Mégis léteznek a földönkívüli látogatók?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon fontos volt most ez a cikk. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Regebben olvastam miszerint kreta vagy jurakori kozetben (nememlexem pontosan) embernyomokat talaltak. Ilyen labnyomokat. Joparszaz milka evvel ezelottit. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

testtõl
(Szóval, ilyen lehetõségeken nem is gondolkodnak - legalábbis nem publikálnak ilyeneket -, mert ugye nincs tudományos alapja..)

Hát igen, ha valakiknek volt elég eszük, hogy idejöjjenek, bizonyára azt a nyilvánvaló tényt is fel tudják fogni, hogy meglehetõsen korai lenne az emberiségnek, hogy (nyíltan) megmutassák magukat.
3 eset lehetne, ha azt tennék:
- ha nagyon-nagyon fejlett lenne: rettentõen maga alatt lenne tõle az emberiség, hogy mégsem õ a világ legfejlettebje, sõt... (Akkor aztán jöhetnének istápolni minket, mert hát õk okozták, stb. - legalábbis mi rájuk fogjuk)
- ha eléggé fejlett lenne, de nem utolérhetetlen: folyamatosan azon lennénk, hogy mindenféle trükkel "elcsórjuk" a technológiáikat, és azt mindenféle hülyeségre használjuk
- ha nem sokkal fejlettebbek: folyamatosan azon lennénk, hogy átverjük õket, elvegyük a tudásukat, bojgójukat, stb.
Na, hát melyik az a hülye faj, akinek kell ez? <#vigyor2>

Érdekes gondolat, de az a helyzet, hogy olyan, hogy testõl független lélek, természettudományos értelemben nem létezik.. (Magam nem egészen így gondolom.) Tehát annak a fényvezetõ anyagféleségnek csak úgy magától kellene elkezdenie úgy tenni, mintha beleköltözött volna egy lélek. (Mellesleg, honnak jön egy ilyen fejlett lélek? Valószínûleg annak is ki kell valahol fejlõdie. Talán ehhez kell az anyag is.)

+#40:
"a rosszak vannak többen", "a rosszak vannak hatalmon"
Azért jó, hogy ilyen fiatalok is merengenek néha ilyen dolgokon... <#ravasz1>

Az égbolt színét a légköri fényszóródás okozza.

Na itt van a leírás. Ezt olvassa el mindenki, és majd jól nem fog elhinni minden baromságot. <#alien><#idiota>
"A fénysebeség korlát (Speed limit 😄 ), csak az ismert konzervativ fizikában korlát. Ami azon kivül van arról az emeriségnek halvány lila elképzelése sincs 😊"

Szerintem az emberek nagy részének arról sincs halvány lila elképzelése se, hogy mitõl kék az ég. Na azért van a sok találgatás. Ezért hisznek el minden baromságot...
bld
megdöbbentõ lehetett<#idiota>

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

egyszer este felneztem a teliholdra, egy vizszintes fekete csikot lattam benne. Eloszor azthittem hogy ufo tevekenyseget latok, de aztan kiderult hogy csak egy kifeszitett kabel volt a ket haz kozott.
Jók az ilyen témák, szeretem õket :-)... ilyenkor mindenki bevág valami "ökörséget" (ökörség=valamit amit igaznak gondol -és lehet, hogy az is- de senki nem tud még bizonyítani <#nezze>) amit egy-két ember elhisz, 3-4 ember elgondolkozik rajta, a többi meg lehülyéz.

Szerintem eddig mindegyik elképzelhetõ, érdekes és van valami alapja az elgondolásnak. És a tény hogy ilyenekrõl is társalgunk valahol azt bizonyítja, hogy az ember túlnõtt már a farkastörvényeken. Mostmár a túlélés helyett a pénz motivál miket a gyilkolásra! <#gun>
GregSB

Nem.
A fénysebeség korlát (Speed limit 😄 ), csak az ismert konzervativ fizikában korlát. Ami azon kivül van arról az emeriségnek halvány lila elképzelése sincs 😊
Ezért van ez a sok találgatás. Lehet hogy igen, lehet hogy nem. De yegyenlõlre Einstein papára hagyatkozunk, mert eleddig a bebizonyítható elméletei helyesek voltak. <#nezze>
zsolltikka
Felfedezték Lagzi Lajcsi célközönségét :-)

