12892
  • Curbuncle
    Barátságot nem ts-en keresztül kell szerezni-építeni-fent tartani, így itt sem erről volt szó. Itt olyan alapvető dolgokról van szó, melyeket nem vagy csak direkt nem akarsz észrevenni. De látom nem olvastad végig, mert mint mondottam, ez nem fórum téma.
  • v150r
    "de Zoli magatartása az utóbbi időkben igen csak próbára tette ezt a kapcsolatot." jajajj. kapcsolatot :D. itt most ezt nem akarom kifejteni majd ts-en megbeszéljük.
    biztos nektek is volt már olyan időszak, amikor lagban meghaltok sokszor egy más után és még csak circa 1 órája játszotok, akkor ez nekem személy szerint egy időre elveszi a kedvem a játéktól. igazán undorító, hogy amikor hazaérsz vagy kedved lenne feljönni, az fogad, hogy mész két métert és átt fél percig, betámadsz egy szörnyet, majd meg kell enni feleslegesen 200 medit, mert vagy dc lesz vagy csak simán áll. emiatt nincs kedvem sokszor játszani. ezek most nem kifogások, ez így van. ha nincs kedvem játszani, hát nem játszom ennyi. ettől még sztem ugyanolyan marad szerintem a "kapcsolat", mert ts-en állandóan fenntvagyok. és hogy csak ne felejtsd el, ascyra 3 hétig nem volt fennt, mert nem volt nete. ez nem volt széthúzó számodra? mert nekem ugyanis nem számít. nem csak kalban vagyunk barátok!
  • Fantos
    Hello mindenki nemtok rgelni azt mondtátok írjak egy mailtcímet de hova? Regnél mindenféle van de valami aval kezdődőt nem fogadd el (nem Account)szal hova kell azt a mailcímet írni?
  • Curbuncle
    Senkit nem kértem arra, hogy az én nevemben írogasson erre a fórumra. Maradjon ez így is. Többek között az utóbbi 1-2 napban kaptam pozitív visszajelzéseket, aminek nagyon örültem, de leszögezném mindenkinek, hogy elviekből, nem fogadok el semmit.

Attila. A bizonyos triumvirátus ahogyan te nevezted, rég nem olyan mint kezdetekben. Nem fogom kifejteni, hogy miért, de Zoli magatartása az utóbbi időkben igen csak próbára tette ezt a kapcsolatot. Ez egyaltalán nem az a hely, ahol ezt kifejteném bővebben.

Ami pedig megtörtént, azt nem lehet visszacsinálni. Lelehet szálni a témáról.
  • ThedarkmanHUN
    Egyszer énis elkurtam az ijamat igaz akkor raktam rá eb-t és fingom nem volt rola mi az a revi kő és hogy miért árulják olyan sokat a kovács előtt aztán miután megtörtént a baj felvilágositott v150r arol h mit hogyan kell csinálni és lássanak csodát azota nem kurtam el semmit eb-nél viszont azt megszeretném kérdezni hogy mennyi az esély arra hogy attack talitol eltörik a kardom és mennyi az esély arra hogy csak az endurance megy le? Lécci erre valaki válaszoljon.
  • ThedarkmanHUN
    hmm nem buccsernek hanem Ascyra-nak üzentem:)
  • ThedarkmanHUN
    Még nem fejezted be?:P
  • Bucser
    Huhh rám azt mondani, hogy nem voltam megszállott:D ÉRDEKES:) Kb 20-.as szint óta healeltem szóvalabszolút csapatjátékos vagyok (valahol 60 körül van az intem szóval kék zöld mobon kívül semmit nem tudok megölni egyedül) lévén CJB-nek készültem... Szerintem első magyarként volt a mannám 3400 felett amivel kényelmesen lehetett dungipartykban full prtyt healelnem cure 1-2-t 3-as meditationnel folymaatosan fejezve (mert azért néha szükség volt rá) NEm hinném, hogy ezek a nevek mondanak neked valamit, hogy: Andr3j Szimbio NaPoLeOnTheHUN Erunosta CorteZ DUGIMACA PUNA Fehértigris Rendszeresen partiztunk később csapódott hozzánk plas és Harpoon is rendszeresen az RA-ból. Úgyhogy eléggé megszállott módjára toltuk:) NEm volt összetartás?? Együtt ütöttük ki mindenkinek a G50 fegyót ha valakinek kellett páncélt amit tudtunk. Mindent amit egy guildtől nem várhat el az ember.. TS-en gyülekeztünk. SOkáig téptük a szánkat, hogy TS-en tömörüljenek az emberek meg a koldulás ne menjen a guildben aztán ennek az lett a vége, hogy meguntuk és eljöttünk. HA valaki pénzt akar menjen ölni. HA valaki cuccot akar menjen ölni nem tudok mást mondani...G46-os armorba vagyok igaz de nagyon sokáig a G42+2-es cuccomat hordtam. Mindent ütöttünk nekem is csak a cípőt vettem (ami feathery pofátlanul olcsón 150K-ért mert a srác a shopban elírta az árat)

