Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow
Új karakter létrehozásánál kell választanod, én másról nem tudok.
Üdv: Elitewarrior lvl49 knight Hanin SubOfHungarianElite Elit2HUN lvl72 knight vaga x-perience GeneralOfHungarianElite
A játékkal kapcsolatban, majdnem mindenki a www.kalhun.lapja.hu-n található leírásokat használja és térképeket. A ki jól tud angolul az pedig még a www.kalonline.com-ot. Én ennyit tudok, ha van valami más majd valaki kiegészít.
Üdv: Elitewarrior lvl49 knight Hanin SubOfHungarianElite Elit2HUN lvl72 knight vaga x-perience GeneralOfHungarianElite
Itt szinte mindenki a Haninon játszik, az én itteni nevem megegyezik a játékban lévõ névvel. A többieké is legalábbis majdnem mindenkié (Dodókacsa=Freezproof) én ezt a kivételt tudom. Jó játékot neked!
Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok
te ki vagy?
kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu
Archer's Guide by EvaEstella
a critical valóban csak vaga-nak jó, ezt kihagytam.
amúgy én is teljesen egyetértek veled, viszont a törthöz némi...:
tudod az a szitu, hogy nem biztos, h pár hónap múlva ugyanúgy lesz idõm kalozni, mint ahogy most lenne. és számomra a "fullfehér" eddig egy olyan elérhetetlen pont volt
lényeg a lényeg, a tört szerver pár napi kikapcsolódást nyújt, amíg eléred azt a szintet, amit csak hosszú hetek alatt érhettél el simában.
megnézheted, h milyen lenne, ha milliárdos lennél, avagy ccf-er, mennyire számít az új armor, a mixing, a scrollok, egyebek. én speciel sokkal jobban érzem magam a tört szervereken, mint sima kalban.
nincs kser, nyugodtan lehet haladni, sokáig el tudod húzni a lvl-upot, és van sikerélményed, ami az internacionálisról nem mondható el.
köszönöm a figyelmet.
kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Najó azért kell egy ember aki kisakkozza hogy ezek a dolgok a Kalban milyen formában hogyan vannak letárolva/hogyan lehet hozzájuk nyúlni.
Sok sikert hozzá, annyit tudok segíteni hogy a 3D modellek (.gb) vmilyen egyszerüsített 3DStudio formátum (.3ds) A textúrák pedig (.GTX) valójában .DDS-ek csak a fejlécbe turkáltak bele a kalosok.
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
Csak nehogy valaki fényt derítsen a titokra. <#puszi>#puszi>
csak egy jótanács: inkább az okos hülyéskedjen, mint a hülye okoskodjon...
- pont azokra a dolgokra kérdeztem rá, hogy miért jók, amiket te leírtál mégegyszer... mi értelme van az egésznek, ha mindent készen megkapsz? miért partizzak, miért gyilkoljak, minek menjek nap mint nap játszani, ha nincs cél a szemem elõt?? (nehogy erre azt ird, hogy mert jol érezzük magunkat, mert cél nélkül eltötleni az idõmet, annál szarabb dolgot el nem birok képzelni -> ergo nem érzem jol magam)
- új város új map új mobok ... LOL max a meglevõeket tudjátok átirni a saját izlésetek szerint, forráskód nélkül egy centi uj cuccot nem fogtok bepakolni, de még forrással sem valószinü...
visor:
- lightening slash max vagának nem jo (bár láttam vagát LSel), viszont még mindig a leggyorsabb támadás a játékban, igy commandernek az egyik legjob duel comboja (1 vaga hit = 3 LS)... maxra tolva 3x80=+240 dam, +5 otp-vel
- critical szintén csak vagának kell maxra(bár még ebben sem vagyok biztos), comm-nak 10-ig elég mivel utána az esély már nem nöl, csak a sebzés (+10% nem ér meg 5 pontot)
- weapon mastery nélkül a knight szart sem ér, nem a + dam miatt természetesen, hanem az +10 otp miatt
nah peace...
