12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Silversting17 #12332 Na már megint Main van.... -
Chamber #12331 Van értelme ennek a hacknek. Ugyanis a teacher pénzt kap ha fentvan és a studentje felvesz egy geonbaget (nem túl sokat 5-10% és nem a studenttől vonja le, csak úgy jön a semmiből). Alapból egy normál embernek nem túl sok (én eddig össz 264K-t kaptam 6 studentem után, de egyiksem vitte sokra mondjuk: lv18 és 53 között vannak talán és több mint 1 éve nemláttam 1iket sem), de képzeld el ha 1000 studented van és mind játszik... másodpercenként többezer geont keres ezzel a hackel sztem :)
-
Cingar #12330 hat most elmeletileg kap penzt a studentek utan ha ök kozben fejlodnek nem tudom mennyit de lehet par szaz emebrnel ez mar erotelejsen megeri.
amugy sztem csak unatkozik es ez jo szorakozas neki -
ThedarkmanHUN #12329 Röpke 5 perc alatt 62k-t termeltem lv 29-en :DDD
Vettem 3db g48 bowot 125k/db áron fel +10-eztem mind a 3-at ( egyet elsőre ) és be npc-nek.
Tiszta üzletember vagyok :))
Igy most 625k-nak örülhet a fejem :D
Holnap lv 30 megles és végre irány d1 -
FENIX11 #12328 De ez a hack mire jó a csávonak?Sokra megy vele ha studente lesz mindenki.Ha valaki hackel legalább értelmeset használna
Bár azt ne a kalban tegye -
Nardon #12327 Nem a droprateet állítják hanem szarrá hackelték szervereket megint :D
Vki bevett mindenkit studentjánek legyen az 1-es vagy 70es, ha kiszedted ujra visszavett, kitelztem fortbol most ott nem baszogat ez a bot... -
FENIX11 #12326 nekem ma toa esett minor fire dobta,
@Chamber még így is kaphatsz g60 at csak kevesebb az esély rá -
Silversting17 #12325 Nem volt, még mindig van. -
Chamber #12324 Francba, tegnap forestben gyilkoltunk végig hátha esik vmi de csak egy revenge top lett belőle.
Úgyhogy ma akartam menni emok-ra G60ért. Erre most visszaveszik a dropratet =/ Mert tuti hogy vmi ilyesmit állítgattak ha maintance volt... és még az extra bosskillt is lekéstem tutira -_- -
FENIX11 #12323 On Maintenance? na most vették vissza a dropp ratet -
FENIX11 #12322 Ja mert nálatok szerintem jóval kevesebben vannak,gondolom szarabb cucok ban is vannak az emeberkék,nincs annyi g62,(ezt csak feltételezem)
meg szerintem nálatok nincs minden area ban strom party emokon,ott esik a legtöbb g60 -
FENIX11 #12321 Nagyon sok g60 esik ma,nem értem mért csak noobok kapnak g60 at,
ütöttem ma 9k át nagy tüz elementál ba,lelakatoltam erre miután kinyirtuk nem birtam vissza nézni mert buggos lett vagy nem tudom miért.vagyis vissza huzni vissza tudtam csak már jóval hamarabbit adott be,pedig meg akartam mutatni nektek is
amugy eb vel volt 9k,de szép ütés volt,de azért elmondom a körülményeket hogy elképzelhesétek,Én BOWSIE Ryu1 és MAGEIKA volt ott,mageika 69 es és ő refe volt rajtam az nem tudom g hányas de aránylag jó sok +damage pontot add,g6 os serket használtam ami +41 % damage pontot add.más nem volt rajtam.
BOWSIE ma kapott g60 decot soloban nem hogy akkor kapta volna mikor velünk partyzott
Szerintetek lejebb fogják vinni a dropp ratet? Chambert kérdezném meg a haninon játszokat mert ők tudják mennyi g60 esik -
Silversting17 #12320 Bocs le kellett lépnem^^ Maintenance volt és akkor lett vége, és hagytam Cingart visszalépni. :P -
Cingar #12319 durva de nalunk nem esik egyaltalan ennyire surun a g60
gondolom ezzel egyutt az arak is zuhannak. adjatok el miden cuccot amig nem keso! -
FENIX11 #12318 Ma már 6 darab g60 esett haninon.. Nem értem mért nem én kaptam egyet belőle Szerintem ma még esik vagy 10 mert délelőtt sokkal kevesebben vannak,szoval még kaphatok g60 archer bootsot
Kaptam ma egy bound elemental firet, chamber az mért bound item?