Úgyhogy összetartásról nem kell a papolás meg milyen szar elveszteni valamit. ez van benne van a gameban.. de egy kis előrelátásssal elkerülhető.

NA csak ennyi
  • Ascyra
    Kedves Bucser,
    Tegnap elég fáradt voltam meg sokmindent le akartam írni ésez nem igazán sikerült. De most :D. Szóval tömöreen a lényeg: Curb hibázott, de ezért nem kellett volna lehordani főleg nem neked, mikor ha a szavaidból jól vettem ki már nem is jáccol. Sztem ő is belátja, h biztosra kellett volna menni, nade ki ne kockáztatna ebben a világbban(kal)?(persze ha sikerül max 100k-val van beljebb, de neke mennyi az összes vagyonom)
    Velem ez történt: 2-3 napot jáchattam úgy, h kb napi 12 vagy 14 órát és egyfolytában a kalon járt az eszem. Jöttem haza és a hóban megláttam 1 csatornafedelet. Teljes erőmből szaladni kezdtem felé mert azt hittem, h láda(így visszagondolva elég vicces de igaz). Persze elszomorító volt a valóság de mind1. Ezzel arra akartam kilyukadni, h aki komolyan veszi a játékot annak minden 100k fontos. (lehet ez megint rosz példa volt és még aludnom kell 1 kicsit)Tapsikoltam mikor Kvikkék bevettek d3 partyba és segítettek meglépni a 40-et. Tehát nem csoda , h Curb rosszul érezte magát mikor ez történt és természetes, h segítséget kért.
    Pár szó a segítségről: Ha jól láttam te mage vagy.Na szal én a szintek alatt azt tapasztaltam, h ha nincs tuningos cuccod (min+2 es mindenből ill hasonló) akkor a mage 1 kalap szar.Ez tapasztalat, hiszen magamba 2db narancssérga szörnyet nem tudok kinyírni csak futással meg v 30 meddel.Szóval ha vkinek akor neked tudni kellene, h segíteni fontos.
    Más: A mi kis triumvirátusunk (V150r,Curbuncle,Ascyra) A játék flyamán mindig segített 1másnak(ergó most bajban vok, h ki kell-e lépnem v sem. Igazából maradnék de tudod ez olyan fajta összetartás mint a Kereszteseké v még szorosabb ) Persze meg kell, h említsem, h kibővültünk és már rég többen vunk. Azért mondotam a triumvirátust mert így 3-an kezdtünk segíteni 1 ásnak meg először a haweri ill baráti viszony itt alakult ki.
    Más: Én mikor történt fent voltam ts-en és beszéltem Curbbal, de nem gondoltam, h ilyen nagy baj történt, mellesleg én akkor nem is voltam bent meg azt hittem,h Curb milliomos és nem vágja földhöz.
    Végül: Nem tudom miért olyan ideges(ha az), mert jól tudja h segítettünk volna neki mennem kell még írok mármint befejezem ezt...
  • Bucser
    NA tegnap este írtam egy elég hosszú választ de az SG éppen állt mimor küldeni akartam így hagytam annyiban:)

Asszem kb ezvolt az (még jó hogy mindenküldés alatt csinálok egy váólapra mentést:)

