ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha meg csak az F1C es a Forma1 miatt szutykozol zsigerbol ilyeneket, azert azt is erdemes szamitasba venni, hofgy sajnos az ISI engine sem hibatlan, sot lehetne sorolgatni a problemakat😞 Meg az rFactornal is😞 De jelenleg a legnepszerubb engine, ami a szimulatorosoknak keszul. Persze, azert nem kell elfelejtenia Papy-t sem (GPL, NR), az LFS-t es a netKart amelyek hasonloan nagyon korrektek!
PC Dome vagy CD Galaxis.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ha a maga mûfajában 10 pontot kapna , akkor rFactor a sajátjában 3-at.....
Mert régi a motor , lassú , nincs kész stb....
A demo alapjan jobb lesz mint az elozo, es mivel mar az is tetszett mint "konnyed szorakozas", igy ezt is megveszem ahogy megjelenik. Az elozot is tobb mint egy evig hasznalgattam, annyit meger😉
Akkoriban még "csak" 10 000 volt egy új játék....
Én 9990-ért vettem meg a megjelenéskor, s minden helyen is ennyiért láttam.
A demo alapján elõre tudtam, hogy mire számíthatók, s ahhoz képest nem is csalódtam sõt... A TRD2 egy jó kis autós játék, nem szimulátor, csak szimes vonásokat mutat, s ilyen lesz a 3. rész is. Ha szimmel akarsz menni, akkor GTL, rFactor, Nascar, LFS, de hát ez úgy is jól tudod. 😉
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Aztán rájöttem ,hogy hiba volt😄DD
Azt írták , hogy milyen állat a Pro Sim része...😄DDD
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
<2006. január 11. @ 22:03 - Cok3>2006. január 11. @ 22:03 - Cok3>
Végre valami videócska is akad mára, ez pedig nem más, mint a Toca Race Driver 3 intrója. Forma 1, touring car, classic car, minden található a trailerben, mi szem-szájnak ingere. Online játékra, autóversenyek tucatjaira, brutális töréseffektekre számíthatunk, emellé nyilvánvalóan társul egy szuper fizikai motor is és ezt még meghintik egy gatyábacsinálósan jó grafikával. Szerintem már most siker 😊
TOCA RACE DRIVER 3 INTRO
(Movie - 11,81 M😎"
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=19920
A következõ részrõl meg addig nem igazán akarok idegeskedni, amíg nincs róla infó, sõt még a 3. is csak kiadás elõtt áll. Egyébként nagy valószínûséggel az fog történi, legalább is részben, amit írtál.
Grafikailag ugyan nem túl nagy elõrelépés (talán csak a javítótt enviroment mapping ami szembetûnõ, valamint a megemelt poligon szám, s talán nagyobb lett a textura felbontás is), de a fizikája sokat javult az elözõ rész óta. Ugyan még mindig nem vérbeli szimulátor, de messze nem egy arcade játék képét tükrözi. Ahogy a 2. is volt, ez is egy amolyan jó autós játék. Pozitív dolog benne, hogy végre számít a gumik hõmérséklete, dominánsabb a súlypont szerepe. A sérülések is picit realisztikusabban hatnak, azaz nem csak a motor teljesítmény csökkenik érezhetõen, hanem egy futómû, vagy felfüggesztés hibánál a fék hatékonysága jelentõsen romlik. Igaz a 2. is ilyesmivel operált, de ebben ez jobban sikerült.
A törés modell nem olyan mint az elõzetes képeken, de a sok tucat játéktól jobb.
Hard nehézségi fokon egész élvezetes a verseny, de nyerhetõ. Remélem az idõmérõ edzés a fullban is benne lesz a karrier módban (a 3. rész oltári hibáját javítva ezzel).
Asszem továbbra is a DTM marad a nagy kedvencem, s most is HARD fokozaton billentyûrõl tólva, mindenféle setup nélkül is élvezetes. Az idõm biztosan lehetne jobb is, de nem tudom 1:15 alá vinni (még), a jelenlegi idõm, 1:15,2 igaz ez bõven elég a legnehezebb fokozathoz is 😉
Szerintetek miért fagy ki patchelt, eredeti cd-s toca race driver 1 ha bekapcsolom az erõvisszacsatolást???Holnap összehasonlításképpen csinálok pár DTM képet a trd 3 demóból és a trd 1 DTM részébõl és felnyomom ide.
