12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Doma #9808 Lol régi szép emlékek... Első kapusort betörték és mi ott toporogunk hogy földbe döngöljük a beözönlő támadókat. 20 perccel a war kezdete után kint ütöttem a zerkeket, jobb hijján :P -
#9807 add meg az id és pw-det és én majd veszek neked!
ez nem scamm! trust me! -
Chamber #9806 Múlt héten ez volt a vége Haninon is, azért volt tök unalmas. Már mondták wa rfele után páran hogy nyissuk ki a kapukat a támadóknak, de aztán mégsem lett kinyitva.
Ma viszont már 15-20 perc után levertek a külső kapuból 2t. Aztán meg bejutottak és a vége előtt 15 perccel leverték a zászlónk is, de sikerült visszaszereznünk a piramist mielőtt még sajátot tettek volna fel és visszaraktuk a mi zászlónk és meg is védtük a végéig utána :)
Jó war volt az a lényeg!
@Shaime Nincs "kedvem" SoBot venni xD Meg amúgysem akarok tucathermit lenni :P
-
Silversting #9805 A war vége az lett, hogy a belső kaput be se törték :S
Na ennyit erről -
#9804 "zegény kis magemmel még 65ön is xD"
hát igen.. pedig egy jó build mindent megoldana
-
Chamber #9803 Hát ez van, lvl49en könnyű halni a warban... szegény kis magemmel még 65ön is xD
Mimeg megvédtük a kastélyt Haninon ismét, és most legalább jó kis izgi war volt nem olyan unalmas mint múlthéten :)
-
Silversting #9802 Basszus!!
Még most is megy a háború, de már k*****a elegem van belőle :S
Bejutni eegyik kapun sem lehet, mert a védők kiözönlöttek a belső várból, és visszamásztak a kapuk tetejére, meg elé. Ha bejutsz rögtön meghalsz, de általában be se jutsz. Már nem is megyek, semmi értelme, csak felbassza az agyam -
#9801 Hogy mersz ilyet beírni te mezítlábas tuskó? -
#9800 kezd már tök jo lenni h parasztozzák egymást :D
gyertek srácok engem!! én falusi vok ;) -
#9799 Én azért nem tudtam, hogy a safe nem= save mert f2őn véletlen mentettem nem pont ott ahol akartam. :)
A d4kulcsot az a géza dobja aki a hídnál arcoskodik. Megütéshez jócskán 60plusz kell már amennyire tudom. Csináld azt, hogy szaladj be a kapuhoz ami lefelé vezet, vetkőzz le( néha kekeckednek a kisebb szintűekkel ) és várj ott amíg ki nem nyitja valaki a kaput. Általában rendesebb emberek kiírják Shoutba, hogy nyílik a kapu.
A Dogilord megidézéséhez tükrök kellenek, amit d3ban tudtommal minden mod dob. Javítsatok ki ha valami nem stimmel. -
VicKal #9798 Köszönöm mindkét választ a kérdésemre, bejutni viszonylag sokszor sikerül (most lv44 vagyok, és a Bango-n játszom), de az eddig nem volt világos, hogy safe-place az nem save-place :-) Viszont van még 1 kérdés a D4 témában. A 2F-re átjutnom még nem sikerült kellene hozzá kulcs, azt melyik Mob dobja, milyen sürün és milyen LV kell hogy sebződjön és le lehessen győzni? És ehez kapcsolódik, hogy a Dogebbi Lord megidézéséhez kellő drop melyik Mob-oknál van. Remélem nem fárasztok senkit ezekkel a kérdésekkel :-) -
#9797 sajnos ez van ha, bekötik tírpákpusztát is a chellóba...
olyan pontos képet festettél, csak nem azt írtad le amit az ablakodon kinézve látsz?
lehet h nem 12 éves vagy, de a testi és a szellemi fejlődés 2 külön dolog.
