12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Adamikus #12772 Sziasztok!
Több mint egy évi kihagyás után szeretnék újra játszani, és lenne egy olyan problémám, hogy a bejelentkezésnél kér valami 6 számjegyű kódot asszem, az előző accom ezen csúszott el, na oda mit kéne írni, kipróbáltam egy csomó kombinációt, majd az 5. után bannolt. -
Swordonline #12771 Bjorn az admin fizeti a hackshieldet is meg a szervert is amit bérel.havonta kell utalnia a pénzt.bug az lehet hogy van de azt ö ugyanugy kitudja javitani.egy törtszerver ha bezár azért fog mert vagy megunja, aki a szervert csinálja vagy kevesen játszanak rajta és nemérdemes üzemeltetni. egyébként még kal kash is van a szerveren. amit hülyeségnek tartok. egyszer az igaz hogy bezár lehet 3 honap de lehet 4 év is sokmindentöl függ hogy miért zár be egyszer.lényegében ezért érdemesebb játszani eredetin. -
Nardon #12770 ugyanaz ahackshildje nem lehet mert kétlem hogy fizetnek érte max hasonlo, és pservereken mindig müködik egy két régebbi elfelejtett bug amit inten kijavitottak....
amugy hidd el tudom miröl besézlek mert ismerem swo egyik adminját/gmjét/istenét nem tom ti arra hogy hivjátok ezt.
-
Swordonline #12769 Nardon fogd már be a pofád aztse tudod mit beszélsz. ha nemtudtad volna az csak 3 beta teszt szerverek voltak.és most 2 hete nyilt meg a rendes szerver.amugymeg a hackelésröl annyit hogy ugyanolyan hack shieldje van mint a kalonline-nak.szal a kalt 7 szer jobban hackelik. a másik meg hogy a hackerek nem egy törtszerverrel fognak baszakodni.de te olyan okosnak hiszed magad lol. -
Nardon #12768 ha jol tudom swordonline vagy 3szor indul ujra? :D és mindig szarrá hackelték egy két nap alatt hogy ugy összeomlott ahogy kell.
szoval ja :D sokéig nyitva lesz :D -
Swordonline #12767 sziasztok nyilt egy uj törtszerver ami sokáig nyitva fog lenni.nincs eltulozva g70 a legnagyobb nincs benne g110 stb. 10 napja indult a szerver és több mint 500 játszanak rajta eddig. sok magyar átjött s1-s2-s3 rol és páran itt maradtok akikröl tudok magyarok kb 20-25. akit érdekel nézze meg. www.swordonline.org -
Nardon #12766 kalhqn fönt volt vmit vissza tudsz counterezni ha épp ellövöd skillt. elv haszontalan. -
Yaya5 #12765 tudja esetleg valaki hogy mit ad a cjb uj skillje, vagy hogy érdemes-e skillelni? -
#12764 eccer forditottam, de a questek előtt meguntam.. :) ha megkapom a server fileokat jelszoval megcsinálom :ppp -
Nardon #12763 az a program ami valamit emulál.
amugy milyen állat a "létszi"? -
hulcsigerg #12762 mi számit emulator programnak? -
xHeDex #12761 tessék -
xHeDex #12760 -
Yaya5 #12759 a régi mem/video kártyát nekem adod plz :>
szerintem rakd ujra a kalt, kapcsold ki az összes emulator programot / más programmal nincs baj?
a magyar kalonline nekem is kell XD -
hulcsigerg #12758 hi. vmi szar a kalonlineval... mikor bejelentkezek fortba a karimmal, nem jeleniti meg a shopokat, csak az eembereket, látom más irását, de én nem tudok irni és 1 perc után cl-t kapok...elöször aszittem h a gépem a szar de vettem bele uj vidikártyát meg memoriát de igyse jo lécci segitsetek -
Silversting17 #12757 ROFLMAO -
knightking #12756 Hello!Hol tudnám magyarul le tölteni a KalOnline-t?Létszi mondjatok el:) -
LoOwNeSs #12755 azzal nincs gond az wan csak ott nem tom h mit h kell csinálni :$ -
Nardon #12754 akkor ebayezni kéne viszont ott ahhoz hogy fizetni tudjanak neked sztem szükséged van egy bankkártyára vagy legalább egy bankszámlára, nah msot ezzel nem tom hogy állsz -
LoOwNeSs #12753 hát... más szerón nem igazan akarok játszani :/ s2őn le blockoltak minden cuccall,kessel a gm-nek akár mit írok nem akar unbolckolni s3-on meg kc-nélkül sztem nem menne a játék (kc-ra nem költök) igy inkább maradnék az igazi kessért waló eladásnál még ha kis pénzt is kaponék érte az is jó lenne mert elweszni meg nem akarom hagyni :) de ha nem tudsz segíteni akkór meg látom h mi lesz de nem hiszem h már eredeti szerweren fogok kalozni nem terwezem és időm sem nagyon lesz :s -
Nardon #12752 hát attol függ mit akarsz kapni az accodért esetleg más szerón pénzt vagy igazi pénzt vagy nem tom. -
LoOwNeSs #12751 Nardon banya mondta hogy te talán tudnál segíteni eladni ^^ ha igen pls segíts :) -
Yaya5 #12750 valoszinüleg :> gratz Pyro05nek a 70hez kár h most lépett ki (reméljük ugy mint multkor :) -
Nardon #12749 nem rossz üzlet, csak hát na igen nehéz felállni nullárol pénzügyileg.
