Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi
ISRO-Venice FelszemuJack lvl 64
ISRO-Zeus OneEyedJack lvl 78
bye

DamageAdept
Most mért kell ezt? Csak irigykedsz <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

tpisti24
ronesz grat mekkora szar vagy xD, aztmondja õ legnagyobb magyar..hol? egy képzeletbeli világban ahol a kis 250 pixelbõl álló kis kariddal mész és megtudod ölni a másik kis grafikus emberkét? erre ne legyél nagy...ejjél nappal ott ülsz a gép elõtt aztsem tudod mivan "odakint", nincsenek barátaid, nemtudod miaz h "élet", ...ezek a fogalmak neked ismeretlenek, belevagy építve egy játékba nem vagy sajnos több, kimennél a napra este 10kor mg akoris leégnél mer annyira hófehér bõrõd is lehet és még sorolhatnám h ennyi minden van amiatt ilyen nagyképû dumákat nemkéne besorolnod...hogyha pl nem itt mondanád h "legynagyobb magyar" hanem mondjuk az olimpián arra büszke lehetnél😊 de így csak égeted magad..., esetleg egészítsd i ezt hogy a "legnagyobb magyar ...." <- ide mindenki képzelje bele azt amit gondol roneszrõl xD

Köszi az infot 😊 Kiegészítésül még annyit, hogy lehet savingot használni a szigeten, de csak a kezdõponton. Szval valahogyan már most össze van kötve a kalcashel<#beka3>

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

persil
Hát nem remélem nem kötik össze a kal cash-es baromságokkal😞

De az a lol, hogy már tegnap azt kérdezgette valami baromszájú, hogy hogyan lehet a szigetre jutni... xD
Lehet tudni, hogy milyen szinten érdemes majd odamenni?
Tudok angolul, csak rühellem a kal hivatalost meg idõm sincs, és lusta vagyok 😄

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Ja, a lényege az hogy lesz egy új sziget ahol G60 armort dobhatnak majd a mobok (az átlagosnál amúgy 10%al több XPt és pénzt érnek itt a szörnyek). Viszont naponta csak egy bizonyos ideig lehetsz majd ott.
Én pl a lvl65 miatt 45 percet + a honor rangom miatt (ami nincs is 😊 30 percet, azaz napi 1:15öt lehetek csak ott 😞
(a maximum pedig lvl70+oknak, General ranggal 5 óra lesz)

A szörnyeket gondolom akkoris látod mik lesznek ha nemtudsz angolul 😊
Lesz egy boss is az a Demon E-moogy.
Ezt úgy lehet elõcsalni ha megsemmisítik a szigeten lévõ 4 kis templomban a sárkánykarmokat. Rõs méreggel és sokféle skillel fog támadni, és ha úgyérzi baj van akkor elhúz a föld alá és máshol jön elõ 😊
Mikor már nagyon a végét járja, megidézi a Ghost of the Dragont és õmaga elbújik a füld alá. Ez a Ghost szintén sokféle skillel és méreggel támad (ezt a mérget nem lehet gyógyítani).

A fedõsztori a timelimitre az hogy a sárkány ereje az egész szigeten jelen van és senki nembírná ki ott. Úgyhogy majd csak úgy lehet odajutni, hogy Narotuthban vmi NPCnek kell adni egy talizmant (nemtom honnan kell majd szerezni, remélem NEM KALCASH =() ami majd megvéd a sárkány erejétõl egy idõre.

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

DamageAdept
A lényeg hogy beteszik a törtrõl jól ismert szigetet fixre és majd jól nyakon kell bszni a sárkánykákat...
azt írja g60 golden armort fognak droppolni, ez ugye a sárkány mintás, de nem értem miért nem tudják frissíteni az item oldalon az armoroknál...

Na de én arra lennék kíváncsi, hogy mit írnak az oldalon. Szinte semmit nem értettem abból ami ott van, mivel nem nagyon tudok angolul.

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

Milyen event? 0o
Az E-Mok island az nem event lesz hanem permanens update 😛
Arrólmeg mindenki vszínûleg annyit tud mint amit az oldalon írnak 😊

Jólesz ha nem lepik majd el a hackerek a szigetet 1HH-el, meg nemfog mindenki más expelt kapni tõlük 😄
Kár, hogy a honor rendszerhez van kötve vmennyire, így csak napi 1:15öt lehetek majd ott 😞 Mocsok kis igazságtalan koreaiak 😛

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Ki mit tud az új Eventrõl? Én elolvastam, de nagyon zavaros.

