Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem akarom lerombolni álmaidat de én személyszerint nagyon nem hiszek az ilyenekben, vajon miért is?
Gondolkozzunk értelmesen, ki az a normális ember aki azé fizet hogy weboldalakat látogatsz?😊
Ennyit szerettem volna 😊

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

na,haverom elküldte az oldalt.úgy mûködik,hogy külömbözõ oldalakat látogatok és úgy kapom a pénzt.havi ~60$ a kereslet és 10$-ként lehet küldetni a pénzt.végülis ha 3 héten mindig megnézed az oldalakat lesz elég pénz a kalcashre =)

közben régi guild társam megvette a panthert 14-ért odaadtam neki (ZalbarGER) nagyon lementek az árak. 70 millát kaptam csak a cuccaimért és tudod mi a komoly? már most 5-10 millával olcsóbban vissza tudnám venni 😄 azért elég durva, itt 3-4 hónap múlva a 70 millámból már full g50-et fogok kapni king-es kardal, sõõõõt találtam már g56 1h 12/12/2-õt 8 milláért 😄 4 napja még 15 felett volt. 1 héttel elõbb kellett volna eladni a cuccaimat +10 misi lett volna belõlük.

hanin,de egyik haverom talált egy olyan oldalt ahol lehet szerezni dolcsit csak reklámozni kell valamit vagy mittomén,asszonta már fél dolcsit összeszedett 😄 majd hazajön elkérem tõle a linket

Láttam írtál PM-t mikor nem voltam gépnél, de nem tudtam elolvasni. Majd holnap írj megint, vagy küldj üzit 😉

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

melyik szerveren akarsz játszani?

végülis akkor mûködne a dolog e-bayen szerintem..de 100%? <#vigyor5> nem szeretném elbukni azt a 3-4k forintot ( a jól számoltam 13€*~270Ft=3510Ft)

Makma
ezek szerint néhányan nem fogadnak szót az ebay-nak 😄
akkor vehettek itt is csak azt kell megnézni hogy akitöl veszitek az mennyi üzletett bonyolított le és milyen a visszajelzése. ahogy elnéztem az átlag 20-25 és szinte mindig 100% a visszajelzés (azaz a kuncsaftok max. elégedettek). ez persze nem biztosíték hogy késöbb le ne hackeljenek ( sajnos).

Elvileg letiltották de mégsem 😄 Én is szoktam nézegetni és mindig van eladó geon.

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

hát én nagyon nem akarok okoskodni de itt néztem,és sztem jó lenne.De akkor inkább biztosra megyek és szerzek kalcasht.

Makma
az ebay-on már nem kapsz geont mert letiltották. de vannak helyette erre szakosodott webportál(ok).én a helyedben azonban nem biznék bennük mert nagyrészük (talán mind) hacker és ahoz hogy megkapd a geont meg kell adnod hogy melyik serveren vagy és mi a karaktered neve. na most innentõl kezdve mozgó (hacker) céltábla leszel. a legbiztonságosabb a kalshop.lehet átutalással(forinban) mivel MO-n a raiffeisen banknál van számlájuk (ez a gyorsabb), vagy boritékban KP. egyetlen hátránya hogy csak akkor lessz belõle geonod ha a kalshopban vásárolt itemeket eladtad (szal idõigényes). a leggkisebb kalcash összeg 300, ami átutalási illetékkel 6 900 Ft, amibõl kb:25 millió geonod lessz Naraehán. ( a többi szerver árfolyamairól nincs infóm.
ha további kérdésed van , csak bátran.

valaki elmagyarázná hogy hogy van ez az e-bay-es cucc? me egyik haverommal cserélnék karit (nekem kéne Kal-os neki SRO-s) és akkor venne nekem kb 10kk-t e-bayen.Ez megfelelõ lenne?Megbízható az e-bay?Illetve hogy lehet akkor megszerezni a pénzt? Valaki dobjon meg egy privivel 😄
Tnx

Lol, hogy egyeseknek mire van pénze...

Alienware m14x

XD

Makma
F5 is hasonló F4-hez . középen fõútvonal , jobbra-balra kamrák. Ott is van híd. Egyébként meg van safe minden szinten: hátul a következö szintre juttató kõtáblánál , és még a hídtól sincs messze. F4-en nem sokat tudsz fejlödni mert ott már sok moob piros de te úgy is G55-re hajtasz inkább.

