12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
ronesz #8078 jo akkor tisztazzuk a helyzetet
amikor az eset tortent 3 ember tudta az idt meg a passt: Doki, Over es harp. Doki jatszott vele neki semmi inditeka nem volt h lecsupaszitsa a karit. Over mar magasrol leszarta a kalt akkoriban csak napok mulva tudta meg h mi is tortent. Es vajon ki maradt? hat harp...
Azt is elmondom csak a tisztanlatas kedveert h amikor a karival ez tortent akkor en meg NEM tudtam a passt, azutan adta meg Doki minden mindegy alapon. En meg vettem ra cuccokat es elkezdtem vele jatszani... -
puna #8077 andrej bubos!!!
zsiraf gyilkos -
puna #8076 bazz idaig abban volt a felesegem hogy ez egy zsiraf:)) -
Nyuszuke #8075 Most olvastam vissza a mai történést.
Andrej, drága, kitörtöled a zsiráfomat is. :((( Nesze:
Ja, láma :D bocsi :DDDDDDDD -
puna #8074 na csend van, akkor elszivok egy cigit -
#8073 kb 20x-os. itt az alap ruci a g50, kb annyi arcnak van g55, mint a normálon g50. valamivel könnyebb és élvezetesebb is így a kal. -
Doma #8072 Mennyivel nagyobb a rate AT szerverén mint a hivataloson? -
puna #8071 mintmondtam harpi kemenyen hatba szurt. de nem hinnem hogy lenyulta volna rola a motyot.
ha lenyulta volna akkor simbi es andre is tudott volna rola, de akkor en is tudnek rola.
szoval szerintem a kuty masholvan elasva.
erdekel az igazsag szeretnem tisztan latni a dolgot mint mindenben -
#8070 nah lol. -
Doma #8069 Igazi Harpoon már nem játszik!
Mellesleg nem Harpi pakolta le a karit -
puna #8068 te nem utod meg velem a hangsulyt eloszor tajekozodj ki a vitapartnered utana oszd az eszt
-
#8067 hát nem is azt mondta , h le fogja szerelni....
de nem is ez a lényeg nem az baszta a csörömet sohasem h Harp igy tett, ugyanis kvara nem lepodok meg azon h valaki 1 ideig megbizhatonak latszik és utanna 1x csak fordul a kocka(erre kivalló példa szasza is)
, hanem az volt a gaz h Doki kvaszivesen jatszott volna a karival és vitte volna tovabb raadasul nem csak én és Harp, hanem Doki és Harp is jo haverok voltak...... remélem , h mostmar világos, miért nem tetszett kvara a dolog és annak ellenére ,h te itt kvara flémezni akarsz valamiért, azert remélem ez eljutott hozzád -
ronesz #8066 legyszives ilyen kemenyen ne oltsal mar le mert sirva fakadok pillanatokon belul... -
puna #8065 na latod kicsi csira harpi szarba hagyott engem elmeletileg kemenyen hatba szurt:))
de engem nem a szeemlyeskedes erdekel hanem a teny. menj olvass ki valami konyvet aztan terj vissza lama -
ronesz #8064 o egyetlen %ot nem csinalt rajta ebben majdnem biztos vagyok max kiprobalas szintjen jatszott vele
ezekkel a sablondumakkal minthogy "nincs lecked" illetve "menj el mosogatni" leallhatnal mert csak magadat tunteted fel rossz szinben bar neked mar ugyis mindegy... -
#8063 nah ezaz. ezt tudod csak. többre nem is vagy képes, igaz, ez tőled _elvárhatatlan_. -
#8062 -
ronesz #8061 es akkor most mi a franc van? ebbe az egyetlen dologba tudsz belekotni es ezen lovagolsz mar vagy 1 napja mert egyszer felreirta...
egyebkent en meg azt mondom h harp tenyleg nem volt a tulajdonosa mert o aztan semmit nem csinalt vele azon kivul h lelopkodta a cuccokat rola...
egyebkent meg ha jol tudom a ti "guildotokba" volt/van, de mar meg se lepodok az ilyen szar alakok mindenutt megtalaljak egymast jatekban eletben egyarant -
puna #8060 de gondolom mikor megadtad harpinak a passt akkor o is azt mondta mint a tobbi hog yviszi a karaktert nem ?
