9798
-
LeePí17 #9397 printscreen..paint..ctrl v...mentés másként.. -
#9396 Vagy printscreen-el. -
LeePí17 #9395 fraps progival. -
WNW #9394 Hogy lehet ebben a jatekban screenshot-ot csinalni..? -
#9393 pfffff......és nem csapták ki?Mert ha panaszkodsz akkor lehet hogy kinyomják......... -
LeePí17 #9392 nem úgy csítelt hanem kicsit átszerkeztette a fájlokat..
amit a server nem vesz észre...így én mehetek pl a fűnyíróval 90 helyett 300al... -
#9391 Bocsi elfelejtettem a válasz gombot :S -
#9390 hmmm...az igaz,de viszont neten tilos a cheatelés nem????Nem vágták ki vagy mi? -
LeePí17 #9389 ezt nem mondtam volna..
nekem kicsit másak az érzéseim..
tudod hajtok mint a meszes...majd jön 1 német aki 8mpt rám vág egyenesbe..pedig legjobban autóztam addig amíg be nem jött..
jóh akkor csítelek én is..de annak mi értelme van?...semmi...
úgyhogy ennyi...csíterek miatt már nem játék.. -
#9388 Jah és a cheaterekkel nem kell törödni.Bénák :D -
#9387 hmmmm....kár érte.De attól még lehetne folytatni a játékot.Én nekem egy éve van meg,és még egyszer se vittem végig,mindig elvittem egy darabig utána meg abbahagytam..de most kivételt teszek :) -
LeePí17 #9386 a sok csíter f*szláma miatt...
-
#9385 Nah mivan gyerekek eddig élt a Toca Race Driver 3? -
LeePí17 #9384 vga driver csere, alaplap driver csere, game reinstall.. -
Geeza007 #9383 Hali!
Olyan problémám lenne, hogy játék fut és valamiért néha megakad a hang elkezd felfelé pörögni(pl.motor) aztán fut tovább a játék. na most egy technikás részen elég zavaró, meg amúgy is elég bosszantó ha 200m-enként megakad, ezért kérném a segítségeteket mit lehet ilyenkor tenni. megjegyzem mindent levettem nullára de ez sem segít! Kérlek segítsetek! -
#9382 ott nem találok :S -
LeePí17 #9381 bh motorsporton
-
#9380 ha kihagyok pár bajnokságot attól még haladhatok tovább?mert rally cross meg british gt nem megy briteknél mindenki egyszerre jobban gyorsul nálam és gyorsabb a kocsija emelett szeretnek felnyomni a falra rallycross meg ugyan ez vagy esetleg van 100% kijátszás hozzá? -
LeePí17 #9379 online play..
create acc
shift 2
shift é
shift á = @
done.
és mehetsz is akár warez akár nem.. -
#9378 -
Vernigloz #9377 Hogy lehet Onlinen játszai?
:D
Vernigloz -
LeePí17 #9376 a hrc szerveren anno csak 1 csapat játszott..coll offal..
msn torrent stb kikapcsolva.. -
#9375 Ma mentem multiba ovál pályán de ez lényegtelen,hogy mivel engem az zavart hogy voltunk 7-10-en és szinte mindenki laggolt rajtam kívül volt aki átment a kocsimon mint egy szellemautó egyetlen normális rajtot nem tudtam csinálni mert valaki mindig rámpattogott és szétzúzták a kocsim egy versenyt tudtam nyerni. -
LeePí17 #9374 ez arkádjáték....
anno mi nem csíteltünk hanem más pályákon mentünk az előirtaktól..
DTMmel monster pályán..
az volt az igazi..
csak ha mi mentünk más szervere akkor csíteltünk.ha hozzánk jönnek és itt csítelnek akkor mi is ott.. -
#9373 ezt sose értettem szim.-ba minek kell csítelni...
gtl-be vmi német hülyegyerek ugyan olyan kocsival elment melett simán 50-es sebességkülömbséggel.... -
LeePí17 #9372 shift 2
shift é
shift á
ezek a variációk..
warez nemvarez is megy..
csak ittis sok a csíterköcsög.. -
#9371 felhívtam() és működik csak a @ az shift+vmelyik szám nálam -
#9370 müködik warezolt verzióval is?nem mintha nekem az lenne csak az egyik barátom anyósának a fiának az öcsének a nagypapájának kéne -
LeePí17 #9369 online play
create acc
shift á a @
play -
Vernigloz #9368 Most már megcsináltam magam is szóval már nem kell segitség vagyis de hogy lehet online játszani???