ha véletlen majd a jövőhét táján jár felétek egy volán, nézz fel budára és láss csodát, itt nem egy főutcából áll az egész "város" 5 sufnival az út szélén. vagy gyere a zetoroddal, de sajnos most ki van téve 1-2 traktorral behajtani tilos tábla
amúgy milyen lesz a termés? -
ince #9796 Koce CHAMB brobalom -
Chamber #9794 @Syro #9783
Nekem tegnap este G50 Mage Chest (Haninon a legdrágább G50 armorpart =)
Worker nemdob G55 armort csak G50et meg G50/53 fegyvert (legalábbis Haninon másról még nemhallottam :)
@ince #9786
Miután uninstalálod a Kalt töröld is a le a könyvtárát (ha kipucolta magától és nem maradt bent semmi akkor nemmuszáj). Tölts le újra a klienst (mégha látszólag ugyanaz a verziód van már meg amit le lehet tölteni akkoris) az oldalról újra, és azt installáld, majd várd meg szépen még updatel. Nekem így működött, de lehet tényleg windowst is újrarakhatod mint bucser ha ez nem segít xD
@VicKal #9790 / @DamageAdept # 9791
Tudsz menteni bent D4ben! Csak ugyebár safeben sehol nem lehet menteni!!! Szal ha beérsz D4be (ahogy Damage írta fentről a hegyekben biztonságosabban be lehet jutni) akkor indulj el befele és az elágazásnál a lépcső előtt ments pl (a lépcső már safe ott nem enged) vagy ahol kedved tartja... keress egy olyan helyet ahol max 1-2 worker van (folyosókon szobák előtt) és ott ments.
@dragonfighter #9793
Vagy legalább töröld majd az ilyen jellegű hozzászólásokat Doma ha erre jársz
Olyan nehéz lenne már egy "Illegál KalOnline (Cheat/Hack/CCF/...)" fórumot nyitni az ilyeneknek? 0_o
-
ince #9792 Ha valaki tudna mast mas megoldast, mint a Wndows reinstalja...az engine.exe orvoslando...kerem segitsen. -
#9791 Nos, egy bejárat van. Csak ott tudsz bejutni a megoldás az, hogy nem egyenesen berombolsz a kapu felé hanem megtalálod a hegyre felvezető kis utat, felmész a kapufölé, de vigyázz nagyon mert van ott a kapu mögött egy nagy lyuk,
abba lehetőleg ne ess bele mert onnan se ki se be-> teleport
aztán mikor úgyvéled hogy nincsennek ezren közvetlen a kapu előtt lefutsz kikerülve a lyukat és gyorsan beszaladsz a kapun.
Esetleg kérd meg egy guild társad, hogy mutassa meg a hegyre vezető utat.
Nem tudom milyen szintű vagy, lehet jobban megérné lemenni és várni a szerencsétől függően 1órát/1napot és lemenni a másdik szintre ott barátságosabb a tömeg mint közvetlen az első szinten.
A savinggel elmented a kívánt helyet ( első szinten a lápcsőknél mentsd, második szinten ott ahová bedob mikor lemész, látni fogsz árúsokat akkor biztosan safe helyen jársz )
Remélem gond nélkül lejutsz és megtalálod a megfelelő helyet.
Sok szerencsét -
VicKal #9790 Helló mindenkinek! Egy pici segítség kellene. A D4-be szeretnék jutni a moving scroll segítségével, de bent a D4-ben nem tudom elmenteni magam.
Melyik a legjobb pozició ahonnan biztonságban bejuthatok úgy, hogy a bejáratnál álló mob-ok ne csapjanak le? -
#9789 windows reinstall. nekem csk az oldotta mega problemat. -
#9788 ez előfordul, igazából nincs rá megoldás tudtommal, de majd az okosabbak nyilatkoznak -
Syro #9787 Bucser ütöttem én már azt is de nekem ot a legjobb dropom az csak medium medi volt.. ott is elég sok időt töltöttem és nem volt eredménye bezzeg elég sokan meg írják hogy a G55 armorjukat worker dobta nekem meg nem akar semmi használhatót dobni... Jójt mindenkinek :) -
ince #9786 Sziasztok.
