Mégis léteznek a földönkívüli látogatók?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
(Szóval, ilyen lehetõségeken nem is gondolkodnak - legalábbis nem publikálnak ilyeneket -, mert ugye nincs tudományos alapja..)
3 eset lehetne, ha azt tennék:
- ha nagyon-nagyon fejlett lenne: rettentõen maga alatt lenne tõle az emberiség, hogy mégsem õ a világ legfejlettebje, sõt... (Akkor aztán jöhetnének istápolni minket, mert hát õk okozták, stb. - legalábbis mi rájuk fogjuk)
- ha eléggé fejlett lenne, de nem utolérhetetlen: folyamatosan azon lennénk, hogy mindenféle trükkel "elcsórjuk" a technológiáikat, és azt mindenféle hülyeségre használjuk
- ha nem sokkal fejlettebbek: folyamatosan azon lennénk, hogy átverjük õket, elvegyük a tudásukat, bojgójukat, stb.
Na, hát melyik az a hülye faj, akinek kell ez? <#vigyor2>#vigyor2>
"a rosszak vannak többen", "a rosszak vannak hatalmon"
Azért jó, hogy ilyen fiatalok is merengenek néha ilyen dolgokon... <#ravasz1>#ravasz1>
Na itt van a leírás. Ezt olvassa el mindenki, és majd jól nem fog elhinni minden baromságot. <#alien>#alien><#idiota>#idiota>
Szerintem az emberek nagy részének arról sincs halvány lila elképzelése se, hogy mitõl kék az ég. Na azért van a sok találgatás. Ezért hisznek el minden baromságot...
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Szerintem eddig mindegyik elképzelhetõ, érdekes és van valami alapja az elgondolásnak. És a tény hogy ilyenekrõl is társalgunk valahol azt bizonyítja, hogy az ember túlnõtt már a farkastörvényeken. Mostmár a túlélés helyett a pénz motivál miket a gyilkolásra! <#gun>#gun>
A fénysebeség korlát (Speed limit 😄 ), csak az ismert konzervativ fizikában korlát. Ami azon kivül van arról az emeriségnek halvány lila elképzelése sincs 😊
Ezért van ez a sok találgatás. Lehet hogy igen, lehet hogy nem. De yegyenlõlre Einstein papára hagyatkozunk, mert eleddig a bebizonyítható elméletei helyesek voltak. <#nezze>#nezze>
Igen az nagyon nagy baromság, csak fel szerettem volna hívni a figyelemt arra hogy nem biztos hogy egyáltalán észreveszünk egy másfajta életformát.
Az se biztos hogy, olyan nagyon messzire kellene menni (gömbvillám, de ez már tényleg hülyeség)
Annyira nem vágom a témát, de nem úgy volt, hogy a fénysebesség az összes (vektoriális) sebességre vonatkozik, azaz összes kiterjedésben (dimenzióban 11+1?) összesen? Vagy nem ütközik a kettõ?
a termesz peldara, vmi olyasmit hallottam hogy ugy epitik a varaikat hogy "legkondi" van benne. valami termeszetes cirkulacios rendszer van benne ami huti? vagy melegiti? mar mittom en. nem figyeltem annyira.
szal dksfjghsvpo bacsinak a hazaba biztos erdekes megfigyelesek vannak rolunk hogy jee milyen primitivek es megis irtjak egmast 😊
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
(off: kivancsi lennek van e nyelvtani szempontbol ertelme ennek a mondatnak???? valaki???)
Meg az embernek van egy olyan rossz természete, hogy nem nagyn bízik meg senkiben és semmiben és ezt a "rosszaságot" inkább ez válthatja ki.
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
Ha mondjuk termesz lennél, hogy hívnád fel magadra az emberek figyelmét? Hé itt vagyuk, inteligensek vagyunk,.....>;ß÷×>szomba megint szétrugta a homokvárat.
Szal lehet, hogy simmán le se vagyunk .zarva.
\"How can it be, that you cannot see, what they are doing with thee spending your time, living your life inside their machines there is one empty file, it is me\"
Az, hogy eddig miért nem léptek kapcsolatba velünk annak több oka is lehet. Az egyik az alacsony technikai fejletségi szintünk. A másik pedig, hogy nem épp békés faj vagyunk, és határtalanul önzõek amiért bármit képesek vagyunk megtenni. Persze tisztelet a kivételnek, de egyenlõre a "rosszak" vannak többen.
Ha próbálnék úgy gondolkozni, mint egy fejlett civilizáció, akkor biztos csak messzirõl nézném az egyedfejlõdésünket, mert nem szivesen adnék át olyan technológiát amivel csak hatékonyabban tudjuk pusztiani egymást. Arról nem beszélve, hogy nem kockáztatnám azt, hogy az átadott technikával pusztán önzésbõl ( több, többet és mégtöbbet, mert soha nem elég ) a saját népemet sodorjam veszélybe.
Remélem sikerült elég érthetõen leirnom amit el szerettem volna mondani.
Nos én igy látom. Gondolom lesz aki szimplán hülyének néz, aki elfogadja, és aki kritizálja.
Lokko: azért még jó pár dolgot bele kell számolni (!) és a végeredmény még így is nagy valószínûséggel jóval nagyobb lesz mint 1...
egyébként a cikk jó és tényleg lehetne sûrûbben foglalkozni a témával
Ezek az ökrök ne írjanak tudományos cikket, mert hülyét csinálnak magukból.
Mellesleg megjegyzem:
"Túl nagy a világegyetem ahhoz hogy csak ennyien éljünk benne."
Én is ezt az elvet osztom, de ettõl nem lesznek álmatlan éjszakáim.
Ezzel azt akartam mondani, h amíg nem érünk oda, addig nincs értelme gondolkozni sem rajta, mert csak szart gyárthatunk 1 jó mellett..
A tudósok csak akkor foglalkoznak 1 témakörrel, ha azt megtudják ismételni, vagy legalább többször megfigyelni. Mivel ezek véletlenszerûen számunkra, vagy épp a kormány titkolja el, ezért se értelmét nem látják, se szabad kezet nem kapnak felette.
http://lolscript.uw.hu , mIRC script, IRC tipp ... Nem vagyok agresszív, letépem a fejed! Tévedni emberi dolog. Másra kenni még emberibb...
1. túl fiatal az emberiség. -idegenek elkerültek-
2. hozzánk hasonlóan fejletlen idegenek. -esélyün sincsen a kapcsolatfelvételre-
2. fejlett idegen faj kiröhögi az emberiséget -jogosan-
3. már köztünk járnak az idegenek.
4. már próbáltak kapcsolatfelvételt. -összesküvés elmélte miatt nem tudunk róla-
5. egyedül vagyunk.
Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500
de 1-2 havonta lehetne 1-2 cikk
Amitóta sg-zek asszem ez az elsõ a témával foglalkozó cikk 😊
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.