Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah az se volt semmi 😊, de 8 után már nem volt olyan élvezetes, ezért 9-kor el is jöttem. Fél 11-kor visszamentem és még mindig megvolt. Troll (rendes nevén THRALLHUN, csak szeretem Trollnak írni XD) tartotta a frontot.

Silversting - LVL59 Vagabond Sword-Man @ Naraeha Guild: NewWorldArmy Ennyit játszom: http://profile.xfire.com/silverstinghun

Siler jaja jó volt a CW de a party utana az mekkor avolt mar 😄 Na majd este re 😛

Server : Naraeha Name : Systemo lvl 52 EA Guild : LegendaryHeart

Huh király volt a háború. LVL55-n már lehet azért szépeket irtani, meg engem sem vernek már le olyan könnyen. Mint mindig ma is mi nyertünk. Gratz all.

Silversting - LVL59 Vagabond Sword-Man @ Naraeha Guild: NewWorldArmy Ennyit játszom: http://profile.xfire.com/silverstinghun

blbogus
thx de ezt ismerem, magyar jobb lenne, mer vannak azér részek amiket nem értek 😊

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

v150r
vagy uploadweb.extra.hu

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

Killer18
Nem találja Cingar a képet, esetleg ne ilyen f0s tárhelyre rakd hanem pl. ide: http://media.proxnet.hu/index.php Itt még talán jobban is jársz, itt legalább megjeleníti a képeket.

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) KilleR18 (LvL48 Mage/Cure) (X-Perience) HUNKiLL (LvL70 Mage/Hermit) / ThePunisherHUN (LvL72 Archer/EA)

nem játszok már, csak castle waroznék, de most meg amerikai foci meccs lesz szóval nem leszek itthon...

Gyuli, te játszol még? Szinte sosem látlak. Egyáltalán melyik guildben vagy?

na én united nations-ös voltam amikor dominatorpl csak úgy kilépett minden szó nélkül a guildbõl, mindenki értetlenül nézett hogy most mi van... az alopl meg nem tudom hogy ki, de az biztos hogy ismerik egymást. mellesleg un-ben mindenki faszkalap, nem is kicsit. 1-2 normális van a többi mint arcolós kis senki... mocskos gyenge guild semmi jó mágus, csak vaga, az van dögivel azt halódnak sorra... persze mindenkinek nyomják a hülye szövegüket... szánalmasak, már minden valamirevaló ember kilépett tõlük, de nem zavarja õket... áhh nyomorék banda. jelenlegi guild vezetõm is un-es volt, de utálja õket.

#OfF#

asszem itt

#OfF#

Bocsánat hogy nem voltam online, de tudod valaki dolgozni is szokott esténként és mivel 22-re kell mennem néha aludnom is kell elötte, mert kül nem bírnám... Kül meg volt beszélés a klánban errõl mert egybõl szoltam beastyéknek és reboot is közbe szólt...

<#worship><#banplz><#taps><#fogmosas><#nezze><#puszi>

blbogus
semmi baj.
aki perfektül vágja hogy is kell csinálni tört servert, és tudja azt is h honnan tudnám beszerezni a szükséges fájlokat, esetleg ha vki tudja hol van, mongyuk ugy, naon részletes magyar nyelvû leirás neten, az kérem vegye fel velem a kapcsolatot privátban. egy vkit azér minimum várok, az már elég lesz 😊
én is elnézést kérek az OFFér de.. részletek priviben 😉

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Ja és nyugodtan adhattok OFF-t, de ezt akkor is le kellett írnom, különben az asztalt vertem volna szét

Ekkora SZART!!!!! Ez a protecting leader 1 baromság, 1 hataémas nagy baromság!!! UTÁLOM. Commanderektõl aztán nagyon sokmindent lehetett csinálni. Destructing Key Points ezerszer jobb volt

DominatorPl-t meghackeltek es kezdet egy commandert es annak a neve AloPL szal az eredeti domi jatszik rajta es gondolom a havernak adta od a karijat.ma volt allygyules tsen feljottel volna syro elmondtad volna a bajod mert 1 ennek az a lenyege 2 kerestek is mert se te se dominator nem voltatk onlineok es sztem kb ezt kitálalhatnad az alliancenak is mert nem hiszem hogy sokan olvasnak az allybol sg-t 😊amugy ez az Alo/Dominator jo fejnek tunik eleg regota jatszik es alapvetoen velem joarc

Hogy képzelhette... XD

Hát gratulálok nekik 😊 Domi az nagyon sötét de még amikod nem volt UN-ben akkor már paktált beastyékkel hogy õ vezetõ akar lenni...

