Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van valami egyéb elérési mód a C/S centeren kívül? eamilre vagy hasonlora gondolok (telefonálni nem akarok) vki tudna egy címet mondani?

(s2) /KNIGHTHUN - 66 Vaga - eladva/ | High5 75 GoS Resilient | Manoo 73 CJB Resilient | newt0N 51 hermit

DamageAdept
Hogy is felejthettem el, az a legértékesebb mindközül.

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

a dedikált Balázs Pali posztert elfelejtetted

Partyztam, Stormpartyba lureoltam vagy sima fullos partyban toltam. Solozás esélytelen a vaga számára...

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

DamageAdept
Ha jól tudom a pontos ár 2 kakasos nyalóka és 1 eredeti hip-hop boyz cd volt.

Amugy soloztál vagy partyztál?
Szerintem vagával nem érdemes solozni, ha soloztál és ugy haltál erre megoldás a party lenne .
Engem az idegesit fel amikor low lvl ek kapják a jó droppot,de volt már párszor hogy melletem esett g60 <#gun>
De azért nekem esett dropp,bár hosszú idõközönként .
És mennyibe ment el a karid cuccal? Bár lehet nem publikus
Többek között azon, meg akkor októberben napi 6-7 órát csak FoE-n voltunk és szerverlagok miatt rendszeresen meghaltam és semmilyen drop nem esett kb 1 hónap alatt. Na akkor adtam én fel. A szerver azóta is lagos nemcsak nekem, akit megkérdeztem mindenkinek. Nem hinném hogy ezek után valaha is fogok-e.

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

hi, azt nemtudjátok, h az miert van, h nem tudom folyamatoknál leállítani a kalt? rendszergazda tiltás van rajta, pedig ez az én gépem egyedül és nem is tudom h lehet letiltani vminek a bezárását feladatkezelõbõl(fõleg önmagam elõl😛)
És min akadtál ki? Azon hogy a vaga egy szar pvp ben is meg pvm ben is ,vagy más okot is találtál?

Amugy fogsz még kalozni vagy egy életre meguntad ? <#conf>
Aham elõször úgy volt, hogy eladtunk minden cuccot, aztán gondoltuk várunk G65 fegyóra meg G60 armorra míg leesik az ára, aztán úgy düntöttünk (ha már így eladtunk mindent) - és azidõtájt akadtam ki játékon belül is sokmindenre - hogy karit is eladjuk minden cumóval együtt. Szóval már kb. 2 hete nem az enyém a kari 😊

@silver Hát idõben én is abba hagytam,de nem akarnak lemenni az árak .Bár a g60 ok lementek te a fegyok meg drágábbak letek.
Legalább te is eladtad a cucaid?

@ronesz hát te nem változol <#wink> ,amugy vissza jössz majd kalozni?
Régebben azt mondtad ha lesz az új kaszt vissza jössz.

19 es thief megüt egy full g60 ea.t? ez valami bug? Bár jó lenne ha megütnék a full g65 ös eakat 50 en .
Vagát meg ne sebbezék meg mert azzal vagyok <#action> ezt ne v egyétek komolyan ^^ ha eat megüti akkor vagát simán .

Amugy az új dungeonról tud valaki vmit? Fõleg arra lenék kiváncsi mikor teszik be haninra, bár ezt csak a gmek tudják, de attol félek még õk sem
hát mivel elfutott EE-vel arra gondoltam hogy EA de azért ne lincselj meg <#duma><#rinya>

Attól még elszaladhattak EEvel nemde? 😄

owned.

Alienware m14x

legalabb nem ilyen magabiztosan mondanad a faszsagod...
todes es hrosci is vaga

hogy elrohant befejezni questet?

Alienware m14x

yea they called people to Colosseum to 'show' whole action and didn't show skill, just ran away on !!<< ee >>!!.... yea great gratz gratz.... :/

mire következtetsz abból hogy elfutott ee-t használva?

benne van de mi?

Alienware m14x

yea they called people to Colosseum to 'show' whole action and didn't show skill, just ran away on ee.... yea great gratz gratz.... :/

benne van faat postjában <#taps>

oO nah hanin befutott 2 ember 3rd jobchange-el...
vkinek van vmi infója skillek dmgérõl stb?
meg mind2en knightok vagy csak lordhrosci?

