12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
#9766 :DDDDDDDDDDDDDDD -
#9765 mindketten "rétinéggerek" vagytok és ennyi. -
Syro #9764 Jee lett ey dropom a d4ben persze csak egy g52 shield de jobb mint a semmi, ha kell vkinek az szóljon (S2-ön) :) -
#9763 jaja, mostmár üthetnénk, kéne nekem is az 58 :) (még 3 kocka)
ma 5tig vagyok, mert este megint meló, hétvégén viszont szabad vagyok elvileg, ha haverok nem gondolják máshogy :)
grt a lvlekhez -
Csimbi #9762 @TenshinHun
- ha vmit közönség elé társz, számits rá, hogy lesz olyan, akinek nem fog tetszeni, lesz aki elmondja, lesz aki nem, ki igy ki ugy... (hozzáteszem nekem sem tetszett, mert ahogy irtad, 2 nap alatt csináltad, vagyis inkább csaptad össze)
- első honlapnak elmegy, nézz körül itt-ott hogy is kéne kinéznie egy ÁTTEKINTHATŐ és KÖNNYEN KEZELHETŐ honlapnak...
- valószinüleg még nem multál el 16 éves sem, erre vall a tervezési és a beszédstilusod, igy hát inkább tanulj, mint másokkal vitázz
@Dodo
- nem érdemes kiskölykökkel kötekedni, nem vezet sehova :D
- mikor jössz fel végre jáccani, kb 2 hete nem láttunk... (mind2 en szintet léptünk, van full buff+elastic ... :D )
- tegnap volt elaastic + storm party is, faszán sikerült, behalt az egész parti Chamber stormjai miatt mindenki fagyott (idiota inix nem képes javitani a bugjait...):DD -
#9761 @TenshinHun
boldoggá tesz, hogy hozzásegíthettelek, ehhez a fantasztikus felismeréshez. örülök, hogy mostmár mindent világosan látsz.
én viszont továbbra sem értelek...
az első írásomban nincs semmi kötekedő, de te mégis berágtál... te vetted elő a "ki, ha én nem" stílust. erre reagálva írtam amit írtam...
és sajnos ahogy nézem a kölcsönös tisztelet is ismeretlen a számodra. az 1 dolog, ha vki viccesen leoltja a másikat, azzal nincs is semmi gond! de az ilyen "faszcimbáló"-zással, meg hasonlókkal nem jutunk elöbbre...
én is békepárti vagyok, de ha belémkötnek, azt nem hagyom szó nélkül, és itt ez történt. mondom, az első írásomban semmi olyan nincs amin felkaphattad volna a vizet, kivéve a negatív kritika. ha meg képtelen vagy feldolgozni, ne írj fórumokra... -
Syro #9760 Ne marjatok már mindig egymást :) Na hogy a játékhoz is legyen vmi dolog :) Már 1,5 órája lent döglök a d4ben és semi drop nem volt lovén kivül na meg egyszer meg is haltam mert elmentem teát inni :) utána meg nyomattam a fuckokat most meg megint g50re vadászok :D -
TenshinHun #9759 Kőgizda meg esetleg tevagy...Bár én a kő nélkül irlak le... -
TenshinHun #9758 EZ -
TenshinHun #9757 Már értem miért van mindíg vita a guildokban...vannnak ilyen kis faszcimbálók mint el a dodó is...Mostmár megértem az embereket...Én próbáltam normális választ adni...Béke párti vagyok,ha kell köpök azt ölök...:)nembírom az ilyen majom kis rétinégereket...Tudom te nagyon okosvagy...Bocs hogy eddig nem vettem észre...Egyébként a negatív kritikával semmi bajom sincs akkor ha nem úgy adja elő az ember mint te...Fellengzően(Hogy én milyen okosvagyok)temeg milyen hülye ,hogy ilyen szart csinálsz...Na szaladj ki a hóra...Peace -
#9756 -
TShun #9755 Tört szerver ahol szeretnek ilyenekkel játszani.Ehh...Haver én privát szervert üzemeltetek, és hidd el azért írtak már a privátosok 3-as verziójú Hacker védelmet mert nem szeretik ittse a hackereket.Ha nem tudsz játsznia ne játsz... -
#9754 gondolom azért raktad fel a linkjét, hogy itt a honlap, nézzük meg, mondjunk véleményt. ha csak azért csináltad, mert "unatkoztál", akkor mi a frászkarikának teszed ki a linkjét?