Nos én már nem is tudom mikor kezdtem:D Asszem mikor még pengéék is vagy dogi beachre vagy dungi első szobáiba jártak partizni. (szóval a legmagasabb magyarok is csak 40 körül jártak és akörül szakadt ketté az ML és a Renegade Angels vagy talán még hamarabb nem tudom:D) Abban az időben COP hulla üres volt (vagy talán bent sem volt még) és Fort volt az érintkezés fő helye valamint mine. A 46-os magimat azért hagytam ott mert a Kliens bemondta az unalmast és nem hajlandó indulni csak ezért pedig windows-t reinstallálni nem fogok hogy egy x+1-es game menjen:) Engem is vertek már át. Nem egyszer. Szar érzés ez van legközelebb okosabb lesz az ember. De mikor elcsesztem valamit (pl eltörtem egy sae dan-t meg egy 48-as healer sticket is talizás közben és nem volt másik) akkor sem keseredtem el.. vettem egy npc botot mert annyi eszem volt hogy figyeljek rá hogy legalább ennyi pénz legyen félretéve a Storage-ban öltem zöldeket hogy legyen pénzem meg healeltem mint az őrült. És vettem egy másik feltalizottat a végén. Ez így működik. ha szívás van szívás van. De nem az a megoldás, hogy csak azért mert nem segítenek nekem beírok egy jó hosszú hattyú halála szerű üzit a fórumra, hogy ezért hagyom ott a guildet. Soha senki nem kérdezte ha valaki elhagyta a guildet azt miért teszi. Az ő dolga így látta jónak. Az összes német klán... Hát ők a német klánok.. mi meg magyarok. Mondjuk igazából nem sikerült kihámoznom mit akarsz írni... gondolom az elején jól elhatároztad, hogy most lehordassz aztán nem jött össze?? vagy mi történt?? Soha nem mondtam egyébként, hogy igazam lenne. de ez egy fórum és csak a véleményemet írtam le ami megegyezik chamberével...

NA üdv és további jó monopoly-t a széthackelt meg CCF-elt kalban (igazából ezért sincs kedvem visszamenni)
  • ThedarkmanHUN
    Hopsz ezt nem chamber üzenetére kellett volna xD
  • ThedarkmanHUN
    Ne csüggedj Curbuncle igaz hogy nem álok valami fényesen pénzileg (addig még nem adom el a talikat) de ha eladtam cdak szolj ha kell valami segitség mert én egy ideg ugysem tudnám mire költeni a pénzem maximum medire de az meg elég olcso szoval csak szolj ha kell valam!
  • Szimbi
    Rég nem voltam, most hozászólok... Megtettem
    Jah a GM-ek azért lettek lecserélve mert eltemettem a régieket.
    De az újak is ugyanolyan szerencsétlenek mint az elődeik.
    A karimat az istennek sem fogják visszaadni...

Azért sokk sikert mindenkinek ;)
  • Ascyra
    Csaó mindenkinek!
    Kedves Soladi,
    Sajnos se időm se kedvem nincs kifejteni, h miért nincs igazad, de egy biztos:ha veled hasonló történne v sírnál h segítsenek v nem és sok exptől mentenéd meg magad.Sajnos én nem tudtam Curb-nak segíteni mert 100k körül vok állandóan.De nem is lehetne rád 1 rossz szavam sem, mert a kalban merőben mást jelent sokak számára a guild.Én a d2 kiadása óta játszom és ott nem volt ennyi ellentét és nem 1xer volt olyan h hardcore 99es kari meghalt 1 klántársa becsületéért.Ez itt fel sem merülhet de ez most mind1.Az én 600-as Necrómat(igen 600-as és igen modos) sokáig szlovák ill lengyel gyerek húzta.És ha valami hülyeséget csináltam rögtön segítettek.Ott a pénznek nincs értéke csak a rúnáknak (persze ezeket mindenki behúzta de ez volt és ma is ez az 1 etlen hiba).Lényeg az, h valamiért mindig segítettünk 1másnak.Nemtom itt ez olyan furcsa.Persze meg kell h említsem Kvikket aki sztem mindenkinek sokat segített.Ennek ellenére a guildben való széthúzás nyílvánvaló volt.Csak akkor értettem meg mikor Cart mondta, h mi csak gyüjtjük a magyarokat.Mellesleg nem haragszom senkire nagyon a guildből mert sokan csak jáccanak és élvezik míg mások (pl Cart) keményen nyomják.Cart is sokat segített és ő meg is értette a problémát és nem hülyézte stb. Curbot. Lehet, h régi motoros vagy kedves Soladi de akkor sincs igazad. Én nem foglak különböző jelzőkkel illetni, mert sztem nincs értelme.Azonban jó lenne megjegyezni, h a kalban van olyan klán amely nagyon is összetart(pl majdnem az összes német klán) és talán ennek a klánnak is ezt kellene tennie.Persze most már jobb a helyzet mint mikor beléptem.Igazából a mostani tagokkal különösebb bajom nincs (Mint azt páran tudják Turbókaki átvert 1 bottal én ilyenekre gondolok, ill volt Rehecker akit legszívesebben nemtom mit csináltam volna vele mikor elkezdett sírni h miért nem vitéz... stb.)Mára ezek az emberek nincsennek bent és sztem most már jó klánunk van.(Persze mindenki ember Chamber is és gondolom Curb zokon vette a hülyézést). Na mind1 most lesz 1 kis törés mert 1 kicsit elkalandoztam és Siga már morcos h miért nem mek healelni meg 1 ébként is oldalakat tudnék írni arról miért nincs igazad Soladi. Még folytatom...