amugy meg GRAAAAAAAATZ Banya mert ő az első magyar 3rd jc-s S3on. talán első magyar gob? -
LoOwNeSs #12748 cseréltem 1 hülye gyerekkel Priwátos accra :) adott mindent sn-t meg mindent és kicsit KC-s wolt a gyerek +6 str accok ^^ mindent adott ami kell hozzá már wáltoztattam eamail címet is mert a gm segített benne -
Nardon #12747 amugy hogy kaptad azt a vagát? :D -
LoOwNeSs #12746 Sziasztok :D Dawidka wok s2ről 1 páran már ismertek :D s2 őn befejeztem mert blockoltak :S és minden cuccom odaweszett :( igy s3-ra át mentem de meguntam az eredeti szerwert mert nem lelem benne örömömet h szenwedek 2h-t 40% ért utána jön 1 lag és 2 perc alatt bukok 20%-ot mert RB-re ugye nincs kessem... ez nagyon nem mókás. Igy arra a döntésre jutottam h befejezem az eredeti szerweren waló játékot és segítséget szeretnék kérni , hogy hol tudom eladni az accomat ? aki tud benne segíteni pls segitsen :) akki még játszik eredetin annak GL & HF :) gondoltam erre ( a mesteremre KNIGHTHUN/Thrall/s3-on akiket megismertem Banya/LacyHUN/Hunga ) köxi mindenkinek a segítséget :) -
#12745 ja......kár. -
Silversting17 #12744 ROM = Runes of Magic? Amúgy nem tervezem, hogy a közeljövőben MMO-zni fogok, időm nem fogja engedni :) -
#12743 Ádám, gyere te is ROM-ozni.
Ha Márk-nak kell a 65 knightom szivesen neki adom, ha még meg van. -
Silversting17 #12742 Nem hiszem, sosem volt pénzem, max fegyverre, a ruházatom meg mindig a béka segge alatt volt :S Meg mire össze lett volna szedve a rengeteg vacak ami jobchangehez kell, szerintem beleőrültem volna :D
OFF
Amúgy wowot is befejeztem időközben, nem bántam meg hogy nem törtszerverre mentem. Simán lehet vele úgy játszani, hogy közben nem vagy kocka, ami a kalról kevésbé mondható el. Elértem bizonyos célokat benne, és utána már nem igazán érdekelt a játék, illetve a progressel sem haladtunk nyár lévén, na meg nem értek egyet a Blizz rengeteg döntésével, főleg DK nerf téren amiket most beletettek 3.2-s patchbe (ami tegnap jött ki), így inkább befejeztem. És tényleg ezek után nincs is kedve az embernek mással játszani, mert tudja, hogy a legjobb és semmi más nem érhet a nyomába, mármint MMO-k közül. Én kipróbálásra mindenképpen ajánlom legalább a 10 napos tryalt, ha tetszik utána úgyis megveszi az illető. Én például azért kezdtem el vele játszani, mert nem akartam kihagyni a világ legnagyobb számban játszott játékát, mert szerintem ezt még 50 év múlva is emlegetni fogják. :) -
Yaya5 #12741 azota full gearelt 3rd jobos kari lennél XD -
Silversting17 #12740 Voltam hétvégén Thralléknál, leültettek a gép elé hogy CW-n mennyek apjuk mágusával. Reflexből wasd és bal gombbal meg forgattam volna a kamerát. Kari meg se mozdult persze . Ja mondom ez nem ilyen, el is felejtettem már, ők meg csak kiröhögtek amikor sokadszorra is mellékattintottam targetelésnél... Viszont az új UI elég jól néz ki. Biztos, hogy nem kezdenék el játszani vele mégegyszer, kivéve ha a kezembe nyomnának egy 3rd jobchanges full gearelt akármit De azzal is max cw-re meg bg-re. -
Yaya5 #12739 naylot (thief) igy leechelik már 72es megvan a jcje de 3nál több mobot nem igen ölt meg :) a skilljeit nemtom sztem nem sokan látták mindig csak safeben ül xD
ez a queen event érdekes lett az első kill nálunk nem sikerült de meghalt vagy 200 ember :P s1en hogy volt? -
Yaya5 #12738 szervezett partyk? a bk az bk vannak regisztrál partyk amiben v benne vagy nem de ha nem akkor is viszonylag könnyen találhatsz partyt ha gyors vagy (pl írnak allyban v shoutolnak) és amugy nem olyan jo mivel csak shortot meg chestet dob ezér a a g60/g65 cuccoknak felmegy az ára :)
egy gos party meg ien vagy ettől jobb (73 felett egyedül is megy)
http://www.youtube.com/watch?v=W9rOD3WeQTU -
Nardon #12737 gos 70en ilyen 1hitter skilltkap :D ea meg egy ice storm erejü cuccot
persze 75re min2 brutál lesz. -
Silversting17 #12736 Nope, abszolút nem tudok semmit, nem néztem semmit, örültem h elpasszoltam a karit :) Az mondjuk elég jó, hogy csak boss dob high lvl itemeket, de gondolom szervezett partyk vannak, ahová szinte lehetetlen bekerülni. -
Yaya5 #12735 az attol függ mire vagy kiváncsi :x
am mostmár szinte mindenki d5ben fejlődik, már 56tol.. nálunk megjelentek ien kisebb knightok akik mockeryvel kselnek kb 45ös szintig :s
nincs több g60/g65 dropp, se rendes moboktol se boss moboktol csak bk dob
és most utolag mégis kár h kiléptél, gondolom utána néztél milyen a jc a vagának, hát messze a legjobb (fejlődés szempontjábol legalább is 100%) -
Silversting17 #12734 Heyho emberek! Rég jártam erre, mi a helyzet a kalban mostanság? -
Yaya5 #12733 KalHQ > Gathering > Kal Chronicles > New Defenders! 9. oldaltól