9798
-
LeePí17 #9357 többet nemtudok -.- -
#9356 -
LeePí17 #9355 -
Peeetike #9354 Köszönöm szépen! Úgy érzem kifogom próbálni ezt a játékot! -
#9353 -
LeePí17 #9352
oda ladaníva kell nem pádzséróóó -
#9351 de a dakar feeling 0 felé konvergál :D de legalább homok meg pádzséró -
LeePí17 #9350 szia!
tényleg van benne darakhoz hasonló rallye :D
Üdv Suna -
Peeetike #9349 Sziasztok!
Láttam egy képet, ami felkeltette a játék iránti érdeklődésemet. A képen egy Dakar szerű sivatagi pályát láttam, amin Pajerok száguldoztak, a kép alá az volt írva: Toca Race Driver 3. Ezek után megnéztem a játék honalpját és ott láttam, hogy tényleg szerepel benne a Pajero, de szeretnék ebben biztos lenni. Tényleg van benne tereprally!?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv: Peti -
Tes Parker #9348 Nagyon KÖSZÖNÖM!Hálám üldözni fog.:)) -
LeePí17 #9347 vagy telepítsd máshova...
D:/ vagy ahol neked nagyobb helyed van.. -
#9346 Ez azt jelenti,hogy nincs elég hely azon a partíción. Törölj le valamit hogy legyen elég hely aztán mehet az install -
Tes Parker #9345 Szijasztok!Kellene egy kis segítség.Leszedtem a játékot ISO-ban kitömörítettem és elkezdem telepíteni és mikor odaér,hogy ki lehet választani,hogy hova telepítse mármint(Program Files/Codemasters/Race Driver 3)akkor ezt írja ki.:There is not enough space to install these option(s).Please free up some disk space or modify your selections.Az lenne a kérdásem,hogy ez azt jelenti,hogy ki kellene írni vagy nagyobb a probléma?Előre is köszi a választ.(Remélem csak ki kell írni.) -
#9344 oksa már találtam.de azért thx -
#9343 reloaded cracket keress, az biztos hogy jó! www.gamecopyworld.com
-
#9342 hmm...akkor lehet felteszem újra a game-t -
#9341 igen -
#9340 és működik is? -
#9339 van krekk -
Dash #9338 Le kell húzni a meghajtót ? -
#9337 Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy van e valakinek 100% ra befelyezett carrier mód mentése? Egyszerűen nincs idegem az utolsó F1-es futamhoz, és napok óta nem tudom megcsinálni. Elvileg ugye az összes bónusz megnyílik ha az összes versenyt teljesítetted a karrier részben.
Köszi a segítséget előre is. -
LeePí17 #9336 gratula!! -
#9335 kicsit clioztam (1mb) -
#9334 jo énsem értek semmit fogjunk kezet :D
ui.: teccik a szmájli a nevedben :D -
LeePí17 #9333 mivan?
ki banol kit???
[nemérti] -
#9332 most bannolnak vagy vmi? :( :D -
LeePí17 #9331
szevuszfőnök -
#9330 gamecopyworld.com -
#9329 és honnan töltsem le a reloaded crack-et???? -
#9328 reloaded cracket használj! -
#9327 Most deamon tools 4-gyel raktam fel,utána crackeltem is.Ugyanazt írja ki.Többféle crack van??Lehet rosszat használok?A deamon tools-ba az emulációkat nem kell bekapcsolni??Help!!!!!!!!! -
LeePí17 #9326 Daemon tools 4.0 / 4.03at használsz?
Crack megfelelő?
-
#9325 nem tudjátok mi a hiba? Failed to identify the disk in the drive.Insert a licensed disk.Help!! -
#9324 mert a legujabb divathullám szerint amelyik játékkal játszani akarsz, meg kell venned !! -
#9323 Cs all miert nem tolheto le a crack a Tocahoz ? -
LeePí17 #9322 Hali.
a BH Motorsporton találsz(banner alatt) trainert..
a HOSTolónak kell csak használni...
alt+ 1.....9ig
online is működik..
ha neten játszotok nem kell LAN emulátor (Hamachi)
mindenki feltud menni onlájn..még a warez is.. -
Thol #9321 Hi!
Barátaimmal szoktunk neten (vki hostol+lan emulátor) játszani és nagyon élvezetes, viszont van egy kis porblémánk. A társaságbol mindenki dolgozik és mindenkinek családja van ezért nem igazán jut arra idönk hogy singlebe is nyomuljunk, ami azt eredményezi hogy a játékban fellelhető autok közül csak keveset sikerült feltörnünk. Szeretnék vkit megkérni hogy ha tud akkor küldjön egy lementést hogy tudjunk több kategoriában is versenyezni. Aki esetleg tud segíteni azt kérem hogy dobjon egy privát üzenetet, és akkor megadom az email címememt amire elküldheti a lementést. Segítséget előre is köszönöm. -
LeePí17 #9320 -
#9319 ha az életkora, akkor pedig én -
LeePí17 #9318 ha a nevében a 93 az szül évszámát mutatja...én kérek elnézést xD