7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
pinehead #1589 ez nagyon korrekt.
a probléma azokkal van(lesz), akik nem kaptak semmilyen alapszintű képzést informatika/matematikából. mindemellett tényleg gratula! -
abonyitomz #1588 gratulálok , én csak betettem a dvdt a ps2be és ment -
Newfronter #1587 Multit gondolom nem is nézted, mert valszeg nem is megy warezzel. Multiban azok a modok vannak, mint single-ben ugye? Meg ha jól tudom ebben splitscreen is van. -
#1586 FAQ Updated.
Nah a game, khmm:D marahjó..
A graf kiváló, bár pár helyen a textúrák elnagyoltak, de az effektek a fény, nagyon találó, szép az összkép. HDR is van benne ha jól néztem. Zene talán egy picit populárisabb mint az egyben, bár csak 1-2 számot hallgattam, de tetszik. Autok nagyon jol meg vannak csinalva, utközések is királyosak, fílinges nagyon ^^ -
#1585 Ilyen nyugodt szívvel reklámozod a warezt? remélem egy modi erre jár és jutalmaz... -
#1584 FlatOut 2 EVM -
#1583 jajj mi megy itt, te jó ég.... -
csoola #1582 HONNA LEHET SZEDNI ISO-SAT????? leszedtem Wanadoorol a blindwrite-ost, de azt se tom mit kell csinálni
-
#1581 Oké, csak még a FAQ-ot előbb megszerkesztem. -
hitch #1580 SZtem a legértelmesebb dolog Megvenni eredetibe mert lehet hogy ezekkel a mocerekkel elb****k a gépet.Én tuti ki fogom várni. -
Newfronter #1579 Mondj egy kis véleményt a játékról, egy kis összehasonlítást az elsővel! Megköszönnénk! :) -
#1578 Én már nyomtam a gamet, eszméletlen jó:D Hogy indítottam el?? Íme:
Leszedtem a Windows Vista Beta 2 5384.4-et innen: Vista
Feltelepítettem a windowst
Leszedtem az 1.25 ös SFDT drivert innen: SPTD
Felraktam, majd ujraindítottam a gépet
Leszedtema legújabb Daemon Tools 4.03-mat
Feltelepítettem
A torrentről letöltött ISO-t (NEM AZ UNLEASHED!!) átalakítottam mds/mdf formátumúra (pl UltraIsoval)
Az mds fájlt töröltem, helyettesítettem ezzel: MDS
Az így kapott mds/mdf párost bemountolva telepítettem a játékot, és minden gond nélkül megy.
Igaz tehát, vista alatt lehet játszani!
Ami fontos: CSAK IS az 5384.4 -es verzióval megy!! Az újabbikon nem működik a Daemon Tools! -
#1577 nekem most jött le a 4.28 gb-os ISO és addig nem fekszek le amíg el nem indul a gém -
Richard90 #1576 jaaa így már más... látod mennyit számít egy "vessző"
amúgy nem fog működni hiába erőlködsz -
Richard90 #1575 lol hagyjuk már ezt a hülye süket dumát... NINCS MÁG MŰKÖDŐ VERZIÓ!!!!
nem tudom mit beszélsz itt össze vissza, hogy iderakod odarakod...
egyáltalán honnan szedted lé ezt a játékot???
nem véletlenül a flatout 1-et töltötted le -
#1574 Szakagy le-vel töltöttem le -
#1573 szabolcs15: de milyen dvd-t nyomtál be? Honnan szerezted a dvd képet amit bonyomtál? Honnan töltötted le? ISO vagy MDS vagy mi? -
#1572 benyomtam a dvd-t, daenon toolsba beilleszt
ezt irtam csak , nélkül -
#1571 kössz. ezekután ne segics -
Newfronter #1568 Ez egy rootkit drivert telepít fel és így figyeli a lemez eredetiségét a program. Igen megéri megvenni. Net nem kell hozzá. -
mobal #1567 sziasztok! ez a sztárfórsz cumó hogy működik? értsd telepít valamit mint a sony securom és ez alapján vagy csak net kell hozzá? 2k ért megéri megvenni... -
#1565 Itt nálunk is Pécsen mindig vannak EVM stuffok ( arkad meg Tesco ) remélem ide is hamar jön :)
-
Newfronter #1563 Grat! Én is! -
#1562 Előrendeltem.
"Előrendelésed adatait rögzítettem. A regisztráció során megadott e-mail címedre ([email protected]) elküldtem az adatokat. Előrendelésedet köszönjük.