Az a buta Domi a noob UnitedNations-ben volt. Kemény 17 éves a srác, de akkora hülye, hogy már fáj. AloPL meg 1 kretén, szintén az US-bõl.

Silversting a neve a srácnak DominatorPL régebben még valami kis nyomi klánban volt és átjött az LH-ba de olyan feltétele volt hogy õ is a vezetõségben akar lenni 😊 Persze beastyék nem mentek bee hál istennek 😊 Ma is jól leosztoták... De még kérdeztem tõle hogy megcsinálja-e az én elvesztett 30%-mat, akkor már nem válaszolt 😊 utána meg kérdezte hogy ott vagyunk-e még az r2ben... mert beszállna hozzánk partyzni 😊 na mondom szép 😛 a hülye haverja meg megprobált daethlure-ozni csak nem jött neki össze, mert kemény 6 mob-ot hozott átlagban 😄 annak a neve meg AloPL vagy AloePL volt 😊

Sys nevet kérek 😊
Vasárnap reggel hasonlóan nagyarcú köcsög emberkedett R10-ben (Knaller - lvl63). Nemtom miért, de vmiért baszta a csõrét, hogy a doggik ki lettek lureolva R11-be, hogy kényelmesen ölhessünk. Akárhányszor kivittük õket, õ már ment is kifelé és ölte le õket. Írhattunk neki akármit, csak röhögött rajta. Ja és szövetséges volt...

Hasonló a helyzet Naraehán is. TurulBirdben volt szinte az összes magyar, de mivel nem voltunk elegen(5-10 aktív játékos) és 50 feletti is csak 3-4 volt akkor, ezért elvándorultunk szépen külföldi klánokba: NWA, Destiny,LH - legalább 1 szövetségben maradtunk 😊
TurulBird még félig él, csak az angolul nem tudók nem hajlandóak eljönni onnan meg a lámák XD, pedig semmi jövõje. Az egyetlen 55-s mágus is elment törtre szünetelni(nem csodálkozom rajta).

Blbogus a toleráció megfogott 😊 Na most ma amikor felmentem reggel partyz d1r2be a haverokkal az allyból... jött hirtelen egy ASSA és szépen elkezdett csapkodni (lvl 59 vaga) mivel éppen eggpartyztunk ezért egy mob meg is ölt egy lövéssel és meghaltam.... vesztettem kemény 30%.... nem is az a próbléma hanem az hogy az egyik klán társam volt.... Hát mondhatom gratulálok neki.. az volt a kifogása hogy azért mert elloptuk az õ helyét! Hát nem tudom hogy hogy jött az hogy az õ helye amikor mi ott voltunk mellette, de õ is kényelmesen elfért a kis csapatával és õk is úgyanúgy öltek. (mi a doggikat öltük õk meg a maskokat). A mocsok kis szemet erre elkezd engem baszogatni hogy en milyen f*sz vagyok! Hát mondom köszönöm szépen ennyit a toleranciáról és az összetartásról. Persze az guildben és a szövetségben elég gyorsan terjedt a hír. Ezert a srác csak figyelmeztetve lett hogy még egy esélye van 😊 Bocsi hogy hosszú lett 😛

Érettem Jézus 😄
Egyébként megmár csak 200% és meg van a lvl 53 😄 Yeah

Killer: lehet h. csk 2-t guildot mondtam de én ugy tudtam h. azok valmennyire álnek..
de 1ebkent van még a BlueSky ami szintén behalt meg még biztos van 3-4 guild amik be vannak halva..

tort server: haverom talt 1 ujat ami egeszen jo.. a magyarral nem tom h. mivan de mar nekem is elegem van beloluk...
http://brivak.muleslow.net/kal/index.php
Dodokacsa
idõ hiányában, kedvem természetesen lenne
heti 1-2 nézek fel pár órára
honlapot amennyire tudom frissítgetem, meg megkötöm a szövetzséget

Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow

" Azt mondta az egyik hogy kb. 60-an vannak, abból 10-15 aktív."

hát ez a 20-25% os arány minden klánra (minden játéknál) igaz akik válogatás nélkül bevesznek embereket. Viszont egyre több klánnál látok (ismét nem csak Kalnál) hogy 17-18 év az alsó korhatár...s Ezek virágoznak

