7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#1629 lol :D -
#1628 amugy ezt az sp3-as baromságot negyogy bevegyétek
1. hivatalos SP3 még nincs (amit annak neveznek az csak egy frissítésgyűjtemény)
2. attól hogy feltelepíted az sp2 utáni frissítéseket nem fog SF4 megdögleni...
szóval erről ennyit -
#1627 kis hülye takaroggyá aludni, vagy tanulj meg hazudni mert még nem megy -
#1626 csak fel akarsz vágni, közben neked sem indul...:P -
#1625 Köszönjük, erről ennyit! -
Dave9214 #1624 akkor vegyétek meg eredetibe!
Attol hogy neked nem indul!
Minek kép?
nem tudjátok miyen?
szegénységi bizonyitvány, privátba kérhettek segitséget.... -
#1623 Kamu, kamu, nemkell ide, mondtam képet, de nem raksz, csak a jár a szád ( ami eddig is sok helyen ) szvsz... ennyit erről. -
#1622 Én se kockáztatok már nincs messze az eredeti verzio vagy akár egy reloaded vagy hoodlum verzio is jöhet -
Alien1024 #1621 1 link kéne hogy hona tom leszedni az sp3at
-
Grusi #1620 Már csak egy direkt link kéne ahhoz az sp3-hoz, ha ideadnád, nagyon megköszönném :) -
csoola #1619 probálnám, holnap leszedem azt a sp3 preview pack-et azt felteszem, de te melyik verziot nyomod? a blindwriteost, mert nekem igy simán a daemon be se veszi öket... -
Dave9214 #1618 nekem 8, nekem elindul sp3 as verzioval....
jo game amugy, de majd holnap jácok inkábbvele, mert most nfsmw örület van :D -
Richard90 #1617 nem kockáztatok az sp3-mal
megvárom a full, eredeti verzót mostmár :) -
#1616 Én kiírtam usb-s dvd-vel jó médiakódú lemezre blindwrite-al és emulation software detected üzenet fogad... nem tom mi a tök van... -
Neoncsoves #1615 Sztem az USB-s cucc jobban megéri, mert azzal mást is át tudsz rakni USB-be szvsz -
csoola #1614 sztem is tolj képet, én kiprobálom -
Grusi #1613 Ne legyél már ilyen rosszindulatú... -
#1612 ááá.
Eredeti forever!! -
#1611 itt látható infó az SP3-ról -
Newfronter #1610
De ha átversz akkor kihívatom a gestapót! -
#1609 Képet a profilodról és a játékból... -
#1608 hogy? hogyan? help -
Dave9214 #1607 eccerü
Annak idején az sg-n felvolt tüntetve a XP SP3 japán elözetes verziója, leis lehetett tölteni, leszeditek...
és az oldalon van angolositás
felnyomjátok a dt 4.03 -at felrakjátok és már indul is!
Nálam sikerült! -
#1606 na akkor mondjad hogyan? -
#1605 Tudása nemkell, képek... bizonyíték, profilról természetesen ahol a neve is látható. -
Richard90 #1604 azzal az usb-s módszerrel? -
#1603 Akkor oszd meg a tudásod...de nem hiszem, hogy jó ötlet lenne kamuzni... -
Dave9214 #1602 elindult!, kinek kell segitség? -
#1601 oh akkor itthon leszek :D -
Neoncsoves #1600 15-én lesz EVM-ben és hétvégén mivel nem szállítanak, valszeg 17.én kapjátok meg! -
Piko888 #1599 titeket már hívtak a gém miatt? -
Neoncsoves #1598 szted miért akarok demot? -
#1597 Azért mert a demo exéjével elindulna simán a full. -
Neoncsoves #1596 Miért nem adtak ki demot, ellennék én azzal addig amig ki nem jön -
Richard90 #1595 huh akkor nem szóltam... de égő... pedig majdnem biztos voltam benne hogy így kell írni
sorry -
#1594 Az 'egyelőre' a helyes..
Lsd. Magyar helyesírási szótár legújabb kiadása... -
#1593 De, kötekedsz. Egyébként pedig nyelvtanilag különbség van az:
egyelőre és az egyenlőre szó közt. A különbség, hogy míg egyiket többnyire matematikában használjuk, valami egyenlő, míg a másik a köznyelvbeli időhatározó.
Igazoljuk példával:
Egyenlőre osztotta az almát.
Egyelőre nem megyek munkába.
Capito? -
Richard90 #1592 egy kis észrevétel a FAQ-val kapcsolatban...egyelőre: így kell írni egyenlőre
nem kötekedésképpen írtam... -
#1591 abonyitomz: kurva idegesítő vagy. Nem szoktam online káromkodni, de az ilyenek mint te mindig kihúzzák belőlem. Huzzál akkor el innen PS2-zni. SOHA érted SOHA nem vennék játékkonzolt, nem jtszok én annyit. A te véleményedet különbensem kérdezte senki. Én azért írtam le mert valakinek hasznos lehet. A te flamelesed kinek hasznos?? -
#1590 Van online play, megy warezzel (ne felejtsd a dvd keyless!) split screen viszont nincs, party mode van, de csak ilyen stuntos hulyesegek, meg egymas utan jonnek jatekosok nemegyzserre mennek :)