Nem csak pajzsal ér valamit a defense. Levettem róla a pontokat és gyengébb lettem. Szerintem kell a vaga-nak is. Én 67 vagyok majd próbáljuk ki duelben😊 Prekával nemtudom tesztelni mert õ még csak 64.
weapon mastery sem árt. úgy, h kimaxoltam a defense-t (majd kipróbálom commandert) még van így is 7 skillpontom 66on.
Én már 4 napja nem voltam fent de az eel 75-80k volt.
Csimbi!
A tört szerveren nincs elrontva a karim, hamar erõs vagy, megtudsz venni mindent és bárhova elmehetsz szórakozni. Jókat dudsz partyzni anélkül, hogy rádkiabálnák. Egymásnak kiütjük a cuccokat, és közben jól érezzük magunkat😊 Pl: az én szerveremen már 3 programozó barátom dolgozik és még én is. Új pályák, új városok, új mobok és stb..
- mi a franc kihivás van egy olyan játékban, ahol rögtön lvl60-70 vagy
- minden cuccod megvan 2 hét alatt
- nem küzdesz meg semmiért, és minden a segged alá van tolva..
- jó társaság, jo dumák -> go TS go CHAT go mIRC stb.. ehhez nem kell játék
ui:
elite, az E/2 nem neked szól, hanem általánosságban azoknak,akik a tört szervereket preferálják...
Te is knight vagy a skillek közül a lighting fullra ki van fejlesztve, monkery szintén a critical-on van most 5-6 pont. Szerintem az is rossz, amikor a törtön a critikál van kifejlesztve teljesen és a weapon monstery. Most szerinted mit értettem félre?? Tegnap volt Morfi-nak még 1 de Preka megelõzött😞(De nem baj majd lessz😊 Megfigyelted, hogy knight cucokat alig lehet kapni, csak archer és mage cucok vannak de az dögivel? Lóvét mi úgy gyüjtünk, hogy d2-ben 1 kisebb teremben Lady splashy-zik mi meg segítünk és szedjük a csomagokat. Fél óra alatt fejenként 5-6 milla megvan😊Amúgy a cuccaim nincsennek tuningolva úgy nem hiteles az erõm majd ha mindent leteszteltem feltunningolom😊
amúgy elite... olyan mértékben tudod félreérteni a dolgokat néha ... 😄
Az igaz amit írzs, hogy szólóban 1 knight is jó d1r9-ben de 1 gond van, hogy elrontottam a karimat int-re 45-öt raktam, a skillek is teljesen elvannak rontva, nem tudok egyedül ütögetni. Ez tény! És ezért is hagyom abba, meg amiatt amit írtam, a törtön mindenem megvan, iszonyat stabil a karim. A sima szerveren nem. Valamint a sima szerveren nem tudok 50 lenni, mert nincs pénzem rá. Ha d4 droppolna esetleg lenne, de már medit sem tudok venni, így nem izgat, meg amit említettem, hogy az emberek hozzáállása is olyan. Mi megfogadtuk, hogy nem megyünk sehova partyzni többet idegennel, csak mi baráti társaságunk ha egyszer újra játszanánk a sima szerveren! Nem kell nekünk, hogy ránk kiabálják a partykat.
Dodó!
Ha nem szivesen hívtál a partyba akkor miért? Mert ha komolyan gondoltad és komolyan mert írtad hogy húztál akkor miért hívtál le?? Szartál volna rám. Én miattad mentem csak, tudod d4f2-n voltam, nem volt létszügségem rá, de téged kedvellek és így lementem, de látod többektõl megkaptam érte a magamét. Szólj ha nincs igazam, hogy abbahagyom. CoreyHUN nagyon örülni fog a karimnak, mert megkapja a g50-es armoromat is😊 Csak teljen le neki a büntije😊 Vannak emberek akik d4f2-n simán kitúrnak köszönés nélkül a helyemrõl ahol ütögetek 2-3 órája és magyarok méghozzá ML tagok!! 10 percig köszöntem nekik és le sem szartak de kitúrtak. Lady-t pedig az 1 sponosról turta ki 1 Hungarians-os úgy, hogy 4-en voltunk ott. Még a külföldi is megjegyezte a dolgot akit magyarra tanítottunk😞( Elszomorító! De ez van. Dodó te hiányozni fogsz😊) Jó veled dumcsizni😊
másik nincs sajnos.
