12892
  • ThedarkmanHUN
    Csak nekem van amugy orbitálisan gigamenális laggom?:O
    Nettel ninc sproblem ugyanugy töltök mint eddig csak kal laggol de isszonyatosan (Bango)
  • Cingar
    nah lol vagy durodj mar be elem :D
  • Cingar
    max mindenki thief lesz, inix atkereszteli kalt thiefonlinera es a regi mage,knight, archer kasztok modellje megmarad npcnek.
  • Silversting17
    WTF?!OMG! LMAO! ROFL!

"Hello, this is Kalonline!

Kedves játékosok! Köszönjük hogy ennyit játszottatok és ennyi KC-t vettetek amiből mi már rég felhúztunk pár luxusvillát. Hogy ezt megháláljuk nektek, betesszük az új kasztot: a sebezhetetlen, a legyőzhetetlen giga-mega-überbrutal Thiefet, hogy elbasszuk a már eddig sem létező játékélményt. Reméljük, hogy elégedettek lesztek ezzel az újdonsággal az elkövetkezendő 3 évre, mert mást nem tervezünk betenni.

Köszönjök hogy a KalOnline-t választottad. További parttalan szívást kívánunk!"
  • Nardon
    http://www.kalhq.com/forums/index.php?showtopic=38115&st=0&gopid=442884&#entry442884
    ha ez inten is ilyen akkor... OWNED!
  • Silversting17
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!
  • blbogus
    nem az adatok érdekelnek hanem a tapasztalatok.. thief szemmel, knight szemmel, archer szemmel, mage szemmel..
  • Yaya5
    de megcsinálták még hogy... olyan skillei vannak h pl +100 otp
    g42 set 7 otp-t ad stb.. de ezeket el tod olvasni a www.kalonline.com -on
  • blbogus
    senki nem mesél?
  • Yaya5
    ja most olvastam visza, kalency >.<
  • Yaya5
    új verzió? mármint ps? érdekel a dolog^^
  • blbogus
    nem csinálták meg rendesen mielőtt betették volna s1, s2, s3ra? vki meséljen mi a helyzet :)
  • Silversting17
    Jaa igen igen, és ezt az álláspontomat a mai napig fenntartom. :P
  • Chamber
    Karácsonyra mindenképp szeretnénk 1 új verziót kiadni ajándékba :)
    A thief cuccokat már beraktuk, a skillek viszont még elég hiányosak mivel sehol nem írják hogy melyik gradenek mennyi a lvl limitje, nincs normális leírás sem igazán hozzájuk, valamint a sebzés képleteket is ki kell találni :)
    Csimbi indított thiefet, fényképezgeti ki a skill leírásokat ahogy tanulja őket és kitotózza a képleteket hozzájuk :P
    Szóval dolgozunk az ügyön, legkésőbb kedden majd felrakjuk szerintem.
  • Yaya5
    az emberek vagy befejezik a kalt, vagy nézik ahogy egy jóval alacsonyabb thief lazán lenyomja őket, vagy csak egyszerűen kezdenek egy thiefet úgy ahogy a fél szerver teszi...
  • Silversting17
    Mit jósoltam én? :P
  • Nardon
    ezeken az árakon röhögnöm kell ugyis elárasztják szervert g46ok stb-k gyorsan..
    amugy meg nem mondtam én hogy egyéni hiba, csak azt hogy vkinek meg működik...
  • Yaya5
    nahát érdekes a thief máris itt van de a C/S centert későbbre hagyják..
    nem csak nekem nem, hanem több száz embernek nem működik ez valoszinüleg nem egyéni hiba..
    thiefről annyit hoggyyy silver egy jós XD
    énis kezdek egy thiefet nem sokára sztem.. ja az első g50 giant dagger 1kkk-ér adták el :o g46 ilyen 2kk stb..
  • xHeDex
    @Chamber mikor lesz új KalEncy?
  • Nardon
    nem tudok mailről... vagyis mynerrnek volt egy mailje de az nem személyes problémákra volt, meg 5andr0 eljátszott vele tehát most nincs mailje amit ismernék...
    de egyeseknek gond nélkül megy c/s...
  • Yaya5
    van valami egyéb elérési mód a C/S centeren kívül? eamilre vagy hasonlora gondolok (telefonálni nem akarok) vki tudna egy címet mondani?
  • DamageAdept
    Hogy is felejthettem el, az a legértékesebb mindközül.
  • Cingar
    a dedikált Balázs Pali posztert elfelejtetted
  • Silversting17
    Partyztam, Stormpartyba lureoltam vagy sima fullos partyban toltam. Solozás esélytelen a vaga számára...
  • DamageAdept
    Ha jól tudom a pontos ár 2 kakasos nyalóka és 1 eredeti hip-hop boyz cd volt.
  • FENIX11
    Amugy soloztál vagy partyztál?
    Szerintem vagával nem érdemes solozni, ha soloztál és ugy haltál erre megoldás a party lenne .
    Engem az idegesit fel amikor low lvl ek kapják a jó droppot,de volt már párszor hogy melletem esett g60
    De azért nekem esett dropp,bár hosszú időközönként .
    És mennyibe ment el a karid cuccal? Bár lehet nem publikus
  • Silversting17
    Többek között azon, meg akkor októberben napi 6-7 órát csak FoE-n voltunk és szerverlagok miatt rendszeresen meghaltam és semmilyen drop nem esett kb 1 hónap alatt. Na akkor adtam én fel. A szerver azóta is lagos nemcsak nekem, akit megkérdeztem mindenkinek. Nem hinném hogy ezek után valaha is fogok-e.
  • Potter91
    hi, azt nemtudjátok, h az miert van, h nem tudom folyamatoknál leállítani a kalt? rendszergazda tiltás van rajta, pedig ez az én gépem egyedül és nem is tudom h lehet letiltani vminek a bezárását feladatkezelőből(főleg önmagam elől:P)
  • FENIX11
    És min akadtál ki? Azon hogy a vaga egy szar pvp ben is meg pvm ben is ,vagy más okot is találtál?