Alienware m14x

Ja, ezeket hallottam én is vissza. Ha ezt beteszik így változatlan formában rendes szerverekre akkor vagy mindenki thiefet kezd vagy befejezi mindenki. Én örülök, hogy még idõben kiszálltam^^

19-es thieffel megütöttem a full g60 archert <#idiota><#nyes>

DamageAdept
Egyél banánt

kiprobáltam, uazt írja.. azér köszi

(s2) /KNIGHTHUN - 66 Vaga - eladva/ | High5 75 GoS Resilient | Manoo 73 CJB Resilient | newt0N 51 hermit

ne töltse be? o.O
egyszerûen ne írjál #&@~·^°'"+ stb. jeleket a postodba amikor küldöd ettöl elvileg jó lesz

és hogy vegyem ki a speckó karikat?:S mármint hogy ne töltse be

nem tom <#idiota>
#12565 nekem a reg az hamar megvan mert egyik haverom megcsinálja 😛
de nem tok oda belépni mert azt kapom hogy It's not service hour... csak koreaiul 😛

blbogus
van europai teszt szerver is? Oo vazz ha tom nem szenvedem le azt az orát a koreai reggel hehe..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

nekem még mindig nem mukodik a C/S <#circling>
valami egyéb ötlet?<#nezze><#help>

HUNdekrid | lvl 61 Expert Archer | Hanin server | Guild: PTF

áh,csak be kellett logolnom és egybõl adta 😄

valaki tudna adni egy linket ahonnan leszedhetem a test szervert?
csakmert a hivatalos oldalon nem mûködik <#lama>
azért kell mert holnap berakják a thiefet és ki akarok próbálni <#taps>
lolwtflmaoroflmao
@Yaya5 nem tudom sikerült-e azóta C/S-t küldeni,de ha nem megy akkor egyszerûen ne használj speciális karaktereket(#&@ä\|ðä<>{} stb..) és jó lesz <#eljen>

hogy lehet olyat elbaszni ami mar egyszer müködött? xD
inkabb ne nyuljanak hozza 😊

DamageAdept
Csórikám inventoryból medizik <#taps>

Elmerültek a munkában? HAHA XD Szimplán megint elbasztak valamit...

nekemis ez van ezér vagyok még mindig blockolva..

hát mert csak 😉 biztos nagyon elmerültek a munkában <#idiota>
(olvastam hogy több ember nem tud küldeni C/s-t de vkinek sikerül)

hali!
c/s-el mi van? miert nem lehet levelet irni a sargaknak? 😉

ja meg d4en is át lehetett menni kulcs nélkül csak törölni kellett egy fájlt^^

Makma
az már rég nem mûködik.

oki NITRO , tottinál jó helyen van.

Hi! Olvastam h 1-2 éve volt ilyen ingyenes statreset koreai kalfilok másolgatásával, az még mûködik?😊
blbogus
nekem teccik.. bár nem sokat értettem de azé bejön 😛 g16ban faján villog a valaga 😄 lehet átmeek bangora és kezdek egyet..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

blbogus
nah még 40 perc és megnézem a thiefet a koreai teszt szerveren 😊

sztem az aktív skillek úgy lesznek kb. mint knightnak: 30-tól az 1. 'hasznos' atk skill és 2nd job után jön a többi

SG-t nem hagyom itt, cuccok Tottinál vannak használatra ha nem baj^^ Ha kell, csak írj ide aztán ém majd elküldöm.

na lemaradt a link nem akarta berakni😄
http://www.youtube.com/watch?v=7Nk8L5eAksA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=29akU9p6NGk
http://www.youtube.com/watch?v=G_pb7s5D0Kg

hát lassan itt a Thief, nem tûnik rosznak<#bee1>
mikor még nem volt video aszittem kicsit prince of persias beütése lesz a 2 karddal, dehát sajna csaj lett és igy inkább tomb raiderre hasonlít😊
kíváncsi vagyok milyen támadó skilleket raknak neki^^
itt a video (ha még esetleg nem láttátok):

Makma
ég veled NITRO, de a cuccaimat ne felejtsd el visszajuttatni fl-ben vagy Tottin-Thrallon keresztül visszajuttatni, hátha nyugdíjas éveimben ujra Kalonlinézek majd.

DamageAdept
Hogyan legyünk francia rumbatök játékosok témakörben?

blbogus
a vége faszás.. amiko a fejlõdéstörténet van 😊 amugy ez war v mi a tököm? iet törtön nem látni 😄