negatív kritika is létezik sajnos a világon. tudom ez szomorú
amúgy kőgizda vagy, hogy "nem 17-es monitoron vágod a fát"
de ne csüggyedj! a meg nem értett zseniknek ez a sorsa. majd halálod után 100 évvel elismerik a kimagasló tehetséged -
Curbuncle #9753 Hallottál már a táblázatok használatáról html-ben és azon belül is a width parancsról? Na ott bizony van egy opció, ami 100%-ra optimalizálja a honlap szélességét, magyarána monitorhoz igazítja azt.
Kellemes honlapkészítést! -
#9752 izé.. én eccer se kerestem hack progit.. nem kértem segiccséget tört serverre..
izé.. most nem volt igazad.. :p -
Doma #9751 Jah Shaime poénnak is szánta szvsz, ha nem is akkor is jól adta elő.
Nem úgy mint te vagy geri... -
TenshinHun #9750 Hello dodo!
A válaszom...
Mivel én nem 17-es monitoron vágom a fát,ezért nemfogok 1024-be oriáskodni:)
Lehet igazad van csinálok egy ujjat...De ezt 2 nap alatt csinálgattam,ha unatkoztam,és nem azért hogy te fikázgasd:)Najó csak vicc"A túl csicsásra pedig csak annyit...hogy mégsem gportalos ratyiság:)Minden jót nektek.És megfogadom tanácsod...Készítek egy ujjat,remélem az majd kielégíti őnagyságát!pá -
#9749 vki tudja mi a poén.. jo nem mindenkinek vicces -
Doma #9748 -
#9747 van egy cheatem a kalonlinehoz!
nem mondom meg nektek ,hogy mi! de nagyon durva! húú..
:P -
#9746 de azé nem semmi mi? -
#9745 nekem nem teccik az oldal, túl csicsás... és eléggé össze lett csapva ahogy nézem (bár ahogy mondtad még fejlesztés alatt van)
sztem hülyeség 1280x960-ra optimalizálni egy oldalt, amikor a legelterjedtebb felbontás az 1024x768
ha vmit vhonnan 1 az 1ben átveszel, akkor ott a forrást ILLIK megjelölni (értem : kalhun) (ezt mindenképp megtenném)
(sztem nem érdemes ezt tovább fejleszteni, inkább csinálj teljesen újat xD (najó ez csak pojén)) -
TenshinHun #9744 Nem értem mit élveznek abban ha egy hét alatt fullosra fejlesztik magukat...És mindenki fullosan szaladgál...értelmét veszti a játék...Vagycsak számomra?!... -
TenshinHun #9743 Hello!
Nézzétek be az oldalamra,akinek netán nemlenne guildja az jelentkkezhet is.Bár az oldal még fejlesztés alatt áll...Az oldal! -
#9742 Lesz még olyan hogy 3-4 beirás lesz egy nap de azok az officialhoz kötődnek?
Okádni tudnék a "Vérpistike vagyok hackelek-warezolok és átbaszok másokat de segitsetek mert hülye is vok hozzá" embereketől.
Nekem megfelel a napi egy kocka fejlődés amit időm engedi nem akarok 2 nap alatt lvl90 lenni G1000-be fesziteni. Ez öli meg számomra a játékot.
Na meg a lag de az más tészta. :D -
#9741 Hihetetlen érzéked van az offtopic vagy ROSSZ topic beszolásokhoz. BTW nem vagyok Zalai... sőt igen messze lakok tőle. de hanyagoljuk ezt a témát. -
#9740 huhu a kép alatt uj szöveget véltem felfedezni(a szaknyelvet sajnos nem vágam.. talán banner..)
azé ismerkedni csak lehet szal.. Bucser ha talán zalai vagy összeugorhatnánk megnézni a SuperBowl-t. Rem a Bears nyeri meg.. Bár előtte meccsen pont nem nekik szurkoltam -
#9739 aki meg nagyon akar az úgy is segíteni fog pmben.
beírod 300x hogy mi a bajod és mi 299x válaszolunk rá, hogy ezt ne ide, attól nem lesz jobb.
aki tudja/érti az el fogja neked küldeni pmben. már ha akarja. -
Chamber #9738 Ezesetben pedig (mint már Bucser is rámutatott) fordulj a google-hez majd pedig olvasgasd szorgalmasan a segítségével megtalált illegális szerverek oldalait / illetve szedd le róluk a szükséges programokat/fileokat.