Köszi a választ.. megpróbálom....
Dya---->Hanin
Segítõkész most nemigazán tudok lenni mert le vagyok égve rendesen xD
Erre az új armor set systemre b@szom el a pénzt jelenleg (pontosabbban most dropra vadászok D4ben mert már nincs pénz rá =)
Stormok már megvannak szal most nem XPzek, nyugodtan halhatok amennyit akarok, maradok 0 XPn jódarabig sztem.
Devil is nemrég visszatért (de csak hétvégeken játsszik), neki szereztem utoljára egy közepes 2H swordot hogy legyen mivel ölnie 50en majd 😊
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
mondjuk most narancson sem annyira rossz xp nekem, ha pörgök és gyorsan gyakom, 0.03-0.04 per mob kb<#vigyor2>#vigyor2>
5-6 lvl-el kisebb vki a partiban, és a parti nagyra megy, akkor a kicsiknek nyilván nagyon lila a mob, azon felül, hogy nem sebzi kimondottan, sajnos öt igencsak sebzik, ebbõl kifolyólag állandóan a kicsikre kell figyelni, ált. öket kell gyógyitani, és ha kicsit is több mob van mint a spwn, akkor már esélyes hogy jön a futkozás, és a behalás!
szóval nem biztos, hogy ez az állapot mindenki számára szórakozás, persz egy tört szerveren, ahol elmész nagyokkal és mindenkinek full tuning cucca van, ott ez nem lényeg, mivel te sem halsz be, és a nagy pár ütésböl lecsap minden plussz mobot...
ettöl függetlenül még mindig semmi kifogásom ha 48-50 es embereket huzunk... (viszont pl egy ijász r9-r10 be 2x annyi XP-t szedne maskokon soloban, mint ha velünk partizik, és ugyanez igaz egy jol cuccolt knightra is)
nyilván azért írtam le, mert komolyan is gondolom. elhiszem h neked nagyon jó "móka", de azt vedd figyelembe, hogy nekünk majdnem 8, hogy ott van-e egy 48-49, mert nélküle is ugyan úgy ölnék kb. de guildtag/allytag/magyar és 50 közeli, akkor behívjuk, hogy fejlõdjön és legyen mielõbb 50 (igazából még 51-52 sem más nagyon mint 48-49, nem üt annyival nagyobbat, kivéve ha vaga 😛) én is jobban szeretem ha full a party, és egy ideje már rég nem az XP-t nézem, mert szörnyenként azon a 0.01-0.03% on nincs nagyon mit nézni 😄. Ha az XP-t nézném végig, és nem a képet, akkor valszeg én és talán a party is halna 😊
ha kissebbekkel mész, gondolom olyat üttök ami neked sárga. az is jó "móka" csak akkor se neked nem jön XP-t se a kissebbeknek. ez nam azon múlik, hogy az XP-t nézi-e vki, ez csak a józan ész.
Elvileg a Kal törli a cuccokat 1 idõ után. Legalábbis ez a tapasztalat. De a puding próbája is az evés. Nézd meg.
Bocs hogy beleszóltam mielõtt valaki leszúr 😄
Feltennék egy két kérdést mert nincs felrakva a kal és kiváncsi vagyok.
1 évvel ezelõtt vett dolgaim szerintetek megvannak még?
Van egy raklap rebim meg 2-3 exp stone-om azok megmaradtak ha azóta nem léptem be?
Vagy van valami idõlimit amiután törlõdnek?