Énis kipróbáltam a 2moons-t ma délelõtt... hát nekemsem nagyon tetszik, nekem olyannak tûnik mint a SilkRoad (bár lehet nem, mert silkben is csak lvl8ig vittem, szal nemsokat láttam belõle 😊
Asszem maradok a Kalnál még kicsit 😄

@MaxDJ kösz az infót, de már ismerjük... mi csináltuk a KalEncyt 😄 Ottis a link fent a kép alatt rá ^^ 😄

DamageAdept
Szerintem is szar, 2quest és 15perc után úgy beleutáltam mint a fene.<#wilting>

QuickHUN
Ejnye 😊

OFF
Aki jön a 2moons-ra akkor a legalsó server Shoa vagy mi 😊
Quickhunor lettem 😊
De sajna nem fog tetszeni (fõleg kalosoknak),nagyon béna lett 😊

Csoki

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Dodokacsa
a kalenci kb akkor "keletkezett", amikor én olyan 50-52 voltam.
namost én cirka 1,5 éve jáccom, és 6-8 hónap volt mire 50 lettem<#nezze>
ezt add össze okostojás<#hehe>

Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow

DamageAdept
Kussolsz. Játszol.

v150r
másfél.

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

oops megtalaltam a passomat a forumba😊))
na vegetek van <#violent>
Bucser
Wow😊 Láttad már a bannert?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DamageAdept
Köszi<#vigyor>nem mintha nem ismernénk már egy éve

MaxDJ
Kal enciklopedia
Leiras mindenrol a jatekbann :
http://rapidshare.com/files/45791560/kalenciklopedia.zip

Utobbi idõben egy ijásszal bohockodom, de semmi komoly 😊
Csak nemi nosztalgia, meg idotoltes.

plas
...ááá egyszer át akartam írni az ID-t és nem emlékeztem, hogy pontosan mit is írtam be<#idiota>Asszem lvl51-es volt a karim... de legalább kénytelen voltam abbahagyni <#buck> Te tolod még..?

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Reccs Plas 😊
Karid megvan még vagy már te is túladtál rajta? 😊

plas
Uhh... Mui, most nézem már benne vagy a top100-ban 😊
Nemsemmi... <#wink> De azért remélem mellette éltek "real life" nem csak cube-head <#hehe>, amúgy üdv mindenkinek <#worship>

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

DamageAdept
Azt mondod ez ilyen biztonsági funkció? egy bizonyos idõkorlát után nem enged be nehogy ne ébredj rá hogy életed is van és örökre a kalban ragadj<#vigyor><#vigyor>

gvarga12
hehe en is ha akarnek 😊
gondolom azert van mert nem jatszom mar tobb mint egy eve 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

DamageAdept
Én be tudok lépni de szerintem ez csak a kölcsönös szimpátia dolga<#vigyor>

persil
Valaki be tud lépni ebbe a rohadék játékba? Már vagy 10x próbáltam és minden alkalommal mikor beírom a pass-t/id-t utána disconnect.

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Nemnagyon >.<

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

persil
Hú de elhalt a fórum.
Elképzelhetõ, hogy amíg én nem játszottam megváltoztatták a droplisteket és a drop rate-et?

Szerencsére én azzal nem játszottam

persil
Nekem igazából sosincs semmi😊 Csak most ez -.-"
Bár... gondolj bele, hogy összehasonlítod a silkroad-al... 150x próbálkozásra bejutsz. 2 perc játék ledob. Ha nem akkor meg 10 perces lag😄

Ó mostanában van hogy elsõ 10 indításra még a nyitóablak sem jön be, vagy csak a kurzor villog. De volt már olyan is hogy az ajtónál megállt, és se ki se be. Mostanában rengeteg indítási problémával küzd a Kal.