Már 1000x el lett mondva hogy nyisson vki egy "ILLEGÁL KalOnline" topicot és irogassatok oda.
-
Doma #9737 #9705 -
#9736 Mondom, hogy ROSSZ TOPIC.
Ez az OFFICIAL KAL ONLINE MASSIVELY MULTIPLAYER ONLINE GAME számára nyitott fórum melyet az INIX SOFT birtokol és fejleszt. Nem pedig jóskapista magánszerveréé. Ha jóskapista magánszerverén akarsz játszani akkor keresd meg Google-ben. Ez nem ide tartozik. -
#9735 Van. Dolphins. -
#9734 Oké akkor hadjuk a heckeket mongyátok emg hogyan kell privát servert csináln9i és jkész csak sajnos még ezt se magyarázot ell :(((( -
#9733 baszki oan yoo kis szöveget keztem el irni csak ez a köcsög gép vmit elkezdett szarakodni és pár gombnak a uj funkciot adott.. ennek hála az egész szöveg eltűnt.. a kalban is szenvedtem már miatta.. vki ötlet mit kezdjek vele?(nah kapcsolodik az a témához?)
a szöveg teljesen más volt mint ez..
amugy Bucser van kedvenc csapatod az NFLben? -
#9732 Szerintem meg csak húzzon el innen az ilyen kerdesekkel a picsába. -
#9731 És mind kb annyira értelmes mint te?? mert kár, hogy a 14 éves korosztállyal azonosítják a magyar játékosokat...
Menjél oszt toljad az IDDQD-t meg az IDKFA-t a doomban... Bazzeg hackelni egy MMO-ban soha nem fogom fel mire jó... szóval te a társasjátékban is átbasztad mindig azokat akikkel játszottál? Egy élmény lehetett... -
Doma #9730 #9725
Eddig nem volt szokás itt ilyenekről beszélgetni ezután sem lesz az.
Ha ennyire nem megy a játék hogy csaláshoz folyamodsz jó elfogadjuk, nem vagy egy iq bajnok. Nem értek hozzá, de gondolom elég egyszerűre csinálták meg ezeket a programokat épp azért mert a szimpla játék túl nagy gondot okoz egyeseknek. Szal röhely hogy neked még a kész hackprogi is gondot okoz
Azt hiszem személyedben megvan az egyik privát üzenet író, grat!
Menjetek aztán játszatok egymással.
A fórumot meg mindketten használjátok arra amire való. A hivatalos játékkal kapcsolatos tapasztalatok, vélemények megvitatására.
Jelezném ehhez semmi köze holmi csalásoknak, hack programoknak.
-
Chamber #9729 Talán kérdezd az oldal üzemeltetőit ahonnan szedted (esetleg nézz körül jobban az oldalon hátha van ott leírás is :P ) Vagy hamár lehet hackelni a szerveren ahol játsszani akarsz akkor mértnem ott kérdezgeted a többi hackert ingame? O_o
Amúgy igazad van a Kalos hackek 99%a működik, mégpedig úgy hogy telepít egy szép kis keyloggert hozzád és lenyúlja a jelszavaid, utána meg majd a karijaid pucolja le a "hack" írója xD
A maradék 1% meg ami tényleg a Kal hackelésére való, aztmeg nem fogják a hozzáértő hackerek csak úgy kirakni a netre mindenki számára sztem.
Sztem csinálj inkább teis saját privát szervert és akkor ott azt csinálsz a kariddal/cuccaiddal amit akarsz és nemkell hackelned :P
-
ronesz #9728 igazad van, mi vagyunk a legnagyobb faszok, mert nem adunk neki hack progit...
egyebkent meg szted ha kapna is vmit ami barmennyire is hasznalhato lenne, megmaradna a tort szervernel? koszi bye -
#9727 köszönöm szépen Igazad van