Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

blbogus
nem igen vágom mi is ez :S

megen off.. ugy döntöttünk páran xiu.rol h átmeünk a január 1tõl startolo X-Perience.re.. reméljük jo döntés lesz.. szal reset után jertek akik akartok oda..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Látszik hogy 68-s karid van 😊 Csak 6 halál, szép 😛

Itt az enyém:

A death countom elég rossz, mert amíg viszonylag kicsi voltam (52-59) állandóan nagyon nagy guildeket kaptunk ellenfélül. A kill counttal meg vagyok elégedve, de hol vagyok én a legnagyobbakhoz képest 😛

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

Sajnos PvPre annyit nem tudunk menni, mert sok kis guild is benevez, de azért anyira nem rossz sztem 😊

Akik játszanak aktívan eredetin, azoktól kérdem: jártok pvp-re? Ha igen, légyszi vágjátok már be ide a honor ablak ss-jét. Csak kíváncsi vagyok rá 😊 Köszi

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

blbogus
most lettem 78.. te még tolod arra fele? voltunk többen is magyaok de mintha mindenki eltünt volna.. :/

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

v150r
lvl?

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

Mai 4 legfontosabb drop bosstól: 2db G60 archer chest, 1db G60 archer short és 1db G62 1H. Jó kis pénzt fogunk kapni 😛

Hát tényleg csak érdeklõdtem 😄DD Nincs kedvem nekem ujra kalozni még privin sem 😊)

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

blbogus
http://xiu.ath.cx
legalább érdeklõdõ van 😛

Állítólag banned...

Ez az event nem megy nekem... 1h IR és mindent én szedtem föl és semmi event cucc nem esett...

Alienware m14x

Mi a szösz? Infernojerez nevet cserélt?

Linket esetleg?<#conf>

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

blbogus
ezt nekem akartad válaszolni? 😊

#OFF akik már nem is tolják eredetin, de azé priváton esetleg még nyomnák.. jertek Xiu.ra 😊 nem a legjobb server de azé jo sokan vannak rajta.. gyüjteni szeretnénk a magyarokat mer csak a lengyelek vannak igazán elterjedve és ez nem az igazi.. -.- SempPro barátom és várjuk h jertek, ha kell be is segitünk.. én nevem ssjGohan.. v néha Ginin néven futok.. szal csak ennyi.. 😊
#/OFF (bocs 😛)

v150r
ideje lenne mostmár nem csak eventben betolniuk ezt a rate-et egy évben (?) egyszer...

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

Nem a legutolso dupla exp eventrõl van szó ami igy is csak 8 orás volt hanem egy régebbi eventrõl beszélek mondjuk már lehet volt vagy 1-2éve
Nem egy nagy durranás ez az event^^ mondjuk nem is nagyon volt jó event .. emléxem a dupla exp eventbõl is lagg event lett <#levele>
Nálunk meg egy 😊

Alienware m14x

Nálunk egy nap kb 2 jön össze.

az hanin 😊

Alienware m14x

Elsõ nap megvolt már 2x, és már fele megvolt a 3.ra is mikor éjfél körül elhúztam aludni 😊

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

azért 10k olyan cuccot leadni a fának nem elsz egy gyors, max naponta 1szer. Multkor csak 1k kellett akkor volt naponta 5 max...

Alienware m14x

Énis (L) <#puszis> na de most go cod2<#integet2><#wave>

most nézem elég durva event lesz idén
10%+drop rate
10%+xp

és dobálni fognak jó dolgokat a mobok, végre egy értelmes event.

blbogus
csak ezér is meg fogja nekem érni letölteni a klienst, a kaki netemmel orákig peccselni és meglépni egy levelt 😄DDD

Én küldöm majd az elsõ shoutot meglásd <#integet2><#puszi><#hamm>

blbogus
akko kezdek egy uj karit aztá minden level után küldöm a ss.okat meg várom a sok shoutot 😄
Gz blbogus for lvl 2 !! xD

Dicsekedni hogy ki a fasza gyerek ^^
Hogy kinek mennyi shoutot toltak el 😛
Tudod ezt már shoutban mérik 😉 Lemaradtál öreg barátom 😄D

blbogus
sztem csak arra vágyik lál
gratulálos mire jo amugy?

Na ezt a képet csak azért raktam fel ide, mert guildben az a szokás hogy guildfórumra mindig kirakjuk a lvlup-s képeket és mellé tessszük még a gratulálós képet is. Én nem akartam 2 képet feltölteni, hanem így összevágtam és ezt raktam be. Ez meg csak azért került ki ide, mert nem volt kedvem töltögetni, csak bemásoltam ide is a linkjét. De ha akarod feltöltöm a simát.

grat silver!
de ez a chates tenyleg lol xD

Mai dropok bosstól: G62 1h; G62 stick; 4db G55 armor; 2db G56 2h; 2db G59 2h; 1db G59 1h; 2db G59 stick. Jobb mint múltkor, de G60 már megint egy sem.

XD

ez roneszos volt<#buck>
lol nekem chat fel se tûnt annak ellenére, hogy végig olvastam...
Egyedül az járt fejemben, hogy hmm lvl up pillanatában máris mennyi horn neki 😄

Alienware m14x

blbogus
😄D

Gratz Silversting !! ;D

nekem meg az h bevágta a chatjét ahol shoutoltak neki, csak h mi is lássuk mekkora sztár...

Rögtön az szurt szemet nekem is XDDD

beírod chatbe h /set gt és láss csodát

GRATZ, amugy ezt a hp kiegészítés moboknál, hol lehet letölteni? ^^

Alienware m14x

Gratz de modt folytahjuk a <#pias>

Na ezt vártam már 3 hónapja 😄

http://www.youtube.com/watch?v=nnI_NbS1FJ4&feature=related
sztem a szarnyas knight meg a pepsis cucc baromi jo 😄

blbogus
nah a héten nem vot kinyirva a boss? 😉 helyzetjelentés kéne.. 😛

okesos

blbogus
hurrá

DamageAdept
szavamra möndõm szivémból szöltal 😄

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

Szívemból szóltál 😄

@ronesz Annak azért nincs akkora visszhangja, mert ott 1 embert nyúltak le... Inferno meg vagy 60-70-et -_-

@ThedarkmanHUN Ahogy már más is mondta, van akinél tényleg a pénzét lopja el így, mert kalcash feltöltésbõl szerezte a cuccait + aki ellopta az eladhatja e-bay-en és valódi pénze lesz belõle.
Ha meg nemis ez a helyzet, akkor is rosszabb ha játékban lop 😛 Mert a való életben legalább néha azért és annyit lop valaki, hogy ne dögöljön éhen (nem mintha az nem lenne lopás, de azt azért egy bizonyos fokig meg bírom érteni)... de itt a karidnak nemkell kaja 😛
Szóval játékban semmi okod lopni, csakis az, hogy egy rohadt kis mocsok féreg vagy. Úgyhogy én személy szerint remélem, hogy az ilyeneknél megszállottság is párosul hozzá, úgyhogy elõbb-utóbb holtan fordulnak le otthon a székrõl.

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

DamageAdept
jó kis cefre az ne picsogjál <#vigyor>
szombat? egy kis eggparty pálinkával pókerrel?

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

huh szilveszter ota nem iszok törkölyt de a kedvedert barmit (L)