Én akkor szoktam ilyen üzit kapni, ha a másik gépen megy a torrent vagy hasonló jóság

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

XDDDDD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

DamageAdept
Szerintem a sors akarata<#vigyor> ilyen bûnre nevelni a nõdet<#ejnye1>

persil
Na most meg az van, hogy barátnõm is rászokott erre a szarra. Eddig nálam játszott amíg megtanulta, hogy mi merre.
Most próbált volna otthon és amikor be akar lépni, mindíg kap egy "you are expelled" ablakot, mintha sokszor akart volna rossz jelszóval belépni.O.o

Tudja valaki mi a szar lehet ez, miért nem tud játszani otthon?

sp5
hát én sarura jól emlékszem mert ugy huzott el melettem szint külömségbe hogy csak néztem <#vigyor2>

persil
Baszki😄DD Nekem ûrítettek a rohadtak... valami csóka mondta, hogy azért lehet, hogy minden ugyanúgy van csak semmi cuccom.
Amúgy meg senki nem tudta a jelszavam stb-t, szóval tuti ez volt😛
Lehet beléptél azóta, vagy ilyesmi xD

SP5 hogy a francba ne emlékeznék arra, akivel együtt lettünk 25-35 a devileknél 😊
Mindenkire emlékszem... bár szarul esett, hogy sokan (nem közületek) nem emlékeztek már az íjászomra, pedig jóval fiatalabb mint Saru volt😞

Silver loál 😄

Egyszer Persil. Mindig Persil. <#idiota><#nyes>(énekelve olvassátok XD)

sp5
Szeva saru emlékszel még rám?😄(ha nem az se baj 😞 )
A küldésrõl annyit mielõtt rá kattintanál arra a gombra ahol kifagysz elõtte katt rá a chat ablakra és egy idõben nyomd meg a f/lben azt a gombot amivel kifagysz és ezzel egy ídõben nyomj egy betüt is a chat fülbe nekem bevál😊 bocs ha nem tiszta sose voltam jó fogalmazásból

Brutal
Érdekes tegnap beléptem és megvolt minden cuccom csak nem tudtam sokáig maradni sûrû napirendem miatt 😄 De majd potolom a hétvégén.

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

persil
Hát azt szoktam csak baromi idegesítõ😄 Ráadásul azt veszem észre, hogy egyre többet kell várni mielõtt el tudom küldeni. Eddig olyan 1-2 perc bõven elég volt, ittam egy korty valamit közben vagy ilyesmi. Most meg szó szerint 5-6 percet kell rá várnom:S

Meg újabban kitalálta, hogy ctr-alt-del nem mûködik néha😄

Ez van, mindenkinek csinálja. Esetleg ha jobb géped van akkor nem. Max annyit csinálsz, hogy Ctrl-Alt-Del és bezárod, majd újraindítod és így spórolsz 1 percet 😛

hat amilyen nagy arccal eddig irtal sgre bocs hogy kinezem beloled

persil
Régen is volt olyan hiba, hogy ha küldeni akartam valamit akkor kifagyott az egész szar. (sokaknak volt) Nah, akkor megoldotta egy reinstall, most is van ilyen gikszer és most nem oldotta meg a reinstall, van valami ötlet mit lehet még csinálni vele?
(tudom várni kell küldés elõtt, de ki a rossebnek van kedve 2-3 perceket várni... )

tereli a szot a kismakesz XD
@blbogus te aldott hippy lelek xD

es komolyan is veszik beszarok...

Jó Protector az más, de vegyük õt is ide. TMNuclear asszem most elment Cabalozni, és az öccse játszik vele néha, de ez már korábban is így volt.

persil
Brutal ha visszamész akkor készülj fel, hogy nem lesz semmi cuccod, 3 hónap után gm-k ürítenek. Legalábbis velem ez volt.

Chamber mennék szívesen de nem tudok... nem fedem fel Saru gonosz kis titkait, de fogd fel úgy, hogy meghalt😄
Most naraehan-n vagyok 37, kb 2 hete játszok újra az íjászommal.

Te ronesz gyerek. Most õszintén az olyan nagy dicsõség, hogy mekkora kocka vagy?😄 Grat akkor remélem elsõ leszel a ranglistán, komolyan😄D

Silverstring elég hosszú idõ után alig pár napja játszom és már most több magyart ismerek mint amit felsoroltál... 😄
Csak tudod attól hogy valaki csak 30as vagy 20as szintû még számba lehet venni😊

Egy dologban amúgy teljesen egyet értek, néhány emberrel, abban, hogy magyarokból sosem lesz egységes klán. És németeket, lengyeleket leszámítva, semmilyen más nációból sem.