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

blbogus
az ötlet az részemrõl máris elvetve.. az ajándék mage ma reggel vmiér totál clean..

blbogus
lelkesitõ beszéded talán megteszi a hatását!! 😄D épp itt lenne az ideje, h a magyar kalosok egy életképes guildba tömörüljenek! (nem mintha a pl hungarians nem tûnt volna annak..) az a gáz h senki nem bizik senkiben és senki nem tolerálja a másikat. de ha télleg van vmi, jáccotársammal befogjuk az ajándék lvl 58 maget és csatlakozunk hozzátok.
anyám, ezt nem tom most minek irtam le 😄DD
dodo, te meguntad amugy? v miért hagytad abba?

Killer18
Teljesen igazad van dodokacsa vagy Freezproof ahogy jól esik 😄
Pontosan körülírtad a dolgot, és elõször ugyebár azt akartam hogy belemegyünk abba hogy kapcsolódok az ML-be és megpróbálok olyan srácokat összehozni akik aktívak is és van eszük is. De lehet hogy tényleg rossz ötlet.
Még is csak akkor új guild-ot kéne alapítanom? Hát nemtudom. Mert mi a haverokkal (osztálytársakkal) elkezdtük a kalt megint és "tuti" 😊 hogy nem hagyjuk abba (egyszer úgyis vége lessz mindennek).

Már csak az az 1 kérdés maradt: Hányan vannak azok akik bennevannak ebbe a 2 nehéz körben!? hogy kik értelmesek is, és még mellette aktívak is.

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) KilleR18 (LvL48 Mage/Cure) (X-Perience) HUNKiLL (LvL70 Mage/Hermit) / ThePunisherHUN (LvL72 Archer/EA)

Dodokacsa
ML és Hungarians...

az a baj, hogy egyik guildben sem jáccik a leader már jó régen... sõt akik alapították sem jáccanak
ML-t Chamber vitte tovább amíg meg nem unta, a Hungarians-t Breno, és én (Freezproof) vittük (akiket kihagytam azoktól elnézést). a végén már csak én. beleuntam, abbahagytam a kalt, nem vagyok már aktív... próbáltam átadni a vezetést aktív embereknek, de akik most a Hungariansban aktívok, hát inkább nem mondok róluk semmit (alkalmatlan egy bagázs, de majd hátha belejönnek... tisztelet a kivételnek)

a legnagyobb probléma, hogy ezt a fórumot kb 15-20 ember olvassa, a játékkal meg vagy 100-200-an jáccunk. EZT nem fogom soha felfogni... hogy mért nem képesek emberek tájékozódni. csak jáccanak, gyaknak, azt se tudják mivel, mert általában fogalmuk sincs mit tartalmaz az update, de úgy vannak vele, hogy volt update, húdejó, jáccunk...
tehát írhatok ide akármit, úgyse jut el 10 embernél többhöz...

én úgy látom, hogy az "értelmes" játékosok vagy abbahagyták, vagy átmentek külföldi klánokba (megintcsak tisztelet a kivételnek)

most lehet vándorolgatni ML-bõl Hungariansba, aztán Hungariansból ML-be stb-stb... de értelmetlen, mert mivel a vezetõk inaktívak, nem lesz jövõje, egy idõ után életképtelen...

a kiút új guild alapítása lenne (hátha), ha sok emberhez eljutna az infó... ideje lenne felkavarni az állóvizet
de mivel a többség 15 éves kis pöcsike, aki azt se tudja mivan, csak nyomogatja az egeret, amíg el nem kezd füstölni, addig ez is esélytelen...

uff, szóltam ^^

Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow

Killer18
Köszike Cnensus, de mintha arra emlékeznék, hogy azt írtad, hogy 1 csomó guild van, erre írtál 2-õt <#vigyor3>
Ha neked 2db 1 csomó, akkor 2 csomó hány darab? <#vigyor2>
Azért köszi a válaszod.
Tegnap láttam 1-2 gyereket amelyik Hungarians-ba volt, csevegtem velük 1-2 szót, de nemtúl kedves emberek. Azt mondta az egyik hogy kb. 60-an vannak, abból 10-15 aktív.
Hát Chamber jó ajánlat, nem is tudom, de az én haverjaimat inkább hagyjuk mert azok játszanak de nem annyira hû de aktívak, kéne még 1-2 magyart keresni akik jó fejek, aztán lehet belépünk ML-be, és oda csak aktív tagokat vennénk fel. Ha jól tudom jó híre van ML-nek lehet átjönnének Hungariansból ide 😊 ,kitudja, még meglátjuk milesz.