Lehet hogy a fényes gömbök amiket UFO-knak mondanak maga az élõlény

Ami most jön az erõssen fantasztikum de elgondolkodtató. A földön minden élõlény organikus felépítésû, és amit még nem tudunk hogy van lélek vagy nincs. Mi olyan idegen létformákat keresünk amik hasonlóak a földiekhez. Most tételezzük fel hogy van lelkünk, és a léleknek kell egy test. Maga a test viszont nem más mint egy kémiai/fizikai reakció amibõl következik az anyagcsare. Mi van akkor ha a lélek nem csak szerves anyagba képes belebújni. Tegyük fel hogy van olyan test ami anyagi felépítésébõl adódóan képes a fény precíz kontrolárására. Vagyis képes arra hogy informácíót raktározzon el mint egy optikai tároló, képes mozogni akár fény sebességgel is, és az energiát a környezetbõl veszi fel fény formályában. A természetes halál (mert szerintem ez minden élõlénynél jelen van) lehet az, hogy az anyag nem elég stabíl és 100 év múlva elbomlik. Mivel a test a kölsõ fénybõl vesz fel energiát (kaja), képes a látásra is. Ezzel kész is a test. (mozog,eszik,lát,gondolkodik) Most már csak az van hátra hogy a lélek és a test egy speckó kapcsolatba kerüljön és öntudat alakuljun ki, gondolkodjon (ezt még ugye organikus élet esetén se tudjuk megmagyarázni). Szóval az a lényeg hogy mi van ha ilyen élõlény is van. Ez az élõlény lehet százszor inteligensebb mint mi, de nem fog technikai civilizációt építeni, mert õt a fenmaradásért vívott küzdelem nem erre készteti.

Igen az nagyon nagy baromság, csak fel szerettem volna hívni a figyelemt arra hogy nem biztos hogy egyáltalán észreveszünk egy másfajta életformát.

Az se biztos hogy, olyan nagyon messzire kellene menni (gömbvillám, de ez már tényleg hülyeség)

"Az is elképzelhetõ hogy a dimenziók közötti mozgással átléphetõ a fény sebessége."
Annyira nem vágom a témát, de nem úgy volt, hogy a fénysebesség az összes (vektoriális) sebességre vonatkozik, azaz összes kiterjedésben (dimenzióban 11+1?) összesen? Vagy nem ütközik a kettõ?

ja le se vagyunk szarva mer nem tartanak, a sajat szintjukon ciilizalt eletre kepesnek.
a termesz peldara, vmi olyasmit hallottam hogy ugy epitik a varaikat hogy "legkondi" van benne. valami termeszetes cirkulacios rendszer van benne ami huti? vagy melegiti? mar mittom en. nem figyeltem annyira.
szal dksfjghsvpo bacsinak a hazaba biztos erdekes megfigyelesek vannak rolunk hogy jee milyen primitivek es megis irtjak egmast 😊

És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?

sztem meg az emberek nagytomegben, az "ertekek" megjelenesevel kezd fasz debil onpusztito, egymast kiirto, kegyetlen, allat alatti szinten rangsorolhato magatartast tanusitani.
(off: kivancsi lennek van e nyelvtani szempontbol ertelme ennek a mondatnak???? valaki???)

grebber
Én már mikor tudtam hogy léteznek. 😊

Next PC upgrade: 2022

Robeast
Én szerintem nem a "rosszak vannak többet", csak azok vannak magasabb poszton...
Meg az embernek van egy olyan rossz természete, hogy nem nagyn bízik meg senkiben és semmiben és ezt a "rosszaságot" inkább ez válthatja ki.

Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.

Ja erre gondoltam én is.
Ha mondjuk termesz lennél, hogy hívnád fel magadra az emberek figyelmét? Hé itt vagyuk, inteligensek vagyunk,.....>;ß÷×>szomba megint szétrugta a homokvárat.

Szal lehet, hogy simmán le se vagyunk .zarva.

