12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Csimbi #9848 hehe...
egy cipőben járunk :D án 19 v 20 at törtem eddig bele...
(50-60k/db al már nem messze járok a kész +10 wis bottol :D de ezt mostmár csakazértis felhuzkodom !!) -
#9847 Megvan a bot mostmár csak 10/3 wisdom talikat nyomozok tegnap csak 13-at törtem bele a botba :DDDDDD -
#9846 1 óra alatt 55 misi bevétel az rossz, nem? -
#9845 Küldjük rájuk a bkv-t! Vagy a jakuzákat! Vagy zsugorítsuk egészen picire a fejüket egy spontán törzsi rituálé során! -
Silversting #9844 Má megin?
Nem tudna vki írni a GM-eknek 1 levelet?
A karakterek nevei alapján ki lehetne deríteni, hogy ki az, és blokkoltatni is lehetne -
#9843 -
-
#9841 srácok nem lehet, hogy a "rudi féle társaság" a ludas? -
#9840 srácok mielőtt megint a "rudi féle társaságra" gondolnátok akko mondom NEM mi vagyunk!! rudi abbahagyta a kalt meg még páran, mások törtön vannak..
de télleg jo lenne ha kiderülne ki az.. -
#9839 azért arra kiváncsi lennék, hogy ki az. -
Syro #9838 Tehát egy újabb magyar próbál cuccokat lopkodni MadeINChina nevében! Az eredeti játékos neve : MadeInChina és a LegendaryHeartban van! Nekem is csak az tünt fel hogy mondta hogy nem volt a neve alatt a guild elöször és onnantól kezdve már nem tudott a kérdéseimre válaszolni és el is tünt....
Azt találta ki hogy talált egy kezdő hackert aki megveszi tőle minden cuccot egy rakat pénzért... Vigyázzatok!!! -
#9837 jaja tojással ott is fukarkodnak:) már már könnyebb officialon hozzájutni a g40hez :D -
#9836 nem mindenki :)
sőt, senki.
kaptam gmtől logoutig :)
csak amit csináltam screeneket, mint szar, szét van csúszva és fekete fehér. szal most kész idegroncs vagyok :D.
-
Chamber #9835 Vmi max árat azért írhattál volna.. Mostmajd ne csodálkozz ha kapsz 10 sticket 5M/dbért xD
-
Chamber #9834 Ez nekem megint vmi illegál szerverre utalásnak tűnik :P
Ha mégsem az és officialon szedtél össze egy G40 állatkát akkor gratz.
Hameg illegál akkor ottmeg mindenki így rohangál amúgyis szal semmi extra gondolom :>
-
#9833 Ha Haninon valaki lát Line Pattern Sticket cleanbe az vegye már meg nekem kifizetem azonnal.
De csak clean érdekel. Köfi -
#9832 miért kérded?:) -
#9831 tudjátok, milyen érzés emergency escape-el rohangálni fortban egy g40-es tojással? :P -
#9830 1 vesével is lehet élni...boldogan
de sok geonal boldogabban :)
-
Cingar #9829 en valaszolnek de eleg nagy dilemma -
dragonfighter #9828 kira végre végleg megcsinálta ezt a szart -.- huh :D -
Chamber #9827 Várd meg amíg végez a frissítéssel! Ha napközben nem bírod kivárni, hagyd ott éjjelre. Esetleg letöltheted a klienst az oldalról hátha az vmivel frissebb mind a te aktuális verziód és így kevesebbet kell patchelnie. De így viszont meg kell várnod míg letölti a klienst, ami nemtom milyen gyors most :P
Én a Kal uninstall, új kliens -> installt javaslom mondjuk (a szigetes eventet mikor berakták, akkor nekemis csak ez segített)
-
#9826 Tudom. Viccnek szántam, szerinted a geon vagy a vesém ér többet nekem? -
dragonfighter #9825 Faszomat már!! Elvitte a 4. kockáig erre megint leállt
Faxom ebbe a kurva kalonlinébe -.-
-
Silversting #9824 Ma nemtom mivan a Kallal :(
3-kor felléptem, akkor még működött egészen fél 5-ig. Utána ledobott, és azóta nem tudok visszalépni :(
Ha nagynehezen belépek, akkor rögtön ki is dob. De van hogy el se tom indítani a játékot :(
Így nem leszek szerdára 50 :(
-
dragonfighter #9823 Nah úgy látszik ez a hülye csicska gép végre tovább indult a patchelésben már megvan a felsö sorból a 2. kocka :D -
dragonfighter #9822 ja és baszottul lassan csinálja :'( -
dragonfighter #9821 Unom a törszervereket.. Igy hát visszatérek officialra.De amikor elinditom a KalOnline.exe-t és le akarom futtatni a patchet átvisz kb 1 kockát és leáll a patchelés.
