7264
FO22.png
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
  • pinehead
    ez nagyon korrekt.
    a probléma azokkal van(lesz), akik nem kaptak semmilyen alapszintű képzést informatika/matematikából. mindemellett tényleg gratula!
  • abonyitomz
    gratulálok , én csak betettem a dvdt a ps2be és ment
  • Newfronter
    Multit gondolom nem is nézted, mert valszeg nem is megy warezzel. Multiban azok a modok vannak, mint single-ben ugye? Meg ha jól tudom ebben splitscreen is van.
  • Beaver
    FAQ Updated.

Nah a game, khmm:D marahjó..

A graf kiváló, bár pár helyen a textúrák elnagyoltak, de az effektek a fény, nagyon találó, szép az összkép. HDR is van benne ha jól néztem. Zene talán egy picit populárisabb mint az egyben, bár csak 1-2 számot hallgattam, de tetszik. Autok nagyon jol meg vannak csinalva, utközések is királyosak, fílinges nagyon ^^
  • Istencsászár
    Ilyen nyugodt szívvel reklámozod a warezt? remélem egy modi erre jár és jutalmaz...
  • istenostora03
    FlatOut 2 EVM
  • Istencsászár
    jajj mi megy itt, te jó ég....
  • csoola
    HONNA LEHET SZEDNI ISO-SAT????? leszedtem Wanadoorol a blindwrite-ost, de azt se tom mit kell csinálni
  • Beaver
    Oké, csak még a FAQ-ot előbb megszerkesztem.
  • hitch
    SZtem a legértelmesebb dolog Megvenni eredetibe mert lehet hogy ezekkel a mocerekkel elb****k a gépet.Én tuti ki fogom várni.
  • Newfronter
    Mondj egy kis véleményt a játékról, egy kis összehasonlítást az elsővel! Megköszönnénk! :)
  • Beaver
    Én már nyomtam a gamet, eszméletlen jó:D Hogy indítottam el?? Íme:

Leszedtem a Windows Vista Beta 2 5384.4-et innen: Vista
    Feltelepítettem a windowst
    Leszedtem az 1.25 ös SFDT drivert innen: SPTD
    Felraktam, majd ujraindítottam a gépet
    Leszedtema legújabb Daemon Tools 4.03-mat
    Feltelepítettem
    A torrentről letöltött ISO-t (NEM AZ UNLEASHED!!) átalakítottam mds/mdf formátumúra (pl UltraIsoval)
    Az mds fájlt töröltem, helyettesítettem ezzel: MDS

Az így kapott mds/mdf párost bemountolva telepítettem a játékot, és minden gond nélkül megy.

Igaz tehát, vista alatt lehet játszani!

Ami fontos: CSAK IS az 5384.4 -es verzióval megy!! Az újabbikon nem működik a Daemon Tools!
  • DjDano
    nekem most jött le a 4.28 gb-os ISO és addig nem fekszek le amíg el nem indul a gém
  • Richard90
    jaaa így már más... látod mennyit számít egy "vessző"
    amúgy nem fog működni hiába erőlködsz
  • Richard90
    lol hagyjuk már ezt a hülye süket dumát... NINCS MÁG MŰKÖDŐ VERZIÓ!!!!
    nem tudom mit beszélsz itt össze vissza, hogy iderakod odarakod...
    egyáltalán honnan szedted lé ezt a játékot???
    nem véletlenül a flatout 1-et töltötted le
  • szabolcs15
    Szakagy le-vel töltöttem le
  • Beaver
    szabolcs15: de milyen dvd-t nyomtál be? Honnan szerezted a dvd képet amit bonyomtál? Honnan töltötted le? ISO vagy MDS vagy mi?
  • szabolcs15
    benyomtam a dvd-t, daenon toolsba beilleszt
    ezt irtam csak , nélkül
  • szabolcs15
    kössz. ezekután ne segics
  • Newfronter
    Ez egy rootkit drivert telepít fel és így figyeli a lemez eredetiségét a program. Igen megéri megvenni. Net nem kell hozzá.
  • mobal
    sziasztok! ez a sztárfórsz cumó hogy működik? értsd telepít valamit mint a sony securom és ez alapján vagy csak net kell hozzá? 2k ért megéri megvenni...
  • radeer
    Itt nálunk is Pécsen mindig vannak EVM stuffok ( arkad meg Tesco ) remélem ide is hamar jön :)
  • Newfronter
    Grat! Én is!
  • bepe79
    Előrendeltem.

