Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolkozzunk értelmesen, ki az a normális ember aki azé fizet hogy weboldalakat látogatsz?😊
Ennyit szerettem volna 😊
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
akkor vehettek itt is csak azt kell megnézni hogy akitöl veszitek az mennyi üzletett bonyolított le és milyen a visszajelzése. ahogy elnéztem az átlag 20-25 és szinte mindig 100% a visszajelzés (azaz a kuncsaftok max. elégedettek). ez persze nem biztosíték hogy késöbb le ne hackeljenek ( sajnos).
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
ha további kérdésed van , csak bátran.
Tnx
Alienware m14x
inkább unistall...
Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow
@Silver D4 F4-F5?
Alienware m14x
szánalmas az Inix... gondoltam benézek jáccani, erre update-nél Worm/SdBot.946176.3-at talál <#lama>#lama><#taps>#taps>
csak nekem van ez, vagy ti annyira fanatikusak vagytok, hogy inkább kikapcsoljátok a vírusirtót, csak tudjatok kalozni?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow
Adjon már vki tippet hol a fenében fejlõdjek, ahol jó dropok jönnek viszonylag gyorsan.
Szal pls ^^ unatkozom és ss nézhetnékem van 😄
Alienware m14x
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
a szokasos party d1ben amit meg penge meg hexetra szervezett minden delutan😄
azt nem ertettem az MLben hogy minden szinten be kellett adnod 1 kockat es elkudleni rola a kepet emailben.amikor a guild nagynehezen lvl4lett nem regeltunk warra mivel hogy ugysincs eselyunk.
amikor beleptem a karimmal MLbe kb eltelt fel nap es sorra leptek ki a tagok es megalapitottak az RA-t.szoval megvolt a hatasom...
utoljara haninon akkor jatszottam amikor zox odaadta Mortel archeret amit megvett morteltol geonert es o jott a magevel en meg az archerral felmentunk tsre es assaztunk hajnalig 😄 persze orditozas amikor egy vagat levertunk akinel 2handed volt😄
dáá regen mennyivel jobb volt a kal...
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
és szabolcs "SZASZA" átbaszott de legjobban Mortel szívta meg õ vitte fel azt a karit 71 re ^^ ja bene vagyok a top100 FENIXCOMANDER a neve a vagámnak <#smile>#smile> chamber ne írj valami kis tanító szöveget az accshare ról <#sniffles>#sniffles>amugy 2 en viszük a karimat az öcsémel de csak rokon al osszátok meg a karitok ha netalántán azt csináljátok mondjuk mostmár le lockolod a cucaid és nem veszi le senki ^^
de neked nem volt egy archered valami "pinaszomoritok" vagy valami ilyesmi?marcsak a forumneved miatt kerdezem.
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Amúgy nem tudtam hogy ennyi nagy kari van Haninon. Benne vagy TOP100-ban? Mennyit játszotál te ha 1 év 1 hónap alatt felvitted 40-rõl 69-re? 😮
Over is 69 es mondjuk õ abba hagyta a kalt^^
chamber 67 es HelenaHUN 65 ös de õ már nagyon régota nem játszik
lelkiismereted 65 ös ^^ de a haninon lévõ 55+ karik:
devilmycry,fatalsamurai,titanila,chamber,zanbare,tiranda,natrak,elfhun,
jadishun,johnnyhun,sigadragon,tormentdeath,freezprof,goleohun,ezustroka,
grealehun,lelkiismereted,spy6,én, ezeket a neveket még szoktam látni haninon szoval aktivak valamennyire ^^ ezek jutottak eszembe ha valaki tud még írja bátran <#nezze>#nezze>
De azután egyszer csak honlapon törölte hacker ID-t...
Alienware m14x
(legkozelebb megprobalom a 3 hozzaszolast egybe irni >.< )
Majd most karácsony idején egyszer csak karit kitörölték, többi kariról meg pénz elúszott, mert nem loggoltak be vele...
Mondtam is neki, hogy azér egy C/S-t megért volna hack idején, mert ennyi cuccból meg a kariból egész sok valódi pénzt lehet kiszedni...
Amugy vmi egyiptomi csavo volt a hacker...
Alienware m14x
@Makma
Köszi 😊 Amúgy ugyan ilyen monitorom van nekem is 😄
Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok
Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok
amugy magyar guild hmmm.sztem ha a 3 server osszes magasabb szintu magyarjat sikerulne atrakni bangora egesz utos klan lehetne 😄 .
ott van szasza ronesz chamber protector nuke silver apuci makma meg meg azok a magyarok haninrol akik 60+ csak epp nem tudok igy perpill roluk.
amugy haninon a magyarok kozul kik a legmagasabbak?