Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a gondott van hogy erre azért nem sok ember képes aki kallal is szarakodik, az hogy emberkék pénzért bárki bárki pw-jét megváltoztatják azzal még mindig nem hackelték meg a szervert.. se azok akik crashelgették a szerókat napokban...
ha lehetett volna már megtették volna... ugy néz ki nem lehet...
Alienware m14x
amugy szerinted a privát szerverek teljesen legálisak?
szerzõi jogok megsértésérõl hallotál valaha?<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Cingar kösz a tippet 😉
Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok
http://swordonline.mine.nu/ ( az oldal peprill nem mukodik de holnap mar sztem fog)
KÉP
KÉP
nagy def? sok hp? nagy eva? elbaszott counter attack?
nagyon jól ismeritek már az inix-ot. beraktak egy új karaktert? elbaszták az eddig is ide-oda billegõ mérleg nyelvét? na és? kalcashbõl jön a pénz, az, hogy közben rohad szét az egész engine, az nem érdekli õket, eddig se érdekelte és amíg a szerver lagol a sok usertõl, addig ez így is marad.
az látszik egyedül, hogy akkor, amikor elindult ez az egész kalonline dolog, akkor beleöltek nem kevés idõt és energiát abba, hogy az alap játékélmény valami olyan legyen, amit még máshol nem nagyon láttak a playerek. ebbõl lett egy bárhogyan folytatható sztori, és rengeteg helyszín, és monszta, mindben van valami egyedi, és magával ragadó. ezzel szemben, azóta igazán lényegi update nem volt. volt 2-3 event egy évben, mind szinte teljesen lehetetlen feltételekkel, illetve új dungeon, meg most ez a teljesen imba thief, ami annyira röhejes, hogy beértem a youtube videóval.
ettõl kéne éljeneznem és tapsikolnom?
egyetlen egy dolgot nem értek csak. hogy a fenébe vagytok képesek még mindig ezzel elbaszni az idõtök nagy részét? mit kaptok cserébe? szökõévente egyszer kiesik egy g55? hûha, nagy élmény.
kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu
a fizetos jateknal meg ott van egy rakat biztos bevetel(sponzorok,reklamok elofizetok stb...) de persze ez sehol nem biztos csak szerintem ez az egyik ok amiert nem olnek bele annyi idot.bar egesz sok most az update de ra is fert a gamere.
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
és még mindig megnézném hogy mit csinálna a sok okos ha egy online játékot kéne managelni, télleg jól hangzik mondogatni hogy te mennyivel jobban tudnád, de ugy belebuknál elsõ nap ahogy kell...
Alienware m14x
1. nem skint csináltam hanem kb majdnem minden texturához hozzányultam 😊
2. egy szóval nemmondtam hogy világmegváltó lett volna a cucc csak egy kis Naruto feelinget vitt volna bele, azoknak akik vágják hogy mi a fsz az.
3. hát lehet h. viccesnek tartották azokrol a képekrõl amiket pont bepostoltam, hát igen az arcok kicsit elcsusztak de wazze tod mennyit kellett azért is xarakodni h. egyáltalán olyanok legyenek?
ha átgondolod már csak az inventorydban megjelenõ tárgyak ikonján élesítettem ami kb. 1300 textúra, na ezt egyenkén élesitgessed.
a többit meg kikódolod, megcsinálod hozzá az új textúrát természetesen nagyfelbontásban, aztán azt letömörited kicsibe és visszakonvertálod, vegyünk monjuk egy setet: az áll egy sisakbol, felsõbõl,kesztyûbõl, nadrág és csizma. és nem ez nem 5db textúra hanem pl. a nadrág az már egybõl 2db textúrából áll össze + van hogy egy tárgynak van 4-5részes textúrája. s ezeket csinálgassad.
nem állitotm h. jobb de biztos hogy 100xor többet törõdtem vele mint a tigriscsikosszemû rizsszedõk, mé mondom? mert 2 szememmel láttam hogy mit mûvelnek (azonkivûl h. földet)
és összemertem dobni valamit ehhez hallod, napi 12 óra munka és tanulás melett a szabadidõmben, wazzé, hát jere köpjél szemen 😊
te mit tudsz felmutatni? lvl 60+? büszkeség lehet.
nem sértés meg nemis akarlak megbántani, sõt senkitse, vágod azért járogatok fel mert nem 1 embert ismerek(tem) innen ennyi, igaz márcsak a toaletkacsajerek meg aza felpeccselt srác (v1.5 vagy mi) éldegél itten meg talán egypáran.... 😛
képen rajtavan kiskutja is ^^,

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
elvileg ez a fórum arra lett teremtve hogy problémákat oldjunk meg segítsük egymást stb, nekem ebbe nem illik bele egy két visszajáró ember aki nem bírja megtagadni hogy beírjon vmit hogy hûdeszarakal
Alienware m14x
elég sok ember számára még szórakozás ez, azért mert neked nem attól még nem szar... és attól még hogy vki kilép nem kezd el faszságokat irogatni...
Alienware m14x
Alienware m14x
ez leginkább ahogy visszanézem nardonhoz szolt
ugy reagáltál mintha az utcán pofánleetél volna köpve 😊
nemkell védeni a kalt, sárgák csinálják napi 1 marék rizsért, a sok láma akik a világban élnek meg pénzt ad ki h. hudefsza lehessen egy játékban 😊
ha valakinek beletiportam a lelkébe akk sry, adjon cimet küldök zsepit
...de a lábtõrlõ akkoris marad 😊)))
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
Alienware m14x
az élet apró örömei 😊
biztos sokba fog kerülni de csináltatok egy kalonlineos lábtörlõt 😄
de eladta 35milkoért.. a párszáz k-nál akk jobbanjárt😊