Engine.exe hibauzivel keptelen vagyok megbirkozni,a jatekot uninstallaltam es foltettem megint, de semmi valtozas, segitsetek legysz.... -
#9785 Akkor meg nem utottel Berserket. 2 honap alatt osszesen 4-5 db G48-as Me Gak sword meg egyetlen Giant:) szar vannak azert szar helyek:) -
Silversting #9784 Robirobnak már két G50 droppja is volt ott, szval én bízom a szerencsémben :) -
Syro #9783 A d4 az egy kamu hely, te a workerektől semmit sem fogsz kapni :) mai dropjaink egy haverral 29 ring 2 prot tali 1 trinket és 1 revi stone :) na ezt oszd be és két napja ott vagyunk :) hát szerintem holnap tovább is állok :) de azért sok sikert neked :) -
Silversting #9782 Ja és szerdára cél az 50 -
Silversting #9781 Huhh én annak örülnék ha már nem kéne suliba járnom :)
Elsőbe még nagyon karaly volt, de mióta tavaly összevontak 1 másik sulival azóta csak sz****k a f***t
Mind1, ezt a másfél évet még kibírom, aztán nemtom
Ja ma megléptem a 49-s szintet és volt közbe 1 TOA meg Ruinous TOP droppom. Még 980% és KIRÁLYSÁG van :) Utána megyek a jónépet írtani D4-be. Legyakom a managert, aztán a munkások azt se tudják majd mihez kapjanak -
Curbuncle #9780 Pont azon gondolkodtam, hogy egyre jobban kezdem tisztelni azokat, akik nem tudnak rendesen fogalmazni, de ezzel ők tisztában is vannak és éppen ezért nem írogatnak ilyen szép kis eszmefuttatásokat a fórumra. Tudod az a probléma, hogy lehetsz akár 60 éves, ha a helyesírásod és a fogalmazási készségeid egy 6 éves szintjét súrolják, akkor bizony szarba se fognak venni. Nem rosszból mondom, de így van.
A másik, hogy sok helyen hibádzik az, amit mondasz. Ha valami nem érdekel, akkor reakciót sem érdemel, tehát nincs szükség válaszra. -
#9779 azért arra kíváncsi lennék, hogy mi játszódott le benned, hogy idáig jutottál :D -
#9778 nap* -
#9777 tom h neked teccene :) már csak azér is mer nem csinálok egész nao semmit csak itthon ülök.. néha tanulok a plusz érettségimre.. de megöl az unalom. a haverokkal elhüjlni mégis csak jobb volt -
ThedarkmanHUN #9776 Cseréljunk helyet pls:P holnap irok kozpontit de fingom nincs mien féle feladatok lesznek benne, mert ma intézte el a muter h irhassak:| (OFF) -
#9775 bárcsak rohadhatnék a suliban.. -
Syro #9774 Ááááááá kiakadok most kb 2 perce meghaltam.... amit reggel 8 óta szedtem össze xp-t azt bukta mert egy rohadt virág a falban felrobbant.... hát ezt nem hiszem el.. !!!! -
Csimbi #9773 nem semmi a gyerek... nah akkor szépen sorban:
- tanulj meg helyesen irni...
- tanulj meg értelmesen és normálisan fogalmazni
- én pl délben irtam, és még mostis melózom :( szal a sulicsengővel mellélőttél rendesen
- valószinűleg több éve dolgozom, mint ahány osztályt te elvégeztél eddig
- több mint valószínű, szgépet és inetet is előbb láttam és használtam, mint te
- a hozzászólásaid alapján több közöd van a traktorhoz és az ekéhez, mint bárkinek eddig, aki megfordult itt a fórumon
- nyugodtan irj be romául, legalább tisztázódik az etnikai hovatartozásod, és mivel eddig sem irtál értelmeseket, nem lesz gond, hogy senki nem érti mt irsz
ty, bb... -
TenshinHun #9772 Látom azért 3 felé jöttek az üzik...Kicsengettek a suliban -
TenshinHun #9771 Na gondoltam beírok a fórumba romául...(mégsem talán)Dodo és barátjának.Én legalább nem protekcióval láttam meg a napvilágot...és az nem 15 éve volt fiacskám!
Én teszem magam,ti nem is...RÉTINÉGEREK:)
megérdemelnétek egy két fülest...De ti ketten vagytok húúhaaa...Ez szarügy.Leis fenyítettetek...Aztgondoljátok engem az oldal érint??Hol érdekel mit mondtok rá?Nálatok még úgyis a sárga zetor a menő...csoda van internet,lehet megszánták a tanyát ésmár tárcsáztok is ebben a pillanatban...na játszátok itt tovább a mártírt,3 emberből 2-en tivagytok...Mostmár büszkélkedhettek egymásnak de kemények vagyunk...
Menjetek ásni,tavasszal annyival is kevesebbet kell majd...vagy gyüjtsétek a gallyakat...Hisz egyre hidegebb az időjárás...(Apádat kölyközd te rizsaszemű) -
#9770 Mindig is az volt^^ -
Syro #9769 Öööööö izé... mostmár igen :P -
#9768 azt ugye tudod, hogy ezzel az írással te is rétinéger lettél :P xD -
Syro #9767 Na ahellyett hogy folyton egymást szekálják a rétiniggerek jöjjenek fel kalra :) és akkor elmondhatjuk hogy nem a sárgáktól laggol a szerver hanem a rétiniggerektől :) (ne sértődjön meg senki) :P