50 darab olyan küldi cuccbol csak az egy lett bound és máshogy is néz ki,az valami speciális cucc vagy mi?Szoval az nem impefect, hanem sima és bound item -
Nardon #12317 Nálunk minor iron adott assszem g55öt nem tom most akkor minorok mind2őt dobnak? -
FENIX11 #12316 Minor dobta -
Nardon #12315 Aligha mert G65-nek tized akkora lesz droprateje kb, meg g60 is bentmarad foe-n tudtommal.
@Chamber bangon az a fél boss mob dobott most g60 archer glovest, aminek van vagy 100k élete vagy mi... -
Chamber #12314 Gratz mákos állat :P Most akkor utálhatunk igaz? x)
Amúgy mi dobta? minor vagy a rendes nagy elementál? -
Cingar #12313 gondolj bele ha bent lenne a g65 az esett volna soloban nem CSAK egy g60 -
Silversting17 #12312 Szép gratula! -
FENIX11 #12311 utobbi időben a droppok elég ösze jöttek,2 hét alatt g60 archer glvoes 2 esbe,most meg solo ban g60 kn helmet,bár csak ez így menne tovább -
Cingar #12310 grat! ( de ezt kepzeld el a legirigyebb hangnemben ) -
FENIX11 #12309 Aszem még kikell egészitenem mert tuti valaki belefog kötni,első ezen az új pályarészen,nem pedig általánoságban a haninon,az már elég rég esett ,sajnos nem nekem -
FENIX11 #12308 Jaj g60 esett soloban az új helyen
Lehet ez volt az első haninon,g60 knight helmet amugy -
#12307 de nem a vaga.. bár én aztá nem tudom, de nem ez a kép jött le nekem.. amugy meg ahogy én tudom, nem tom hol olvastam, a statok nem ugyanannyi evát vagy otp.t adnak egyek kasztoknak, szoval nem szart sem ér az agi a knightnak asszerint.. a knightnak otp.t kéne növelni ahhoz h meccsben legyenek.. evára ne adjon egy vaga.. -
Nardon #12306 De hát ezért választottad knightot :D archer meg sokkal gyorsabban szedi be az 50et is érdekes arra még senki nem izélt ennyire...
Archer egy olyan solos falyta knight meg mondjuk partizós... -
Silversting17 #12305 Hát a 7,4k hp-m majdhogynem nem ér semmit: simán lelőnek a 61-s íjjászok is 3k critet... Erről ennyit, agi knight meg baromság, még akkor is csk 150 evája lenne a lovagnak, az meg lila mobok ellen még mit sem ér. Engem amúgy nem nagyon zavar az hogy eltalának a mobok, ez a knight, ezért választottam. Az viszont marhára nem fair hogy íjászok simán 1-hitelnek minden mobot emokon, killspeedjük 1,5x-se a lovagokénak soloban, míg én g4 full brut + g5 zerk + g3 copával sem tudom azt megtenni, vagy iszonyat ritkán. A Parry meg csak 4%-t ad long range attack ellen és az kb semmi. -
Nardon #12304 Ott van a gond hogy ennyi evával már megérné agi knightot csinálni, és ha belegondolsz, archernek sincs sok otp-je, mivel mindenki vissza veszi ga bofja vagy g62+-a van, mivel knightnak ugysincs evaja tehát nem kell ellene.
