Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg olcsó minitort vegyél, Tesco vagy Auchanosat.
A drága is kinai csak másik bambuszkunyhóban reszelik. XD
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Melóban is egyedül vok a héten amúgyis, Csimbi elhúzott szabira.
Amúgy mi újat akarsz? 😛 Honor fegyók? Az talán nemsok munka, majd 1x bereakjuk...
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
Ott arra jutottak, hogy a dinók voltak elõbb és azokis tojással szaporodtak... úgyhogy tojás volt elõbb, aztán tyúk 😄
Ha konkrétan tyúktojásra és tyúkra gondoltál, akkoris a hüllõk voltak elõbb amíg vmelyik - kibújva a tojásából - úgy nem döntött hogy õ bizony tyúk lesz xD
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
hogy privat szerveren jatcok de ez lényegtelen
ebbe a íj ba hogyan tudok grade 2 tes mixet rakni ?
a választ elore is köszönöm
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
elöre is köszönöm !
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
az kockaság, ha valakinek teccik egy játék, szereti is, sok haverral baráttal együtt csinálja akár évek óta is, kb. mint egy hobbyt?
vagy az a kockaság, hogy egész nap azt lesed mikor írhacc végre már az imádott fórum(ok)ra?
1000x elmondtuk már, hogy ez a hivatalos kalonline-al foglalkozó topic. nembaj az off, sõt kell is, az is belefér ha pár hsz mondjuk a tört serverrel foglalkozik, DE, ha te ennyire büszke vagy magadra, hogy mekkora ember vagy, hogy nem kockulsz eredetin, mert az mekkora lámaság, akkor ahogy Gy. testvér mondta: "el lehet innen menni kérem szépen".
az is igaz ugyanakkor, hogy minek foglalkozom az olyan hulladékkal, mint te, mindig jókat derülök rajtad, meg a hozzád hasonló szánalom embereken aztán olvasom tovább a fórumot, nem foglalkozom vele, aztán nyomok egy X-et jobb fent. de most kifakadt belõlem a próféta<#ravasz1>#ravasz1>
ha esetleg alaptalan, amit írtam, én kérek elnézést, ha meg ne adj isten telibe talált, akkor meg azért.
Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow
valaszoltam a komentedre nem sirtam nem rinyaltam nem veszekedtem en elvezem a jatekot ilyen stilusban ugy mint a tobbiek. neked ez nem tetszik nem erdekel. ha ez a 6 perc ami a videoban lezajlik tetszik valakinek es elvezi nezni en annak csak orulok.ezert csinaltam a videot hogy masok is elvezzek nem azert hogy megmutassam ki a fasza csavo. aki fasza csavo ebben a jatekban kb midnenki aki tud ugy jatszani hogy ilyenekkel nem torodik hogy ki kit ol meg addig a pontig amig elvezi az egeszet, addig amig nem nyom be egy ilyen komentet hogy huh de szemetseg kikeresni a magyart a tomegbol es rautazni milyen tipikus magyar vonas ez.lehet nem tetszik neked mert te nem igy jatszol en ezert nem haragszok azert se hogy "trollkodsz" egy MAGYAR kalos forumon mikor oldalakkal ezelotti vitakban kb kifejtetted hogy te mennyire tojsz a magyarokra.volt a videoban bevagva egy oylan resz amikor leolnek a fenebe es tamad egy magyar vaga is. azt is csak azert vagtam be mert tudta hogy videot csinalok es szandekosan ramutazott( szemet magyar vonasaival) hogy benne legyen a videoban es igen a fasza csavo szandekosan belevagta csak hogy o is benne legyen de hat en se vagyok tokeletes es elkovetek hibakat <#crazya>#crazya>viszont koszi hogy megnezted a videot es irtal ra kommentet legalabb ennyivel aktivabb ez a forum is <#eljen>#eljen>
ha lamak vagytok lamak vagytok nem izgat naraeha tulsagosan csak megjegyeztem h magas a szint ott is a magyaroknal
Apucit meg nemtom miért ne lehetne megütni: 1. nagyobb a karimnál, 2. defallyban van és õ is ölt már meg engem.
Legvégsõ példa pedig pont Haninról: ExiledHibryd és MineSweeper. Még videót is csináltak errõl pár hónapja.
