9798
  • ATX1
    Sziasztok
    Ha multiban mentek,mivel irányitsátok a kocsit?,mert halotam olyant is hogy
    kormányal és nem gombokkal kezelik az autot.
    Mennyire igaz?

• GregSB
    Most játszottam a játékkal pár órát. csak engem zavar az irányítás? Méga profilnál bekapcsolom az életű handlinget akkor is olyan mintha szappantartókat tologatnék az úton :(
  • kvanta
    én sem leltem helyette találtam egy másik Magyar servert és ott nyomultam, változó sikerrel :D
  • Sityi
    Vége a játéknak? Nem találom a szervert...
  • Sityi
    Én is szeretem a tiszta versenyt. Az oválpályákon jókat szoktunk versenyezni, de ugyanolyan hévvel szoktam küzdeni a 4.-5.-6. helyért is a többiekkel. Tényleg jó volna, ha lagmentesen tudnánk játszani, de ehhez LAN kellene. Mind1, én bízom benne, hogy addigra kiadnak egy patchet Codemastersék és lagmentesebben tudunk majd bajnokizni.
  • lalakov
    Lesz ma szerver?
  • MaverickSXT
    meg nem vettem eszre meg nem rolad es rolam van szo de nem tod kiszurni ki miatt laggol en is szivesen benne lennek egy igazi versenyben legalabb tudnam mire vok kepes persze ugy mindennel egyutt hogy no ghost meg gumi kopas serules hogy olyan jo kis elozgetos verseny legyen kiveve a zaszlo szabalyokat mert a toca nagyon szigoruan mer ha egy kicsit lecsuszol az utrol mar buntet na meg persze ha jo vagy akkor mar csalsz meg csit meg turbo meg stb... pedig a tocaban nem lehet cheatelni mert kivag a server mondvan hogy nem egyznek az adatok tudom mert mar probaltam na es persze izgalmasab a fer jatek mert hat cheatel akar egyedul is korozgethetnek abban meg mi a jo?de aki nezi az idoket az latja hogy azok majdnem egyformak tehat nincs 10 mp s kulombseg es en is ki szoktam kapni pl richi jol megizasztott mikor mondtam hogy allitsa be az autojat tehat beallitas es vezetes ezeken mulik szerintem
  • Sityi
    Cöcögés ellen esetleg még olyat tehetsz, hogy lejjebb veszed a sample rate-et 48 kHz-ről mondjuk 44-re. Ha nem vagy abszolút audiofil, a különbséget nem fogod hallani, és hátha ez segít.
  • Sityi
    A Codemasters fórumán még olyan megoldásról is olvastam, hogy ki kell kapcsolni az árnyékokat. Próba - cseresznye
  • Sityi
    Tűzfal persze, hogy bekapcsolva marad. De kémprogit nehezen kapsz ToCA3 alatt...
    Nálam most a Win beépített tűzfala van. Én szoktam laggolni játék közben?
  • LeePí17
    mikorra szeretnétek servert? 19:45?
  • LeePí17
    ha véletlenül azt látjátok h veletek szembe megyek esetleg a gumi/motort égetem..akkor az ezeket jelenti:
    be vagyok rúgva (7köznap kizárva)
    hülye vagyok.. (alapból ijen vagyok)
    kicsúsztam, megpördültem..és **rok már az körre (előfordul)
    vagy éppenséggel a szőke cicababám baszogat telefonon
    szal NE ijedjetek meg..
    bocs az OFFért de gyagya vagyok....jó kedvem van
  • MaverickSXT
    ugye az meg ertelem szeru hogy a tuzfalat nem nyomom ki es szerintem mas se annyira azert nem akarok gamezni viszont nalam jo de van akinel nem pl prett rendszeressen az en kocsim tetejen megy tehat vagod mi lenne ghost nelkul
  • MaverickSXT
    Ez nem fog menni mert nem tudod eldonteni ki miatt laggol amugy nem mindenkinek kell a magas prioritas mert nalam siman megy minden gond nelkul neten is a kormany is jol mukodik,ja igen es tuzfal fuggo a jatek nalam sygateval szepen laggolt most zonalarmal meg folyik neten is tehat a dolog sok minden fugvenye
  • LeePí17
    én akár benne is vagyok
  • Sityi
    Ma estétől akár tesztelhetnénk is.
    Tehát:
    1.) Mindenből kilépni, ami nem kell a játékhoz. (MSN, Skype, kémprogiirtó, Picasa, Objectdock, stb.)
    2.) "Normál feletti" prioritás beállítása (elindítod, majd a menüben Ctrl+Alt+Del, "Folyamatok" fül, jobb klikk az "RD3.exe"-re, "Prioritás beállítása -> Normál feletti", Feladatkezelő bezárása, vársz egy picit, amíg a programod magához tér, és utána ereszdelahajamat VAGY a lentedd emlegetett runme.bat elkészítése)
  • LeePí17
    sztem azt a FREE-t szintén úgy hogy mindenféle (le/fel Töltés,Msn,torrentek,mindenféle NET kapcsolatot és memóriát igénybevevő progit kikapcsolva)(értsétek rendesen)
    úgy meglehet próbizni
  • brunnerone
    Nektek nem szokott kifagyni? Vagyis nem pontosan kifagyni csak ugy kilép hogy hibát okozott?
  • Sityi
    Bajnokság. De előtte pár este free playben is tesztelhetnénk.
  • MaverickSXT
    Sima 3 koros jatekra vagy a bajnoksagra gondoltal?
  • LeePí17
    Sityi... a 2.ban van a legnagyobb igazad!!
  • chalezlopez
    szvsz 2-es pontra szavazok...
  • Sityi
    A ghost kérdésben az én véleményem az, hogy két alternatíva közül kell dönteni:
    1.) Ghost lesz, és szaggasson - laggoljon mindenki ahogy akar.
    2.) Nem lesz ghost, de akkor minden csevelyprogiból, torrentből, online időjárásjelentésből, stb.-ből ki kellene lépni és a játékot normál feletti prioritásban futtassa mindenki. Lehetne egy pár tesztfutamot csinálni így is, és ha jónak tűnik, akkor kötelezővé tenni.
    Nem flame-nek szántam, de lehet vitatkozni.
  • Szabi1991
  • Vádá
    nincs
  • kvanta
    akkor jó. Úgy én is ráérek. Ha minden jól megy akkor ma este már megyek. Köszönöm az infót
  • Szabi1991
    Sziasztok ! Nincs a Toca 3-hoz magyarositás ?
  • LeePí17
    csumi..
    nem gond ha csatlakozol..este kb 19-19:45 között indul a server(ahogy a melóm véget ér)
    1 Feltétel szabott mindenkire h belép..és 1ből köszön MAGYARUL.(semmi autó váltás!semmi!)
    a legjobb ha "csumi, csá, sziasztok,szevasztok.."-val köszöntök.
    régen volt jelszó is de arra nehezen engedi be a gamésokat.
    az a nagy baj a gaméval h csak 12en lehet 1Xre gamézni...
    (jó h legalább ennyit elbír a gépen )..
    de már így vagyunk vagy hányan....
    a bajnokság szervezésben van de előre láthatólag május közepétöl indul..