Viszont ha knight is evázni fog +ott van parry is, archer PE,PE2-je nem jobb annyival, mint amennyit ér knight közel 2x def,hp-ja... -
ronesz #12303 mint mar mondtam az az eva sztem még jo is h lesz mert legalabb a mobok nem fogjak annyira utni a knightokat (masik kettot meg sehogy), es nem hiszem h lenne majd olyan knight akinek tobb evaja lenne mint egy kb hasonlo lvllel es cuccal rendelkezo archernek vagy knightnak (gy.k. boven meg tudjak majd utni igy is)
te meg foleg nemtom miert sirsz mikor te igyis ugyis megutod sot meg jo is lenne neked ha lennenek agi knightok :p (gy.k ismet: tobb agi = kevesebb str vagy hlt) -
Silversting17 #12302 Chamber, ha még mindig azok a statjaid vannak amik KalEncyben akkor ne csodálkozz XD Az nem pvp build, kisebb vaga-EA simán elintéz. :P
Amúgy meg Knightoknak a parryt kéne fejleszteni minimum 18%-osra, mint EA-k Perfect Evája. Meg a G65 knight cuccoknak nem ennyi evát kéne adni, helyette inkább otp-t, mivel ha azonos cuccban( full g55 bof, G62 imp, G31 állat) megnézzük a 2 kasztot(EA-Vaga) egy átlagstattal ugyanolyan szinten (pl lvl70) akkor még a Vaga az erősebb. De ha fullg60 bofra vátunk mindkettőnél az csak +3 OTP a knightnak, de kb +20 eva az íjásznak ha nem több, és ez marhára nem egyensúlyi állapot. Kb ugyanez lenne G60-G65-nél is a helyzet, csak ott több eva a knightnak, de attól még uyganannyi otp-ja marad, mint ellőtte és nem fogja megütni az íjjászt. A mágusarmorok meg sztem úgy jók ahogy vannak, adnak elég eva-t is mind mobok mint játékosok ellen. Elég ránézni SEFI2-re...
Szval nekem ez a véleményem...
Ui.: Chamber, mikor lesz új KalEncy? XD -
#12301 ha annyira lényeges lenne knightnál az eva akko sztem ezzel is csak az sülne el h senki nem találna el senkit.. Fenix gondolom arra célzott h a vaga igy is nehezen találja el az archert, de mi lesz majd azzal a kicsi plusz evával.. akko meg plána.. otp kell nem eva.. -
Chamber #12300 Hozzászóljak énis a G65 témához? :P Fenix nem fog örülni...
A knight set +36 evat ad a G60hoz képest! Úgyhogy itt vmit vagy nagyon elírtak vagy a knightokat akarják erősíteni megint túlzottan a mocskok -_-
+9-10 evat kéne hogy adjon a set a G60hoz képest ha megnézed hogy növekedtek eddig a statok.
És csak a knightoknak adnának ilyen kiugró növekedést, az másik 2 kaszt statjai úgy mennek szépen felfele ahogy addigis tették.
Remélem javítják, vagy akkor a mageknek is adjanak +50 evat a +18 helyett :P
Mert ez így eléggé nem fair.
A passzív skilljeid meg baromságok Fenix xD
UI.: Ha annyira gyengék a vagák, akkor mért van az hogy engem egy kisebb vaga is PvP-ben bestunnol és lecsap mielőtt meg tudnák mozdulni?
(nem azért mert szarul játszom, mivelhogy meg sem tudok mozdulni x)
-
ThedarkmanHUN #12299
4 Nap munkája :) -
#12298 HonorKFT ? -
Ascyra #12297 Sziasztok, lvl 53 commander guildet keress a haninon! Ha valaki esetleg tud olyan guildet ahol van pár magyar, és nem lenne gáz ha lassan fejlődnék akkor írjatok. Előre is köszönök minden hozzászólást. -
#12296 jaja a cjb -
ronesz #12295 jah ez bizonyos hatarokon belul teljesen oke, de ez a +50 otp amit itt fenix emlitett peldaul (de persze ez most csak egy kikapott pelda a sok kozul) enyhen szanalmas, miert ne rogton haljon meg mindenki ha latohatarba er
#12294-gyel egyetertek ra kene mar lassan jonniuk a gmeknek h ha setenkent kap a mage es az archer teszem azt 15 evat a kap a bow meg a kard 3 otpt akkor az egy ido utan kvara nem lesz jo
knight evat meg feldughatjak a seggukbe igy se er szart se pvpben max pveben (mage lesz a nyero itt hamarosan mint pseken) -
Cingar #12294 de maga a kal a szar es adja az okot hogy midnenki sir az uj armorok ellen mert mas jatekokban minden kasztnak van hatranya es elonye pvmben meg pvpben is de most ezekkel az armorokkal az archerek az egyik legjobbak ha nem a legjobbak pvpben es a killspeedjuk is a legjobb. azon kivul hogy nincs aoe skiljuk es tamadoskillekbol is nagyabol csak 2 van amit hasznal rendszeresen mas hatrany eszembe se jut. -
Cingar #12293 ez nem szanalmas hanem tok termeszetes hogy magadnak akarod a jot. elvezetesebb ez a jatek ha te utod le a masikat nem a masik teged.