Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hallottam mar olyat magetol pl a FoEval kapcsolatban h jo stormer hely meg minden, de ha vannak olyan mobok amiket ok nem tudnak megutni akkor miert nincsenek olyanok amiket eak meg vagak nem tudnak <#zavart2>#zavart2>
kb eddig er egy atlagos kalos latasa, mindenki maganak akarja a legjobbat enyhen szanalmas
Amikor vaga volt jó azzal volt,most az ea jó azzal van <#wink>#wink>
Amikor ea volt szar azzal voltam,most vaga a szar azzal vagyok.
Én akkor sirtam hogy a vagák túl erõsek <#falbav>#falbav>
Az lenne a legjobb ha csak g50 lenne <#nemtudom>#nemtudom>
a +50% egy picit jobb mint a g6 serk,szoval nem ér annyira sokat de kompenzálná valamennyire pvm ben a vagát ea val szemben
Nekem jobban tetszene, mint hogy mindenki azért sír hogy nem õ a legerõsebb...
Alienware m14x
Alienware m14x
persze mikor g50 volt meg csak, akkor nem nagyon kiabaltal h adjunk mar az eaknak meg a mageknek evat mert igy tul konnyen meghalnak mi? (mondom ezt volt vagakent)
es persze te nem fogod legyozni a full g60 bof eat g65 imp db bowval, majd ha esetleg te is hasonlo cuccal rendelkezel majd (todesnek olyanja volt es ownolt is rendesen) akkor igen. tudom hozzaszoktal h anno meg egy full g50 maget 10 lvllel magasabbat is lenyomtal amikor akartal szar sima g50 2hval de az idok valtoznak, nem sirni kell, hanem jobb cuccokat szerezni
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
Csak a cjb nek van esélye 1v1 ben archer ellen de nem részletezem miért mert szerintem ti is tudjátok
+50% sebzést és +50 otpét (így a sebzésben is egyenlõ lenne az ea val a vaga és még lenne is esélye eltalálni egyaránt a mageket és ijászokat g65 ben) azt még nem találtam ki hogy mi legyen a többinek,az is nagy bonusz lenne de nem érne mondjuk az ea k nak sokat mert például adnék nekik +50% defenset és +50 otpét, otp ük így is sok a defens meg nem sokat ér nekik,a többit télleg nem tudom mivel erõsíteném.
Ez lenne a lvl 70 es pasziv skill
Az eaknak hermiteknek icéknek +2500 hp és +2500 manát adnék,
a cjb éknek +5000 manát
knightoknak +5000 hp ét
Ez a lvl 71 es pasziv skill
Bár a hermiteket is erõsiteni kell mert azok is gyöngék mint a harmat
mondjuk õk is +5000 hpét kapnának a cjb ket nem kell de inkább 2500 manát és 2500 hpét adnék nekik mert akkor õk sem pofáznának.
Bár a saját vagámnak külön buffot adnék hogy az legyen a legerõsebb <#mf2>#mf2>
Hát nevetséges.A faszért nem jön fel egy gm sem megnézni mondjuk egy 70+ pvp már az elõdöntöben is 4 ijász van,ha már egy ea nak van 3 darab g60 ja nem ütöm meg full str setben 168 otp vel.Így mostmár véletlen sem fogom megütni de ha lesz g65 mostmár a mageket sem...
Amugy olyan faszán elvan kurva a kal ezen a téren. Ijászok megüthetetlenek g60 ban, csak a cjbéknek van esélyük ellenük,
EA nak 1 lõvés 1 mob folyamatosan lebirtankolni pár mobot ez attol függ hogy hol öl,például d3 f8 70 es full g55 ea 3-4 et.Vaga 2 öt se bír el.
Ha télleg befog jönni a g65 páncélzat akkor már a knightok mehetnek a fenébe.Ezen egyedül az segíthet ha a lvl 70 jobbal a knightokat erõsitik , bár ezt kétlem.
Láttam két g60 as ea duelozott 20 percig tartott mig kinyirta az egyik a másikat<#duma>#duma>
Elvileg TodesAngel verte a g60 as ea kat de megnézném azt hogy én nem hiszem el
Alienware m14x
Alienware m14x
ez az egyik:
http://img91.imageshack.us/my.php?image=shot2008821002ev7.jpg
Vettem már egy npc-s g40 bowot és van most 80k-m is ohyea 😄DDD
Mit tegyek, gyüjtsek full g42-re, vagy elõször pimpeljem a g40 bowom?😊
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Van egy gyerek haninon 2 nap alatt feltolta 1 röl 50 re az ea ját.
Azt tudom hogy amikor 48 lett akkor költött 40-50m et a küldi cucokra.
Bár 2 miliárdja volt szoval van mibõl neki <#csodalk>#csodalk>
pTk volt a hermitje,azt azért hagyta abba mert valaki feljött a karijára,gondolom a régi tulaj akitöl vette, de mivel neki is volt személyiérõl képe vissza szerezte a karit, a cucait unblockolta és a cuccát megmentette.És még a karit is eladta<#circling>#circling>
Szal egyik gép GC-zik a másikon meg tolja az EA-val x) (a party 2. CJB meg remélhetõleg tényleg ottvan és intézi a purification/buff/single cure dolgokat ha szükséges. Mert azért 2 auto-GC-s CJB az valószínû halállal végzõdne)
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
Alienware m14x
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow
Csopike néven vok Haninon
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Szerintem eléggé balanced a kal most, de sebaj majd thief jól megfngat mindenkit vagy nem... és most lehet flamelni...
Alienware m14x
Hotmail-re ment végül csak IE szarakodott de firefox-al zökkenõmentesen ment minden 😊 és már kõkemény lv 8 XDDDD
( hotmail.com )
énis ujra kezdem épp olyan 5 perce raktam fel, csinálok minnyá egy accot ...
Bangora megyek, miféle karit érdemes inditani mostani idõkben?
Knight hogy birja?
Vagy mage?
Archer még mindig olyan megüthetetlen?
Mostantól özön idõm lesz gamelni hála nekem :-)
Ujrakezdtem Haninon én is, szal 3 nap alatt meglett a lv30
Majd utolérlek 1x benneteket 😄
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Bocs nem olvastam át mielõtt elküldtem
Azt a képet Ronesz pedig még Ronesz sem szólná le<#wave>#wave>
Nem mondanám rossznak ,de túl jónak sem
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Nem rossz mi? <#vigyor2>#vigyor2>
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
@Nardon ja a színek sosem voltak 100%ig jók sajna. Vagy a mobok szintjei nem teljesen jók nálunk, vagy a képlet a szín eldöntésére bonyolultabb mint a "+/-5 szint sárga, stb"
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
Alienware m14x
A KalEncyben megadott mennyiségû EXP -ami következõ levelhez kell- az helyes?
Alienware m14x
Tegnap 1 halál, de csak azért mert utána nem mentem vissza játszani, ma már reggel (!) 9-kor az elsõ lagg, rakás halál, épp hogy megúsztam élve.
NO KOMMENT.
Alienware m14x