• kvanta
    Ma lesz futam? Ha nem lenne gond csatlakoznék én is, persze ha nem gond.
  • vvizsgalo
    Hali mindenkinek! Nagyon jó, hogy kezd kialakulni egy versenyzős társaság, alkalomadtán csatlakoznék. Szabályegyeztetést a rutinosabbakra hagynám, ghost kapcsán azonban szvsz. rövid távú versenyen jobb a ghost, 3-4 kör alatt hasonló képességű játékosok ellen egy csatt után lehetetlen felkapaszkodni. Könnyen az lehet a vége, hogy a kicsúszott, megsérült versenyzők back to lobby, aztán 1-2-3 résztvevős marad a futam. Na hajrá!
    SCHTOMI
  • Vádá
    Hi
  • LeePí17
    jóreggelt jó szurkolást kedves versenyzőink
  • Atomjoe
    Hi Sityi

Thx az Infot, mostmár nem laggolok a game alatt , ha az FF be van kapcsolva.

byez
  • LamaPilot
    Hi Sityi!

Köszi a tippet. Kipróbáltam. Müxik. Igaz, hogy azóta verseny közben
    "cöccög" a hangom, de leszarom.
    Aludni tudok, de komolyan versenyezni csak éjjel tudok, amikor a
    csajom már alszik és nem a nyakamban liheg.
    Meg hát az ember szeret rákészülni egy jó versenyre... (Peace) :D
    Most megyek megnézem tudok-e online játszani.
    THX még1x.
  • Vádá
    valaki jön gamelni?
  • Alexease
    Eredeti DVD-vel vagy szerencsevel...
  • DaEMoN007
    el lehet valahogy indítani kábel kihúzkálás nélkul?
  • arty
    online game/bejelentkezel/browse sessions ...
  • ATX1
    Sziasztok
    Hogy lehet 1 ilyen szervet megtalálni?,vagy hogyan?Szerver név: ATTILA_THE_YANI
    vagy más néven furó szerveken.

Elöre is köszi.
  • lalakov
    Ghost nélkül senki nem vállalkozott, LOL:)).