\"How can it be, that you cannot see, what they are doing with thee spending your time, living your life inside their machines there is one empty file, it is me\"

Magnetic
Szerintem is léteznek idegen civilizációk.
Az, hogy eddig miért nem léptek kapcsolatba velünk annak több oka is lehet. Az egyik az alacsony technikai fejletségi szintünk. A másik pedig, hogy nem épp békés faj vagyunk, és határtalanul önzõek amiért bármit képesek vagyunk megtenni. Persze tisztelet a kivételnek, de egyenlõre a "rosszak" vannak többen.
Ha próbálnék úgy gondolkozni, mint egy fejlett civilizáció, akkor biztos csak messzirõl nézném az egyedfejlõdésünket, mert nem szivesen adnék át olyan technológiát amivel csak hatékonyabban tudjuk pusztiani egymást. Arról nem beszélve, hogy nem kockáztatnám azt, hogy az átadott technikával pusztán önzésbõl ( több, többet és mégtöbbet, mert soha nem elég ) a saját népemet sodorjam veszélybe.
Remélem sikerült elég érthetõen leirnom amit el szerettem volna mondani.
Nos én igy látom. Gondolom lesz aki szimplán hülyének néz, aki elfogadja, és aki kritizálja.

Miert nem valoszinu? Ezt mibol kovetkeztetted ki?
phalanx
egyánltalán nem valószínû, hogy létezik még egy ilyen ostoba magapusztító faj mint az emberiség...

Lokko: azért még jó pár dolgot bele kell számolni (!) és a végeredmény még így is nagy valószínûséggel jóval nagyobb lesz mint 1...

egyébként a cikk jó és tényleg lehetne sûrûbben foglalkozni a témával

de mivan hogyha az a fejlett civilizacio nem irtotta ki magat es mar kiba fejlett es nem avatkozik bele az emberek eletebe, mer telleg olyan nekik mint egy hangyafarm. a mi intelligenciank lehet hogy hangya v ember leptekkel merheto. csak az ember hangya es ufo ember.

"a Vénusz vagy akár az esthajnalcsillag"
Ezek az ökrök ne írjanak tudományos cikket, mert hülyét csinálnak magukból.
Viszont szerintem se vagyunk egyedül

Ha tényleg nem lehet fénysebességnél gyorsabban utazni (de nem szabad elfelejteni hogy ez csak elmélet) akkor szerintem semmilyen civilizáció nem tudja megcsinálni, ezért szerintem soha nem jutnak el hozzánk és mi se hozzájuk. Van ugye a nagy fantasztikus ötlet hogy görbítsûk meg a teret oszt usgyi akárhova. A tömegen kívûl görbíti valami a teret? mert ha nem akkor elég jelentõs tömeget össze kéne halmozni ahhoz hogy jelentõs térgörbûlet keletkezzen. Viszont egy ekkora tömeg jelentõs gravitációval rendelkezik ezért olyan messsze kellene elhelyezni, ahova soha nem jutunk el. Vagy a térgörbítésre van valami ötlet?

Ja és mellesleg, melyik tudós baszná el az életét vmi ilyesmire, ami kurvára nem biztos, ha lehet sok olyat feltalálni ami biztosan létezik?

Mellesleg megjegyzem:
"Túl nagy a világegyetem ahhoz hogy csak ennyien éljünk benne."

Én is ezt az elvet osztom, de ettõl nem lesznek álmatlan éjszakáim.

Attól, h a tejútrensdzerben 1 milliárd évvel idõsebben a csillagok és a bolygók, attól nem feltétlen keletkezett rajtuk élet, mivel semmit nem tudunk róluk szinte. De ha mégis mi a bizonyítékunk h ott nem volt 1 Hitler, vagy vki más aki sikeresebben csinálta volna a dolgát és nem pusztította ki az egész népességet?

Ezzel azt akartam mondani, h amíg nem érünk oda, addig nincs értelme gondolkozni sem rajta, mert csak szart gyárthatunk 1 jó mellett..

