FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
\\__/) (O.o) ( } { )
FlatOut 2 Empire Interactive 06/30/06 EU
FlatOut 2 Vivendi Games 08/01/06 US
megint csak: KURVA ANYJUKAT A PS2-õsöknek...<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
énis megveszem, már csak a multi miatt is, mert tudjátok milyen jó volt neten a flatout? áhhh, hát mikor megtaláltuk haverokkal a FlatOutNet progit, egész éjjel azzal toltuk 😊 meg azután 1 hónapon keresztül minden nap 😊
áhh, nagyon várom már a gamit 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ha nem SFes lesz, feltörik, és akkor minek adjak ki ennyi pénzt is, ha megvan ingyér, nem ?
ha a multi része nem lesz vmilyen szerverkezelõ programhoz kötve(pl gamespy, de sztem kizárt) akkor felesleges megvenni...
max azért venném meg, hogy segítsem a készítõket de a korongot semmi pénzért nem koptatnám
Ime a cikk:
A nyári EVM kínálat koronaékszere lesz a FlatOut 2 - tudtuk meg pár perce cégünk fõhoncsójától, Zsolttól. A Bugbear remek roncsderbijének második része valamikor júliusban lesz kosárba pakolható - az EVM sorozat tagjaira jellemzõ, rendkívül jutányos áron.
Emlékeztetõ: a második rész az elõd által kitaposott ösvényen tör elõre - darabokra zúzható jármûvek, bõvített Championship módusz, finomhangolt "Crash True" engine, tizenkét - teljesen új - Rag Doll versenyszám (az elsõ részben szerintem ezek voltak a legjobbak), részletesebben rombolható pályák (2000+ pusztítható objektum minden helyszínen) és az elmaradhatatlan multiplayer hancúr - a többjátékos szekció max. nyolc versenyzõt támogat, és természetesen online is játszható.
Ezen az oldalon augusztus van: US
Persze mert ez az amerikai oldal.
De Gamefaqs-on ott van hogy ez miért van így:
FlatOut 2 Empire Interactive06/30/06 EU
FlatOut 2 Vivendi Games 08/01/06 US
De itt van ráadásul az Empire Interactive kiadási dátuma, ami EU-ra vonatkozik:
Empire
Szóval a lényeg, EU-ban eddig úgy néz ki hogy a hónap végén érkezik. 😊
aszittem tudok majd vmi jo játékkal jáccani a nyáron de óóóó semmi jo játék nem lezs nyáron ami lekötne... mind szokásos uncsi egyforma... <#sir>#sir>
Már csúszik 😞
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
nem értem miért mutatnak képet a bugokról...