12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
TottiHUN #11411 Hali
Végre kifogtam az 1. dream fish-emet -
#11410 Én keresek egy lovagot full g50ben g53as kings karddal, akár secret number nélkül...
valaki írjon a jolá[email protected] címre előre is thx!! -
#11409 sajnos a lelkiismeretem nem engedi meg, h ezt lebizniszeljem veled.
:D -
#11408 nah tetőzöm.. :D
akármien kutyának se kellős magas clean kari secret number nélkül is !! xDDDD
küldjetek pm.t.. -
#11407 simientológus? -
#11406 -
#11405 1 Ez nem volt kedves.
3 Pont telibef×som ki milyen helyesírással ír ide. Szerintem kövessetek. A személyes vallásom jövő héten kerül megalapításra. -
dragonfighter #11404 úgy hogy senki nem vesz figyelembe xP -
#11403 most h belegondolok én irom ide a legtöbb marhaságot engem mégse piszkál senki.. hogy lehet ez? xD -
diegho #11402 vagy megnézed ie-vel vagy nem nézed meg sehogy, ez a két opciód van, mivel opera se nyitja meg. ha neked az más világ akkor fogadd el, hogy nem fogod látni. -
#11401 rám miért is? -
Nardon #11400 ie 7.0 az egy másik világ.... -
diegho #11399 nem kompatibilis, viszont ie 7.0-val szépen megyen. -
diegho #11398 köszi. lógok tottinak 3kk-val :D így tudtam csak kardot venni, amúgy meg semmi extra, 2 hittel megölt egy defender :) 1 percig álltam előtte el se talált, na mondom miez már a többieket simán levágta már csak én éltem aztán hopp egy 2400-as sebzés :D majd egy 3000 körüli és szevasz... ja mondom jólvan, azért 4-en lesebeztük úgy 90%-ra :D majd még szórakozunk vele hiszen nincs xp vesztés szerencsére :)
makma 64-es már. én meg most pihentetek egy ideig, december elején úgyis műtétem lesz, majd utána játszok eleget, idén jó lenne a full g50 feathery-t összeszedni. -
Nardon #11397 Omg MineSweeper elérte a Full G60-at... Mennyi kell még Elfen-nek a fullhoz?
Amugy használ vki firefox-ot kal honlaphoz? Mert nem tudom rávenni, hogy betöltse a honlap fölső részét... -
Silversting17 #11396 Csá srácok! Úgy tűnik 1 hét múlva újra lesz netem és tudok megint kockulni Amúgy mi újság Naraehán?
@Makma
Hányas vagy már? Van már kifejlett tigrised?
@diegho
Grat a lvl upokhoz meg a jó cuccaidhoz, így tovább ;)
@Chamber
Gratula a G55 kesztyűdhöz meg a sárkány ölésekhez E-Mok-n :) -
progamer #11395 de tudnák!!!A rooteren holkel beálíteni a tűzfalat aszt nemtudja valaki meert én sajna nem de rád is rádférne egy íráslecke de tom rámis -
#11394 nemtudnálegyszerazéletbentagoltanvesszőkkelírni? -
Doma #11393 Rooterben is van tűzfal(általában), nézd meg! Ha van akkor engedélyezd azt a portot amire a tst belőtted. -
progamer #11392 De megy a ts én fel is tok menni de a többiek nem tudnak connactálni a tűzfalat kikapcsoltam és van rooterem azis bekavarhat? -
Doma #11391 Indítsd el a TSt. Keress rá a magyar szerverekre.
Ott van jópár public szerver amit bárki használhat.
Menjetek fel az egyikre és máris tudtok dumálni.
Így nem fog sávszélességet a gépeden a szerver, ami esetlegesen lagokat okozhat. -
progamer #11390 ja sikerült servert csinálnom mostmár csak az a bajom hogy mért nem tudnak feljönni a heverok nekik aszt írja hogy nincs server pls help -
progamer #11389 sry tom ez nem ide tartozik de nemtudtok adni egy linket vagy egy leírást hogy honnan kel ts2 szervert csinálni úgyhogy az én gépemen fusson a ts szerver vagy egy linket ahonann ts2 server készítős progit lehet leszedni? előreis thx -
Nardon #11388 hmm kal exe meg exception exe és woila le is frissítet lol... -
Nardon #11387 eljöttt következő nap is... update még mindig nem megy nekem... ég jel hogy quit kéne lol? -
diegho #11386 nálam is 15 sec volt a frissítés kb. és tegnap este megléptem az 53-at végre. kimentünk emokra, az xp nagyon jó, így hogy végigbeszélgettük még így is többet szereztem, mint d1-ben szoktam fél óra alatt. pénzügyileg eléggé csődben vagyok 700k-m van :D no de megvan az új kard és használni tudom +9otp +200hp +2 evasion lett az eredmény. most pénzt kéne szerezni, hol tudok a leggyorsabban pénzhez jutni? d3f3 mondjuk? -
Chamber #11385 Másis írta már hogy az eheti frissítés vmi szép nagy lehet mert sokáig tölti... nekem kb 15-20 sec volt, úgyhogy a Kalosok csesztek el megint vmit és néhány embernél szar csak sztem.
