Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(s2) /KNIGHTHUN - 66 Vaga - eladva/ | High5 75 GoS Resilient | Manoo 73 CJB Resilient | newt0N 51 hermit
http://files.filefront.com/thelastonedivx/;12385307;/fileinfo.html
http://www.megaupload.com/?d=5T8Z5X22
Alienware m14x
Nem tudok írni semelyik rovatba a C/S Centerbe. Mindig az jön ki, hogy Please check it and try it later. Bannoltak onnan? vagy mivan?
(s2) /KNIGHTHUN - 66 Vaga - eladva/ | High5 75 GoS Resilient | Manoo 73 CJB Resilient | newt0N 51 hermit
Alienware m14x
Most éppen (már 2 és fél hete) blockolva vagyok. Írtam nekik üzenetet, megkérdeztem mér, õk leírták hogy hackelt cuccot vettem, kértek bizonyítékot, és mondták akkor unblockolnak. Hát leírtam mi volt erre aszondják írjak a hacking-be. Ott meg kijön egy hibaüzenet, hogy Please try it later. vmi felemelõ érzés..
Hozzászolnék pár témához: szerintem g65-öt következõ évre kellett volna hagyni, a g60 meg jo volt csak aztán FoE-en minden party szedett naponta 4-5 partot (1 hónapig vagy mennyi?) és így lement azoknak is az ára. szal ien aki kapja-marja volt ha 61+ voltál virult a szád, sokan meggazdagodtak..
Az eb frissítés ha belegondolunk max az ijászoknak lehet jo, ami megin csak õket támogatja..
szóval blockolva vagyok lemaradtam 2 warról, 2 bk-ról, 2 dt-rõl és 3 pvp-rõl eddig, na meg azóta lehet 60 lennék >.<
na mind1 nemis ez a lényeg de télleg bosszantó hogy jelenleg nem tom micsináljak
üdv mindenkinek
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
vazzeg ien csajt csak kivánni lehet amiet ma ismertem meg.. kár h nem beszélek horvátul meg h õ alig angolul.. de gyáááárek.. nah mind.. oh anna.. oh anna.. pöppet vok bebaszcsizva.. sry a helyesirási hibákér ha van..
/off gyáááá
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
énmeg itt
bár már elég régóta csak párhetente felnézek 5 percre hogy ne töröljék a karit xD
lv70 után gyorsan uncsi lett :/
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
Alienware m14x
megaztán mekkora fless volt anno mikor zoli, dodo meg vasival 4en összeálltunk azt az egész erdõt összeluroltuk azt forthoz mentunk 😄
én fetrengtem a röhögéstõl ^^,
meg assaöldöklések anno amikormég assavadászatok voltak, huuu
na akkor jó volt a kal!
meg összeáltunk s vért hgyozva leöltünk nehezen 1 darab skorpiót és már az örömöt okozott.
vagy az amikor megnyilt a d3 és elhatároztuk hogy felmegyunk a legtetejére és szintenként halt egy ember s a végén én maradtam egyedül s miután behaltam kb a 7dik szinten screenshotokban mutathattammeg elesett bajtársaknak hogy mi is van feljebb 😊
na az élvezetes volt, s akkor ég csak álmodoztunk a d3rol... ugyanis végig futottunk mint állat 😊
én ezért élveztem, nem nem magát a játékot hanem hogy együtt ökörködtünk.... arról nem is beszélve hogy hányszor próbáltunk guildot alapitani... xDDDD
és silk is qrvajo, ha megnézed magát a játékot 3000xer ubereli a kallt, az amikor hawerokkal visztek egy tradet és van aki bevéd, megvan elõre az útvonal, ki mit visz, ki véd, ki figyeli hogy jön e játékos thief, 1 hátránya van az hogy manapság pénzért már mindent s xétvan botolva az egész játék... -.-
Nem akarlak kiábrándítani de nem kalozok közel 2 éve, 2 év alatt összehoztam 1 szintet (53ról 54re) nyár végén, poénból... mielõtt leosztassz valakit azért nézz körül legközelebb
azt meg hogy ki mennyit szórakozik szerintem ne firtassuk<#nevetes1>#nevetes1>
Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok
inkább elvagyok azzal hogy versenyszerûen sportolok és szórakozok haverokkal...
és bõven elég az az esti 1-2 óra és nem halok meg ha egyszer nem vagyok fönt...
egyszer majd rájössz hogy hoppá 2évet végig kockultál kallal és mire volt jó? szarra se...
nekem bõven elég a napi pár óra és nem egy embert ismerek aki csak esténként tolja kicsit... (nem csaka top100 létezik szervereken...)
Alienware m14x
én ki nem hagynám a budin olvasást csak egy kis cw-ért vagy valami 😄
Alienware m14x
Nem tudom ti hogy vagytok ezzel de én elmorzsoltam pár könnycseppet <#sir>#sir>
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Vki tud egy mûködõ installerhez linket adni?😄
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Lehet megkövezni :-)
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
El tudom képzelni ahogy egyszer pesten jársz és épp valami tüntetés van vonulnak az utcán, hirtelen szembetalálod magad 300 nyugdíjjassal és elkiáltod magad FOR THE HOOOOOOORDE! mindenhol mûfogsorok sétapálcák belek...
Sok sikert a WoWhoz!
A lv 70 ott gyorsan megvan és utána lehet halálra unni magad (bár egyesek szerint csak 70en kezdõdik a játék a sok PvP-vel) x)
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
Élvezet volt az elmult 30 postot végigolvasni.
Én már régen abbahagytam szal lehet mondani hogy mit szólok bele, de világi barátom,aki 62 asszem, hogy ha játszik TÉNYLEG nem sokat fejlõdött a gém.
Mindenkinek igaza van a saját szemszögébõl egyébként.
Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow
Cnensus valamit találj már ki mert kellene vissza a kessem is, nemcsak a karid😊
blbogus egyszer keress meg a játékban lehet megtudlak dobni fullg42 vel😊 (TeNK)
Alienware m14x