(Ha valaki számára bántó a hozzászólás, akkor a veszekedések és egyéb más elkerülése végett előre is bocsánatot kérek, és szeretném kihangsúlyozni,h 1 mostani guild taggal sincs semmi bajom) Gondolom lesznek megint hülyézések meg egyéb ill sok helyen eltértem a témától. Ennek ellenére remélem h valami megmarad és nem csak az lesz, h na itt 1 hülye aki Curbot védi)
    Mellesleg Curb hibázott de sztem akkor is segíteni kell neki.

Ascyra ML lvl 41 Healermage
  • QuickHUN
    Jó sörözést,holnap csak benézőbe leszek meg vasárnap is,de szerintem zörrenünk!
  • JohnnyFirpo
    Oks most tépek beverek 1-2 sört. Holnap megkereslek. d3 lvl 57-es mf
  • QuickHUN
    Halika

Nagyon rendes vagy,köszönöm szépen ,elfogadom és igérem vigyázok rá!
    A G50 dropban nem hiszek, ha esne se hinném el hirtelen.
    Köszönök mindent!
  • JohnnyFirpo
    szerkot is oda adom ha kell +3 def meg +2 hp +1 agi
  • JohnnyFirpo
    A régi karimal természetesen. 3-4 hónapig tuti, hogy nem jövök. Addig simán kiütsz egy g50 vagy többet.
  • QuickHUN
    Hihó

Oksa,azért kérdeztem mert a featherys talit 1-1 szer megpróbálnám,és menyiből sikerülhet?!
  • CartmanHUN
    Mikor a sátornál legendarykat lehetett kapni pénzváltással akkor esett egypár break toi azokat adtam el és abból vettem a talizott kesztyümet meg chestet.A többi sima featherys,semmi extra.
  • QuickHUN
    Hahó

Köszönöm Nati tök rendes vagy, és tudod már mivel mész tovább?

Cart a talikat a rucidba te tetted bele?
    Egy jobb G46 os talis ruci 25 mill!
  • CartmanHUN
    Pár tévedés:nagy szint nagy lóvé nem függ össze.Leginkább g46 cuccok esnek amiknek az ára igencsak lefelé mozog,fejlődéshez meg elég zorall mobokkal kell küzdeni.Jó felszerelés kellene:g50, +5 ös kiegészitők.De még a jól talizott g46 os rucik ára is megfizethetetlen.A mindenkinek segitek akkor mindenki segiteni fog hozzáállás sajnos guildtól függetlenül nem működik sehol.Sok kezdő arra is lusta ,hogy tp-t vegyen,megcsinálja a questeket.Ezektől ne várjál viszonzást.
  • CartmanHUN
    Megértem..Ostromra azért benézhetsz néha.Kaphatsz tőlem 1 speedet.
  • JohnnyFirpo
    Akkor huzzál bele:) Nem sok kedvem van kalhoz ennyi. Egy darabig tuti nem jövök vissza addig meg miért álljon nálam.
  • QuickHUN
    Nincsen ,irtam is hogy nem is lessz g50 droppig sztem!
  • QuickHUN
    Hu hapsikám nagyon köszi ,nem tudtam :)
    Nagyon nagyon régi versenyző vagy már az sg n és a kalban is,ahogy visszanéztem el is gondolkodtam rajta a multkor ki is lehetsz, de nem tudtam hogy te vagy!
    Miért mi van veled?
    Miért nem leszel?
  • JohnnyFirpo
    Igazad van jól elnéztem mind1. Ha van g50-ed küld akkor vissza, ha nincs akkor hasznald.
  • JohnnyFirpo
    Natrak vok es g50 hasznald csak.
  • QuickHUN
    ?