ON:
http://flickr.com/photos/zolika90/
kérdésem hogy másnál is volt e ilyen probléma, és/vagy mi lehet a megoldása
ExtraWideWheelLock=0
SteeringLinearity=1.000000
Mode1MaxStrength=2.000000
Mode1Tightness=0.100000
ForceFeedbackMode=1
<2005. december 21. @ 17:37 - Kiri>2005. december 21. @ 17:37 - Kiri>
A ToCA Race Driver sorozat immár harmadik epizódjához érkezett. Az eddigi összes résszel remekül el lehetett körözni, reméljük továbbra is minõségi alkotást kapunk a srácoktól. Azért, hogy errõl meggyõzzenek bennünket, kapunk 15 megás videót amin egy teljes körön át csodálhatjuk a grafikát, a csodajárgányokat és a telemetria képességeit. Gyerünk tölteni!
"
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=19723
Bár elõtte épp csak kipróbáltam....
ExtraWideWheelLock=0
SteeringLinearity=1.000000
Mode1MaxStrength=1.000000
Mode1Tightness=0.850000
ForceFeedbackMode=2
Oldal csuszaskor aszfalton, fuvon, kavicson, kerekveton mashogy viselkedik, frankon meg is lehet billenteni az autot, sot fel is lehet boritani😊 Es nem "olyan" arkadosan, hanem eleg jol reagal, jol erezni mikor mennyit borul😊 Persze, ezt belsobol, kivulrol nem tudom hogy nez ki😛
A meghibasodasok, kopasok is eleg jok, nem nehez lerobbantani a gumit a felnirol😄 Es utana, egy vagy ket gumi hianyaban, teljesen jol "megy" felniken😄D
Persze azert vannak "erdekessegek" is, olyan "TRD-s", de hat nem is egy hardcore szim, hanem egy "mindenkinek" auto verseny😊
A kormanyszoget meg mindig nem lehet allitani es ez megint problema lesz😞 Foleg a formula kategorias autoknal, mert ott nagyobb az oldaltartas es nem sodrodni, csuszni fog - mint itt a V8-al lehet kilincselni a kanyarban😄 - hanem megfordulni egyhelyben😊 Bar az is megoldhato, mert allithato az autok filejaiben, de hat nem az lenne a jo megoldas...😞
A tv-feliratok is hangulatosak.....
Az elõbb meg fenakadtam az egyik magas rázókövön majd kitekerte a kezem a kormány , tök lazán fogtam erre mint a villám keresztbevágta az autót 😄DDD
Raplay-ben látszott ahogy megül az alja , szikrázva....
Vagy hol lehet pl. az abs-t kikapcsolni ?
- szerkesztheto INI-k
- allithato kormany-FFB ertekek, tipus, linearitas
- alapbol vannak tukrok
- normalisabb kopasok, serulesek
- jobban erezni a felfuggesztest, nem "legies" az auto
- reszletesebb setup lehetoseg.
Az elozo verzio is rendesen szamolt minden beallitast, mint a "komolyabb" szimek (camber, caster, toe, spring, damper, swaybar stb.), csak abban nagyreszt fixen volt beallitva az autokhoz. Most itt mar lehet is oket allitgatni rendesen😊 Bar sokat meg nem tesztelem, de ha jol ereztem mukodik a dolog😉
Nekem tetszik, mint autos jatek, remelem javitjak ezt az FFB problemat, es akkor ezt is megveszem😉
a vágásellenörzés nem ismer kegyelmet 😄
a sérülések között vannak igen jól sikerült dolgok (pl. a váltó alig vesz be némely sebességet...)
a hangok
megjelentek új setup elemek (pl. camber stb....)
Nagyobb pioritassal kell inditani es akkor jo.
C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /c start "" /high "meghajto:\konyvtarnev\Race Driver 3 Demo\RD3.exe"
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.