Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sose lesz olyan, h mindenki elegedett...
hallottam mar olyat magetol pl a FoEval kapcsolatban h jo stormer hely meg minden, de ha vannak olyan mobok amiket ok nem tudnak megutni akkor miert nincsenek olyanok amiket eak meg vagak nem tudnak <#zavart2>
kb eddig er egy atlagos kalos latasa, mindenki maganak akarja a legjobbat enyhen szanalmas

Ronesz tudja hogy kell csinálni.
Amikor vaga volt jó azzal volt,most az ea jó azzal van <#wink>
Én akkor az ea mal voltam..
Amikor ea volt szar azzal voltam,most vaga a szar azzal vagyok.
Én akkor sirtam hogy a vagák túl erõsek <#falbav>
Az lenne a legjobb ha csak g50 lenne <#nemtudom>
a +50% egy picit jobb mint a g6 serk,szoval nem ér annyira sokat de kompenzálná valamennyire pvm ben a vagát ea val szemben
Meg mondjuk mért nem lehetne beállítani egy körbeverõs cuccot, mondjuk archer veri magekat, mage knightokat, vagy vmi ilyesmi...
Nekem jobban tetszene, mint hogy mindenki azért sír hogy nem õ a legerõsebb...

Alienware m14x

+50% dmg röhögnöm kell, knightok támadásai totál dmg függõek, ha +100000 at majd fegyvered olyan lesz dmged is, MÍG FS additional dmg-e az maximalizálva van 2k ban...

Alienware m14x

lol hogy mindenki sir
persze mikor g50 volt meg csak, akkor nem nagyon kiabaltal h adjunk mar az eaknak meg a mageknek evat mert igy tul konnyen meghalnak mi? (mondom ezt volt vagakent)
es persze te nem fogod legyozni a full g60 bof eat g65 imp db bowval, majd ha esetleg te is hasonlo cuccal rendelkezel majd (todesnek olyanja volt es ownolt is rendesen) akkor igen. tudom hozzaszoktal h anno meg egy full g50 maget 10 lvllel magasabbat is lenyomtal amikor akartal szar sima g50 2hval de az idok valtoznak, nem sirni kell, hanem jobb cuccokat szerezni

Én is ezen a véleményen vagyok.

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

Amikor még a g60 se terjedtt el akkor minek ide g65? remélem egy hamar nem teszik be
Chamber biztos másképp látja a dolgokat,de akkor is archerek túl erõsek a mobok ellen is és pvp ben is.
Csak a cjb nek van esélye 1v1 ben archer ellen de nem részletezem miért mert szerintem ti is tudjátok
Ha én gm lennék nem lenne ez így.Én már kitaláltam milyen paszív skilleket adnék a vagának <#conf>
+50% sebzést és +50 otpét (így a sebzésben is egyenlõ lenne az ea val a vaga és még lenne is esélye eltalálni egyaránt a mageket és ijászokat g65 ben) azt még nem találtam ki hogy mi legyen a többinek,az is nagy bonusz lenne de nem érne mondjuk az ea k nak sokat mert például adnék nekik +50% defenset és +50 otpét, otp ük így is sok a defens meg nem sokat ér nekik,a többit télleg nem tudom mivel erõsíteném.
Ez lenne a lvl 70 es pasziv skill

Az eaknak hermiteknek icéknek +2500 hp és +2500 manát adnék,
a cjb éknek +5000 manát
knightoknak +5000 hp ét
Ez a lvl 71 es pasziv skill

Bár a hermiteket is erõsiteni kell mert azok is gyöngék mint a harmat
mondjuk õk is +5000 hpét kapnának a cjb ket nem kell de inkább 2500 manát és 2500 hpét adnék nekik mert akkor õk sem pofáznának.

Bár a saját vagámnak külön buffot adnék hogy az legyen a legerõsebb <#mf2>
Láttátok a fõoldalon az új páncélokat?
Hát nevetséges.A faszért nem jön fel egy gm sem megnézni mondjuk egy 70+ pvp már az elõdöntöben is 4 ijász van,ha már egy ea nak van 3 darab g60 ja nem ütöm meg full str setben 168 otp vel.Így mostmár véletlen sem fogom megütni de ha lesz g65 mostmár a mageket sem...

Amugy olyan faszán elvan kurva a kal ezen a téren. Ijászok megüthetetlenek g60 ban, csak a cjbéknek van esélyük ellenük,
EA nak 1 lõvés 1 mob folyamatosan lebirtankolni pár mobot ez attol függ hogy hol öl,például d3 f8 70 es full g55 ea 3-4 et.Vaga 2 öt se bír el.

Ha télleg befog jönni a g65 páncélzat akkor már a knightok mehetnek a fenébe.Ezen egyedül az segíthet ha a lvl 70 jobbal a knightokat erõsitik , bár ezt kétlem.

Láttam két g60 as ea duelozott 20 percig tartott mig kinyirta az egyik a másikat<#duma>

Elvileg TodesAngel verte a g60 as ea kat de megnézném azt hogy én nem hiszem el
MYTHICAL az. MYTH az a comma a g65el

MYTHICAL-t vagy MYTH-et ismerem (amelyik full g55 vaga g62vel) jófej gyerek msot ment visza bangorol.

Alienware m14x

Végre trollnak lesz pénze *taps*

Alienware m14x

2nap es 2 g60 drop emokon <#vigyor3>
ez az egyik:
http://img91.imageshack.us/my.php?image=shot2008821002ev7.jpg

Énmeg 3 nap alatt lv 18 XD
Vettem már egy npc-s g40 bowot és van most 80k-m is ohyea 😄DDD
Mit tegyek, gyüjtsek full g42-re, vagy elõször pimpeljem a g40 bowom?😊

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

spidergirl2 is egyszerre lojkoval és a cjb jével játszott ha jól emlékszem d4 ben,ezt csak úgy hallotam ,bár szerintem biztos igaz.