:D
Mert én nem tom!
Vernigloz -
Vernigloz #9367 Bocsi amit az elöbb irtam kicsit röviden fogalmaztam na amikor bemegyek a játékba akkor betöltöm a mentésemet és akkor onnan lehet kiválasztani a menüpontokat hogy world tour, vagy pro carrier pl.: rámegyek a world tour-ra vagya carrierre akkor betölt egy idejig aztán megáll és kilép a win.-ba ja és megcsináltam amit te mondtál de ugy se joo, de végülis az extrákba belehet menni meg a setup-ba,de csak ebbe lehet.
Tudsz még erre válaszolni?Kérlek!
Vernigloz
-
#9366 Ez egy bug, ami néhány pályán jön elő és változó, hohgy kinél melyik pályán, ha egyáltalán elő jön (nálam is előjött). Ezek szerint nálad a karrier első pályáján.
Van rá megoldás is:
Kapcsold ki a beállításoknál a virtuális és a valós tükröt is!
Ha nagyon hiányzik, akkor a következő pályán vissza is kapcsolhatod, s ha ismét ez a hiba, akkor megin ki kell kapcsolni... -
Vernigloz #9365 Hellosztok, én már egyszer végignéztem a listát de ilyet csak egyszer találtam,de mivel a választ az email cimére kérte igy én nem tudtam meg!
Ezért szeretnélek titeket arra kérni, hogy vállaszoljatok:D
Na amikor indul a Progi(toca race driver 3) az joo de amikor elkezdeném a karrier módot akkor kilép a játék windowsba és azt irja ki hogy hibát észlelt ezért leállt, a kell...
A többit tudjátok ti is na ennyi, és boccs, hogy hosszúra sikeredett!
Vernigloz -
LeePí17 #9364 banner alatt BH Motorsport / iripper 1.9b néven.
jó nem c lehet X de az optionsba beállíthatod.. -
WNW #9363 >bekell állítani a beszélgetést..asszem C volt..
Nem talalom, valoszinuleg en vagyok a hulye..;)))
>a pályákat meg progival kell csinálni a cham.big filét kell >változtatni..
Meg tudna valaki adni a progi nevet, es letoltesi cimet..? -
LeePí17 #9362 bekell állítani a beszélgetést..asszem C volt..
a pályákat meg progival kell csinálni a cham.big filét kell változtatni.. -
WNW #9361 Hogy lehet azt megoldani, hogy verseny kozben is lehesen chatelni az online jatekon
bellul..?! Masoknal megy a dolog, nekem nem engedi a progi verseny kozben...
Illetve mikent lehet azt elerni, hogy pl. DTM-es bajnoksagban, az alap palyakon kivul,
mas palyakat is be lehesen rakni..?! A net-en mentem az egyik sracnal off-road palyan
is DTM-es kocsival.. Vicces volt..;)))) Elore is koszi a valaszokat.. -
#9360 Kössz, de azóta már sikerült!!:D -
#9359 #9343, kevesebb mint egy oldallal ezelőtt: van rendes crack!!! www.gamecopyworld.com -
#9358 Hello!
Gépről Feltelepítettem a játékot és mikor rámennék duplán, akkor kiírja, hogy rakjam be a cd-t, pedig a F.A.Q-ban szereplő daemonnal tettem fel. Még a "crack"-et is feltettem.
Mikor dvd meghajtóból raktam fel, akkor pedig kérte reboot-ot.
Csak az a baj, hogy mikor kihúztam a tápkábelt, akkor olyan volt, mintha benne se lett volna a dvd olvasó és megint kérte a vd-t:(:(:(
Légyszi írjon le valaki, hogy hogy tudnám leindítani a játékot!!
Előre is kösssz a választ!!!