7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#1740 Jó éjt -
#1739 Jó8 mindenkine(t)k! -
#1738 Jó éjt. -
#1737 Egy dologra még kíváncsi lennék. Ha linux alatt telepítem cedega/cedega cvs vagy wine 5.x.x alól, akkor vajh' mit csinálna a starforce, ha nem ntfs file-rendszert találna, hanem extended3-at vagy reiserFS-t? Kíváncsi vagyok, egyszer tényleg beprószálok egy ilyent. -
MrTressy #1736 szép kis irtás volt hehe :) -
#1685 Tök jo lenne ha minden game eilyen EVM lenne vagy csak elég lenne ha ilyen olcsó!!
PL:Majd a Need for speed carbon,crysis stb:D
:D -
#1684 Akkor légyszi mondjatok egy helyet ahova feltölthetem , mert a rapidsharehez nem értek, a sendme meg nemvolt jó nektek -
#1683 Nem bánom, hát linkeld újra, de esküszöm kirakom annak a szűrét innen aki össze - vissza kamuzgatással, feltűnési viszketegséggel megáldva, flamet kelt! (nem kétszer kellett már emiatt törölgetni itt) -
#1682 igen működik , ha párosítod deamon tools 4.03-al
sajnos a linket törölték , nembaj , legfeljebb csak én élvezem :) -
#1681 Budget kategória, és a Bugbear Etertainment és az Empire Interactive budget játékai EVM-es besorolást szoktak kapni. -
#1680 hallod paxyene, ez most igaz? működik? vegyél már fel msn-re, és segítek a feltöltésben :D -
#1679 |: -
Bladez #1674 Szerintem user csabi:) -
#1668 Sztem azert irt pontokat mert ez annyira egyérelmű nem? Még mindig várjuk a törést. -
Bladez #1667 Oh tx pontosan ezt akartam írni. -
#1665 bizony az vagyok, ugye felolvashatom a .....-okat? mert nem mindenki látja hogy mi van oda írva!
Szal a pontok helyén ez áll: Te ki vagy a világ ura, és legrendesebb embere?
remélem nem haragszol meg hogy rejtett üzenetedet megfejtettem ! -
#1664 o: -
#1663 Számít ez valamit? Talán igen, talán nem. -
#1660 szívesen máskor is dobok linket törésekhez -
#1658 dobd fel yousendit.com-ra -
#1657 ez csak egy 4 megás progi -
0% (0 KB of 0 KB)
1. Select your file and press upload ki választod a fájl amit fel akarsz tőlteni
2. Receive download-link and share it
ennyi :D -
#1655 fölösleges :ðð -
hentesferi #1654 lebontod a cuccot 99 Mbtokra...és ugy töltöd fel mert rapidsharen 99.99 mb-t lehet egyszerre max ha jól tom -
#1650 sajnos nem mert nemtuttam rendesen feltölteni , egykis helpet a rapidsharehez pls , és feltöltöm nektek -
#1649 valaki agyon már neki 1 bant -
#1648 Aha már értem. Köszi az infot! -
#1647 Valaki pls írjon erről valamit! Működik? -
#1645 Namost ez mi a jó szar?! -
#1644 Van egy jó törésem -
#1643 hát már kéne vki az fix -
#1642 kéne ide egy házigazda :|
Mátrix mostanság nem gyakran jár ide :| -
#1639 Peace! -
#1636 ez a ki spórolnak mindent dolog csak megjelenésnél fog kiderülni, ez van
én amugy nemhiszem, de bármi megtörténhet és semmin se lepődöm meg :) -
hentesferi #1635 Életembe nem láttam olyan játékot főleg ilyen igényes,márkás,ismert játékot kijönni egyböl EVM-esen.(Azért jön ki EVS-esen mert az elözző nem igazán jött be az embereknek , vagy mert rá jötetk hogy elérhető áron többen veszik meg , vagy azért mert, kis költségvetésű leszz és ki spórolnak mindent) -
#1634 nem én tehetek róla :|
egyesek télleg lámák :|
és nem bírják megérteni, ha az van odaírva a honlapra, hogy 1919 Ft, akkor az annyi is lesz :| -
#1633 mivan idecsődíted a fél állatkertet?:D -
#1632 -
hentesferi #1631 hi all
nekem csak annyi az érdekes hogy ha most jön ki júl.15-én hogy lehet EVM-es ? és 1919ft ? -
csabiks #1630 Windows XP SP3 , Próbáljátok ki hátha...