Van egy gyerek haninon 2 nap alatt feltolta 1 röl 50 re az ea ját.
Azt tudom hogy amikor 48 lett akkor költött 40-50m et a küldi cucokra.
Bár 2 miliárdja volt szoval van mibõl neki <#csodalk>
pTk volt a hermitje,azt azért hagyta abba mert valaki feljött a karijára,gondolom a régi tulaj akitöl vette, de mivel neki is volt személyiérõl képe vissza szerezte a karit, a cucait unblockolta és a cuccát megmentette.És még a karit is eladta<#circling>
Mért? CJBt ugyanígy be lehet rakni auto-GC-re mint te pickre a karidat 😛
Szal egyik gép GC-zik a másikon meg tolja az EA-val x) (a party 2. CJB meg remélhetõleg tényleg ottvan és intézi a purification/buff/single cure dolgokat ha szükséges. Mert azért 2 auto-GC-s CJB az valószínû halállal végzõdne)

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Brutal
Az már nem vicces hanem sz.r 😄

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Mondok jobbat, bangon van egy gyerek aki 2 gépen egyszerre volt bk-n egy CJB-vel meg egy EA-val 😊 2 gépen tolta vicces lehetett

Alienware m14x

Brutal
Autopicker....

még te fizetsz neki ha lejön érte? <#idiota>

blbogus
hát nekem onnan messze van lvl 19 hugom gyengébb statokkal, gondolom.. 3,5kkk.t fizetek ha lejössz érte, + vonatjegy 😛

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Hát tesom éppen pesten lakik, 20 éves lesz, statjait nemvágom de viheted ha gondolod XDDDD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Dodokacsa
akinek esetleg van Óbudán lvl 18-20 húga/nõvére/ismerõse 90/60/90 stattal (vagy hasonló) az küldheti 😊 várom szeretettel 😛

Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow

Akinek esetleg van bangon archerre fölös g42-armorja vagy g40 bowja akármiféle küldje nyugodtan Spor névre 😊 Várom szeretettel 😛

Brutal
Akinek esetleg esik egy Savage Tribe Big Stick az jelezze felém mert kellene 😄
Csopike néven vok Haninon

de lehet hogy tök gagyi skilljei lesznek

Mondjuk ugy hogy ki mit üt meg vagy mondjuk ki nyer egy 1v1 egy duelt az totál lvl és pénz függõ, ha megvan a pénzed rá bármelyik kariból lehet jót csinálni...
Szerintem eléggé balanced a kal most, de sebaj majd thief jól megfngat mindenkit vagy nem... és most lehet flamelni...

Alienware m14x

Már megoldodott 😊
Hotmail-re ment végül csak IE szarakodott de firefox-al zökkenõmentesen ment minden 😊 és már kõkemény lv 8 XDDDD

freemail-ra küldd,oda gyorsan megérkezik

Jah és mé incorrect path ha rámegyek hogy email confirm?
( hotmail.com )

Kérdésem a kövi:
énis ujra kezdem épp olyan 5 perce raktam fel, csinálok minnyá egy accot ...

Bangora megyek, miféle karit érdemes inditani mostani idõkben?
Knight hogy birja?
Vagy mage?
Archer még mindig olyan megüthetetlen?

miert pont -17 agi ? O.o

Brutal
IM BACK!
Mostantól özön idõm lesz gamelni hála nekem :-)
Ujrakezdtem Haninon én is, szal 3 nap alatt meglett a lv30
Majd utolérlek 1x benneteket 😄

Azt a képet még ronesz sem szólná le.Nem kell oda két ronesz<#help>
Bocs nem olvastam át mielõtt elküldtem
Az én képemet sajnos nem engedte feltölteni.<#idiota>
Azt a képet Ronesz pedig még Ronesz sem szólná le<#wave>
Nem mondanám rossznak ,de túl jónak sem
blbogus
te aztán belehuztál 😄 amugy aszondom agi helyett inkább nyomhattad volna a str.et.. -17 agi..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Nem rossz mi? <#vigyor2>

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

@Silver igen elvileg lv70-ig helyes, de ott ugrik egy rohadt nagyot az XP szükséglet a játékban... tehát 70->71-re kb annyi XP kell mint amit KalEncy 75->76-ra ír. (vagy 76->77-re nemtom)

@Nardon ja a színek sosem voltak 100%ig jók sajna. Vagy a mobok szintjei nem teljesen jók nálunk, vagy a képlet a szín eldöntésére bonyolultabb mint a "+/-5 szint sárga, stb"

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Szerintem amugy lvlhez tartozó mobs zínek se jók... pl d1 mobok

Alienware m14x

@Chamber

A KalEncyben megadott mennyiségû EXP -ami következõ levelhez kell- az helyes?

Hungarians , HungariansARMY (bocs ha rosszul irom) meg múltkor még láttam valamilyen Hungarians.. kezdetû klánt.

VIL307
Van még magyar guild a Haninon?

Naraeha suxxx

Alienware m14x

W00000000000T Örüljünk, újra ITT van, megérkezett! MI? A közkedvelt LAG-Event <#boxer> (Csakúgy, mint 1 éve)

Tegnap 1 halál, de csak azért mert utána nem mentem vissza játszani, ma már reggel (!) 9-kor az elsõ lagg, rakás halál, épp hogy megúsztam élve.

NO KOMMENT.

gzgz!

GRATZ te accsharez0r 😛

Alienware m14x

Yeeeeeeaaaahhhh lvl 67 😛

én voksom új Kalency mellet szól 😛!!