"Előrendelésed adatait rögzítettem. A regisztráció során megadott e-mail címedre ([email protected]) elküldtem az adatokat. Előrendelésedet köszönjük.

Előrendelt termék: Flatout 2 (EVM) (PC)
    Termék ára: 1 919 Ft
    Átvétel módja: Személyes átvétel: WESTEND
    Előrendelés dátuma: 2006.07.06. 17:29:07

Köszönjük előrendelésedet. Munkatársunk az Általad megadott telefonszámon veszi fel Veled közvetlenül a megjelenés előtt a kapcsolatot. (xx zzzzzzz). Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk elérni, úgy előrendelésedet tárgytalannak tekintjük.

576 Online"
  • newc22
    Aki letöltötte annak megy a game? Sikerült valahogy elindítani??? Securum vagy valami más progi nem segít???? Egyáltalán fel lehet telepíteni mivel írtátok hogy kicsomagolás után ezeket a fájlokat kaptátok FLATOUT2.B00 FLATOUT2.B01 FLATOUT2.B6I FLATOUT2.B6T!!! Nem hiszem el hogy nem indul a game eddig minden játékot feltörték előbb vagy utóbb!!!!!
  • Istencsászár
    az jó, akkor eredeti ?:DD érdekes...
  • Newfronter
    LOL és hogy rakod be a DVD-t a Daemon-Tools-ba okoska? :D Benyomod a monitoron keresztűl vagy mi?:D Hagyjuk már ezt!
  • szabolcs15
    nem töltöttem le semmit fogd már fel. dvd-n van
  • Istencsászár
    FlatOut.2.SFCloneDVD-Unleashed, mivel csak ezvan...
  • Newfronter
    Figy mi nem tudunk segíteni. Mert nem indul a játék még, és lehet neked pont volt olyan mákod hogy elindult. szóval... írd le mit töltöttél le!
  • mucsácsó
    nem hiszem el, csak ha mutatsz Screenshotokat :)
    azaz képeket...prtscr-zz :D
  • szabolcs15
    hogyhogy meik verziója? benyomtam a dvd-t daenon toolsba beilleszt és setuppal felnyomtam.a játék menüje siráj csináltam profilt tuningoltam kocsit mindjó.csak a páját -legyen az gyakorló vagy verseny- nem tölti beeee
  • Newfronter
    Nem változnak, de jó előrendelni, mert így nagyobb az esélyed hogy nem fogy el, és jut neked is. Azt viszont nem tudom mi van ha készlethiány van.
  • Newfronter
    Akkor mond el még1x értelmesen! Milyen verzió, hogy installáltad, mindent írj le amit lehet, és úgy tudunk is segíten italán... stb.
  • szabolcs15
    nekem az a bajom a gamesal h feltelepitti belépek a menübe és mikor a páját elkezdi tölteni leáll azt itra ki tegyem fel mégegyszer és jólessz. DE IGY SEM LETT JÓ.
    miért
  • Rohamsisak
    De, ha nem előrendelem hanem mondjuk csak néhány héttel később, miután már megjelent, a költségek akkor sem változnak ugye?
  • abonyitomz
    persze ez csak a warezra értendő...
  • abonyitomz
    no igen itt van a jó öreg mondás hogy a ,,PC leáldozott" , szóval , ha valaki elakarja indítani lekell húznia a meghajtókat , 50 segédprogramot bekell állítania , és ha ez mind megvan akkor kiírja a játék hogy error , vagy épp lassú... PS2be 1 hónapja csak beletettem a lemezt és már játszottam , és nem a székben görnyedtem....
  • Rohamsisak
    Nagyon szépen köszönöm, így már mindent értek! Mégegyszer kösz!
  • Newfronter
    Munkatársunk az Általad megadott telefonszámon veszi fel Veled közvetlenül a megjelenés előtt a kapcsolatot. (.. .......). Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudunk elérni, úgy előrendelésedet tárgytalannak tekintjük.

Szóval megrendeled a honlapon, és 15.-e körül megérkezik a bolthoz, akkor felhívnak, hogy kell-e vagy nem. És a futárnak a számát ha minden igaz odaadják, és ha van valami gond útbaigazítod, persze ha csak gondja akad. És a futár felhív telefonon ha megérkezett, és átadja neked a játékot, te meg a pénzt neki. Ennyi.

www.576.hu
    Először regisztrálj, a szállítási címhez mindent írj be!
    A házhozszállítás kb +1000 Ft, tehát 3000Ft lesz a játék.
    Aki Bp.-en lakik annak elég ha elmegy a boltba és ott átadják, annak csak 2000. ilyen lehetőség is van rendelésnél.