Mennyi ideig bírod víz alatt?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szabad tüdõvel?...nálam nincs kimenõje...
10ig bármikor lemegyek, amikor gyakorolgattam a szabadtüdõs merülést, 20ig leúsztam (4 nap után).
úgy csináltam hogy egy 3 m mély vízben lemerültem becsuktam a szemem hogy kevsebb enrgiát vegyen el( csak hittem) és a végén amikor már nem bírtam tovább felfelé mentem de a legalján voltam gecc!!
ha még 1 tized mpig ott maradtam volna telement volna a tüdõm vízzel...
senkise próbálja meg h csukott szemmel marad lent mert ha nicns tisztában vele miylem mélyen van akkor...<#bdead>#bdead>
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
egy magyar AIDA weboldal
Nagyon tök jó, még a J. Mayol/Enzo M. páros története is fenn van (Nagy Kékség rulez!!). Nna olvasom is tovább..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Valamelyik ismeretterjesztõ csatornán volt, hogy szinte bárki megtanulhat sokáig a víz alatt maradni. Mielõtt lemerülsz, az arcodat vízbe kell dugni, ekkor a szervezetben beindul egy reflex, amitõl a szívverés lelassul. Levegõ vételkor pedig szájon át fel kell "pumpálni" a tüdõt. Ezzel a módszerrel akár 15-20%-al több levegõt lehet a tüdõben tárolni. Akkor még említettétek a hiperventillálást, igaz ez nem volt benne abban a mûsorban. Saját tapasztalatból még annyira jöttem rá, hogy ha levegõvétel elõtt a lehetõ legtöbb levegõt kifújom, annyira hogy épp csak a tüdõcsúcsokban maradjon egy pici, akkor valamivel tovább bírom.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Én olyan 30 másodperc 😊
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
én már 3-4 éve nem veszek levegöt! leszoktam rola
Csak két isten van: a pénz meg a baszás
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
mert van egy olyan szívbetegségem hogy attól nehezebben tok levegõt venni.
az az 1 perc is úgy van hogy mikor kiugrok akkor fuladozok fél percig legalább
amúgy nemtom mi köze a szívnek a levegõvételhez de ez van
el kell viselnem<#szomoru1>#szomoru1>
Láttam róla a videót, lemegy a sekély ( 8-10 méter ) tenger aljára, és valami jóga szerû pózba merevedik és meditál lent. Egy sziklába
akasztotta a lábát. Ügyes.
bobka.uw.hu
*Posse*T.W.D*
ez kb olyan 1.5-2 perc, de tovább nem merem énse húzni, mert télleg nagyon veszélyes
Egy sporttûdõ nyilván tovább bírja, 1,5 perc az dohánytüdõ...
Emberek többsége:
1-2 percig bírja max, utána feljön
2-3 perc között elájúl
3-4 perc között súlyos agykárosodás
4-5 perc beáll a halál
A világrekorder kb.5 percig bírta, utána feljött, mellette volt egy búvár, 2 perc elõtt feljött
Ui: az én rekordom 1.5 perc
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha valaki rendszeresen túlhajtja a szervezetét a "garantált gyári értékeken" túlra akkor elõbb utóbb szopni fog.
a tudom meg.. 1 meter...
4nél többet ne!
Mert azzal nem lesz több oxigén a véredben (csak minimális mértékben), hanem a CO2 szintje lesz kevesebb, ami csak könyebbé teszi a lenttartózkodást így meghosszabítva azt.
Ha sokat hyperventillálsz izomgörcs, ájulás, v vízbefúlás lehet az eredménye!
--Hozzátenném még h a légzésvisszatartást elég gyorsan lehet edzeni és hogy a hidegebb vízben tovább bírjuk (mivel a kapilláris erek összehúzódnak a szív lassabban ver és az oxigénszükséglet is kisebb).
Az ál-légszomj meg 2-3 perc körül jelentkezik kb. 15-20 másodpercenként, hullámokban. Úgy érzed, hogy már nem bírod tovább, minden képpen levegõt kell venned és elkezdesz öklendezni. 😊 Ettõl nem kell megilyedni, mert ez nem valódi oxigénhiány, hanem csak a levegõvételi ösztön. Elõször elég nehéz, de ezt kell minden erõddel legyõzni.
Viszon vigyázni is kell, mert nem érzed azt a pontot amikor tényleg kifogyott belõled az oxigén, így nagyon könnyen el is leht ájulni. Éppen ezért, csak úgy szabad csinálni, hogy valaki közben folyamatosan figyel. Mi úgy csináltuk, hogy 3 perc után, fél percenként megszorítottuk a másik kezét és annak vissza kellett szorítania, hogy ha netalán elájulna, idõben ki lehessen húzni a vízbõl.
A srác aki mutatta, mesélte, hogy õ vele megtörtént, hogy amikor víz alatt úszott levegõvétel nélkül a 25 méteres medencében oda-vissza, a második fordulónál egyszerûen elájult. A haverok szerencsére figyeltek és gyorsan kihúzták.