ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Elõre is köszönöm a segitségeteket!!!
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Hajrá Magyarország!
Szóval a gáz az, hogy amikor beállítom a kormányomat(joooooo öreg piros-logitech-wingman ff), a játék közben beáll az egész cucc pár másodpercre, majd folytatja. Aztán megint szünet, megint tovább....ez elég érdekes :oS Azért a kormányt gyanítom, mert amikor a bill van beállítva vezérlésnek, minden simán megy.
Elõre is köszi az ötleteket!
Máshol ???
Valaki !
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Tudom, ez a TOCA.Race.Driver.3 fóruma. De én a TOCA Race Driver 2 -rõl kérdeznék, mivel gondolom vagytok egy páran akik a 2 -t is használtátok.
(TOCA Race Driver 2 fórumba nem igen járnak)
Tud valaki müködõ Magyarosítást a TOCA Race Driver 2 -höz ???
(mert amit találtam azzal nem indul a játék)
Elõre is nagyon szépen köszönöm !
nembaj..sourceba még nem mindenhol 😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
onnantól....átmentünk GTRezni 😊
Már nem..azóta a 3. fajta gammel nyomjuk a GTR2-vel..
a toca full arcade..a szim játékot jobban szeressük
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
hátööö már nem..azóta GTR..GTL..és most GTR2..
ha leszeded..akkor jöhecc...
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Esetleg egy patch,amit találtam...kipróbálom ezzel is!
Köszi
directX VGA stb..
Én most olvastam vissza ugyan, de nem találtam ilyen esetet, mint nekem!
Az elsõ bajom a játékkal, hogy a nevemet beírni képtelenség úgy, ahogy akarom, mert a kurzor villog, mint ahogy nem kéne, és egyszeri lenyomásnál 3-4x ír be egynek beütött betût!
Ez nem is lenne gáz,de a játék is olyan gyors, hogy az F1-es autók elmehetnek a p.-be emellett a CLIO mellett, amit egyébként csak most próbálnék...
De minden autó villámgyors...
???Szerintetek???
Ötlet?
amd x2 3800+,ati x 1600pro 256mb, msi alaplap,kingston 1gb ram...
Köszi!
a VGA sem ua..
régi mondás.." nincs 2 ugyanolyan láncszem "
próbizd ki 1 régebbi driverrel..1 próbát megér nem? próba cseresznye
lehet a VGA Drivered nem stimmel..vagy a DirectXed..
frissítsd ezeket..ha Nvidiád van ajánlom a 82.24es drivert..
directxbõl pedig a DirectX 9c (august)(augusztusi frissítést)
nem tudom valakinek volt e hasonló problémája a játékkal mint ami nekem van.
Az a helyzet, hogy 2 versenyt egymás után nem tudok anélkül lefutni, hogy ki ne fagyna. A fagyás a következõképpen zajlik le. Elõször megáll a kép a hang marad, majd 5 másodpercre elsötétül a kép látom a futó játék "keretét" mintha alt+tab-al átváltanék valami más ablakra. Majd szépen visszajön a játék és fut tovább. Eztuán 1-2 perc elteltével ez megint megtörténik, és a harmadik ilyen esetnél végleg lefagy és csak feladatkezelõvel léphetek ki belõle.
bocsi ha kicsit hosszú lett, de részletes akartam lenni 😊
köszi a tippeket elõre is
2. shift á / shift é / shift 2
a játék neha olyat csinal mint ha laggolna,verseny közben meg all majd felgyorsul es nem lehet irnyitani.7600gt-van 91.47 driver-el
az érdekes hogy a játek Demo-ja is ezt csinalja
help pls
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
NAgyon köszönöm,
Tegnap úgy felhúzott, hogy azóta süketen és fõleg vakon járok
(még jó, hogy ekkora betûvel írtad)
van kormányom, pihen egy jó ideje😞 de talán most..............😊
Kössz még1x
de ha van kormányod..ajánlom a HRC Fórumot..banner alatt jobb oldalt
Szeretnék kérni Tõletek 1kis segítséget.
A problémám a toca race driver 3-al van, (meg a códemaszterrel), de erre most nem térnék ki. Szóval démonnal egy tükrös változatot szépen elkezdtem telepíteni
(telepítés idõtartama:30perc) "szidtam is a fejlesztõt", tágranyílt pupillával kattintottam az exére........ (crack nincs hozzá)szkennel, csekkol meg minden (fú dejó ez a kódmasztör)..erre, dzsíi..adjak neki hiteles cd😊. Elolvasom a használatit.......húzgáljak ki minden IDÉt?! (jó majd széttépem a gépemet), fogtam letiltattam az összes cd-t kivéve persze a démon virtuálisát amiben ott vigyorgott a toca. Újra toca.exe....még mindíg cdért sír a szája😊 az enyém meg egy láncfûrészért. tudom, hogy az eredeti megvételével megoldódna a problémám, ám lehet van rá más alternatíva is😊
Elõre is köszönöm!
Üdv!!
most meg megy az ápgéd oszt majd csodálkoztok ha körönként kaptok majd 1 kört..
akinek van kormánya az jobban jár a HRC serverrel..és 1 GT legends játékkal..(igaz október elejéig..onnantól GTR2/ WTCC..na azok a játékok...