A tudósok csak akkor foglalkoznak 1 témakörrel, ha azt megtudják ismételni, vagy legalább többször megfigyelni. Mivel ezek véletlenszerûen számunkra, vagy épp a kormány titkolja el, ezért se értelmét nem látják, se szabad kezet nem kapnak felette.

léteznek... én tom. 😛

http://lolscript.uw.hu , mIRC script, IRC tipp ... Nem vagyok agresszív, letépem a fejed! Tévedni emberi dolog. Másra kenni még emberibb...

különben ha belegondolunk a biológiai evolúció nagyon nem kedvez a fejlett fajoknak, mivel a természet farkastörvényei minden faj ösztönébe épül, egyéb esetben nem maradhatna fent ... naszóval a fejlett fajok a technika révén szert tesznek olyan tudásra amivel önmagukat pusztíthatják, és mivel a farkasösztön bennük él, támadnak, és elkövetik az oriási hibát, magukra szabadítják az armageddont és szépen kihalnak, ráadásul ezt mind azelõtt hogy felfedezték volna a galaxist ... A tény az hogy nem tapasztaltunk az ürt keresbe kasú járó civilizációval, ha ilyen lenne szerintem nagyon feltûnõ lenne, mivel exponenciális iramban szaporodva velük lenne tele az utolsó zug is elhanyagolható évmilliók alatt ... szal ilyen nincs, tehát nincs olyan civilizáció aki képes volt megvetni lábát a világürben ... ez intõ jel nekünk ...

naprendszer helyett tajútrendszert akartam írni bocs ...

sokkal nyugodtabbak lehetnénk akkor ha tudnánk, hogy az értelmes élet nem is olyan ritka, mert ebben az esetben nyugodt szívvel kihalhatnánk 😄

Pár idok:
1. túl fiatal az emberiség. -idegenek elkerültek-
2. hozzánk hasonlóan fejletlen idegenek. -esélyün sincsen a kapcsolatfelvételre-
2. fejlett idegen faj kiröhögi az emberiséget -jogosan-
3. már köztünk járnak az idegenek.
4. már próbáltak kapcsolatfelvételt. -összesküvés elmélte miatt nem tudunk róla-
5. egyedül vagyunk.

vagy az van hogy nem lehet abszolúte a fénynél gyorsabban utazni, így egyik civilizácio sem próbálta meg a csillagközi felfedezést, vagy az van hogy nem találnak ránk, vagy nem érdekeljük õket, vagy nem fejlettebbek mint mi, vagy mind kipusztul ... földi ismereteink szerint az értelmes élet a földön is igencsak ritka, itt is még csak egyszer alakult ki, és nem is tudjuk hogy meddig tart, lehet hogy a föld életéhez képest csak egy pillanatig maradunk ebben a világban. Az hogy mennyi értelmes cilvilizáció van ebben a galaxisban azt megadja a következõ képlet: A/B/C A: mennyi csillag van a naprendszerben, B miden hányadik csillagnak van olyan bolygója amin van élet. C: minden hanyadik élõ bolygon van értelmes élet ... errõl a számról annyit tudunk egyenlõre hogy nagyobb vagy egyenlõ mint 1 ... evvan ...

Ja néha Nekem is az az érzésem...<#alien><#alien2><#alien2>

Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500

Killgore
Ha egy milliárd évvel elõrébb lenne nálunk valaki, akkor nem kellett volna már neki itt lennie amikor még ember sem volt a Földön? vagy lehet, hogy mi vagyunk azok?😄 Valami kis tenyészet?😄 Közben meg figyelnek minket valahonnan 😄

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Killgore
Persze, és nem a farok csóválja a kutyát? 😄

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

*is

Sztem egyértelmû, hogy nem egyedül vagyunk. Bárki bármit is mond, akkor se. Túl nagy a világegyetem ahhoz hogy csak ennyien éljünk benne.

Az az arc milyen már a második képen azzal a villámhárítóval...<#hehe><#hehe><#hehe><#nyes><#nyes>

Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500

nézd meg alul a kapcsolódó linkeket, volt már pár ufo-s

yó,yó nem napi rendszerességgel.
de 1-2 havonta lehetne 1-2 cikk
Amitóta sg-zek asszem ez az elsõ a témával foglalkozó cikk 😊

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

[HUN]PAStheLoD
gondolom elõtte pár csillagász-felest beküldött ^.^

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Esrohnoil
Nem is tudtam h. azt látni szabad szemmel...<#ticking>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

[HUN]PAStheLoD
aztán másnap sg.hu -n ki lesz írva, hogy a domain név eladó ;]

Esrohnoil
Hmm... és ha csak apró élõsködõk vagyunk egy galaxisnak nevezett hatalmas élõlény hátán? 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

[HUN]PAStheLoD
mert épp CounterStrike oztál és flashbanget kaptál ..