Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Napi 2-3 óra, és volt hogy nem játszottam pár napot.
Ma 20 perc után kaptam G55-t ugyanígy f2-n XD

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

Ez a 1,5 hónap mit takar? napi 10 óra folyamatos boss? 45 napon keresztül? ^^

Alienware m14x

Más:
@Chamber
Haninon is erõsebb a boss, mint volt? Nálunk ma kín szenvedés volt, és a purification sem mûködött rendesen senkinél: csak a lassítót szedte le, az életszívót nem. Marha kellemes volt 9-s szarral menekülni, úgy hogy négy- ötszázat szív másodpercenként.

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

Elsõ g55-ért öltem 5 napot, másodikért 3 hetet, harmadikért 1,5 hónapot, negyedikért 2 hetet. Persze nem egymás után, hanem hónapos különbségekkel. Közben leveleztem meg volt hogy nem játszottam. Unalmas, de nem halok meg annyiszor, mint a többi emeleten. Holnap megyek megint a kövi g55-ért, és addig el sem jövök míg nem lesz elég pénzem mixelésre.

Évekig xDDD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Silver te már tapasztalt vagy D4F2 bossnál. Mennyi ideig ölsz ott egy jó droppért (G55,G56) kb?

Alienware m14x

Brutal
Maradjatok a Paybycash rendszernél szvsz. Ha nincs bankkártyád akkor beballagsz a legközelebbi bankba (mivel õk itthon Raifaissen banknál vannak lehetõleg oda) befizeted a számlaszámukra a pánzt az azunosító számmal együtt és két nap alatt legkésõbb megvan a kc. Én webbankon keresztül intézem ha veszek ugy szokott lenni két nap. Ha valakinek kell venni esetleg akkor szivesen segitek.

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Hát külföldön 5k HUF-al max a seggüket fogják kitörölni xDD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Tehát magyar posta sux... 100%-ot adok rá, hogy itthon tûnt el...

Alienware m14x

Én próbáltam egyszer borítékban. De pnt akkor változtatták meg a kalcash rendszerét(több van 1 csomagban és többe kerül), amikor beért a pénzem. Küldtek vmi sz*r e-mailt, hogy vagy küldök még nekik pénzt és kipótolom, vagy mondjak nekik vmilyen címet és visszaküldik. Elküldtem nekik a címem, de semmi nem jött. Buktam 4,7k Ft-t, azóta nem próbáltam ki és nem is fogom.

valaki próbált már úgy kalcash-t szerezni,hogy postai úton küldte a pénzt?
esetleg paypal-ról lehet átutalni a pénzt az inixhez és annak alapján megkapni a kalcash-t?nem vagyok otthon az ilyen dolgokban <#lookaround>

"ha fehérrel írja ki, akkor csak alacsony endurance miatt törhet el"
de ha alapból fehérrel írja mert csak endurance miatt törhetne, akkor feldob egy második ablakot is pirossal hogy túl kevés az endurance, biztos ezt akarod? 😛
Szóval maradhatunk annyiban hogy piros szövegnél törhet egybõl 😉

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Hát fortban 😄 meg trainelnek, nem ücsörögnek.
Amugy kösz idegenvezetést S2-n 😄

Alienware m14x

LoooooooooooooL Hol vannak az emberek Bangon? 😄

Király oldal, szép munka. Alig várom, hogy teljesen kész legyen^^

@Nardon
Mibõl gondolod hogy én kocka vagyok? XD

Én is mindent készen vettem, mondjuk igaz mire én 50 lettem...