Tanácsokat kérek miként cselekedjek -.-
Talán rakjam újra vagy....
Ty. -
Syro #9820 Persze ami XP-t nagynehezen megszereztem azt most megint elbukom... persze még ha az én hibámból.... jah és persze ezt a kal nem fogja visszaadni.... -
Syro #9819 Vazz ezt nem hiszem el! Nagyba nyomom a KALt erre CL az egész kalnak, nagynehezen sikerül visszajutnom a játékba erre meghaltam.... a jó édes***********************************************sdfjhélfjdaéldjajdaéljgdfélgkjdagf anyját az INIXnek -
#9818 annak még van is értelme.. de én személy szerint nem költenék az igy is csekélyke pénzemből egy játékra -
#9817 Akkor nem tudod, hogy mekkora biznisz a virtuális pénz adásvétele. (pl geons for dollar) -
#9816 Hülyeség itemeket árulni. Pont a napokban gondolkodtam, hogy eladom a vesém és beforgatom kalca$h-be. -
Syro #9815 Mi meg szívunk :( ezt a szomorú sorsot ami nekünk jutot :( .... -
#9814 Hát igen ma már csak a rétiniggerek rúgnak labdába:D -
#9813 pedig anno egy g56 2h kardot 2.400$-ért adták el ebayen.. bezzeg most.. :) -
Chamber #9812 Doggebiknél kerested már? A quest leírás szerint náluk van :P
Amúgy grat a droppokhoz ;)
Sokan aztmondják ezek a kristályok cseszték el a dropratet... hát nemtom, de tegnap 2 db G52 shield is esett D4ben nekem (vkinek meg aztmondta hogy 1 workertől esett neki 2. Bár ez elég hihetetlen számomra mert nekem 1 worker max 1 csomagot dob mindig =) Szal vmi gond van a G52 shield droprate-el nagyon úgy néz ki.
-
Silversting #9811 A tegnapi nap igen gazdag volt droppokban: 1 Ruinous TOP, 1 TOA, 3 gyűrű, 3 SBWB. Fejlődtem 2,5 kocit, a tigrisem 39%-t(nemsokára 17-es lesz). Még 5 koci és Vaga leszek :)
Ja és ha vkinek van eladó bobh-ja az lécci írjon már pm-t a game-ben, mert sehol nem találok. -
Syro #9810 Hát igen a LegendaryHeart..... de szeretem beastyéket :) -
Silversting #9809 A külső kapukat itt is nagyon gyorsan leverték, de mikor a belsőt ütötték, vmi megfordult. Minenki behalt ott a környéken(én is), és ezután megváltozott az egész: a védők leugráltak a falakról, és leözönlöttek a külső kapuk felé. Pár perc alatt levertek mindenkit, és elfoglalták újra a külső falakat. Onnantól kezdve nem tudtunk 10 métert sem megtenni a belső felé. A 65 feletti lovagok is pár pillanat alatt összeestek.
Durva volt