Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chamber, legyél oly szíves és informálj minket az új Battlefield rendszerrõl, no meg a hozzá kapcsolódó eventrõl 😊 Köszi 😛

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

Nekem is csökkent kb 1-1,5 mb-el a letöltésem Japánba. A ping durván 300 lett, az itthoni 9hez képest.
T-Online (Suxxelero)- Kábelnet 4megás csomaggal 😊

Hmm lenne egy kérdésem:
www.speedtest.net
Mo-n megvan a 4mb/s, upload is 25k6k körül van ahogy a tonline megígérte, ping 50 körül van.
De viszont messze mondjuk japánba (gondolom koreába is) ez mindössze 1-1,5mb/s körül mozog, upload is feleannyi, ping meg inkább a 400hoz van közel mint 300hoz.
Ez többek szerint az ISP gondja, mondjuk ha átvándorolnék vmi másik pesti szolgáltatóhoz, ez jobb lenne? Többek közt ezért is laggolok csúnyán a játékban gondolom.

Alienware m14x

1 éjjel tõélem, meg 1 fatertól is

Alienware m14x

blbogus
az állás ha vkit érdekel:
éjjel: 42.. hajnal: 24.. passzol: 3

jo sok embert érdekel a dolog, és nagy meglepetésemre a legtöbben elkeztek érvelni meg filozofálgatni h akko miko is van éjjel és miko hajnal 😄 a legtutibb amit kaptam, kb 15 perce volt, h éjjel 11tõl éjfélig van 😄

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Akarom mondani Éjjel +1 xD
Dejó, hogy itt nem lehet szerkeszteni a hozzászólásokat.

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Ejjél +1

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

blbogus
a sörös ötlet az csak jött és a te nevedet láttam meg elõször 😛 de akko ugyfest benne vagy 😄
a jelenlegi állás: éjjel 16 - 9 hajnal

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

sztem éjjeli 1 mert közelebb van az éjfélhez mint a napkeltéhez.bar a fene se tudja... északi orszagokban van hogy honapokig sötét van ott nem tudunk beszélni napkeltérõl <#nemtudom>

Jah kimaradt az a típus, aki akkor fekszik (mint fénykoromban én XD ), azt az idõt éjjeli 1-nek vettem.

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

Hát aki akkor felkel/keltenek annak biztos hajnali egy, de aki átalussza azt az idõt, annak az éjjeli 1. Amúgy ez a sörös ötlet honnan jött? 😛

blbogus
közvéleménykutatás.. nem kérek definiciokat csak egy szimpla választ, de azt télleg 😊

01.00 .. ez éjjel egy ora, vagy hajnali egy ora? másképp.. szerintetek ezidõtájt éjjel van vagy hajnal? ^^ fontos lenne tudnom a véleményeteket, akinek fent vok msn.en irhat ott egy választ, vagy itt provátban, illetve ide a topicba.. válaszotokat elõre is köszönöm, majd Silversting mindenkit meghiv egy sörre aki válaszol ^^

Most estem be a tengerpartról, de nem jutott eszembe ilyet építeni xD

Alienware m14x

Makma
na ez már betegség. XD

blbogus
jézusatyauristen !! LOOOOOOOOOOOOL XD

Ismerõs? XD

Esetleg próbáld meg úgy, hogy leállítod elõtte a hacker progijaidat?! 😛
Ha azokat kilõtted akkor még1 ötlet:
A HackShield mindent hacker proginak néz ami a memóriát próbálja buherálni, szóval nézz utána nem-e fut valami memória optimalizáló/takarító progi a gépeden. Ha igen akkor állísd le!

Tényleg nincs más lehetõség elkerülni ezt a hac-tool problémát?
Ez bizony engem nem enged be vagy 100× indítottam már el mindenhogyan csak ugye nem megy:S

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Pedig elõbb-utóbb be fog engedni. Van egy olyan módszerem is, ha sokszor csinálja, amikor kiugrik a hackinges ablak nem nyomok OK-t, hanem újra elindítom a Kalt és Start Game. Ez még mûködik esetleg.

Más tipp?Hiába próbálgatom az indítást nem enged be😞

sokszor próbálkozz és elõbb-utóbb be fog engedni

Most valami anti-hack üzenet miatt nem indítja el a klienst😞
ez miért?

Nah,karbantartás történt ma az oldalon,lehet regelni.
Csak kivártam,most így 1 hét után sikerült😄

blbogus
sok sok gratu !! 😄 ird át az aláirásodat is (vagy mi az) 😄 gogo lvl 70 ;D

Whahahahahahahahahahahahahaha LVL 65!!! 😄

Alphabet and Arabic letters are only allowed for account name (ID).
Hogy írjak neki arab betüket?
Kivagyok már ettõl<#wow3>

biztos h van szám a passban?
(igen tudom h a hibauzenet az idre irta de a passban muszaj szamnak lennie asszem)

IE-el is ezt írja ki<#nemtudom>

Firefox-al próbálod?
Nálam ott volt egy ilyen hiba. Csak "copy paste"-el tudtam bemasolni az idt.

Tipp?

"ID must be over 4 letters and below 12 letters.
With no space in english,numbers,or english and numbers are together"

pontosan mit ír ki?