Alienware m14x

DamageAdept
Nice oldal lesz! csak csiszolni kell rajta <#kacsint>

Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok

szioka arcok

bejelenthetem hogy elkeszult a www.kalonline.hu
tartalom mar van, es folymatosan toltjuk felfele

by TormentDeath

Nyuszuke | Kalonline(Hanin) | Mage lvl 58 CJB

Én októberben kezdtem el játszani, de másfél hónap után kezdtem 1 új karit, és akkor már volt minden cuccom, ezért nem akartam Bangora menni, ahol mindent nekem kéne megszerezni és tuningolni stb. stb. Szeretem készen venni a dolgokat^^

Télleg Silver te majdnem bango nyitásakor kezdted a kalt, hogy hogy nem S3-ra jöttél? Ott durván a topba lennél 😄
És sajna nincs kocka magyarunk, aki 60 fölött/körül járna 😞

Alienware m14x

Néha van olyan nekem is, mintha otp-m vagy evám 20 al kevessebb lenne...
D1-ben 3 fs egymás után misselt, vagy R10-ben 3 mobot nem tudtam ölni egyszerre mert, mind eltalált -.-
Nekem egy relog emgoldja ilyenkor, vagy egy idõ után visszaáll.

Alienware m14x

Brutal
Tegnap megvolt a G50 chestem pridefulozása és elsõre belement 😊

mi megmondtuk hogy noob vagy 😄

vettem egy despo kesztyût is. most kitettem eladni mindent amit vettem kicsit drágábbért, hátha elviszik ennyiért, akkor kerestem kis pénzt pluszba, hétvégén meg megveszem 5kk-val olcsóbbért 😄 a kard meg egyszerûen fenomenális, nem gondoltam volna hogy ennyit számít 12/12/3 king diamond vs. 11/11/1 steely pain és a pain messze jobb, pedig most clean g46-ban próbáltam 6-al kisebb otp-vel r10ben de sokkal gyorsabban ölök ezzel.

Jajj de jó <#guluszem1> Dettó akkor vagyok rajta Egida videóján, mikor épp betérdelek. -_- Mind1 amúgy sem tetszett a CW: még életemben nem ütöttem ennyi miss-t, mint akkor. Anno 130 OTP-vel kevesebbet misseltem akárkin, mint most 146-tal. Ez valami bug? Van hogy lvl50 alatti lovagokon meg íjjászokon is missel. Egyszerûen nem értem miért.

DamageAdept
Szólj hogy ha a hirdetésreklikkelgetés után 1-2 hónap mulva tudod a géped másra használni mint könyvtámasznak és még pénzt is kaptál...

elvileg lehetetlen hogy eltörjön toi-zás miatt,csak ha kevés az endurance.mivelhogy ha nem sikerül a talizás csökken a fenyódnak az endurancéja 5-tel

Találtam egy olyan oldalt ahol lehet pénzt szerezni,igaz elég lassú de ha türelmesek vagyunk 1-2 hónap alatt lehet szedni annyi pénzt hogy fussa kalcashre.ncsak azért teszem ezt ide,hogy legyen lehetõsége anak is kalcash-t szerezni(és eladni a beváltott cuccokat)aki 'csóró'(akár én 😄).Olyan ez az oldal,hogy csak hirdetéseket kell leklikkelni,naponta kb 0.20-0.30$ összejön (min kalcash asszem 25$),és az sztem ha úgy nézzük elég jó 😄
link
Esetleg ha valakit érdekelne és nem érti naon pontosan mi is ez,csak dobjon egy pmet.

nekem tört el nem egy kardom mikor max endurance-n volt és toiztam, haveromnak is az ijja. nem tudom hogy van ez.

Jah vettem 14/14/5-s G56-s impet, de mára minden gond megoldódott: 2-s partyban kaptunk G55 mage shortot^^ Ha eladjuk gyakorlatilag az összes pénzt amit kapok fizethetem is vissza XD

Dodokacsa
a "2. ToA" az elsõ akart lenni<#crazya>

Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow

Dodokacsa
marha eccerû a dolog... ha piros a szöveg amit kiír, akkor kell poli, mert bármikor törhet
ha fehérrel írja ki, akkor csak alacsony endurance miatt törhet el
ToI-hoz, ToP-hoz nem kell poli, armort csak a ToD-ok miatt poliznak (régen ToE is) fegyót meg 4. attack/4. magic és 2. ToA felett

Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow

@Silver G56-ot vettél vagy hogy hogy? ^^
Amugy toi-tól el tud törni fegyver? hmmm