-
Nardon #11384 pff ez röhej... általában nekem is 2 perc... most meg... nyomtam egy net reconnectet semmi... ugyanugy szar... -
dragonfighter #11383 nekem általában 2 perc alatt megvan,nálad lehet valami -
Nardon #11382 Csak nekem patchel kall immáron közel két órája?? Sé még csak fél úton jár... Nem emlékszem hogy valaha is lett volna ilyen hosszú... -
Chamber #11381 Clean G55 arch gloves a legolcsobb G55 darab a játékban perpill, az 45-50M. Helm 50M, Shorts 60-65M ilyesmik, de még mostis lefele megy a G55 archer ára még mindig. A G56-al az a probléma hogy sok ember viszi mixelni, úgyhogy viszonylag drága. Clean Bow 6-7M körül talán.
Visszanéznél Kalozni vagy mi?
Ja, 3 hónapot pihiztem 66on 0 XPvel, de mostmár 66,5 vagyok és elkezdtem zöldülni :P
(G55 gloves van meg eddig prideful)
-
#11380 Persze ,mind az 5 nek megvan még :)
Vagyis 2 hónapja még volt még:)
Ejnye SP5 :) te kis lusti :)
Menyiért mennek a G55 ös cuccok,és a G56 os fegyók ?Sima nem + os árakat is mondhatsz.
Ijjra és archer rucira gondolok:)
Látom te is leragadtál 66 nál :)
-
Chamber #11379 Quick! Csá! :D
Toljuk még mindig páran :P
ML még megvan, pont most adtam oda VeresPenge-t a volt SP5knight-nak, ő fog rajta most játtszani, mert újra megjött a kedve Kalhoz, de lusta új karit kezdeni :P
Tiri, Zan, meg az én nubkarim is MLben van még mindig.
Neked megvan még a karid egyáltalán Kalban? 0o ill a cuccaid rajta? -
Chamber #11378 Hát ez attól függ, hogy a leader adott-e jogot a chiefeknek új tag meghívására :P
Ha adott, akkor a nagyon bonyolult /invite név paranccsal tehetsz ilyet :D
Próbáld ki, ha nincs rá jogod akkor ki fogja írni :P (online-nak kell lenni a meghívottnak) -
#11377 Toljátok még ?
Sárkány ?
Jól le vagyok maradva :)
Egyedűl vagyok a Magyarok klánban ? vagy annak már anyi? -
diegho #11376 nálunk s2-őn is alig volt dropp, én pont csajoztam, de többiek mesélték hogy összesen 1.95kkk-t sikerült összeszedni a cuccokból.
jah guildem megválasztott chief-nek. ne kérdezzétek miért, talán azért mert minden nyelven tudok amit beszélnek nálunk, fogalmam nincs, pedig szóltam hogy ne szavazzon senki rám. most már csak az a kérdés, hogy chief-ként tudok guildbe hívni embereket? ha igen akkor hogyan? mert fingom nincs :D
kardból sikerült szerezni egy 12/12/3 kings diamondot, asszem 56ig elleszek vele 18kk volt, igaz kölcsön kellett kérnem (köszi Totti). 200% és 53-as vagyok, tegnap sikerült 200%-ot haladnom úgy hogy délben keltem fel és xp kövem sincs. r10 soloban nagyon jön az xp, jobban mint bárhol máshol. -
#11375 nem akarok rosszat :'( -
#11374 ez is vicces :) elsőre dobott 2-3 60as armort meg kitudja mennyi fegyót, most meg alig vmit... mint a sziget nyitásánál. első nap 3-4 60, aztán azóta kb semmi... a kis sárga ördögök csavargatják a dropratet sztem, mert ha túl sok jó cuccot ütnek ki -> nem váltanának annyi kalcash-t, mivel minden sokkal olcsóbb lenne -
Chamber #11373 Hát ja, ha CCF/hack/scammelni akarsz akkor rosszhelyen jársz :P
Ha jóltudom akkor ^^ilyesmikhez szoktak kiskarikat venni, amit nembaj ha blokkolnak.
Amúgy grat S2nek a sárkányöléshez! ;)
Miis kiírtottuk tegnap megint, az össz értelmes drop egy G62 bow volt :(
-
#11372 :(