-
puna #8059 ronaesz nincs lecked nem latod hogy a nagyok beszelnek? menj mosogatni -
#8058 #8055
ezt ugy mondod mintha elotte 1 szoval is tagadtam volna , holott nem:DD
alapvetően igaz, amit mondasz csak én meg hozzátennem azt is, h én azokat tartom/tartottam tulajdonosnak, akik az elmondottak szerint tettek, pontosabban követték azt az elvet, hogy tovabbviszik a karaktert.. javits ki ha roszul gondolkodom -
ronesz #8057 en nem nyalom fenyesre a segget senkinek csak eppen van aki normalis es tobbe-kevesbbe jol latja a dolgokat mig van aki egy nagy rakas szerencsetlenseg es nem birja elviselni h neki nincs igaza es atmegy szemelyeskedesbe mivelhogy mar csak ez maradt neki amivel be tudja bizonyitani maganak h o egy igazan fasza csako aki megmondja mindenkinek a tutit -
puna #8056 tulajdonos : az a szemely aki birtokolja a jogot az adott dologra. szemelyre(ez meg a rabszolgatartasnal)
vagyis tulajdonos mindenki akinek a passtilletve az id t megadtad.
de javit ki ha tevedek :)) -
puna #8055 kesobb ismerted el hogy harpinak is megatad amikor andrej radszolt
te olvasd vissza -
puna #8054 csak nem mentel el :)))
ereztelek -
#8053 ""a karakternek rajtam kivul 2 tulajdonosa volt..."" lehet , h én számolni nem tudok de te meg olvasni nem tudsz sajna, ami elég sajnálatos, ha gondolod vissza is olvashatsz. De segitek ha ezt mondtam volna ,h: "2 embernek adtam meg a hozzáférést" akkor bizony igazad lenne és most könnyeznék a megbánástol és a bocsánatodért esedeznék -
#8052 "meg van eselyed h barmibe is jobb legyel nalam ha mar sehol mashol nem sikerult"
ezt nagyon kétlem.
az agyad megint csak a játék körül forog. -
puna #8051 zoli bazz legalabb mellem allhatnal :))) -
#8050 ronesz. hozzatok össze egy találkozót punával. megvitathatjátok a kettőtök közötti ellentéteket.
amúgy meg, tudod, mi a siralmas?
az egy dolog, h valaki elkezdi, de ti meg folytatjátok.
szánalom a köbön. -
puna #8049 MIVEL MEGMENTETTEK A VILAGOT EGY EKKORA LAMATOL -
puna #8048 koszonom :) legalabb ha nem mas vagyok egy darab szar veled szemben aki egy semmi
over a tegnapi beszelgetesbol azt mondta hogy 2 embernek adta meg a passt.
miutan tobben raszoltunk hogy talan tobb ember is megkapta , elismerte hogy 3 embernek is megadta a passt(ha meg beszeltuk volna lehet hogy lett vola 5 ember is ): innen a 1+1+1=2 matek feladat
szedj kavintont jo a memoriara!!
azert mert te mekaptad az over karaktert azert nem kell fenyesre nyalni a segget (tudjuk hogy levagy kotelezeve)
szoval mellozd az itteni kifutasaidat a vedelem teren:) nem a 11 eves pistike vagyok. vagom a kepletet.
de szeretlek, na most arra jottem ra hogy kb te meg over kb a segedmunkasaim szintjen porogtok, szoval mint cegvezeto nektek is azt mondom hogy lapat es aso valo a kezetekbe es ne gondolkozz.ha veletlen felsobb iskolaba jartok kerlek lepjetek ki onnan es csaladod megkapja a VILAG MEGMENTESERT A BEKE NOBELDIJAT.
-
ronesz #8047 nem csak tudod van akinek nem az a legjobb szorakozasa h egesz nap a forumot refreshelje es pofazza a hulyeseget mint te...
inkabb mennel jatszani ott esetleg meg van eselyed h barmibe is jobb legyel nalam ha mar sehol mashol nem sikerult... -
ronesz #8046 istenem te akkor egy pocs vagy h mar nekem faj
egyebkent ki hol es miert hazudott az emberek szemebe?
egyebkent meg egyre jobban erosodik bennem az az erzes h akirol igazan szolt a #8017 az te vagy szal igen az onkritika az tenyleg oke de attol meg mindig csak egy darab fekalia maradsz sajnos -
puna #8045 te is elhullottal mint oszi szelben a falevel ....
-
puna #8044 a nagy kihivas szamodra a matekora?
es belehazudni az emberek szemebe?
ha ez kihivas akkor nagyon gyenge szinten uzod.
kene allitanod a motivatorodon mint az r2 droidnak.
ha gondolod en szivesen megteszem -
#8043 mert szeretm a nagy kihívásokat, ellentétben veled, aki csak ilyen szánalomraméltó(kecyszar) dumakkal próbál barominagyfiúnak latszanni:D
nade kösz szellemi leépítést, nekem mara elegvolt és sikeres szellemi fejlődést kivanok neked a jövőben, van mit behoznod.. ha kell valami irj pm et mer én léptem
tsátsá és crycry
-
puna #8042 akkor miert epited az eleted? -
#8041 se kedvem ,se tehetségem nincs hozzá, de azt te is jól tudod, h a szarbol nem lehet várat építeni -
puna #8040 hogyis volt a a 1+1+1= 2?
iszom szavaid
TANITS PLS -
puna #8039 tanits akkor kerlek mester :)
te biztos kibaszott tapasztalt avgy