Mennyi ideig bírod víz alatt?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassalni a vizen ami hideg legyen.<#vigyor2>
Én 2 perc régebben. Most szerintem 1 percig se bírnám.

Pink Tiger
de ha egy kõ lennék én nyernék tuti <#nyes>

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
én nemtok egy levegõvételt sem venni víz alatt😞

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Mien mélllyen a viz alattt?

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Kaszi46
elõbb utóbb ez elkerülhetetlen pedig😊

*Posse*T.W.D*

Sephi
A lenyeg hogy amikor levegot veszel es bebujsz a viz ala nem szabad arra gondolni hogy levegot kell venni!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Esrohnoil
Ehhez nem értek. 😊
Mi az a hiperventillálás és honnan tudom h. ál-légszomjam van-e v. tényleg fuldoklom? <#pardon1>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

FtranX
amikor dokinál mérték, jóval 5 liter felett volt, amit ki tudtam fújni. (többieknek 3-3.5 l)
de ez még a bagómentes korszakomban volt. <#vigyor>

Amúgy sztem 4 percet bárki meg tud csinálni, csak gyakorolni kell a hiperventillálást. (meg legyõzni az ál-légszomjat)

Esrohnoil
Mellesleg a krokodil képes órákig a víz alatt lenni v. akár aludni (láttam állatkertben ilyet), pedig nem a vízbõl veszi ki a zokszigént. <#vigyor3>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Én nem bírnám addig... Mekkora tüdõd van? V. váltottál kopoltyúra? <#ravasz1>

Tufa16
Ameddig zuhanyozok

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

fulladásig

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

FtranX
ezzle anno mi is szórakoztunk a haverokkal.

a rekordom 4 perc 15 mp volt

Astaroth
Attól függ milyen mélyre úszol le. Lehet a halálod után is bírod még egy keveset...!

Ron Ragm
Egészen a halálomig.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

akyyy
okk

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Lacc
Én 1 óra 23 percig birom kb.
én palack nélkül 2 és fél percig kb

War. War never changes.

Kaszi46
én palackal akár 1 órát is<#eplus2>

*Posse*T.W.D*

Sephi
En birok akar tobb napot is viz allat alni meg ulni. Akar fekudni is ha jo pozicioban vana vizes vodor ugyebar...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kaszi46
<#action><#hehe>

*Posse*T.W.D*

Frank99
csak az elsõ 5 perc nehéz.
azután órákig bírom....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Amse
csak víz alatt számít?Én több mint 3 percig bírom, de vízalatt nem mértem.

Kaszi46
és te?😄

*Posse*T.W.D*

Sephi
Guybrush Treepwood 10 percig is birja!!! Ez igaz mert mutatta 😄DD

Kaszi46
kíváncsi vagyok ki meddig bírja egy levegõvétellel víz alatt. nekem a rekordom aktív dohányos korszakomban 2.42 volt. ez kb 2 évetörtént. most már fél éve nem cigizek javulni fog az idõm, majd nyáron kiprószálom😊

*Posse*T.W.D*

← ElőzőOldal 2 / 2