Alienware m14x

figy ha most veszek kc-n cuccot és kell valamennyi lehet tudok adni aztán majd droppokból letörleszted, ha minden jól megy d1 eggezek 56-ig, addig nem is kell g50 cuccra pénz, a pride sisak meg annyira olcsó volt,hogy kénytelen voltam megvenni 😄 most olcsó g46-okat keresek, mert minden clean rajtam és így azért kicsit necces még a szitu, de ennek a kardnak nagyon örülök, mákkal de meglett egy jó kard és a g56 is elég lesz 59ig úgy érzem, max feltolom 10/10-re hogy mégtöbbet sebezzen. g50 full despo/pride (3despot akarok és 2 pride-ot) után meg megcsinálok egy g59-et ugyanígy steely-re és 12/12+ statra.

Brutal
Én most öltöztem fel G50-be G53 Diamond Bow 13/13/3 legendary + a G56-os Bowot most csinálom magamnak de az még régen nem tökéletes.

Grat, én meg el vagyok adósodva XD

megcsináltam kal pályafutásom elsõ kardját. vettem egy 11/11 pain-t rányomtam egy pol-t és az elsõ steely sikerült 😄 mák tudom, így 7.7kk-ból (raktam rá egy toa-t is) megvan az 56-os szintig tökéletes kard, plusz vettem egy 9/9/1 steely g56 generalst is 4kk-ért, majd azt is megcsinálom lehet, de szerintem 9/9/1 is bõven elég lesz az 59 imp-ig.

Bango bepróbálkozott emokon bossal... Szoptak mert storm cooldownra kellett várni mindig 😄 Jó, hogy nem mentem RB-ket meg xp-t vesztegetni...
Talán nyárra...

Alienware m14x

naraeháról kell valakinek valami kc cucc forintért? most fogok tölteni mert kell egy sob meg egy xp kõ, de ha valakinek kell valami szóljon tudok utalni bõven és kiszámoljuk forintban mennyi. mondjuk utalok 500 pontot az 11000 kell egy sob az 159 pont tehát 11000/500*159 ennyi egy sob.

Grt örnagy xD<#taps>

XD Kösz. Nem tudtam, hogy figyelemmel kíséred a Honor listát 😄

Tapsoljuk meg együtt Silverstinget, hogy õrnaggyá léptették elõ. *nagytaps*

Alienware m14x

Brutal
Jah ujra nyomom ugyan nem fanatikusan de azért elvagyok 😄

DamageAdept
szerintem meg ha ilyen nagy értelme lenne mint amit levezettél akkor nem ilyen reklámok lennének hanem valami értelmesebb <#vigyor><#vigyor> az egész élet egy nagy spam<#vigyor>

ha egy honap alatt megnezi 100szor az oldalt es az oldalon esetleg van valamirol reklam es elmondja 100 embernek es azok fejenkent megnezik szintugy 100szor abban a remenyben hogy kapnak penzt meg mindig jobban megeri mint hogy egy 1 perces reklamert 4 milliot fizessen az adott cég fõmusoridoben a tvben.gondolom ha az oldal amerikai ott fõmusoridoben a reklam ara sokkal de sokkal tobb mint 4 millio szal sztem meg mindig olcsobb megoldas ez a 60$ megoldas.

Jéééé brad, újra játszol? 😄 Nem láttalak már vagy fél éve lol

Brutal
Bagge elb..sztam szóval LINK

Brutal

lennél olyan kedves és belinkelnéd azt a topicot?

valami lehet benne 😄 bár már negyed dolcsit szereztem,lehet télleg nem lesz belöle semmi <#mf2>de sebaj,egyik csávóka épp ma adott egy akkot,nekiállok tölteni a kalt és megnézem mi van rajta =)

Brutal
Bele ne kezdj nincs semmi értelme az egésznek nemhogy 60 de még 6 dodot se fogsz megkeresni. Itt az SG-n van egy oldal ami pont ezeket az oldalakat monitorozza, elõbb szvsz nézz be oda.