Miért milyen ijj G50?
    Szerintem eltévesztetted,nekem van ijjam tök jó,Curbuncle nek nincs!
    Nem jól értelmezted?
    Mert ő törte el!
  • JohnnyFirpo
    QuickHUN Ijjam oda adtam spy-nek majd küldi neked. Hasznald csak, amig tavol vagyok .
  • Chamber
    Mért kellett volna kirúgni ? O_o
    Nekem semmi bajom vele... de hagyjuk inkább a kérdést mert még a végén nemfog tetszeni vkinek hogy itt chatelünk =)
  • QuickHUN

Hihó

Chamb oké ,jól van már!
    Nem kellett volna megvárni míg kilép,ki kellett volna azonnal rugni mikor eltörte!
  • Chamber
    Pl: Morpheus tegnap vett egy clean G48 íjat és mielőtt nekiállt volna húzni szépen megkérdezte guildba hogy hogy csinálja úgy hogy véletlenül se törje el?
    Szépen elmondtam neki, ő megcsinálta és még mindig megvan az íja =)
    Szal előbb kéne gondolkodni/kérdezni...
  • Chamber
    És mi lett volna ha előbb kér segítséget???
    Ha kér 5 revit mielőtt rárakja az EBt akkor ez 100Kba került volna annakis aki segít (sztem ezt még ajándékba is odaadták volna sokan)... így hogy eltörte így már "kicsit" drágább segíteni =/

MiQ sztem 2 íját is eltörte ugyanígy, szal ne mondd hogy a következőt nemfogja aki már 1x ígyjárt :P

G48 botom nekemis lvl54ig +12 Magic Powers [8] volt... mostmeg lvl30as emberkék már rebit/XP stonet használnak, és +15/15/5 Legend fegyvert akarnak mind...
  • QuickHUN

Hahó

Van valaki akinek van zonalarm pro a gépen?
    sajna nem szedi le az outlook a leveleket,pedig csatlakozva vagyok,de megkérdezi hogy szeretnék e,szeretnék de még se ,hol tom ezt be állítani?
  • QuickHUN
    Senki nem óbégatott csak segítséget kért!
  • QuickHUN
    Hali

Megdicsérni persze hogy nem kell,senki nem tette.
    Nekem 1 honappal ezelöttig 4 millánal soha nem volt több pénzem,a king tali dobott meg,régebben én is ki akartam lépni a guildból pengé ék idejében,nem volt könyű az szent!
    Azért mert én sem kaptam segítséget én sem segítek senkinek,szar hozzá állás!
    Mint a katonaságnál,szivattak engem is ezért én is megszivatom a kopaszokat,ezért tartunk itt ahol tatunk.
    cart sajna már ott vagyunk mint régen,az árak már ott tartanak.
    Amíg nem lessz G50 droppom nem tudok értelmes dolgot venni magamnak,nem érdekel addig a G50 ijj sem,nem tudom megvenni és egy cleannek nincs értelme,inkább egy legendary blue bow addig!
    Nekem még a trinketem +3 agis,nem volt lém 4 agisra, pláne 5 agisra,
    egy a lényeg Curbuncle fel a fejjel!

• Bucser
    Sőt:) 45 alatt senki nem használt rebi-t:) ÉS nagyon sokáig a 12/12-es POL-ok voltak a legjobb kardok:)
  • CartmanHUN
    Leirok pár dolgot arról milyen volt régen lvl 50 alattinak lenni a kalban.Poli kö,rebi és társai alig voltak, mert 40 es szint alatt nem lehetett shopban árulni,tradelni,küldeni ezeket.XP kő ára 400-700k között mozgott,rebi 200k környékén.Egy TOP árából vehettél egy követ...G46 archer armorok is igencsak ritkák voltak ,pl én 650k ért vettem a kesztyümet az utolsó pillanatban ,mert a következő héten már 900k fölé ment az ára.Rebit nem is használtunk,xp követ se sokan.G45 ös bowot hetekig kerestem mert egyet se birtam megvenni vagy nem érte meg az árát.G48 as bowom nem is volt mert nem volt rá pénzem,penge adta kölcsön a sajátját mert akkor abbahagyta egy ideig a kal-t.