F4-n már voltam de nagyon utálom: szûk(kamera mindig elakad, én meg a mobokban), sok a virág. és nincs safezone -.- F5-re meg még nincs mentésem, de asszem oda fogok felnézni. Igaz nem nagyon ismerem mi hol van és hol éremes partyzni.

Dodokacsa
aha, szal tegyek fel másik vírusirtót, mert a T. kalosok lámák?<#nevetes1>
inkább unistall...

Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow

Milyen vírusirtód van? Mert volt egy topic errõl kalhq-n mert midnenki elkezdett parázni, közben csak egy két gyengébb fajta vírusírtó hibája volt. (ugy néz ki akkor még mindig)

@Silver D4 F4-F5?

Alienware m14x

Dodokacsa
csak nekem kukacos az engine.exe-m? <#nevetes1>
szánalmas az Inix... gondoltam benézek jáccani, erre update-nél Worm/SdBot.946176.3-at talál <#lama><#taps>
csak nekem van ez, vagy ti annyira fanatikusak vagytok, hogy inkább kikapcsoljátok a vírusirtót, csak tudjatok kalozni?<#fejvakaras>

Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow

Jó cuccok 😛

Adjon már vki tippet hol a fenében fejlõdjek, ahol jó dropok jönnek viszonylag gyorsan.

High lvl-ek hanin-ról nem akartok egy két ss-t postolni magatokról? Kiváncsi vagyok, hogy nyumulnak magyarok full G55-ben G62-vel ^^
Szal pls ^^ unatkozom és ss nézhetnékem van 😄

Alienware m14x

Brutal
A régiek közül DeViLMaYCrY-t meg JohnnyHUN-t szerény személyem fertõzte meg a Kal-al, emléxem Devilre mikor elõször látta a kalt megkérdezte tõlem hogy mi ez a szar? .D Most éppen 62,6 (tegnap az volt) 😄

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Brutal
A múltról csak annyit hogy én vagyok a rekordtartó 47,9-rõl 48-ra 1 év alatt jutottam el 😄

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

amugy mi is volt szaszaval meg veled mert azt hiszem irtatok rola ide a forumra de nem nagyon reszleteztetek.le tudod irni pls kivancsi vagyok 😄

pff szaszabol is csak annyira emlexek hogy vitte a lvl 30as magemet a 45os archerevel doggibeachre drunkeneket olni😄 persze megigerte hogy elvisz skorpizni is de meg mindig nem vitt 😞
a szokasos party d1ben amit meg penge meg hexetra szervezett minden delutan😄
azt nem ertettem az MLben hogy minden szinten be kellett adnod 1 kockat es elkudleni rola a kepet emailben.amikor a guild nagynehezen lvl4lett nem regeltunk warra mivel hogy ugysincs eselyunk.
amikor beleptem a karimmal MLbe kb eltelt fel nap es sorra leptek ki a tagok es megalapitottak az RA-t.szoval megvolt a hatasom...
utoljara haninon akkor jatszottam amikor zox odaadta Mortel archeret amit megvett morteltol geonert es o jott a magevel en meg az archerral felmentunk tsre es assaztunk hajnalig 😄 persze orditozas amikor egy vagat levertunk akinel 2handed volt😄
dáá regen mennyivel jobb volt a kal...

gvarga12
LOL 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

"Múltidézõ rovatunkat olvashatták" <#taps> XD

kb én akkor kezdhetem kalozni ^^ vagy még annál késõbb
Régi szép idõk, emlekszem h pont akkoriban alakult meg az RA mikor Zox jött MLbe, még én is ott voltam akkoriban aztán váltottam RAba

ja voltaz volt az ea m neve csak 63 on belementem egy rossz üzletbe
és szabolcs "SZASZA" átbaszott de legjobban Mortel szívta meg õ vitte fel azt a karit 71 re ^^ ja bene vagyok a top100 FENIXCOMANDER a neve a vagámnak <#smile> chamber ne írj valami kis tanító szöveget az accshare ról <#sniffles>amugy 2 en viszük a karimat az öcsémel de csak rokon al osszátok meg a karitok ha netalántán azt csináljátok mondjuk mostmár le lockolod a cucaid és nem veszi le senki ^^
zoxra emlexik valaki?lvl 55ig vitte es hermit volt haninon.kalkezdes ota jatszott 1 evet. meg a magyarlovagokba is benne volt de legtobbet abban a nemet excalibur guildban volt.kb amikor penge 40volt zox olyan 37 .nah neki sikerult a kallal engem meg meg par szaz embert megfertoznie.

spy6 ra meg emlexek mert jatszott naraehan meg server kezdeskor mert azt hiszem blockoltak meg egy par hetre a vagajat.
de neked nem volt egy archered valami "pinaszomoritok" vagy valami ilyesmi?marcsak a forumneved miatt kerdezem.