Ha nem tetszik, akkor nem kell megnézni és azokra a hozzászólásaidra sem vagyunk kíváncsiak amik nem építõ jellegûek. PONT
ellenkezokeppen ezt azokkal szoktam csinalni akiket kimondottan utalok
Alienware m14x
annyira magyar vonas hogy hihetetlen
GZ silver a G62 imp-hez, régi G59ed viszakaptad végül?
Talán apucihun villogott full g55 meg g59ben? oO
De megszalad mindenkinek S2-n 😛
Alienware m14x
Éljen éljen hogy nem lehet módosítani...
Alienware m14x
Alienware m14x
Alienware m14x
Hát mobok sztem nem kellenének PvPre, legalábbis ide nem mivel itt semmi közük ahhoz hogy kinyer elvileg. (3.3ba ugye kellenek mert ott az nyer aki többet öl le)
5 keypoint van a térképen: 1 középen 2-2 a két csapat oldalán szimetrikusan. A középsõt kell elõször elfoglalni amíg az nincs meg, addig a többi 4et nemlehet. Elfoglalni = felépíteni a pillart (Naro NPCnél lehet hozzá venni cuccot 10K / db ahol az ágyúkat is).
Ha az ellenfél lerombolja a középsõ pillart akkor az összes többi sajátunk is eltûnik, szal célszerû a közepét mindenképp bevédeni 😄
De nekem úgytûnt hogy bugos volt a dolog, mert miután elfoglaltuk a közepét akkoris csak a saját oldalunkon engedte felépíteni a 2 pillart. Ha tuloldalt próbáltunk építeni akkor azt írta, hogy elõbb a középsõt kell lerombolnunk pedig már rég a mienk volt... (vagy direkt csak a saját oldalán+középen építkezhet mindenki, nemtudom. de ha jólemlékszem az ellenfél épített a mi oldalunkon is 1x)
Ja, minden keypoint körül van 3 vagy 4 summoning stone is vagy minek hívják. Azokat kell lerombolni, hogy ne spawnoljanak a mobok tovább. Ezeket végre mage-el is lehet sebezni (LS-el 2-3Kat ütöttem rajtuk)
A tucat mobok narancsok 68on, de ittis vannak ilyen miniboss félék amik lilák és nembírtam sebezni õket :/
A mob gyilkolásért meg az építés/rombolásokért számolja pontokat mint 3.3ban, de elvileg annak semmi értelme, mert szimplán az nyer akinek a végén töb elfoglalt keypointja van az 5bõl.
A térképen (szokásos M betû) látszik a saját army összes tagja pirossal + a partytagok zölddel.
Ha TAB-ot nyomsz akkor látszik a terület térképe és hogy melyik keypoint kié épp + vmi ranglista mind2 armyból hogy kik szerezték eddig a legtöbb pontot (a végén a kapott honorpontok eldöntéséhez van vmi köze, nézzétek meg a Kal oldalon).
KalHQ-n van fent videó róla akit érdekel.
ZG: régen ott partyztak a ZeroGravity guild tagjai és arról kapta a nevét.
Tree: van három fa a7 másik felében egész jól elzárva az area többi részétõl.
Ti a7 nek meg a8-nak hívjátok oO nálunk ez s7 meg s8.
Sajna én nem tok emokon lurolni, valmiért minden lure közepén kapok egy laggot, csak azt látom, hogy fogy szépen a hp-m hiába tolom medit, aztán egyszer csak vége és kiesek saját screenembõl... HL-en nincs ez a gond.
Alienware m14x
a végeredmény: éjjel: 57.. hajnal: 40.. passzol: 3.. nyertünk 😄
kis adalék (Google):
"éjjel+1" 31 200 találat..
"hajnal+1" 13 200 találat..
köszi mindenkinek aki szavazott.. Silver ne felejsd a sört ;D hamarosan uj szavazással probálok meg elõállni xP
Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok
Alienware m14x
nyelvhejesség szerint a következõképp kell használni, és szerintem így logikus is.
pl.: vagy "szombat éjjel 1", vagy "vasárnap hajnal 1" <#beka3>#beka3>
ez ugyan arra az idõpontra értendõ természetesen.
amúgy az éjjel 1-re szavazom.
nem meglepõ, hogy a fórumot olvasók ezt hozzák ki gyõztesnek, hisz legtöbben ilyenkor még vagy javában bulizunk, vagy jáccunk, vagy filmet/sorozatot nézünk (legalább is én)
Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow