Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ISRO-Venice FelszemuJack lvl 64
ISRO-Zeus OneEyedJack lvl 78
bye
Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
De az a lol, hogy már tegnap azt kérdezgette valami baromszájú, hogy hogyan lehet a szigetre jutni... xD
Lehet tudni, hogy milyen szinten érdemes majd odamenni?
Tudok angolul, csak rühellem a kal hivatalost meg idõm sincs, és lusta vagyok 😄
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Én pl a lvl65 miatt 45 percet + a honor rangom miatt (ami nincs is 😊 30 percet, azaz napi 1:15öt lehetek csak ott 😞
(a maximum pedig lvl70+oknak, General ranggal 5 óra lesz)
A szörnyeket gondolom akkoris látod mik lesznek ha nemtudsz angolul 😊
Lesz egy boss is az a Demon E-moogy.
Ezt úgy lehet elõcsalni ha megsemmisítik a szigeten lévõ 4 kis templomban a sárkánykarmokat. Rõs méreggel és sokféle skillel fog támadni, és ha úgyérzi baj van akkor elhúz a föld alá és máshol jön elõ 😊
Mikor már nagyon a végét járja, megidézi a Ghost of the Dragont és õmaga elbújik a füld alá. Ez a Ghost szintén sokféle skillel és méreggel támad (ezt a mérget nem lehet gyógyítani).
A fedõsztori a timelimitre az hogy a sárkány ereje az egész szigeten jelen van és senki nembírná ki ott. Úgyhogy majd csak úgy lehet odajutni, hogy Narotuthban vmi NPCnek kell adni egy talizmant (nemtom honnan kell majd szerezni, remélem NEM KALCASH =() ami majd megvéd a sárkány erejétõl egy idõre.
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
azt írja g60 golden armort fognak droppolni, ez ugye a sárkány mintás, de nem értem miért nem tudják frissíteni az item oldalon az armoroknál...
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
Az E-Mok island az nem event lesz hanem permanens update 😛
Arrólmeg mindenki vszínûleg annyit tud mint amit az oldalon írnak 😊
Jólesz ha nem lepik majd el a hackerek a szigetet 1HH-el, meg nemfog mindenki más expelt kapni tõlük 😄
Kár, hogy a honor rendszerhez van kötve vmennyire, így csak napi 1:15öt lehetek majd ott 😞 Mocsok kis igazságtalan koreaiak 😛
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
Asszem maradok a Kalnál még kicsit 😄
@MaxDJ kösz az infót, de már ismerjük... mi csináltuk a KalEncyt 😄 Ottis a link fent a kép alatt rá ^^ 😄
OFF
Aki jön a 2moons-ra akkor a legalsó server Shoa vagy mi 😊
Quickhunor lettem 😊
De sajna nem fog tetszeni (fõleg kalosoknak),nagyon béna lett 😊
Csoki
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
namost én cirka 1,5 éve jáccom, és 6-8 hónap volt mire 50 lettem<#nezze>#nezze>
ezt add össze okostojás<#hehe>#hehe>
Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow
kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu
na vegetek van <#violent>#violent>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Leiras mindenrol a jatekbann :
http://rapidshare.com/files/45791560/kalenciklopedia.zip
Csak nemi nosztalgia, meg idotoltes.
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Karid megvan még vagy már te is túladtál rajta? 😊
Nemsemmi... <#wink>#wink> De azért remélem mellette éltek "real life" nem csak cube-head <#hehe>#hehe>, amúgy üdv mindenkinek <#worship>#worship>
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
gondolom azert van mert nem jatszom mar tobb mint egy eve 😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Elképzelhetõ, hogy amíg én nem játszottam megváltoztatták a droplisteket és a drop rate-et?
Bár... gondolj bele, hogy összehasonlítod a silkroad-al... 150x próbálkozásra bejutsz. 2 perc játék ledob. Ha nem akkor meg 10 perces lag😄
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Most próbált volna otthon és amikor be akar lépni, mindíg kap egy "you are expelled" ablakot, mintha sokszor akart volna rossz jelszóval belépni.O.o
Tudja valaki mi a szar lehet ez, miért nem tud játszani otthon?
Amúgy meg senki nem tudta a jelszavam stb-t, szóval tuti ez volt😛
Lehet beléptél azóta, vagy ilyesmi xD
SP5 hogy a francba ne emlékeznék arra, akivel együtt lettünk 25-35 a devileknél 😊
Mindenkire emlékszem... bár szarul esett, hogy sokan (nem közületek) nem emlékeztek már az íjászomra, pedig jóval fiatalabb mint Saru volt😞
Silver loál 😄
A küldésrõl annyit mielõtt rá kattintanál arra a gombra ahol kifagysz elõtte katt rá a chat ablakra és egy idõben nyomd meg a f/lben azt a gombot amivel kifagysz és ezzel egy ídõben nyomj egy betüt is a chat fülbe nekem bevál😊 bocs ha nem tiszta sose voltam jó fogalmazásból
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Meg újabban kitalálta, hogy ctr-alt-del nem mûködik néha😄
(tudom várni kell küldés elõtt, de ki a rossebnek van kedve 2-3 perceket várni... )
@blbogus te aldott hippy lelek xD
Chamber mennék szívesen de nem tudok... nem fedem fel Saru gonosz kis titkait, de fogd fel úgy, hogy meghalt😄
Most naraehan-n vagyok 37, kb 2 hete játszok újra az íjászommal.
Te ronesz gyerek. Most õszintén az olyan nagy dicsõség, hogy mekkora kocka vagy?😄 Grat akkor remélem elsõ leszel a ranglistán, komolyan😄D
Silverstring elég hosszú idõ után alig pár napja játszom és már most több magyart ismerek mint amit felsoroltál... 😄
Csak tudod attól hogy valaki csak 30as vagy 20as szintû még számba lehet venni😊
Egy dologban amúgy teljesen egyet értek, néhány emberrel, abban, hogy magyarokból sosem lesz egységes klán. És németeket, lengyeleket leszámítva, semmilyen más nációból sem.