Amugy fogsz még kalozni vagy egy életre meguntad ?
  • Silversting17
    Aham először úgy volt, hogy eladtunk minden cuccot, aztán gondoltuk várunk G65 fegyóra meg G60 armorra míg leesik az ára, aztán úgy düntöttünk (ha már így eladtunk mindent) - és azidőtájt akadtam ki játékon belül is sokmindenre - hogy karit is eladjuk minden cumóval együtt. Szóval már kb. 2 hete nem az enyém a kari :)
  • FENIX11
    @silver Hát időben én is abba hagytam,de nem akarnak lemenni az árak .Bár a g60 ok lementek te a fegyok meg drágábbak letek.
    Legalább te is eladtad a cucaid?

@ronesz hát te nem változol ,amugy vissza jössz majd kalozni?
    Régebben azt mondtad ha lesz az új kaszt vissza jössz.

19 es thief megüt egy full g60 ea.t? ez valami bug? Bár jó lenne ha megütnék a full g65 ös eakat 50 en .
    Vagát meg ne sebbezék meg mert azzal vagyok ezt ne v egyétek komolyan ^^ ha eat megüti akkor vagát simán .

Amugy az új dungeonról tud valaki vmit? Főleg arra lenék kiváncsi mikor teszik be haninra, bár ezt csak a gmek tudják, de attol félek még ők sem
  • xHeDex
    hát mivel elfutott EE-vel arra gondoltam hogy EA de azért ne lincselj meg
  • Doma #12580
    Attól még elszaladhattak EEvel nemde? :D
  • Nardon
    owned.
  • ronesz
    legalabb nem ilyen magabiztosan mondanad a faszsagod...
    todes es hrosci is vaga
  • Nardon
    hogy elrohant befejezni questet?
  • xHeDex
    yea they called people to Colosseum to 'show' whole action and didn't show skill, just ran away on !!<< ee >>!!.... yea great gratz gratz.... :/

mire következtetsz abból hogy elfutott ee-t használva?
  • Nardon
    benne van de mi?
  • xHeDex
    yea they called people to Colosseum to 'show' whole action and didn't show skill, just ran away on ee.... yea great gratz gratz.... :/

benne van faat postjában
  • Nardon
    oO nah hanin befutott 2 ember 3rd jobchange-el...
    vkinek van vmi infója skillek dmgéről stb?
    meg mind2en knightok vagy csak lordhrosci?