Cingar, az az event partyzásról szól? komoly lehet, deha így körbeírtad akkor ennyire unalmas?

blbogus
"F" betût nyomva feltucc venni neveket, majd látod is õket, ha fent vannak.. innen tudsz küldeni üzenetet és cuccokat is. azonnali beszélgetést igy tudsz kezdeményezni: @azilletõneve (üreshej) az üzenet.. mituán irtál neki shift+space gyorsbillentyû lenyomásával ismét ott lesz a @azilletõneve és nem kell mindig begépelned. remélem érthetõen montam 😊

más: utálok peccselni.. grr

Figyu azt hogy lehet megnézni kik vannak online, s PM et küldeni nekik...mert én már kaptam pm et csak nem tudtam hogy kell visszaírni 😞

Meg lehet olyat csinálni, hogy egy másik karira átvinni cuccokat külsõ segítség nélkül? (nem mintha nem bíznék a többiekben 😊 )

hello
kegyetlen gyenge ez a protect the leaderes event.eloszor is rohadt gyorsan eltelik.az elejen ezek a hulye commanderek kesz szenvedes :/ meg kar hogy csak 20 ember mehet a guildbol nem mondjuk az egesz talan ugy izgalmasabb lenne.nem reg lett vege. sajnos kikaptunk 650-25 re 😄.
viszont lehet szopatni az ellenfelet rendesen. a respawnhelytol 2 ut vezet a templomba es nalunk mind2hoz odahuztak az osszes mobot es meg kellett varni amig eltunnek.eleg rovid az egesz es nem tul taralmas :S

jujj majdnem elfelejtettem : <3 Simi 8) <#love11>

Haninon max a Hungarians maradt sztem ahol vannak még aktív emberek, de sztem ottsem sok. MagyarLovagokba bevehetem killert meg a haverjait meg tégedis esetleg és akkor már lesztek 3-4en xD
Ha érdekel killer, akkor majd írj vhol azt megreformálhatod MLt 😊

Én már rég Epitaphban vagyok.

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

v150r
<#eljen>

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

Killer:
ottvan a Hungarians Freezeproof-nak azaz dodkacsanak irj pm-et
ottvan a MagyarLovagok oda Chambernek irjal pmet de leet h. mar atment masik guildba..
tobbet mar nem tok mondani xD
ja és átlagosan 30as szintol veszik fel az embert..
Lám ismét egy kuruzsló, ki az én szent igémet terjeszti.

Killer18
Erre csak ilyet tudok Damage --> <#vigyor3><#buck><#zavart1><#nevetes1><#nevetes2><#taps><#taps>
Mekkorát röhögtem te új Isten, <#banplz><#vigyor1><#vigyor1>

ne terdelj fiam, csak kelj fel es jarj 😄

8088/4.77mhz processor, 128k RAM (Upgradeable to 256k), 5.25\" Floppy Drive (Full-Height), and a large 10-mb Full-Height Hard Disk Drive.

hehe te se vagy normális 😄😄

Mellesleg ha vkit érdekel: van 1 raklapnyi quest cuccom amitõl (alacsony áron ) megszabadulnék vagy teleportra cserélném mert fél életemet lefutkosom<#buck>

DamageAdept
174/10 es vagy?<#conf> A vérnyomásod igazán nem számít ha guildet akarsz, ne azt írd be elõször<#vigyor><#vigyor>

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

Killer18
Tudnál mondani párat?
Köszi.
és persze azt is tedd hozzá hogy hányas szinttõl vesznek fel embereket.

heeee???
1ebkent minek neked guild? van 600k pénzed?
1ebkent meg 1 csomo magyar guild van..
Vki nem akar klánt guildet (vagy mi a szöszt) indítani? én benne lennék..bár még csak 17 4/10 es vagyok

Datas térdelünk elötted 😄 (de nem a térdelj le és szeress módszer) Kérünk téged láss el bennünket is isteni tudássoddal és erõddel 😊

blbogus
vajon ez a Datas télleg egy isten? 😮 😄DDDDDDDDDDDDD

nincs mit 😊

8088/4.77mhz processor, 128k RAM (Upgradeable to 256k), 5.25\" Floppy Drive (Full-Height), and a large 10-mb Full-Height Hard Disk Drive.