Mégis léteznek a földönkívüli látogatók?

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tetszik a cikk
gyakrabban és bõvebb terjedelemben is lehetne a témával foglalkozni.

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

[HUN]PAStheLoD
lebuktam :C

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

szóval irtak egy esszét arról, hogy õk ugy gondolják, elég fejlettek vagyunk ahhoz, hogy találjunk idegeneket, és mivel még nem találtunk, ezért arra a következtetésre jutnak, hogy azok nem akarnak velünk kapcsolatba lépni

magvas 😊

jól összehozták ezt 😄
de honnan tudják h a föld nem 1 elektron az ürlények WC-jén? 😄
[NST]Cifu
Engem a Szaturnusz csapott be 1x. Szépen színes volt, és úgy tünt, mintha imbolygott volna a fénye. Utólag jót nevettek rajtam páran, azzal kellett volna kezdeni, hogy megnézem egy csillagászati programban, mely bolygónak kellene ott lennie. 😊)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Esrohnoil
Elõfordul h. a nap fényét visszatükrözi egy nyíló ablak és épp a szemedbe világít...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
"A tudósok ausztrál csillagászok két kulcsfontosságú felfedezésre mutatnak rá, melyben egy "galaktikus lakóövezetrõl" számoltak be a Tejút-rendszerben, és egy még fontosabb megállapításról, mely szerint a Nap a környékén található csillagok átlagban egymilliárd idõsebbek a Föld csillagánál."

Ezt a mondatot nem vágom...
Talán úgy akart lenni a vége h. a közelben található csillagok átlag egymilliárd évvel idõsebbek napunknál?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Antychrist
érdekes Talán szükség lenne Scully és Murder ügynökre...
<#alien2>

KILL GOD KILL YOUR MOM & DAD KILL YOURSELF

Tomo15
Biztos, hogy léteznek mivel a nyáron számitogépezés közbe láttam kint egy erös fényt, bár nem tudtam behatárolni a messzeségét de olyan erös volt a fény hogy utána kb annyit láttam mint ha belenéztem volna vagy 10sec-ig a napba<#duma>.Valami biztos, hogy létezik csal olyan bizonyiték kéne rola amit beismernének...
akyyy
<#alien><#alien2><#alien><#alien><#alien2>
hát mivel a marson találtunk 'valamit'....asszondja meteor, hola kráter?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

← ElőzőOldal 8 / 8