Az elv az mondtam, hogy húzás, de én nem annak veszem. A tört szerveren is partyzunk és nagyon jól szórakozunk. Ha akarsz jöhetsz velünk nyugodtan, de te meg Morfi inkább szólóztok ha jól látom. Ja Vizor ha van g59 es vaga sword-öd vevõ vagyok rá vagy nagyobb. Tegnap a lordal ökörködtünk😊 Meg a németekkel fent amíg idéztük😊 Jó buli volt😊 Dodó tudom szeret partyzni de nem felszabadúltan, az xp-t nézi õ is, jobb úgy ha tényleg csak szórakozol nem nézed az xp-t😊 Meg a rendesben szinte lehetetlen partyt összehozni, pont azért amit te is említettél. De mind 1 azt már leszarom😊 Délután 5h körül leszek fent ha megy a tört és ha van kardot pm-ez rám😊 Te is láttál már minket a törtön. A kardot mind 1 kinek adod oda, Prekuci, Lady, SuperHun, Gabi stb.. megkapom😊
csak gondold végig. ha egy partyban te vagy a legalacsonyabb, akkor teljesen mindegy, hogy mirõl beszélünk, téged a legmagasabb húz, akárhogy nevezzük. együtt húzzátok egymást. de mivel 40 felett a nálad csak pár szinttel magasabb mobokat éppenhogy tudod sebezni, ezért, lássuk be, nem veszik sok hasznodat a partyban
de pont ezért alakulnak ki állandó, kisebb-nagyobb "partyközösségek" és ennek pont ez a lényege.
ha te elmész és segítesz a "kicsiknek" az is húzás.
ha nem élvezed a partyt, akkor a játékot sem élvezed, a közös "csapatmunkát" sem élvezed, innentõl kezdve nincs értelme játszani.
más.
tört szerveren annyiban változik ez a dolog, hogy ott még ultramagas szinten sem vagy "rákényszerítve" a partykra, mert egymagad is elboldogulsz az atom tuningolt cuccokkal.
mellesleg sztem az xp és a "csapat" egyaránt számít. szerintem, ahol nem érzi jól magát az ember, azt a partyt rövidúton elõbb-utóbb otthagyja.
ebbõl kifolyólag nem hiszem, h dodonak nem lenne szórakozás a kialakult emberekkel a party. és sztem másnak sem.
Az elv az így van ahogy leírtad, de ha te ezt komolyan is gondolod akkor gond van. Nekem a party a lényeg nem az,hogy party közben esetleg valakit húzok. Jó szórakozás az egész, amit a rendes szerveren pont az ilyen elõítéletek miatt nem lehet élvezni. Sokan komoly dolognak fogják fel ezt az egészet, én 1 jó bulinak. Én a kicsikkel is szivesen lemegyek szinte akár hova, az a lényeg jól érezzem magam és a többiek is. A tört szerver ezért jó, mert az tényleg tükrözi az igazi játékot és szórakozás az egész. Nagyon jól szórakozunk, amit a rendes kal-on nem igazán lehet elmondani fõleg, hogy az emberek töbsége ezt komoly dolognak veszi nem játéknak! Ez tükrözõdött az aliance-nél is amikor minden magyar guild ally-ban volt. Néhány ember kivételével le sem szarták egymást az emberek. Ott is tükrözõdött ez, hogy alig voltak partyk a 4 guildbõl, pont ezért, mert nem szórakozásnak, játéknak fogják fel az emberek! Furcsa a tört szerveren aki magyar fent van tud szórakozni rendesen a játékban, és nincs nyafogás. Megmondom õszintén a rendes kaltól elment a kedvem de rendesen! És ezzel nem vagyok egyedül. Ez a saját véleményem, lehet Dodó, hogy 1 nagy hülyeség az egész, ezt mindenki döntse el maga.
Ahogy beindítom a tört szerveremet, abban a pillanatban valószínûleg abbahagyom a rendes kalt, végleg.
Ui: Dodó jó ember vagy, de csak 1x próbáld ki, hogy engedd el magad és ne az xp számítson, hanem indúlj be 1 jó csapattal és szórakozzatok.
Silkben meg elbirsz pirosbol 3 at is 😊
hu lehet írtam ezt már de se baj ,
Üdv mindenkinek az ML-ben
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild