FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
errõl meséljél mi van ebbbe!!!!!!44!!!4!!444!!!44
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Na hát egy régen várt játék végre megjelent, igaz, hogy még csak PS2-re, de már legalább ki lehetett próbálni.
A játék elindulásánál egy nagyon jó és hangulatos intro fogad bennünket. Nagyon jól összevágták a jelenteket, jók az effektek. Bemutatja az összes játékmódot, köztük például a Street módot vagy Derbi módot. Zene is nagyon illik szerintem az intro videó alá. Na ennyit az introról, végre elindul a játék.
Miután lemegy az intro, egy saját profilt kell készíteni. Nevet meg kell adni, majd ki kell választani, hogy a volánnál egy nõ vagy egy férfi üljön. Nagyon szépen kidolgozott itt is minden, jól néznek ki a gombok, jól ki van dolgozva a 2 karakter is.
Ha ez megvolt, akkor irány a fõmenü!
Nos, amikor elõször beléptem a fõmenübe nagyon meglepõdtem, mert nagyon jól néz ki itt is minden. Itt kiválaszthatjuk, hogy milyen játékmódban szeretnénk menni, vagy hogy mit akarunk tenni. Van SinglePlayer, Multiplayer mód, lehet profilt váltani, van beállítások menü és egy olyan, hogy EXTRÁK. Extrákon belül 3 dolog van: Credits, Hogyan készült a FlatOut2 és itt PS2-n egy cheates dolog, amit persze szerintem nem érdemes kipróbálni, mert nagyot ronthat a játékélményen.
Na most már igazán jó lenne, ha elkezdenénk játszani!
SinglePlayer módon belül több versenybõl választhatunk: Van karrier mód, Single Race, Single Stunt, Single Event és Derby.
Single Race-en belül is rengetek mód van. Itt, ha rámegyünk egy módra, akkor kiírja, hogy mit kell tenni az adott módban. Ilyenkor a kép bal felsõ sarkában van egy kis ízelítõ videó.
Ha itt kiválasztunk egy módot, akkor alapból már sok pályán mehetünk, nem kell bénázni a pályák megnyitásával. Itt a pályáról is ír, hogy milyen, illetve egy kis kép van szintén a pályáról, valamint megnézhetjük, hogy mik a pályarekordok az adott pályán! Ha itt is kiválasztottuk, hogy melyik pályán akarunk menni, akkor ki kell választani az autót is. Alapból már szintén sok autó van, de azért majd kell szerezni a játék folyamán többet is.
Van sportautó, vagy derbis autó, van pickup, van hotroad. Az autóknak persze különbözõ tulajdonságai vannak, és nevei: Osztályozva van a sebesség, a gyorsulás, a súly, a kezelhetõség és hogy mennyire erõs a benne lévõ nitró, illetve, hogy milyen kerékmeghajtásúak. Ha kiválasztottunk végre mindent, akkor töltés és verseny.
Elõször is 8 versenyzõ van Single Race módban. Nem is tudom igazán, hogy hol kezdjem.
A többi versenyzõ nagyon agresszív, ezért megnehezítik a dolgunkat. Az autókról minden letörik, rommá lehet õket zúzni. A tereptárgyak szintén miszlikekké törhetõek. Vannak kisebb és nagyobb tárgyak, és persze ezekkel lehet akadályozni a többi versenyzõ haladását. Nagyon jó robbanások és effektek vannak a nagyobb/különlegesebb tárgyak szétzúzásakor. Ha nitrot benyomjuk, akkor jön a Motion Blur effekt, ami szerintem itt nagyon jó, nem úgy, mint az utóbbi NFS játékokban. Több kameranézet is van, de sajnos belsõ nézet nincs. Ez szerintem nagy probléma, de azért túl lehet élni szerintem. Az autók irányítása is rendben van, már nem teljesen élethû ellenben a már említett törésekkel. Nagyon állat zenék vannak a jáékban, leginkább rock, ami nagyon illik a játékhoz.
Ha befejeztük a 4 kört, akkor kiírja a köridõket, és a legjobb köröket. Visszanézhetjük a Replayt is, valamint újra kezdhetjük a versenyt, ha akarjuk.
Nekem bejön a játék bár azért van egy-két kisebb hiba benne, de azok nem annyira zavaróak.
Lényegében ennyi a játékból, remélem sokan kedvet kaptatok hozzá! Jó játékot!
Jah és az apró helyesírási hibákért elnézést!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Haverok, Buli, Fight Club!
csak az alapötlet uaz ? 😄DD
meg az egyik gondolt a PCsekre a másik meg trehány módon konzolnak gyártott, hogy rohadna meg :@@@
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
talán a GTA3 volt hasonló szinten nálam, nem találtam akkoriban hozzá foghatót 😊
ne gitározgassál az idegeimen <#vigyor>#vigyor>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nekem már most csurog.
Tuti jó.
És ha ps2-n jó akkor PC-n király!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
( <#idiota>#idiota> )
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