ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JohnnySmith
Hát ha csak ennyi akkor lehet megkéne próbálkozni vele 😊)))

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Sland
unplug all ide drives and play >>> itt is le kell húzni a meghajtókat? ne mááá

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Istencsászár
nincs az a pénz hogy demok után leszedjek 1 dvdt emiatt😊)))))) ( majd ha 3000 ft lesz max 😛 )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

3P
Hát direkt kipróbálom... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

malter
1. Mount in DT4
2. install the game
3. unplug all ide drives and play

reméljük ennyit azért mindenki tud és nem lesz warez halom a topic
óóó má megvan

Aki már nyomja,az írjon majd,hogy milyen a cuccc
Még nem találtam meg egyik oldalon sem a játékot.(eddig)
Még csak most terjed a témaa.... (keresek tovább) 😊)
Támogatom az ötletet...

Nos nemsokára kiderül minden a játékról, hogy valójában hogy is sikeredett...
lac coo
Mond meg nekik , hogy csak egy tíz-ezres van nálad , tuti odaadják annyiért is 😄DDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

3P
Komoly meglepetést okozott nekem az 576. Hogy lehet egy játékért 10.002 Ft-ot kérni? 😊 Miért nem lehet az 10.000 Ft? 😊

3P
Jó lenne egy szigorú házigazda, aki kiírtan á a fórumból a Warez Pistikéket. Egy F.A.Q.-ba le kellene írni (mint ahogy más topicokba is) és így el lehetne kerülne a TOCA 2-es topic sajnos felejethetelen sírását...

M@TriX
én azért megvárom amíg megnézik páran vakot azért nekem nem ér pénzt, bár az utolsó videó azért kis optimizmusra ad okot, de meglátjuk.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

lac coo
Ninncs az a pénz , hogy ezzel az sf3-al kínlódjak 😄DDDDD

M@TriX
bazz máris kidobták? nem rossz...
na aki megnézi az képeket és infókat nyomasson.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

PC Game ISOs Toca Race Driver 3 (c) Codemasters *SFCloneDVD* MIRROR 77x50 MB
Fejes021
ezért rendeletm elõ. pénteken már rá lszek cuppanva a multira<#eplus2><#eplus2>

http://www.panoramio.com/user/518310

Alexease
Nah, kezdodik megint😊) A masodik resszel, meg 1 ev utan is az elinditassal szenvedtek😊 Az mar 3000 Ft alatt van, de meg mindig van aki szenved vele😊 Ezen mar combosabb SF lesz, vagyis erdekfeszito lesz ismet a topic, de hogy a jatekhoz nem lesz semmi koze mint az elozonek, az is biztos😉)))
Istencsászár
és ez kit izgat? ps2<#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Duddits
Hoppáré!

TOCA.Race.Driver.3.PAL.PS2DVD-ConFuSiON

fitutufi
ps2-re kintvan

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

M@TriX
huh, nem semmi az új videó, na azért rongyolni azt lehet majd vele az már tuti 😊

mégsem lesz annyira gáz a törés a többit meg meglátjuk...
infó&videó

Alexease
Fejes021
addig valahogy el leszek a v8 supercars demoval. Jajj istenem, még majdnem kt hét.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ<#falbav><#falbav><#falbav>

Fejes021
Ok, már én is elõrendeltem. Kösz

kisfigi
És már lehet elõrendelést tenni!!!!!<#nezze>
De írj ha ezt elolvastad!!!
(Onnan tudom ezeket hogy én is szeretném megrendelni)

Destiny. The design is clearly ancient.

kisfigi
Figyelj fejes február 24.-én jelenik meg 10004 forinté az
576-nál
És ott náluk meg is tudod rendeli!!!

Destiny. The design is clearly ancient.

Ugyan akkor mint a Crasday?Biztos véletlen egybeesés<#nyes><#vigyor><#merges2>

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Alexease
2006.02.24.
Fejes021
please segítsen valaki. Mikor érkezik pontosan a boltokba a gém mert meg akarom venni, de még se pcdomeban, se cdgalaxisban nem láttam

M@TriX
háát, gyengül a gém... de majd meglátjuk...