Regisztrálásnál nem fogad el ID-t és jelszót.
Miképpen kell oda bármit is írni?thx

Pff fantasztikus... Tegnap elveszítettük a várat, ma reggelre feltörik az allynk egyik legerõsebb guildjának a leaderét, aki mellesleg TOP10-ben van. Hát nem érdekes? Ezzel szinte teljesen megfosztva a visszavágás lehetõségétõl -.-

blbogus
d4f5 ha jol tom..

valaki el tudja magyarázni hol találom meg a Crazy Demon Warriort?
A repetable questben kéri,de én úgy emlékszem hogy ez a szörny D4-ben van

LoL Tuti nem volt normális aki ezt a képet készítette XD Nekem nagyon tetszik, sztem a filmet mindenki ismeri.

blbogus
törtön is köcsögök.. hu mekkorát montam igy félkomában.. LOL xD

én a haninon lévõ állapotokról beszéltem nareaharól semmit nem tudok ebben igazad van
kiváncsi lennék bangon mi van szal vmi bangos oszhatná az észt

Az elmúlt 1 hónapban 3-4 nagy, KC-t használó karakter kapott DB hacket, egyiknek sem lett visszaállítva semmije, sõt az egyik Vagából Commanderré avanzsált (!). Klántársamnak eltûnt a botja (G62 imp) csak úgy --> nem állították vissza, nekem eltûnt a kardom --> nem kaptam vissza (7 üzenet után sem), pedig egy az egyben a szerver hibája volt. Prince kb. egy éve lett feltörve, kb fél év múlva szerezte vissza a kariját néhány ismerõse segítségével (!). Ebbõl az következik, hogy a játék készítõi és üzemeltetõi sz@rnak az egészre és nem érdekli õket, hogy mióta, hogyan, mennyit játszol, pénzzel/nélkül. Páran már személyesen is felhívták az Inixet telefonon, nulla sikerrel. Nekem eddig csak az SN-emet adták vissza, semmi másban nem segítettek. A tavalyi serverlaggal kapcsolatos üzenetek, amiket küldtem neik C/S-n -mikor naponta 2-3x volt hiba, mindenkinek lassú c/l és halál- azok még mindig "Progression" állapotban vannak -.- Errõl ennyit. Ez sehol és semmilyen szinten nem nevezhetõ segítségnek. Vagy netán errõl te másként vélekedsz?

nemtom én elég sok mindenkit ismerek és ált. ha vki joggal írt a gmeknek és igaza volt abban amit akart, segítettek neki...
persze angol tudás meg a "gmek egy köcsög buzik" szintnél magasabban állás segíthet...
(azt már csak halkan jegyzem meg h senkit nem törnek csak úgy fel és fõleg nem a kis lvlûekre mennének)

Most jutott eszembe, hogy lehet azért nem tudsz, mert lvl 30 feletti kari kell hozzá, de ez nem 100%.

Nemtom, de sztem erre a játékra egy fillért se költs. Tapasztalat + más játékosok tapasztalatai. El lehet lenni KC nélkül is ha ügyes vagy. Ha feltörnek nem kapod vissza a pénzed, ha csak a cuccokat lopják le a kariról vásárolhatsz akármennyi KC-t, a GM-ek akkor se fognak segíteni, mert köcsög buzik.

mért kapom ezt hogyha arra megyek rá hogy PayPal-lal akarok KalCash-t venni? <#confused>

blbogus
a VIP kedvencem verte a horvátuk utáni abszolut kedvencemet .. egy rossz szavam nincs, igy is ugy is örültem volna 😄

Nyehehe, meccs ma is tett róla, hogy ne tudjak idõben lefeküdni XD Amúgy nagyon tetszett, mindkét csapat megérdemli a dícséretet, de most az oroszok voltak a jobbak 😊

blbogus
ne is mondd.. én meg még jopár kalos horvát faluban lakva horvátok vagyunk ugy félig meddig.. én anyai ágon.. hát ne tudd meg mien csalodás van.. 😞((

Nemtom nézi-e itt vki az EB-t, de ha nem, akkor lehet nekiállni 😄 HIHETETLEN! Ilyen meccset én még nem láttam, vagy hirtelen nem jut eszembe^^ Uccsó 3 percben 1-1 gólt rúgni mindkét oldalon ráadás hosszabításban....ahhh

Bocsi az OFF-ért. Hogy témához is írjak vmit némi segítséggel vettem új kardot (G56 imp), ha már köcsög GM-ek 7 üzi után se hajlandóak segíteni, pedig ez teljességgel az õ hibájuk. Na nem baj, ezzel elleszek 67-ig aztán majd akkor kezdek el pénzt gyûjteni G62 impre. Persze ha vkinek van felesleges pénze s2-n és nagyon húzza a zsebét, azt teljességgel elfogadom XD

Amugy sokáig nem nagyon mehetnek a fegyók, értem én itt a G70+-t mert, ez a game 70-nél eléggé befejezettnek tekinthetõ, oké koreaiak elérik a 75-t is de ott már nagyon kevés ember lenne.
Hacsak nem kitalálnak vmit arra, hogy 71 fölött felpörögjön xp, vagy vmi durván motiváló 3rd job changes skilleket.
Én személy szerint a job changebõl nem számítok többre, mint max 2-3 skill meg mondjuk 1 free skill, mert nincs nagyon lvl/skill pont a sok új skillhez...

Alienware m14x

ÉN is erre gondoltam, sztem tök rondák is amugy.
Amugy mynerr mondta, hogy ahogy egyre többször öljük meg a lordot, ugy fog erõsödni. Koreain kb 70szer ölték meg és mostanra már elég durva lett...

Alienware m14x