ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maffioso
tom
elindul csak nekem kér hozzá lemezt
mountolok és megy szal csak annyi h kellhozzá miniimage vagy a teljes képfájl

\"If in doubt, flat out!\"

de használhatod bármely verzióhoz a Reloadedes cracket..ugyanúgy elindul..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

maffioso
jaaaaa😛 kössz
de a reloaded féle verzio csak abban térel h mellékeltek egy cracket

talán ha a reloaded féle verziót használod...és a daemon 4.03at (all option on-nal)..(lényege h nem kell kihúzni a dvd meghajtódat...)

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

maffioso
hiába van kiirba j nodvd crack mégsem megy mini image vagy lemez n élkül

sztem nincs kiirva h a warez kérdések tiltottak.....szerinted?

Laci1818
Nem értem. Az van kiirva hogy EZ ITT A WAREZ FORUM?..

no fate

BANNER ALATT!!!!!! nagy fehér betükkel!!!

bardocz
van hozzá nocd crack?:§ most látom ha igaz ki fogom próbálni 😊))
Laci1818
egyébként ha normálisan versenyzik az ember szerintem fasza játék...de ha 110%-osra nyomjuk a gépi tudást akkor az igazi. Hockenheim-et a pole pozicios gépi ellenfél (Taki Tamitosotó Hitoyimó) 58 másodperc alatt végigviszi.. nem semmi.. ettöl még Michael Schumacher meg Raikkonen is elzöldülne az irigységtõl😄

no fate

Laci1818
Williams BMW-vel megfordultam szembe a pályán és nekimentem frontálisan egy másiknak. minden ok hogy én széttörök... DE ÕK MIÉRT NEM???😄D

no fate

Laci1818
Na végre!!!!!!!
nagy nehezen (sok küzdelem árán) sikerült csinálnom egy hatalmas IndyCar balesetet amelyben én megpördültem és mindjárt minden baja lett az autóknak, ezenkívül hárman felborultak meg repültek, ketten szétzúzódtak rajtam, meg még hárman felkenõdtek a falra.... látványos. persze mindenki továbbindult ugyanazzal a 350-es tempóval gond nélkül, egyedül én kaptam +5 kört (20/20) 😄DD

no fate

arty
namizu, kimoderáltak? 😄

Forza.

ezzel szintén nem mondtál újjat.. Totyikja is van, sõt mondok mégvalamit..
a GTR2 az GT autókal foglalkozik...amik 2X olyan erõsek lehetnek mint a WTCC-k...
mert ugye 1 alfa 156os, vagy peugeot 407 nem ér fel pl a Saleen-el..esetleg 1 Murcielago-val...

de kössz h bejelentetted amit már kb 1 hete kering a neten..

Hoppá elírtam a játék a RACE THE WTCC GAME

Amúgy ítt a hivatalos honlap: Íme.

Hali mindenki!

A napokban böngészgettem a neten és egy új játék fejlesztésén akadt meg a szemem, ez pedig nem ás mint a simbim álltal készített Race The WTTC Game.
Aki nemtudná ez a túraautó viágbajnokság pályáit és autóit fogja bemutatni.
Sokkal több autó, mint a Toca 3-ban.Igazi szuperkocsik.

Már nagyon várom a megjelenését. Úgy néz ki, hogy valamikor az év végén, vagy a jövõ év elején kaphatjuk majd kézhez.

Ezek után erõsen gondolkodóba ejt, hogy megvegyem-e majd a GTR2-öt.

Na csak ennyit akartam.

Csövi everybody.

Dietrich
semmi újat nem mondtál..intel NF4 sli deszkám van..és ott sem kell kihuzgálni semmit

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Peck
Sziasztok tegnap lekaptam netrõl a gamet,tökélyen müxik csak 1 gond van,kiváncsiságból kipróbáltam ezt az új törés motort,de ha egy BMW Wiliamsel nekimegyek 320al az elöttem lévõ Wiliamsnek,nekem xarrátörik a verda kerekek minden lesik,de õ megy tovább és seemi baja.....ehhez van valami orvoslás,mert van 1 de az nekem monyolult hogy kell megcsinálni....segítsetek pls!