Beindult a forum juppi 😄

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Akkor az még csak apprentice knight lehetett maximum XD
Amúgy nem tudtam hogy ennyi nagy kari van Haninon. Benne vagy TOP100-ban? Mennyit játszotál te ha 1 év 1 hónap alatt felvitted 40-rõl 69-re? 😮

40 es voltam kb a vagámal mikor a bango nyilt ha jól emléxem <#crazya>
én vagyok al egnagyonn szintû magyar a haninon 69 es vaga
Over is 69 es mondjuk õ abba hagyta a kalt^^
chamber 67 es HelenaHUN 65 ös de õ már nagyon régota nem játszik
lelkiismereted 65 ös ^^ de a haninon lévõ 55+ karik:
devilmycry,fatalsamurai,titanila,chamber,zanbare,tiranda,natrak,elfhun,
jadishun,johnnyhun,sigadragon,tormentdeath,freezprof,goleohun,ezustroka,
grealehun,lelkiismereted,spy6,én, ezeket a neveket még szoktam látni haninon szoval aktivak valamennyire ^^ ezek jutottak eszembe ha valaki tud még írja bátran <#nezze>
Tudom hogy nuclear hollandiában él már jópár éve és egyidõs velem, de abbahagyta már több mint fél éve, és odaadta a karaktert másnak. Õ már csak Cabalozik.

Hát akkor én is láttam épp az volt utolsó talán... HAcker néha benézegetett rá, meg igazi tulaj is néha...
De azután egyszer csak honlapon törölte hacker ID-t...

Alienware m14x

amugy nuckler alapbol hollandiaban el mar vagy 10 eve es gondolom a haverja jatszik rajta akivel kozosen toltak eddig is. volt amikor BetBoy jatszott a karin.
(legkozelebb megprobalom a 3 hozzaszolast egybe irni >.< )

amugy mikor beirtam es visszaolvastam egybol jott az a noi megerzes hogy ezt fogod reagalni <#love11>

nem volt egy honapja mikor lattam a karit copba akkor meirt toroltek?

Protector-t nem olyan rég törölték ki. Gyerek kb 2006 õszén kilépett, majd 2007 tavaszának végén meghackelték. Ekkor már nem nagyon izgatta dolog, el volt mentve még különbözé karikon neki olyan 400 milla, arra vártak hacker had játsszon aztán akkor majd pass change és kapnak egy két cuccot...
Majd most karácsony idején egyszer csak karit kitörölték, többi kariról meg pénz elúszott, mert nem loggoltak be vele...
Mondtam is neki, hogy azér egy C/S-t megért volna hack idején, mert ennyi cuccból meg a kariból egész sok valódi pénzt lehet kiszedni...
Amugy vmi egyiptomi csavo volt a hacker...

Alienware m14x

TMNuclearral már vmi holland játszik, Protectort meg rég kitörölték

@Makma
Köszi 😊 Amúgy ugyan ilyen monitorom van nekem is 😄

DamageAdept
Lool tetszik a kézikamerás megoldás <#nevetes1>

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

Másfél éve eladtam a karimat 😉 Akkor 57es volt.

Makma
@Silversting:
http://members.chello.hu/makmarci/Stone%20of%20Mystery.AVI

DamageAdept
Haninon háát a Dodokacsa az van vagy 2 méter <#hehe>

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

amugy total elfelejtettem Protectort meg TMNuckleart. protector aszem meg elvitte ranking 3. vagy 4. helyig lvl 65 ea volt mikor meghackeltek.nuke meg lvl 65 storm mage es olyan ranking 70ig vitte a maget.
amugy magyar guild hmmm.sztem ha a 3 server osszes magasabb szintu magyarjat sikerulne atrakni bangora egesz utos klan lehetne 😄 .
ott van szasza ronesz chamber protector nuke silver apuci makma meg meg azok a magyarok haninrol akik 60+ csak epp nem tudok igy perpill roluk.
amugy haninon a magyarok kozul kik a legmagasabbak?

Átadtam, köszöni szépen 😊 Azt kérdi hányas vagy Haninon 😛