"TOCA Race Driver 3 videó
2006. február 5.
A Codemasters új programjáról a TOCA Race Driver 3-ról ezúttal egy szokatlan videót nézhettek meg, ezúttal a játékot a program készítõinek a szemszögébõl is megismerhetjük. A közel 2 perces moziban olyan emberek nyilatkoznak a játékról mint Gavin Raeburn, Clive Moody vagy Robert Pattenden.
Hossz: 00:01:59
Felbontás: 480x272
Formátum: wmv"

Letöltés

http://www.hsw.hu/
thx az infot..
elõkerült a cdtárból..és kipróbiztuk LAN-on..(havernak a gépe is restaltolt minden 5 perc game után)
de nem járt sikerrel..hátha a 2 jobb lesz 😄
THENX

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Alexease
A jatek vedelme szorakozik😊 Jobb crack kell vagy vedd meg. De akkor mar erdemesebb megvenni a TRD2-ot, mert nagysagrenddel jobb es 2990 Ft.😉
hy all
Tom h nem ide való amit irok de feltettem a toca race drive 1et...
minden simán ment 1 darabig...aztán a kocsi kezdett kihúzni balra vagy éppen ringispilnek képzelte magát....de mitõl?.kérem hogy segitsetek ha tudtok..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

" ToCA Race Driver 3
<2006. február 01. @ 19:13 - Berkenye>
Újabb videó érkezett a ToCA Race Driver 3 címû autóverseny szimulátorból, mely a Codemasters gondozásában fog hamarosan megjelenni. Az animáció fõként ütközéseket, autótöréseket tartalmaz, mintegy három és fél perc hosszúságban.

TOCA RACE DRIVER 3 'CAR DAMAGE'
(Movie - 50,30 M😎
"

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=20190
lac coo
Nem figyeltem még , hogy leér-e a kerék 😄DD
De szerintem leér..
A fizikára gondoltam: minden kis huplinál métereset emelkedik az autó, nincs súlya , kevés a gravitáció 😄DD
Bár vann valami patch hozzá, de én láma vok , és nem tudtam még soha felrakni a játékra 😄DDDD

Alexease
Fzizikalisan - FFB - erzed hogy lebegnek, vagy "csak" latod hogy "nem er le a kerek a foldre" ?😊 Azert nagy kulonbseg😉)
Attol mert meg nem er le vagy epp belelog a lathato kerek a foldbe, attol meg szamolhat normalis ertekeket😊 Bar hulyen hangzik a dolog😉))
Egyik program sem a lathato kerekbol szamolja az "uttartast", erdekes eredmeny is jonne ki, foleg a 8-16 szogletu kerekeknel😄DDD
lac coo
RBR-t nem szeretem , lebegnek az autók benne 😄DDDD

Istencsászár
RBR thö beszt ( csak nemtudom miért fogok fát minden 3. kanyarban<#gun><#idiota> ) 😊))

[HUN]FaTaL
xpand olyan távol áll a simtõl mint Makó Jeruzsálemtõl. Ha már sim és rally akkor RBR

http://goo.gl/gd6Zi5

lac coo
Van olyan , hogy " szimulátor-játékmenet " ??? <#idiota>

Akkor az rF sem szimuátor játékmenetû 😄DDD

XPand miért nem szimulátor ? Nekem mindig is tetszett... Várom is az új játékukat ...

Alexease
Jo jo, de az Xpand Rally nem simulator😉))))))) De grafikailag tenyleg az egyik legjobb.
De azert meg ott van a magyar CRC is a toppon (mint jatekmenet nem szimulator, de azert a fizika eleg kimagaslo, bar nekem azert vannak vele - meg mindig - kormanyzasi gondjaim😄). Shaderek, bumpmap, shine, motionblur, HDRI, filmefekt, dinamikus kontraszt, valos tukrozodes, onarnyek a cockpitben (pilota, kormany!!!), eleg komoly tores stb.
lac coo
Vagy CRC ugye.......

lac coo
XPand Rally !!! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

lac coo
Miért , a beton kifejezetten szép.....
A kidurranó kerék meg egyéb finomságok pedig mindenképpen hiányoznak a szimekbõl....

Istencsászár
a kopár élettelen egyhangú texturákat az a pár effekt nem kárpotolja..

Alexease
Azert en szivesen latnek ennyi grafikai efektet, ilyen torest es ennyi FPS-t valamelyik szimulatorban is (persze a fizika megtartasaval)😊)
Istencsászár
én valahogy nemvagyok kibékülve eme elavult konzolos látvánnyal, jó autós játék de engem zavar bárhogy nézem...

lac coo

Istencsászár
persze csak mindeki szimnek mondja ( konzolosok ) aztmár hozzászoktam hogy az nekik...😊))

"GPL, NR, LFS, netKart" kedvenceim😊