523 Hát látod. Csak bele kell olvasnod a topikba, és rögtön választ kapsz a kérdésedre. -
#1522 olyan is van hogy nem lehet? -
#1521 Igen, ezt már írták. De a modok kérése alapján ezt sem kellett volna írni, mert a warezt ha lehet, hanyagolni kell. -
#1520 Ezt már írták?Mert láttam hogy vmi NFO-t linkeltek Bindwrite elindítással,ez lenne az?Ezt tegnap est 9-kor pakolták fel. -
#1519 na necsi!! ha vki elindítható verziót talál annak sokan örülnének -
#1518 Találtam 1 ilyet:
Flatout2-Sfclonedvd-Unleashed -
Richard90 #1517 köszi szépen a felvilágodítást!!
neked is Grebber -
#1516 Valószínűleg, akik készítették, evidensnek tartották, hogy azért kell Blindwrite-al kiírni (ha már meg is említik), mert bxx kiterjesztésű blindwrite image, nem pedig egy egyszerű .iso vagy mdf/mds. -
Richard90 #1515 amúgy elmondanám neked hogy nincs benne az nfo-ban hogy Blindwrite image! csak a program van megemlítve hogy azzal kell kiírni -
Richard90 #1514 jó van no... bocsássál meg különben meg elolvastam az nfo-t -
#1513 Ez maga a képfájl!
De látom nfo olvasása luxus.
Blindwrite image! -
#1512 -
Richard90 #1511 Letöltöttem a játékot. Ilyen fájlokat kaptam...:FLATOUT2.B00 FLATOUT2.B01 FLATOUT2.B6I FLATOUT2.B6T
Kérdés:
1. Ezekből a fájlokból lehet valahogy képfájlt készíteni?
2. Daemon Tools Pro kezelni fogja ezeket a fájlkiterjesztéseket is?
Mert megpróbáltam volna úgy elindítani, hogy a másik gépen lett volna a képfájl és úgy indítottam volna. -
Neoncsoves #1510 Igazatok van, de rohadt nagy gépigénye lesz a vistanak :( De, a Flatout 2-t úgy irják meg hogy Vista-n is menjen, ha fel lehet rakni Vistara :P Akkor hajrá hajrá Vista tarján -
Newfronter #1509 Ez hülyeség, ilyet az MS nem is mondott. Amúgy is kivették még a minimális védelmet is ha jól tudom. De ezt hagyjuk mert OFF. -
Flyman #1508 Ja persze és ezt te el is hiszed?
Csak abba gondolj bele, hogy a világ hacker-cracker álományának kb 80% a vistán fog dolgozni, hogy ezt megkerüljék benne.
A vistát is és más programokat is emberek készítik így törhetetlen dolog nincs.
A vista meg egyenlőre úgy állit, hogy örül ha önmaga működőképessé válik.
A másik dolog pedig a vista kalóz szoftver vagy játék felismerő rendszere lessz szerintem annyi kalamajkát fog okozni az eredeti termékek között is, hogy a Microsoft nem fog győzni majd magyarázkodni. -
#1507 Nem kell ám minden szart elhinni a microsoftnak :D -
Neoncsoves #1506 Vistan se tört játék, se tört progi nem fog menni :(