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

arty
OFFTOPIK

jelentem, h az nVIDIA/ULI m1967 chipsettel sem kell lehuzni, de még csak sfnightmarrel disabled-re tenni a cd/dvd olvasót az sf3 átvágására 😊 mount&play chipset ezis 😊

Forza.

ZS90
hogy olvastál vissza?<#gonosz3> máskor kicsit pontosabban<#kacsint>

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

maffioso
shift+2

#9110 <#fejvakaras><#kerdes>

halli.Többszöri felszólitásra visszaolvastam elég rendesen. Kiderült hogy hogyan kell szervert csinálni. Csak 1-et nemtudok . Hogyan kell az emilcim sorba beütni a @ -ot?????? mert ott ezzel a gombvariációval nem megy és addig nem is enged folytatni.
S.O.S
amúgy magyarosítás van hozzá???
na megpróbáltam,de nem megy! Valamit nagyon nemjól csinálok!!!!!! 😞(((((
Én az Alcohol 120% 1,9,2 -öt használok és megy.
ok!
igen...

máskor 1 hszbe a dolgokat.thx!

most telepítem újra, ha kész van akkor csak letöltöm a no dvd-t, és a daemonnal indítom?
ok már megvan, köszi
alcoholt felejtsd el...
Daemon 4.03

Na megpróbálom!!!
ok , tudsz címet ahonnan leszedhetem??????
de próbáltam alkohollal is, úgysem megy!
4.03ra cseréld le

Nem v3.47
daemon 4.03mal tetted fel?..ha nem alcohollal? alcohol töröl daemon felrak

Sziasztok! Lenne esy kis gondom! Letöltöttem a nodvd-t , de úgy sem indul, még mindig a keylesst kéri! Mit csináljak??????
vvizsgalo
Köszi!

Nem felejtek, csak haladékot adok...

TeamSpeak TS
a Download fülre és a Clienst töltsd le..ha tudsz szervert is csinálni akkor a szervert is letöltheted..

vvizsgalo
Sziasztok! Már régen voltam erre, keresem azt a programot, amivel játék közben lehetett egymással beszélni. Azzal volt valami gond, azért vettétek le a címlapról? Ha mûködik, honnan letlthetõ? Köszi!

Nem felejtek, csak haladékot adok...

egyéni szoc.problem..
izlések és pofonok...

Rash87
Ez nagyon gagyi játék,az elsõ 2 része sokkal jobb volt szerintem,bár lehet h csak nekem nem tetszik...
Még 2 napig elszórakoztam vele,aztán uninstall lett a vége :|

Glory, Glory Man. United!

" #9147 " ezt próbáltad !

Itt az oldalon lévõ fenti Toca3 NODVD Crack -et próbáltad ! EZT
Egy haver másik Crack -el csinálta és "gond volt" Ez a fenti lett a megoldás.
Nincs valakinek tippje.Még mindig kilép 5 pájánál.Az irta valaki hogy ki kell kapcsolni a tükröket.De azok be sem voltak kapcsolva.Valami más tippje valakinek.Elöre is kösz.
nincs....az 1.1es patch is szar...

Laci1818
<#crazya>

no fate

Laci1818
nincs valami peccs ami javitja a tökéletes és törhetetlen gépi ellenfelek hibaszázalékát?😊

no fate

Laci1818
az f1-ben az a szép hogy néha-néha sok-sok autó fossá zúzódik egy kis lökéstol
nos én 325-tel kaptam oldalba egy másik forma1-es gépet... nem kell mondjam mi történt az én autómmal... meg azt se hogy mi a gépivel.. 2 centit megcsúszott a hátulja és minden egyéb gond nélkül folytatta a versenyt.. talán lelassult 5 km/órát

no fate

Cream78
Nem jött be....
Lehet hagyom inkább....