Előrendelt termék: Flatout 2 (EVM) (PC)
Termék ára: 1 919 Ft
Átvétel módja: Személyes átvétel: WESTEND
Előrendelés dátuma: 2006.07.06. 17:29:07
Köszönjük előrendelésedet. Munkatársunk az Általad megadott telefonszámon veszi fel Veled közvetlenül a megjelenés előtt a kapcsolatot. (xx zzzzzzz). Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk elérni, úgy előrendelésedet tárgytalannak tekintjük.
576 Online" -
newc22 #1561 Aki letöltötte annak megy a game? Sikerült valahogy elindítani??? Securum vagy valami más progi nem segít???? Egyáltalán fel lehet telepíteni mivel írtátok hogy kicsomagolás után ezeket a fájlokat kaptátok FLATOUT2.B00 FLATOUT2.B01 FLATOUT2.B6I FLATOUT2.B6T!!! Nem hiszem el hogy nem indul a game eddig minden játékot feltörték előbb vagy utóbb!!!!! -
#1560 az jó, akkor eredeti ?:DD érdekes... -
Newfronter #1559 LOL és hogy rakod be a DVD-t a Daemon-Tools-ba okoska? :D Benyomod a monitoron keresztűl vagy mi?:D Hagyjuk már ezt! -
#1558 nem töltöttem le semmit fogd már fel. dvd-n van -
#1557 FlatOut.2.SFCloneDVD-Unleashed, mivel csak ezvan... -
Newfronter #1556 Figy mi nem tudunk segíteni. Mert nem indul a játék még, és lehet neked pont volt olyan mákod hogy elindult. szóval... írd le mit töltöttél le! -
#1555 nem hiszem el, csak ha mutatsz Screenshotokat :)
azaz képeket...prtscr-zz :D -
#1554 hogyhogy meik verziója? benyomtam a dvd-t daenon toolsba beilleszt és setuppal felnyomtam.a játék menüje siráj csináltam profilt tuningoltam kocsit mindjó.csak a páját -legyen az gyakorló vagy verseny- nem tölti beeee -
Newfronter #1553 Nem változnak, de jó előrendelni, mert így nagyobb az esélyed hogy nem fogy el, és jut neked is. Azt viszont nem tudom mi van ha készlethiány van. -
Newfronter #1552 Akkor mond el még1x értelmesen! Milyen verzió, hogy installáltad, mindent írj le amit lehet, és úgy tudunk is segíten italán... stb. -
#1551 nekem az a bajom a gamesal h feltelepitti belépek a menübe és mikor a páját elkezdi tölteni leáll azt itra ki tegyem fel mégegyszer és jólessz. DE IGY SEM LETT JÓ.
miért -
#1550 De, ha nem előrendelem hanem mondjuk csak néhány héttel később, miután már megjelent, a költségek akkor sem változnak ugye? -
abonyitomz #1549 persze ez csak a warezra értendő... -
abonyitomz #1548 no igen itt van a jó öreg mondás hogy a ,,PC leáldozott" , szóval , ha valaki elakarja indítani lekell húznia a meghajtókat , 50 segédprogramot bekell állítania , és ha ez mind megvan akkor kiírja a játék hogy error , vagy épp lassú... PS2be 1 hónapja csak beletettem a lemezt és már játszottam , és nem a székben görnyedtem.... -
#1547 Nagyon szépen köszönöm, így már mindent értek! Mégegyszer kösz! -
Newfronter #1546 Munkatársunk az Általad megadott telefonszámon veszi fel Veled közvetlenül a megjelenés előtt a kapcsolatot. (.. .......). Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk elérni, úgy előrendelésedet tárgytalannak tekintjük.
Szóval megrendeled a honlapon, és 15.-e körül megérkezik a bolthoz, akkor felhívnak, hogy kell-e vagy nem. És a futárnak a számát ha minden igaz odaadják, és ha van valami gond útbaigazítod, persze ha csak gondja akad. És a futár felhív telefonon ha megérkezett, és átadja neked a játékot, te meg a pénzt neki. Ennyi.
www.576.hu
Először regisztrálj, a szállítási címhez mindent írj be!
A házhozszállítás kb +1000 Ft, tehát 3000Ft lesz a játék.
Aki Bp.-en lakik annak elég ha elmegy a boltba és ott átadják, annak csak 2000. ilyen lehetőség is van rendelésnél.