9798
-
#9317 haggyátok ne válaszoljatok neki szinte mindenhova beirja hogy honnan töltse le.. majd emgunja ha leszarjátok azt a tök fejét -
LeePí17 #9316 torrent..ftp...havertól...
torrent: lassú...
ftp: pénzbe kerül..
haver: kérdezd meg... :D -
Harry93 #9315 hell mindenki! nem tudjátok h. honnan töltsem a fullost? -
LeePí17 #9314 hát te élsz???ITT várunk téged! -
#9313 Olyan szerveren játsz ahol nem lehet setup-ot állítani.Elméletileg ott nem megy az upgrade! -
LeePí17 #9312 setupokat sehonnan..nincs igazán jelentősége..
esetleg a váltóknak..
a sebességük azért nagy mert "csítelnek"
1-2 dolgot átírnak amit a játék nem csítnek azonosít...
UPGARADE-t használnak...
mi is használtunk..de az nem FAIR játék...
így arra jutottunk..h abbahagyjuk a gamét az Upgarade-k miatt.
mert ha csináltunk servert..jöttek Vectrával..és szarrá vertek szarrá zúzott verdával...holott köztudodd h a Merdzsó (egyenesben gyors) és az Audi(kanyarban gyors) az istenverda...
a vectra meg 1 fos :D
iripper kell..meg 1 kis angol tudás ;) -
Szeki26 #9311 És az miért van,hogy online játéknál néhány ember úgy elhúz mellettem egyenesbe,hogy én csak nézek ??? Nem létezik,hogy más beállítástól mennek ennyire,hogy cheat-elnek egyesek,van erre lehetőség ?
-
Szeki26 #9310 Értem :) De akkor mi a lóf**z van 85 mb abba a patch-ba :) ??
Ja ilyen setupokat honnan lehetne leszedni ? -
LeePí17 #9309 a patch 99,9%teljesen értelmetlen..tök felesleges..
patches vagy nem patches játék ugyanúgy megy...fog csatlakozni!.. -
Szeki26 #9308 Sziasztok ! Megjelent egy 85 mb-os patch,ezt érdemes feltenni ? Mintha az olvastam volna a txt fájlból,hogy a patch-elt játék nem tud csatlakozni a nem patch-elthez.Eddig mindenkihez tudtam,vagyis patch-elt játéka még senkinek nincs,vagy most nem értem :) ? -
LeePí17 #9307 #1551
#7924 -
#9306 a 9302-est nézd... :DD -
LeePí17 #9305 "Ja? Hogy már nem a Toca a game? Bocs.."
LOL
-
#9304 Hobby : ölök - LOL! -
LeePí17 #9303 -.-
nc :C -
#9302 -
#9301 Nah kész asszem -
#9300 LOL megujult az SG? most csinalhatom ujra a logot XD -
#9299 még két felkiáltójel aztá mehecc is vissza aratni ^^ -
#9298 Már el adtam egyébként :D -
#9297 :D nah most komolyan -
Richard90 #9296 játszál inkább a flatout 2-vel :P -
#9295 HELP HELP MÁR NAGYON SZERETNÉK JÁTSZANI!!!!!! PLÍÍÍÍZ HELP!!!!! -
#9294 Sziaszok nekem az a problémám ilyen nincs a FAQ-ban sem és vissza olvastam és ott sincs nah szóval az a bajom hogy mikor elundulnék versenyezni akkor minden szó nélkül ki lép a vinfosba ez miért van VALAKI HELP lécci priviben irjatok emrt csak ritkán leszek itt
Előre is köszönöm a segitségeteket!!! -
#9293 Állítsd a játék prioritását normál felettire,vagy magasra!(feladatkezelő/folyamatok) -
Charlie san #9292 ötlet, vajon mijarák lehet?? -
#9291 nem a kormány, nekem ugyanilyennel (logitech wingman formula force gp) simán megy, pedig nincs vmi csúcsgépem. -
Charlie san #9290 Hali skacok, remélem valaki tud segíteni. Kicsit visszatekertem de ilyesmit nem találtam...vagy nem mentem elég méjre :oP
Szóval a gáz az, hogy amikor beállítom a kormányomat(joooooo öreg piros-logitech-wingman ff), a játék közben beáll az egész cucc pár másodpercre, majd folytatja. Aztán megint szünet, megint tovább....ez elég érdekes :oS Azért a kormányt gyanítom, mert amikor a bill van beállítva vezérlésnek, minden simán megy.
Előre is köszi az ötleteket! -
Zsolt01 #9289 Igen ezt próbáltam, csakhogy nem indul a játék Win hibával kélép vele !
Máshol ???
Valaki ! -
LeePí17 #9288 tess: lehet itt találtad de ez a "leg"jobb hely..Toca Race Drive 2 HUN -
Zsolt01 #9287 Sziasztok.
Tudom, ez a TOCA.Race.Driver.3 fóruma. De én a TOCA Race Driver 2 -ről kérdeznék, mivel gondolom vagytok egy páran akik a 2 -t is használtátok.
(TOCA Race Driver 2 fórumba nem igen járnak)
Tud valaki müködő Magyarosítást a TOCA Race Driver 2 -höz ???
(mert amit találtam azzal nem indul a játék)
Előre is nagyon szépen köszönöm ! -
LeePí17 #9286 ki van a tököm..nem lehet menni 1.6ozni..mert a sok speedhack meg rate hackes fent van..
nembaj..sourceba még nem mindenhol :D -
#9285 :))) Ja, azok a németek, én sem szeretem őket. CS-ben is csítelnek :( -
LeePí17 #9284 nálunk addíg volt élvezetes még a fogyatékos németek nem jöttek csítelni..
onnantól....átmentünk GTRezni :) -
#9283 ennek a játéknak nagyon jó a grafikája, csak a törésmodell nem tetszik benne, de élvezetes game, játszatok vele. -
LeePí17 #9282 akkor passzolok :( -
#9281 nos nekem sajna a régebbi driver feltétele sem oldotta meg a fagyásokat :( -
LeePí17 #9280 IDE kukkants be :) -
#9279 Háj.
Már nem..azóta a 3. fajta gammel nyomjuk a GTR2-vel..
a toca full arcade..a szim játékot jobban szeressük -
LeePí17 #9278 Szevaaaaa!!!
hátööö már nem..azóta GTR..GTL..és most GTR2..
ha leszeded..akkor jöhecc...