7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
Repülő Gyík #1797 -
#1796 majd 800*600 legközelebb -
#1795 -
#1794 Vajon tescoba lehet má kapni? -
#1793 Néhány screenshot:
1.
2.
3.
4.
5. -
#1792 Nekem nem az volt a lényeg, a jó és látványos fizika, a roncs derby feeling, nomeg a haláli minigémek... -
#1791 Dave9214, én törlöm, ne irogasd, rakj képet, meglett mondva... -
#1790 akkor rakj shotot -
#1789 Először nyugodj le, másodszor vedd már végre észre hogy fejezd már be -
#1787 Nekem az NFO-ban leírtak alapján elindult...a külső USB feltétlenül kell hozzá és a Blindwrite is.TDK DVD-RW lemezt használtam azzal perfecto működik...az a fajta, amelyiken a néni mosolyog. A játék jó, bár én nem ismerem az előző részt, de el lehet vele szórakozni pár kellemes racinget.A kérdésem, hogy az első részben lehetett e autókat festeni, és az ott hogyan működött. Előre is thx...ha lesz időm teszek be screenshotokat is! -
DioSr50 #1786 Honnan lehet leszedni a service pack 3-at??
dobjon meg valaki egy linkkel!!! -
#1785 jaja. én egy hétig most nem leszek de én amugyse nyafogok meg lámáskodok elö van rendelve megjön és game... -
#1784 Mi az úristen folyik itt, 8 nap múlva megjelnik és csak 2e Ft. Ne kínlódjatok már, vagy ennyire skótok vagytok? Ha meg ennyire gyerekesen türelmetlenek vagytok, ne itt fárasszátok a többit... -
Gyusz #1783 Persze, hogy nem hiszi el senki az 1919 Ft-os árat, mivel úgy néz ki nem jellemző az eredeti játékok vásárlása. -
Neoncsoves #1781 azzal semmi baj hogy élsz de már ez a sok hsz hogy sztem nem is 1919FT meg, hogy indul el, meg hogy nem DVD van kiírva. Bocs! Csak ideges lettem egyébként meg van CD-s Verzioban ami a gyengébbik Starforce 4-t tartalmazza. -
#1771 olyan rohandtul nehéz idekattintani??? -
#1767 a banner annyiban sántít hogy van warez verzió, csak nem működik ;) -
Neoncsoves #1766 Látom vannak törölt hszek -
Neoncsoves #1765 Számlázási címet ugye nem muszály írni regelésnél? Az csak akkor kell ha postai utánvéttel kéred nem? -
#1764 senki nem mondta, hogy azt beolvassa -
csoola #1763 hát én nemtom mit csináljak. az afura h az sp3-as gyerek azt se irta h milyen verzió csak h feltete az sp3-at és daemon toolsal feltette és megy. a blindwriteos szart a deamon be se olvassa -
MrTressy #1762 naja a "NINCS WAREZ VERZIÓ inkább vedd meg 2000 ft nem irtuk el tényleg annyi" -
#1761 it iz -
ssolitude #1760 törölt hozzászólás -
#1759 Még jó, hogy nem láttátok itt, hogy mi ment tegnap hajnalban, mert kb. 100 post törölve lett. Kanyi, meg hogy megtalálta az sf4 pro ellenszerét, meg hogy működő crack, stb. stb. Aztán 3 büntetőponttal zárta a napot, a Kandurex mod megjutalmazta velük. -
Newfronter #1758 Látom még a bannerbe is ke kellett volna írni, hogy: A játék ára 2000Ft igen, nem írtuk el!
És egy 576.hu-s linket is mellé. -
#1757 visszolvasol és hidd el nekem, hogy meg tudod, ha van egy kis eszed
ha nem 600x lett elmondva, 1x se... -
#1756 mé? mennyi? a neten láttam egyet 2000ft-ér? ez igaz? mer akkor nemtom mire a nagy agyalás! -
#1755 ez lenne az alap ennyi pénzért...
[szerintem mondhatom ezt a kiadó/fejlesztő nevében is) -
#1754 ja! ezt nem vágtam! szerintem kínomban inkább megveszem! -
#1753 A hard Truckon basic védelem van ezen meg professional -
DioSr50 #1752 de szerintem nincs semmi amivel elindul!!! -
#1751 egyébként nem értem mér van az a faq-ban h nem lehet kiütni a gémet! a hardtruck apocalypse is sf4-el rendelkezik még van belöle rilodidos werzsön! egyébként kiirtam blindwrite-al ugy ahogy le van irva meg minden de nem megy! valaki kiprobálhatná akinek van oan usb-s szarja! -
#1750 akkor vmennyire mégis figyelsz ;) -
#1749 sorry érte, de tegnap beírtam, hogy nagy itt a kupleeráj, ha rendet vágnék, akkor nem sokminden maradna ;) -
Szabi1991 #1748 -
#1747 srácok... 8 nap van megjelenésig... hova kapkodni ? -
#1746 Visszaolvasni luxus, ugyebar. Blindwrite. -
Coolfire #1745 Jó most elhatolt a tartalma is..storno. -
Coolfire #1743 Ezt innen írta vki az nforce fórumára,vagy ilyaen híres lett agy gyökér miatt a topik..:))
Posted: Thu, 6th Jul 2006 23:39 Post subject: Ignore User Quote
well, u know i'm hungarian, and a guy told me on a hungarian forum board, here are the urls, but i guess u wont find so much interesting
to dl SP3: http://www.thehotfix.net/dlx.html
the topic (HUN): http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1106659457
another guy will try this method soon, i'll report u the result asap.